come on, cut the crap

TAGGA, arvika imorgon. Åhå, jag är jättepepp iaf! Bara jag kommer ihåg allt jag ska ha med mig, men det känns så.
Jag, Gela & Såfia va och storhandla på Lidl idag (billigast så förklarade sofia på mobilen för sin far som undra va vi gjorde där.. ). Där handla vi allt som inte behöver kyl, dvs massa torrrrrmat. Yey!

Om ni inte legat i ide, så har ni väl hört om Michael Jacksons bortgång. Den mannen kändes lite som en i familjen, eftersom vi flitigt lyssnat på honom i både hans med- och motgångar här i livet. Ur och skur så att säga alltså.
Så långt tillbaka jag kan minnas har det ekat Thriller och Remember the Time i vardagsrummet till och från och dansa som Michael kan båda brorsorna också.
Hm, sen får folk säga va de vill om honom och hans privatliv, men jag kommer alltid att älska hans musik, en sak som är säker. Legend Michael Jackson stavas han numera.

Hur som, de senaste dagarna har varit lite hit o dit. Emil har fyllt tjugo och morsan fyllde år idag så vi var och firade nere i Tyresös eget lilla Alby. Bilder kommer efter Arvika, har inte tid för sånt nu , hähä.
Och snart fyller julia med! Den ni...

De här blev ett rätt färglöst inlägg, men kan slänga in en bild på juvliahs grymt söta vovve, Ajax!



Nu ska jag keep on packin', så gonatt på er alla o hörs på söndag igen, tills dess gäller mobilen ! TAGGA!

//Jenne


Det kommer aldrig finnas nåt som heter rätt tid rätt plats

Känner arvika som närmar sig! Någon som har ett spritkök? (Nej jag menar faktiskt inte sprit. Spritkök!) 
Känner också av en ond hals. Vad är grejen med att ha fökylning i näsan ena veckan och ont i halsen nästa? Där fick jag.

Jobbar i alla fall inte mer nu på typ två veckor. Det är bra. 
Jag är trött på fjortisar som spiller ut läsk och köper happy meal fast de är 14, trött på turister som inte kan prata något annat än sitt eget språk (tyska någon? ryska?), trött på folk som viskar, trött på gäster som gnäller över en jävla cola med is (som ska vara utan) samt en vatten utan is (som ska vara med is). 

Nej, jag är glad över att vara lite ledig nu. För mest av allt är jag trött på att jag måste stå där och se glad ut när jag vill bitchslapa någon efter åtta timmar.
Pengar är pengar men pengar är inte allt.

 Träffade Jennepenne och Gelapela idag! I skuggan under ett träd, det var trevligt. Från en sak till en annan lite sådär. Och grattis till EMELIE BÄCKRUD som klarade teoriprovet och därmed har körkort! Grym du är :D

 // Sofia

I am happy I've got sunshine in a bag

Jobbvecka hela veckan, både för Jennifer och mig. Fast jag fick inte lyxa till det med halvdag igår minsann.
Taskig deal dedär! Hmmmmmmmm. Men men men.
Jobbade nio timmar igår. SLITIGT ok? Vill vända näsan mot solen istället.

Värmen är skön från solen, värmen är inte skön från fritösen. Revolutionerande slutsats, huh?

Nämen nu ska jag sluta klaga. Jag är ju egentligen glad. Superhappy! Så nu vet ni det.
Kanske borde äta lite frukost. Gött mos ! Har inte så mycket mer att komma med.

På återseende!

// Sofia

Why didn't I just want you back, when I had you back, when I had you

Mjah, och idag är det torsdag och jag sitter o skriver här, UTAN tandställning! Den ni. Jag var hos tandregleraren MEN idag blev det bara en massa bilder klara och nån lera fick jag ha i mun en stund. Sen var det klart!
Men det blev snabbt sämre, bilderna visade att jag måste göra en operation på en tand på överkäken.. Den växer snett i munnen och vägrar växa rätt ut, så jag ska få nån liten guldkedja i mun som ska pressa tillbaka den på rätt plats, en hel centimeter!
Och sen tandställning, som förväntat. O allt detta kommer hända i Augusti och jag kommer troligen få ha skiten i två år! The end. I wish ..

Imorgon är det fredag och jag slutar kvart i två. Antingen åker jag till täby eller så hittar jag på något annat, vi får se vart det bär av.
På lördag är det iaf grillmys med m&n ut mot vendelsö hållet om jag inte är helt ute och cyklar. Och så får vi se om jag även kan få in en träff med gela&såfia på dagen där, hm. Vorre bra, diskutera lite Arvika planer och så.

Vill oxå säga att jag saknar min juvliah ! ;$



Men nu ska jag fortsätta se systrar i jeans, såg bara hälften igår. skitbraaa!
 SImma lugnt!

//Jenne

I do it backwards but I don't wake up

AJAJ, jävla blåsor man får av mitt sommarjobb ska ni veta. Inget mot trygga caféer eller lugna ICA. Nej, nej, jag sitter och klipper i plåt och jag gör det för hand. Och de resulterar i att jag gnyr så fort jag ska lyfta något som är tyngre än en te kopp.

Men nu ska vi inte va så negativa! Emil kom faktiskt på besök till mig efter jobbet igår, och vi såg fotboll och mös. Sen slutade det med att han övernatta här. Han fick ligga sött kvar och sova medans övriga, dvs familjen Holmqvist, drog till LW för att jobba klockan 06.45 på morgonen. Inte mysigt någonstans.

Imorgon gäller det, jag kan placeras i samma grupp som Darin, Ugly Betty och Lill-erik ( i Bert, ni vet ). Precis, mot tandläkarn ska jag bege mig kvart i åtta och få tandställning. Känns sådär lagom kul med tanke på att de sagt att jag ska ha den i cirka två år. Kul. Lagom till när jag för första gången får gå in på systemet och köpa en dunk vin ( åt typ Malin, själv skulle jag aldrig dricka skiten! ), så kan jag le ett brett leende till mannen i kassan och visa upp hela tågrälsen. Moget? Nej, inte särskilt.
Idag fick jag även höra att jag såg ut som femton, sexton. Eller en snubbe på jobbet frågade om jag och brossan var kring femton, sexton. Morsan skrattade när han sa de, jag skämdes i tysthet. Wtf? Femton, kunde han tagit mig för femton? Vissa (EMIL) driver med mig och ser att jag inte ser ut som arton, men hello, sen när började jag ta det seriöst ? Ingen gång alls. Men det ska jag tydligen , buuäääh.

Saknar dig, kom hem NU! <3

Nej, nu ska jag se en film jag just laddat hem! Systrar i jeans 2, har sett den förut men skitsamma. I denna är Tibbys kille så jäkla snygg, det är tyjp de ända jag minns av denna film. Hähä..

//Jenne

Sweat baby sweat baby

Jag jobbade idag fyra timmar. Eller nä. Jag fick ju gå tidigare en timme. Glad man blev då.
Det var faktiskt jättebrabra för då kunde jag äta mat. Fyra timmar = ingen rast = ingen mat då.

Förkyld har jag blivit också, helt knasigt för ingen annan är det och det är sommar. Vaknade mitt i natten och märkte att jag inte kunde andas på NÅGON av näsorna (eller ja, näsborrarna då, ni fattar drillen) och det var ju lite läskigt kan man tycka. Tur man har en mun också så man inte dör. 
FÖRRESTEN åker vi till ARVIKA om snart en vecka! Fatta peppen over here och på torsdag är det cash flow! Blir det bättre elle? NEJ.Fick lönespec i dagarna, happy girl man blev då. I am happy. I am girl.


Imorgon ska jag jobba igen men det gör inget förutom att det är sol ute då.

I'm dancing for dollars before a fancy man

Ohja. Idag gick jag upp klockan sex och hoppas på att jag kan komma i säng till senast tio. Men det vet vi ju alla att det inte kommer gå ...

Hur som helst, de senaste dagarna har tillbringats.. hemma. Mest iaf, med Emil vid min sida, eller Juvliah eller Sofia.

Idag var iaf min första dag på jobbet! Jobbar på samma företag som min mor, LW i Tyresö. De gör typ plåt och sånt, så gott om jobb på verkstan fanns det för mig o brossan.
Så idag har jag städat, kollat kablar, flyttat pallar, sorterat verktyg och plockat skräp på gården i solskenet! Där hittade jag även en vän. En sexårig pojke som gav mig smeknamnet plåtskalle. Jag hoppas att de var pga företaget och inget annat... Han var min vän de sista timmarna på jobbet och sen var det dags att ta farväl. Hemgång! Älska ordet bara.

Sofia och jag var även på krooovgen vill jag meddela.
Vi blev fotade och fick reda på att bilderna kommer publiceras i en tidning där majoriteten av läsarna är homosexuella. Dvs, vi är inte lagda åt något annat håll än vad vi säger oss vara om ni råkar se denna härliga bild i någon speciell tidning! Tack på förhand, hähä.



Bild från när Emil och pojkarna sparkade boll i Täby
&
lite bilder från när jag och julia var med hundarna vid en sjö i Tyresö
(ordeigerade, men jag orkar faktiskt inte.. )









Gölligt värre. Nej, nu ska jag se tillbaka till vintergatan! Har inte kommit till avsnittet där de träffar Femman än, måste dit fan!

GODNATT
// Jenne

P.s. Sofias barn ska heta Jahq. Om det blir en tjej så blir det Jahqi! D.s

jag vill inte tänka framåt men är livrädd att fastna här

Hey mama 
Idag har jag jobbat det var tråkigt. Varför är det inte roligt att jobba när det är 20 grader och sol ute, samtidigt som det är 40 grader och ingen sol inne på jobbet? Makes me SAD FISH. 

det var summan av kardemumman. imorn ska jag slagga tills jag vaknar. Sen ska jag ta mig i kragen och vara i solen. Så man får lite färg på sig lixom. 
mörkret faller gott folk, i takt med mina ögonlock som john blund sitter på. dags att sova okej? 

// SOFIA

Pretty(?), green eyes

Ja, här sitter jag och ler som en solstråle och vet inte alls vart jag ska börja. Känslorna åker berg-och-dalbana och jag bara väntar på att de ska hoppa av och leda mig rätt istället för att leka runt. Mums!

Men iaf, de senast dagarna har tillbringats överallt i stockholm känns det som. Lite Täby, lite Tyresö, lite stan, lite Värmdö. Men väldigt kul har jag haft det, det vill jag lova!

Well, imorgon ska jag tillbringa dagen med Julia. Hon isolerar sig nämligen på landet senare i veckan så det är bäst att passa på nu! Vi har inga planer, men vi kommer alltid på något skoj.
På kvällen hade Sofia och jag tänkt att ta ett återbesök på en mysig krog borta på bondegatan. De blir bra det, om vi kommer in. Senaste gången var det ju 20års gräns men vi va så snygga att vi fick komma in ändå. Eller något sånt.



Tycker ni som Emil, att denna är the shit? Jag vet bara att den lätt fastnar på huvudet...

MEN nu är jag trött, tappat sömn känner jag......

//Jennifer


jesus christ thats a pretty face

Idag var jag på en nedrans promenix. Inte meningen alls men glömmer man sitt busskort så gör man = traska. Sådetså. Det tog en timme och lite till. Och lite till. 

Färg fick jag på benen med idag. Brun färg! Mäkta stolt är jag ska ni veta. Denna dag var förmodligen Enda Chansen för min del i sommar. Trots att det är varmt på jobbet blir man inte det minsta brun. Fan orättvist.

 Kommer vara blekast på skolfotot i höst men då vet ni i alla fall varför. Får i alla fall fett med firrar in på kontot varje 25.e. Kaching!

 funderar på om jag ska utsätta mina stackars ben för ytterligare lidande imorgon. Tänkte exercisa lite. sen kan jag leva livet resten av midsommarhelgen, vad sägs om den va? 

 Puss! // Sofia

like you like you I like you

Back on track! Efter några timmars tid spenderade på tunnelbanespåret. Inte alla ipodar som haft ett så spännane liv ska ni veta.




hey, you got to hide your love away

Hahaha, kom och tänka på en dag i förra veckan tror jag det var när jag och Sofia var påväg genom parken borta vid medis, och det var några uteliggare som stod och hade värmt på nån engångsgrillen och lagt på något som såg allt annat än gott ut.
Sofia slänger en blick på dem och utbrister; Kolla, de har grillparty!
Jag tror inte hon tänkte på vad hon sa för hon lät så naturlig och oberörd! Det lät hur kul som helst iaf, :')

Hur som helst, om någon missat det (kanske slavat instängd på centralen, på donken förslagsvis?) så har helgen bestått av regn, regn, regn. Vad passar inte bättre då än att vara två och mysa ner sig i soffan och bara se film och nörda framför datorn? Jag kommer iallafall inte på något bättre. Med andra ord var det precis vad jag och emil gjorde.

Imorgon är det dags för att fota! Eftersom SMHI lovat sjutton grader och sol, så tror jag och Sofia på det. Så imorgon tänkte vi göra huvudstaden farlig, eller ah. Vi ska väl leka lite FRA och fota allt på stan utan att bry sig om vad folk tycker! Me like.




Gammal bild på Molly, men hittade den och tyckte den va lite söt ;D

Nein, nu ska jag inte sno er dyrbara tid anymore.

//Jenne

Dans med svåra steg

Sov 11 timmar inatt. Idag, hur man nu väljer att tolka det. Tycker jag var värd det efter helgens 6-15 på jobbet, lördag och söndag! Det blev inte så mycket sömn då förstår ni. Inte ens 11 timmar sammanlagt om jag räknar rätt.

Funderar på om jag tog hem priset i klantighet idag, då jag tappade min ipod ner på spåret i tunnelbanan. Har ni någon bedrift som slår det eller?
Jag hade inte ens bråttom men jag sprang och poff, där singlade den ner i farten. Den tog inte alls hänsyn till avståndet mellan vagn och plattform enligt uppmaningen.
Eller så var det precis vad den gjorde när den till tonerna av Markus Krunegård träffade precis rätt ner på spåret.
Roligt. Började garva. Hur fan lyckas man?
Måste åka tillbaka och hämta den sen. Suck.
Förresten har jag fått hem min arvikabiljett!!

// Sofia

Jag skulle ge dig allting du pekar på, men bara när du inte hör vågar jag säga så

Det känns som att Sofia och jag har tur i kärlek men otur i spel just nu. Eller tur med killar kanske det ska stå.
Exempel på det?
I torsdags drog vi till nivå för att föra lite smått innan avslutningsfesten som kärrtorp hade ( vi nämner inte det, för det blev väldans fail på den ... ). Hur som helst så sitter vi där och tjattrar och så kommer bartendern med två drinkar på en bricka och styr mot vårat bord. Både Sofia och jag blir totalt knäpptysta och just som jag tänker utbrista att "det här har vi faktiskt inte besällt" så säger han ; ni blir bjudna av någon.
Dock fick vi aldrig se vem det var som var så artig, de hann säkert gå innan vi rörde oss ifrån stället.

Sen har Sofia som sagt blivit spanad på @ donken typ varje gång hon jobbat känns det som ibland, haha! Som biljett-mannen tex, tss.

Och ikväll är det tänkt att det blir bio i storstan med Emil. Regnet tillåter inget annat, annars hade jag inte bangat på en mysig picknick i solskenet. Men nej,nej. Det är bara att gilla läget.



Lite random, men det här är frida&malin på balen i nian.
Grattis Frida som fyller 18 imorgon!

Jag vill även nämna att jag fick en kuggis av vakten utanför dörren till nivå i torsdags. Han såg ner på mitt leg, såg upp på mig och ner igen och sa sedan; vilket stjärntecken är du född i?
Tackar, tackar. För er som inte förstår så är kortet på mitt leg ifrån typ fyran tror jag, eftersom när mamma fixade id korten för något år sedan så fanns det bara det gamla passfotot i rätt storlek och blabla. Men jag ska ta ett nytt i sommar, orkar inte få dessa osäkra blickar så fort vi ska in nånstans.

Naeh, nu var det till att klä på sig iallafall, va händer i veckan?

//Jenne

Där stod ju du som alltid skulle vara min

Sov tre timmar inatt, jag borde vara tröttare än jag är. Men jag är pigg och tackar och tar emot för att tröttheten håller sig borta.
Var på festival igår. Och allt var helbra förutom regnet. Frös som en dränkt katt, men lyckades få GRATIS en sån där plastgrej som ser ut som ett tält som man kan ha på sig som skydd för regnet.
Assexiga fo sho, men gratis är gott. Istället för att betala 100 spänn för ett.
Inser ni vilket rån, det är inte mer plast på en sån än en kasse från ica. Sjukt.
Allt var lyckat och jag sörjer min ickeexistens på festivalen idag. Trots regnet önskar jag att jag var där. Idag har jag jobbat, anledningen till att jag inte köpt biljett till idag. Började 6 imorse. Det är roligt att jag måste ta sista NATTBUSSEN för att inte tvärbanan börjat gå. Haha.
Fick sluta nästan två timmar tidigare och väntar bara på att jag helt plötsligt ska somna på stört. Det är inte normalt att vara helpigg efter att ha varit på festival i sju timmar, sova tre timmar och sedan iväg och jobba.
Blev raggad på imorse med, puss på ocharmiga killar som stöter på mig halv sju på morgonen och vill bjuda på middag. Nej tack. Men jag ska inte sticka under stol med att jag blir smickrad. Det har faktiskt varit ganska många manliga gäster som flirtat med oss donkentjejer, haha. Donken är nya match.com ska ni veta.
// Sofia

Oh you move me like no other

Det händer typ en gång i månaden att jag är duktig. Idag var jag ute och sprang = duktigt!
När man utsatt sina stackars ben för en sådan bedrift är det väl bara befogat att ligga i soffan resten av dagen och se på film? Jag har precis sett Juno, klockren film dedär.

Ikväll är det kärrtorps avslutningsfest på Allhuset som jag och Jennifer ska berika med vår eminenta närvaro. Vi ska dit, alltså.
Därefter ser helgen lika klockren ut som Juno, för imorgon är det Where The Action Is och...mjaa okej sedan tog det väl slut. Att jobba 17 timmar i helgen inkluderat ett pass på 6-15 lördag är väl inte hyper. Gud jag börjar låta som en jobbnarkoman. Men det verkar ju ändå som att helgen ska regna bort, YEEHA.

Nämen se där, bara för att jag blev lite glad att det skulle regna när jag ska vara inne och jobba, nu börjar solen kika fram. Kan inte ligga här längre. Ska på jakt i skafferiet (fast där finns fortfarande inga polkagrisar, Jennifer)

Puss!

//Sofia

Sa du nånting? Bad jag om svar?

Proppmätt sätter jag mig nu här och ska filura ihop en underhållande, rolig, smart och innehållsrik text. Fyfan, nu steg just förväntningarna en aning känner jag... Något som egentligen borde stegas upp är termomtern, snälla, vart är värmen? Det är fan inte roligt längre.

I måndags (lite seg update, men men) så var "tyresö gänget" på middag hos Julia vid masten. Det blev riktigt mysigt faktiskt, vi grillade, gjorde tårta och jag kan säga att jag inte har skrattat så mycket på väldigt länge!
Fina paket fick söta Lina för det var ju trots allt hennes 18års dag som vi firade, lite sådär i efterskott.

Men man kan nästan tro att det är jag som fyllt år. Iaf om man slänger en blick på min soffa, jag lovar att det ligger minst tio nya plagg där, och det är bara sen fyra dagar tillbaka som jag samlat ihop allt. Men fina grejer är det, så jag ska inte låta allt för negativ!
Julia och jag var i stan idag och det slutar aldrig bra. Eller asso vi har alltid skitkul, men kassarna blir många.. shiit.



Jeans shorts från Cubus



Bikini från Gina Tricot

Jeans från H&M

Jag älskar att H&M börjat tänka mer på detaljer, när det gäller alla sina kläder faktiskt. Det ser proffsigare ut då tycker lilla jag.

Måste bara nämna att jag råkat beställa ett comviq kompis abonnemang tydligen. Idag fick jag hem ett fint kuvert med massor av fakta och det stod " Välkommen till comviq!". Jag förstod först ingenting, jag har ju redan comviq? Men sen gick det upp ett ljus, igår gick jag in på hemsidan för att kolla vad de kostade och tydligen råkade jag beställa det. Frågan är om jag ska skicka tillbaka hela "paketet" eller om jag ska behålla skiten och börja bli abonnemangare. Hmm.

Nu gäller det att tagga inför matchen som börjar om nån timme (halv timme enligt Sofia). Wohow, har säkert lite chips någonstans i skåpet! Ere fest eller?

//Jenne

Den vackraste stunden i livet var den när du kom

Jag har en viss tendens att se likehter i alla människor. Ja okej inte alla, men ni fattar. 
Till exempel Edie Britt (nu avlidna Edie) från desperate houswives och Linda Rosing.

 Men den bästa jag sett på länge är ju utan tvekan Kaká och Kevin Borg, nu måste nu hålla med mig här. Jag tror stenhårt på separation från födseln, okej? Bara två förnamn på K säger ju allt. 

  

Idag tog jag en tripp till mitt gamla liv såattsäga, och Martins skolavslutning. Eller ja, jag sov lite för länge så jag kom dit i lagom tid när alla gick hem men vadå. Mina intentioner var goda sådetså. 

Sen åt jag lunch i stan, gissa vem jag såg? Magnus Uggla himself! Nu har jag kändisspanat två gånger på mindre än tre veckor, den ni. Sist var det sanna bråding.

Jag åt mat då. Mycket mat och mätt blev jag. Men nu sitter jag här igen med en kurrande mage. Magen har en knepig mekanism. Lustigt det där.

// Sofia.

shock me like an electric eel

Helgen har präglats av donkenarbete. Lördagens ynka 12-16 förlängdes till 12-19 MEN det var dubbel lön (tack gustav vasa för att 6 juni blev vår nationaldag! visst var det väl du? en annan har ju bara vg i historia) och en mjukdag som tack = 7 timmars jobb gav 22 timmars betalning i runda slängar. Kaching! Jag hör redan nu hur det klirrar.

Sedan kom Jennifer och mötte upp mig, kvällen blev inte riktigt som planerat men lyckad!
Ja, och igår då jobbade jag lite till. Eller vadå lite förresten, 8-17 för att vara korrekt. Och det ska man ju vara. Jag ber om ursäkt att jag inte har något roligare att komma med men så har helgen sett ut. 

Sen kirrade jag lite vuxenpoäng när jag gick och röstade, fattar inte hur benen orkade ta mig till vallokalen men det gjorde dem tydligen för jag la en röst minsann. Stolt gick jag hem igen och svullade lite godis, det var smarr. 

Dagens roligaste var ju på centralen idag när jag och Jennifer skulle köpa bussbiljetter (arvika!) och killen som sålde visste vem jag var! helt crazy, "ja men jag vet vem du är, du jobbar på McDonalds". Que? Jag visste inte vem mannen var men han hade tydligen koll på mig (hoppas jag varit trevlig mot honom, annars kan vi ju snacka embarassing moment) och Jennifer hade i sin tur koll på honom för hon har handlat biljetter av honom förut! Ja jösses, en trekantshistoria konstaterade vi i efterhand (utan snuskiga intentions, hörrni!) 

// Sofia

Saknar dig sen du försvann, saknar dig och känner mig halv

Jag vill också ha en studenhatt! Har ni märkt hur mycket förmåner denna vita huvudbonad ger med sig? De får skrika högre än dagisbarnen på bussen, de får hoppa över spärrarna utan att vakterna har hjärta att stoppa dem, de får springa runt med systempåsar utan att någon bryr sig. Men de tar ju studenten, det är okej att bada i fontäner i storstaden då. Det händer ju trots allt en gång i livet.
Precis som att fylla femtio. Eller tio eller dop. Listan kan göras lång. Hur som helst har jag kommit fram till att man ska ha studenthatt, då är alla så trevliga och ler när de ser på en, och man får gå före i kassan på ICA.

I fredags åkte min mor till storstan och brossan var och lana så det blev att mysa här med Jenny, Grind, Julia. Vi bakade lite och vid tolv tiden satt vid med tända ljus framför oss och snackade skit. Riktigt mysigt!
Och sen fick jag spontanbesök vid två tiden av Emil (från landet, hähä). 
Lördagen blev en mysdag och när Emil dragit så åkte jag till centralen för att möta min vän Sofia som jobbat klart lagom till sju. Hon tog med sig donken mat så vi satt och svullade på vår väg mot Tumba. Men väl framme vände vinden i våra huvuden och vi drog hem till Sofia istället och såg match och mös med äppelcider.

När det började mörkna ute så drog jag mig hemmåt, men först ett stop i Hammarbyhöjden, där det var lite folk hos Grind. Så kvällen avslutades med öl och massa blandad musik, allsång blev det.

O idag har jag städat, städat och städat i hela jäkla huset. Men det ger mig ett sommarlovskort så jag ska inte vara allt för bitter!
Nu ska jag dra mig mot ugnen och hämta pizzan och se tv!

/Jennifer


a whisper from your father couldn't fix it

Jahapp, fredag och helg IGEN, kan ni tänka er. Fantastiskt. Veckan var inte milslång utan slut, yey! Snart är det helg i tio veckor.
Det är nu man har stenkoll på alla sina betyg.
Det är nu man har sista idrotten i skolan och sista textkommunikationen (snyft).
Det är nu man har ett år kvar till studenten! Flak och skiva i all ära. Såklart ju.

Men redan nu har jag och Jennifer bokat solen till studentdagen, bra va? Dock vet vi ju inte datum än, men, men. Det är to think outside the box sotospeak.

Jag har inte mått helt hyper de senaste dagarna men det försöker jag ignorera nu. Imorgon blir det jobb + grillfest som Jennifer hänkar på, och även söndag jobb. Det kan man hurra för. Hurra!
Nu ska jag röra på mig. PUSS!
// Sofia

Beg n' crawl

Igår var det firandet av min söta vän Lina som gällde och det var riktigt trevligt! Först vare lite trubble med att hitta klubben dåra, men det löste sig. Är man bara lite osvensk och går fram och frågar spärrvakten vart fan man befinner sig, så löser det sig alltid!

Kvällen blev rätt händelserik, även om jag tyckte den kändes kort. Det blev allt ifrån en hel uppdrucken öl från min sida (DEN NI!) till att ge ut felaktiga telefon nummer (ja, med flit) och hoppa på fel bussar och missa de rätta! Men vid kvart över två var jag hemma efter mycket om och men!

Så nu sitter jag här hemma, i regnet. Och nej, för de tröga så NEJ jag menar inte att de regnar in. Så fattigt har vi de inte i tyresö, SOFIA. :)

På lördag händer det iaf grejer, arvika bussbiljetter ska köpas och lite grillfest i tumba ställer kvällen till med. Nu är det bara att hoppas på att Gud är på vår sida och ger oss lite värm och sol. Det skulle göra kvällen, helt klart.




p.s  Sophia Somajo i våra hjärtan, men inte på någon festival inte. Det sägs att hon har scenskräck.. ds

//Jenne

you can sin or spend the night all alone

Idag är det onsdag för er som känner er förvirrade angående veckodagar.
Först var jag i skolan, fråga inte varför. Helt waste för det var spanska och den är kirrad redan! haha. Vi såg på film, mycket känslosamt om en förlamad man som vill ta livet av sig. Very cheering up sådär på morgonen.

Sen åkte jag hem som en dränkt katt. Vad är det här för väder undrar jag. sen kröp solen fram lagom tills jag var inne igen. Kul.

Men ikväll kan vi snacka ännu mera kul! Det ska göras slag i saken av fenomenet lillördag och utgång står på agendan eftersom Lina fyller år, grattis igen :) 
Egentligen känns det som att jag inte träffat jennepennevenne på jättelänge. bara två gånger den senaste veckan och innan det var hon i Rom.

Jösses. Det är inte så bra.

Wellwell. Ska väl börja röra på asset och få mig iväg härifrån! Jag känner doften av middag och då kan inte datorn hålla mig kvar här vettni. 

So long! // Sofia

It's not fair and I think you're really mean

GRATTIS LINA! 18 år idag fyller flickan och firas ska det göra! Klubb Onsdag står på planeringen och jag har aldrig varit där, så det blir nåt nytt.
Jennifer övertalade även Sofia att skippa jobbet för Jennes skull, jag klarar mig ju inte annars som hon sa själv, hähähä! <33

Och nu som vanligt; klädångest. Jag tror jag ska go for the rosa klänning, vi får se. Hoppas det inte börjar regna, hm.

Igår fixade jag fram Spotify och hötalare till morsan så nu kommer det dunka Kings of Leon i HELA Öringe, där hon jobbar. Sånt gillar vi! Sådan dotter, sådan mor borde ordspråket vara.

Ne, nu har jag inget mer vettigt att tala om. Btw så kanske utseendet här ändras under dagen, om jag har tid! Yey

P.S Listen to this shit (kolla inte på videon, waste of time) D.S



//Jennifer

Dry your eyes, he's just some guy

Tisdag, om sju minuter onsdag (i skrivandets stund). Och ja, jag tillåter mig själv att sitta uppe, eftersom jag är ledig imorgon ! Yey! Me like very much.

Idag lekte emelie & jennifer ensamma i skolan. Det var lite ovant, men eftersom emelie och jennifer är de som brukar flumma, så blev det mycket skratt på egen hand idag. Fast så brukar det ju vara eftersom de andra två inte brukar förstå vad vi garvar åt. Hmm

Hur som så hade vi i princip betygssnack på varenda lektion och det resulterar i en massa dötid, mellan de två minuter samtal man har med läraren. Inget g har jag fått än! Nu är det bara samhälle och svenska jag inte fått betyg i, pff.

Btw så är jag super pepp på arvika i sommar! Så nu kan alla skriva ner det på närmsta papper. Jag har pennor, fråga så får ni låna.

Nu är jag trött, sängen is calling!


Fjortisss bild, men jag älskar min keps!

//Jennifer

let you fall for every empty word i say

Som de flesta säkert märker håller Jennifer på att pilla med designen här. Lite ombyggnad såattsäga, så akta er, det är risk för ras! äsch nej jag litar på flickan.

Idag var jag i skolan. For your information kan jag berätta att det  inte var så spännande där idag. Vi gjorde inget värt, såvida ingen anser att sjunga dikter med fröydis är revolutionerande? Njaaaaaee.

däremot blev det vattenkrig som jag och emelie hamnade i på håltimmen innan spanskan. Jag fick helt fräckt en colaburk på mig med vatten i. stenhårt kom den flygande från ingenstans. den jävlen hade jag velat ge igen på.

men nejnej det fick jag inte.

iIorgon ryktas det om vattenkrig från himlens håll. det är ganska taskigt för dom är det svårt att kämpa emot. Ingen där uppe bryr sig precis.

wellwell, nog med skitsnack från det här hållet. 

// Sofia



RSS 2.0