Vattumanen och Väduren

Lärande i arbete dag två: Blir en mästare på sökoptimering och skriva säljande texter samt expert på alla former av äldreboenden. Dessutom: lever livet som fattigaste bruden på Östermalm...Jag & min matlåda kämpar för status.
 
Men fett roligt är det. Medan andra 22-åringar drömmer om bröllop, villa & volvo hoppar jag över detta avsnitt för att direkt fantisera om pensionens gyllene dagar på ett trygghetsboende. Kvalificerad gissning är att jag och Jennifer bor där ihop -vår relation är mycket ovanlig och fantastiskt händelserik och en lyckad kombination för ett långvarigt förhållande. Visserligen efter en snabb googling, men förvånad någon?
 
Imorse såg jag en dam med en hund i en korg. Är det inte hunden som ska rastas på morgonen? Eller var tant så fokuserad på beach 2013 att hon glömde kopplet men kom ihåg korgen? Östermalmsdamernas vägar äro outgrundliga.
 
Ser såpass fräsig ut på LIA:n.
 
/Sofia

det är första gången för mig med, så bara lägg dig ner

JA, pass this on duon har då blivit portade från stockholms uteliv tydligen. Whats up with that?
Jobb och Växsjö var de svidande orsakerna som i helgen gjorde att ingen av oss var ute och röjde, men både Ace och mange lockade egentligen.
 
 
HUR SOM, denna frånvaro måste man ju ta igen! Precis som vi lärt oss i skolan! Bakläxa på Passthison. 
Hur vi löser det här? Jo, vi gör en lista över alla klubbar vi vill besöka under 2013! Så:
 
De klubbar vi vill besöka under vårt 2013, lyder följande:
 
  • ACE (om de har någon the knife kväll igen?!)
  • kristall
  • f12
  • 54
  • strand (vi kommer tillbaka!)
  • bauer
  • debaser slussen+medis
  • snaps
  • balthazar

Don't worry, de kommer komma mer! Fantasin är bara intepå topp atm.
 
 
 
/j to the ennifer
 

Orkar jag så orkar du

Ok, så nu är jag hemma igen efter att ha dött tågåkardöden deluxe. Klockan var 19:35 och med fem minuter kvar till centralen blir det strömavbrott och tåget stannar i Årstaberg i två timmar. Mobilen var farligt nära dödläge och jag bestämmer mig för att ta upp min intressanta vetenskapsteoribok och vad händer bara därför? Lamporna släcks. Tåget lutade sedan det stannat åt höger. Titanickänslan var ett faktum.
 
Har fått ett nytt tågtrauma som får gå till historien, mest för att jag var så stört hungrig. Sur som ett as på SJ.
 
Men hemma är jag alltså och har haft värsta misiiiiiiigt i Växjö. Hade hellre stannat där två timmar till, men så satt jag i Årstaberg med tre dampungar bakom mig som leds sitt livs tristess och sprang runt hit & dit i hyperaktivt mode.
 
Och imorgon ska jag till praktikten. Så jäkla roligt ska det bli. Ska bli en mästare på sökoptimering hoppas jag.
 
/Sofia

Elever

Ohoohoho & nuuuuuuu ska jag plugga. Helt sant att jag ska.
 
Vetenskapsteori för nybörjare heter boken, mycket mer intressant bok än jag väntat mig. Började läsa den på tåget igår and got some hooked. Om boken är intressant för att allt annat på tåget var så djääävulskt tråkigt eller om den är intressant på riktigt är en ju vetskap jag kan ta reda på genom att läsa i boken. Den ni! Vad är egentligen sant?
 
 
 
 
/ Såsfia. Igen.

Såpass imponerad just nu

13:53. Sitter i en liten etta i Växjö, mycket imponerande och välplanerad sådan faktiskt. Tänkte redogöra för detta påstående: Den har GARDEROBER. Just det, garderober i plural har den. Ett kök att röra sig i, ett badrum att röra sig i och en minimal kökshalvö (choklad i kylen). Hör och häpna - den är på lika många kvadrat som min egen lya. Min lya - pojkväns lya 0-1.
 
Fast mitt läge knäcker fett. 1-1.
 
Eftersom jag är en sådan som hälsar på när det passar mig, dvs. typ torsdagkvällar, sitter jag nu här och väntar på att min kille ska komma hem från skolan. Vågade mig ut på en promenad i området förut också. Skrämda steg tillhörande detta flickstycke spatserade runt och iakttog staden, konstant oroad för att gå vilse. Lokalsinnet är fullkomligt obefintligt, okej?
 
Detta var vad jag såg.
 
 
// Sofia

Hej Sofia, vad händer idag?

Livet är mycket i allmänhet och i mitt liv i synnerhet, för att passa på att låta sådär upptaget viktig. I onsdags var jag på finalen av tävlingen Guldlådan 2013, som vi pustat, stånkat och kreativiterat med halva hösten på Medieinstitutet. Inte för att min grupp gick vidare men en annan medieinstitutetgrupp gjorde det. Posten bjussade alltså på mat, dryck, godis och en trevlig kväll på Meeting Room för oss som ville titta på. Och med det upplägget vill man ju det.
 
Igår hade vi mingel på skolan med våra terminsprojekt som jag och min grupp nervöst men ändock ställde ut. Och vad händer inte när ett par killar, de första besökarna efter öppning, kommer fram och klickar sig runt - omdirigering till skumma sidor. Inte för att det dock verkade bekomma dem på något annat än roat sätt. "Kolla! Man kommer till porrsidor om man klickar på deras sajt" blev introduktionsfrasen till den tredje besökaren. Ehm. Djungeltrumman var igång.
 
Ja. Sånt är livet. Därefter smet jag och satte mig på tåget, efter många sicksack mellan barnvagnar, hundar, käppar och personer som helt plötsligt tvärstannar utan medvetenhet om omvärlden (vi älskar dem alla, inte sant) till Växjö. PUH. Vilar en förbannelse över Stockholms central där minsta gnutta struktur elimineras vid varje tågavgång?

För övrigt mycket stolt över att a) kommit på rätt tåg i rätt tid och b) lyckats byta i Alvesta mot Växjö utan smärre katastrof. Ät mycket orutinerad tågåkare ska ni veta, vars tidigare resor slutat i Gävle och inte vid tänkt destination Tierp......resultat: småtjurig pappa som får hämta förskräckt dotter på okänd mark med gnällig lillebror i baksätet.
 
 
 
 
/ Yours truly  Sofia
 
 

Easy come, easy go

När jag fyller år vill jag ha en liger!
Nu måste jag sova, klockan står på 04.50!

Tack för mig!


I just want this moment 4 life

Taggar inför en kort dag på jobbet, 10-15!
 
Igår åt pass this on middag på UPPER EAST SIDE, nejmen, medborgarplatsen! De blev thaimat innehållande räkor, bambuskott, paprika, nudlar and so on. Slutsats: AWESOME!
 
De blev även planerande inför en kommande Londonresa, frågan är bara NÄR? En ganska viktig fråga, med tanke på att den måste bestämmas helst INNAN man åker.
 
Sommarschemat måste även vara inne innan den 28/2, hur fasiken ska man veta i slutet av februari vad man vill göra i sommar? Wellwell. Brukar ju skryta om att jag är bra på framförhållning så nu är det väl upp till bevis I guess!
 
 
 
 
/miss J
 
 

Nollnoll tjugoett.

Det här med att vända tillbaka dygnet...är inte alls min grej. Vaknade ruskigt pigg imorse när angsta-alarmet tjöt, med en kropp existerande i myten om att sova vidare. GÅ UPP? Nej? Ett snabbt glas vatten och sen tillbaka till sängen för ytterligare några timmars sömn. Capish.
 
9:15 i skolan: Besvikelsen och tröttheten som ilsket greppade tag om mig när den uteblivna sömnen var ett faktum, och vägrade släppa trots idogt kaffehinkande.
Ska ta mig en skaplig sovmorgon imorgon.
Mänsklig tortyr vill jag kalla det att gå upp innan solen gör det.
 

Gäspat som ettnas har jag alltså gjort idag.  Vi fixade lite med utskrifter till vårt terminsprojekt, skärmdumpade vår (brutalt våldtagna, hackade.....uäck) hemsida och levde lite på bristningsgränsen mellan 13-16:30.
Thats all.
 

Du är min drog, jag vill bara ha mer

JAAAH, då testar vi på att blogga via mobilen då!
Man kan fan göra allt från den här tegelstenen, varför ha en dator, EGENTLIGEN? Kanske för att de är aningen bekvämare då.

Nu kanske ni undrar vafan som hänt med mitt liv sen sist?
Well.. Not much. Lever livet på donken Sergel och trappar upp till arbetsledare snart. Vilket betyder att jag just nu går upp tio i fem om mornarna och lägger mig åtta på kvällen.
Det kallar jag att vända på dygnet, fo' real!

Sofia och jag ska skaffa the knife biljetter imorrn, frågan är på vilken kontinent vi väljer att se dem...


Are we having fun yet?

Jahaja, här dör vi & återuppstår som om vi inte var menade att göra annat! Men hur kan man låta en sådan här blogg gå i graven? Om inte för er skull så för VÅR skull, jag vill ju veta vad min donkenjänta har för sig nu när vi inte ses varenda dag som på den gamla goda gymnasietiden.
 
Och eftersom jag numera är en hårdstuderande kommunikationsstudent är det väl inte mer än rätt att jag skriver lite? Vår lärare i praktiskt skrivande deklarerade första dagen att han inte kan lära oss att skriva (låter ju....betryggande) utan vi måste själva läsa OCH skriva.
 
Så, jag ska skriva.Sedan ska jag läsa (vad Jennifer skriver).
Idag har jag skrivit massor på vårt terminsprojekt i skolan som ska lanseras på måndag och NÄPP, inte ens passthisons anonyma stalkers får veta vad det är det innan måndag. Nixpix. Men jag lovar att det kickar some awesome ass.
 
 
/ soesfia

Du kan vara mange för en dag, glida in och äga staden

Gudars, kommer jag ens ihåg hur man skriver? 
Var så att jag blev lite sugen när jag och Sofia (den andra halvan av passthison) började planera sommaren (JA, vi vet att det är januari, framförhållning ftw?).
Temat för sommar 2013 är "i know what you did last summer".
Det ska stjälas (stavningen rätt nu, såsfia?) båtar, tjuvkopplas bilar och vi ska även döda om det inte blir sol.
 
"OKEJ, DET DÄR LÅTER JU NORMALT?" tänker ni.
Nej, det är det inte. Men vi har aldrig skrivit under någonstans på att allt vi skriver här ska make sense.
 
NÄÄÄHMEN.
 

/miss Jay

RSS 2.0