there's one girl, she don't really know..

Bloggen blommar ikapp med vitsipporna i gräset, lite sommarinspererade tänkte vi bli, så på lördag besöker vi storstaden för att SOMMARSHOPPA! Med tanke på hur mycket kläder min kusin fått av mig på senaste så känns garderoben lite tom, dax för blommor och vitt att få hälsa på i min garderob. Ni är efterlängtade. 

 

 

/jenne


hold your horses

ATTENTION.

Det är nu nästan så att man inte tror det, men passthisonduon upptäckte nyligen ett misstag. Vi har omedvetet hyllat fel företag HÄR i vår eufori över reklamen med random kossor på den soliga ängen som syns HÄR.

Bregott ska det vara och som de hängivna sammediaekonomer vi är erkänner vi tabben. Tur att korna är lika random och reklamen lika underbar för det.

 

// Sofia


Podemos seguir sus pensamientos, cómo se siente y lo que hace

Läsa om produktionsprocessen till grafprovet nästa vecka är så tråkigt att jag dör.
Dessutom snurrar spanskafraser i huvudet på mig.


Mer intressant än så var jag nog inte idag. Beror väl på att produktionsprocessen körde över mig totalt där.

// Sofia

needy girl

Natta och jag har förut konstaterat att vår släkt har smala handleder överlag, men det här blir ju för mycket! Tycker det ser oproportioneligt ut på mig. Det blir att äta en massa skräpmat och godis framöver. Jag klagar inte!

I fredags sov jag hos mina fina kusiner i älta och mös med dem under hela kvällen. Flummiga ungar det där! :)
Sen på lördag begav sig jag och natta mot stallet, det var lektion för hennes del och titta på för min del. Absolut inte tvärtom, jag är för ung för att dö.

Sen blev det hem och duscha av sig hästlukten för att bege sig till julia och äta middag med lina! Fin drömbok fick jag av dem, tack igen sötnosar!
Efter mat och öl så vare the bridge som gällde, Johan fyllde år och alla var taggade! Som vi dansa..!

Idag har jag lite söndagsångest. Men klockan tickar (en timme före nu! Glöm inte det) och innan vi vet ordet av, sm3a, så är det studentskiva och självaste 9 juni. Nu längtar jag!

/jenne

In your eyes I see the eyes of somebody I knew before long, long time ago

Vet ni vad det värsta är ? Falska människor...

Men vet ni vad det bästa är? Mina kusiner!

/jenne

just like that yeah i like that

Jag. Gillar. Inte. E-legitimation. E-legitimation. Gillar. Inte. Mig.

Nänä. Tänkte glutta på deklarationen men jag är för trög för att få igång dendär e-legitimationen. SUCK.
Skatteåterbäring, pensionsspar och deklaration. Saker man ska ta tag i. Jag känner lukten av ålderns höst (sommar?)

Sedan påminns jag om mina kortläsarproblem med e-legitimationen och känner mig genast... aningens omogen. Då har jag ändå föräldrar på bank ju.
www.misslyckadtjej.nu/ja

MEN det är fredag, studentmössan kom och passade och projektet är klart. Glad? JA.

// Sofia


I run with scissors, I'm a Chingstah

Hahahah , åh vad han är underbar!Just love it.

Idag har vi fått studentmössorna! Ihh, positivt laddat ord. Snart ere dags och börja på det nya livet!
Gud så jag längtar. Att göra skolarbete nu för tiden går riktigt trögt, skjuter upp precis allt till sista stund..

Ikväll blire topshopkväll med sofia, gela och emelie!

/jenne

allstar

FROM THIS MOMENT, eller just nu, så sitter pass this on och gör projektarbete. Vi har bestämt att det ska bli klart för tryckeri idag och då ska det bli så också. Vi turas om att chillarbeta (dvs blogga) samt hårdarbeta i japanphotos puckoprogram = dö en smula över det.
Vi redigerar bilder och är allmänt nöjda med att Miike Snow kommer till arvika!

 

77 dagar till studenten utan censurering, på fredag kommer studentmössorna! Känns det bra eller? JA.

// Sofia och Jennifer


som en våg på öppet hav

Det är kul och fylla år. Trots att åldern är nitton, ett år man kunde hoppat över egentligen, men det måste ju finnas där, antagligen för att verkligen markera att det har gått två långa år från oansvarsfulla 18 till självständiga och absolut vuxna 20. Det är dessa år som gör att man får vandra runt på systemet utan att bekymra sig över väktarens lite skeptiska blick, eftersom du vet att du har ett kort i plånboken som är ett bevis på att du faktiskt får vistas på denna "heliga" mark.

Som sagt, ett år närmare tjugo alltså. Inget mer märkvärdigt finns med nitton, hur man än vänder och vrider på det.

fina presenter har jag också fått! De flesta är fint och (o)moget rosa och lila! *jennifer gillar detta*


/jenne

p.s. bli inte civilingenjörer, har något mer utstickande yrke, tack! börjar bli trött på detta ständigt återkommande svar på krogen. // en väldigt uppriven söderomsöder-bo som inte har nåt bättre på hjärnan ftm.


everything good is happening somewhere else

Nu ska vi snacka blonde moment.
Två gånger den senaste veckan har jag hamnat med handen på magen. Som man ju gör ibland. Då har magen börjat kurra och vibrera, ni vet bearbeta saker som de gör ibland och genast for signalen "SMS!" upp i hjärnsubstansen.
Sen kom jag på att så inte alls var fallet eftersom det är mobilen som ska vibrera när man får sms, inte magen (hur många gånger de än säger att man ska gå på magkänslan, det funkar inte i det här fallet).
Då kom jag ner på jorden igen.

EN gång är ingen gång. TVÅ gånger är fan två gånger för mycket
...suck.

 

// Sofia


wanna have some fun before we leave

Nu ska vi leka Jeopardy tänkte jag. 100.000 kr:

Svar: Äger dansgolvet och scenen på Ace, with no doubt. Orsakar möjligtvis flygande flaskor från pojkars händer, öl överallt.

Vad är: Sofia och Jennifer!ps. Hon fyller 19 imorgon, det får ingen glömma! ds.

// Sofia
tick tick tick tick tick tick BOOM

 

Gårdagen var... händelserik? Jag komme r inte på nåt bra ord för den, nåt sammanfattande ord som betyder både lakritsshotar, charmiga "tyresö"-bor, the hives, scendansning och promenader som leder från natt till gryning. Kom på ett ord för det, tack!
Kom hem fem i sex gjorde jag iaf, det är inte varje natt!

Förresten, jag satt och räkna lite här, hehe.
Förra året på arvika så var det 104 akter, om man räknar detektivbyrån som två spelningar. Detta år har arvika hittills spottat ut 49 akter, vilket betyder att mer än hälften är kvar? Om de ens ska vara i närheten så är det iaf en bit kvar. Känns bra, för jag saknar massor av band!/jenne

You better stop!

Nu har jag gjort två efterätter till söndag, en äppelpaj och en chokladkaka. Känner på mig att det kommer bli mycket över, med tanke på att det blir lasagne precis innan. well,well more for me!

Imorgon ska jennifer och sofia entra (?) ace portar och ha en superkväll är det sagt! Det sistnämnda vet man till hundra att det blir. Vi har någon slags dragningskraft att dra till oss äventyr när vi är ute, hel flummigt!
Jag får rysningar när jag tänker på Strand förra sommaren när vi gick ut o tog en nypa luft o la oss i gräset och garva åt allt möjligt ... Xd haha, nej det är en favoritkväll!

Påtal om sofia så ska jag till henne hade jag tänkt, måste bara packa ihop lite saker!
Vegilasagne ska vi laga med god sallad.. MÖMS!

Lyssna på den här skiten oxå, kommer till arvika!
Donkeyboy – Ambitions
/jenne

So I gave him my number in case he wanted to make out

Hela kropper spritter nästan av hyperi, det finns så mycket att vara glad över. Munnen befinner sig i en konstant u-sväng - alltså ler jag - när jag tänker på Arvika, studenten, vårkläder, 8 grader och sol på lördag, bra musik, Thailand, SPANIEN. Helgen (!!).
Planer i allmänhet. Mellan mig och Jennifer på msn råder ":D" (blandat med lite :@)

Tack vare kräftans horoskop som uppmanade till att inte oroa sig har vi ingen dugga i ekonomi imorgon (tack för att vi har kräftor i klassen) och jag är alltså ledig. Gillar maratonspanska på måndagar. Då slipper man lektionen på fredagar, så då sover jag istället. Mmmhhmh, kvalitet kallas det.

// Sofia

And if somebody's going to make it then this somebody ought to be you

Hahahaha , kolla på denna...

Snacka onödig! Haha, precis som ett partytrick typ...

Well!
Idag har vart en knasig dag. Sm3a var nervösare än harar under jaktsäsongen, när Mr Öberg klev in i klassrummet och trollade snabbt (bättre än vad Milles kunnat gjort?) bort vårt mvg prov vi skulle haft imorrn! Då blev stämningen bra och alla skrattade ikapp med Håkans Långbens-garv.

Sen blev det en inställd mediekommunikation och vi fick gå hem.
Först bakade jag kakor, sånnadär små med sylt, och sen somnade jag i sängen och blev väckt när mamma kom in i rummet vid halvfyra. Gud, vad jag ogillar (hata är ett STARKT ord) att bli väckt!

/jenne


what if I wanted to kill

Innan jag tar och dejtar sängen tänker jag påpeka att jag inte var hardcore och åt en beagle idag. Men bageln var god. Säkert cheesebrugaren med och blåbär/vaniljpajen. Imorgon ska jag och Jennifer fota lite mer. Vi hade en mycket bra dag idag, jag och min vän.
:)vs.

 

// SofiaIf you think you're lonely now...

Med ostbågar över hela fingrarna ska jag nu sätta mig och försöka knåpa ihop ett inlägg. Det är inte lätt vill jag medge, spretar med fingrarna åt helt olika håll så det ser ut som jag försöker greppa en stor basketboll. MUMS!

Idag har passthison varit över hela stockholmsstad för att fotografera till projektarbetet. Så går det när man är dum och inte fotar vid besöket! Det fick vi äta upp idag. Sofia i form av en cream cheese beagle och jag en cheeseburgare!
Vi var vid naturhistoriska riksmuseet (passade oxå på att gå utställningen med isbjörnar! De är ju så söta..), vi var och hälsade på vårt kära strand vid hornstull, vi passerade Retro och Ace på svea, samt traskade genom gamla stans bakgator.
Om ni inte tror mig så har jag mina ben som bevis, de är helt genomtrötta och tillåter mig knappt att sitta på dem på stolen.

Idag var det hälsodag i skolan. Jag och sofia var och häls(!)ade på och hamnade oväntat på en lektion och blev tillsagda att skriva ned tio stopp vi ville göra med vår fantasibuss. Med Fröydis blick i nacken berättade jag att jag skulle till Spanien och lära mig spanska, och fick en utfrågning av nyfikna lärare. Efter det drog vi då till stan och fotade, pjuh./jenne

Love seems like a mess when it won't let go of me

Idag har det varit projektarbete hela dagen lång (nästan) med Jennifer. Stolt jag blir över vår fina guide över Stockholms places to be. Vår lilla bäbis, nu är den nästan helt född. Håhå jaja.
Annars då? Var på visning i huset bredvid som ska säljas. En mycket fin femma med två våningar var det (men ack så fula köksluckor. Någon med dålig smak fick inreda köket).

Dessutom har den här killen fått en identitet och ett ansikte idag. På tiden kan man tycka! Spännande.


 

// Sofia


Into the night desperate and broken

Länge sen det var jag gjorde avstamp här då. Skulle ju kunna påstå att jag är en megaupptagen lady men då skulle jag ju ljuga och sån är inte jag. Bara lite lathet är anledningen till cyberfrånvaron.
Jag var på 30 seconds to mars med Anna på Fryshuset vilket var grymt. Att Jared Leto är en behaglig man att vila ögonen på gör ju inte saken sämre YUM.

Igår var det lördag ju och i vanlig ordning befann jag mig på Kungsgatan 50 för arbete. Det var roligt. Efter 40 minuters övertid på grund av oväntad kassaräkning betade jag mig över till Malin där sköna människor redan befann sig. För att sammanfatta kvällen i runda slängar; "facebook live", popcorndipp, studentsnack, Arvikataggination, limbo och skratt! Kul hade vi.
Som ett värdigt avslut spatserade vi några stycken genom sjöstaden vid vattnet och stadsljusen när vi skulle hemåt (japp så poetiskt var det) innan jag slocknade, mäkta stolt över nattlig långpromenad.


// Sofia

Hur känns det nu?

Jennifer här med de flashigaste nyheterna först! (okej, aftonbladet va före, men so what!);

Salem tar tydligen hjälp av Björn Gustafsson i sitt nummer i melodifestivalen! We like? Det va länge sen man såg Björns blonda lockar, och bättre sent än aldrig!
Dock kommer jag nog inte bänka mig vid melodifestivalen bara för det. Det är väl mer troligt att klippet söks upp på youtube imorrn! Wiho!
Salem Al Fakir – Keep On Walking

Kom hem för en stund sen med Julia, vi tog en tur med vovvarna i det fina vädret!

Nu ska jag duscha o sen blir det folksamling hos Mavlin!

/jenne

it's almost over now, almost over now

 

Jay Z till Peace and Love

Pharrell Williams till putte i parkenThe Kooks till Peace and Love30 seconds to mars till Hultsfred
----- till Arvika?! HALLÅÅÅ?
Hehehe.
Man vet att Arvika känner sig pressade, med alla andra festivalers grymma bandsläpp den senaste veckan, när Arvika skriver såhär på hemsidan;

"Veckorna rusar iväg och snart är det sommar. För att känna oss ännu närmare festivalen så har vi bestämt oss för att i nästa vecka släppa ett band om dagen, hela veckan! Gött!
Den här gången rör det sig om Apollo-akter och neråt."

We like! Nu får vi se hur det går för dem. Blir det fler små garage band så kommer jag kanske börja tänka om... Vi får väl se hur det blir...! Dock ere ju bah apollo. Vi vill se fler artister till vintergatan?
På måndag börjar de med denna desperata plan.

Hur som, idag är jag "ledig" och vid sex tiden ska jag in till stan och möta Niklas! En mysfredag helt enkelt.
Imorgon vet jag fortfarande inte vad som händer, ni kan väl smsa om ni vet något kul?

/jenne

Och du är som jag när du dansar

Jay z till P&L. Behöver jag säga något mer?
Arvika, jag vill tala allvar med er; Om ni ska ens va i närheten av P&L just nu, så ge mig The Knife, Sophia Somajo, The Sounds och Veronica Maggio.
Ja, det är ett hot. gimmie mooore..

Idag har jag bara varit jättetrött, men har ändå både haft fotolektion och jobbat. Rätt bra jobbat av en zombie tycker jag ändå.

Såfia, den lyckliga donkenflickan, e på 30 seconds to mars för stunden!

/jenne


all I got is nothing without you

 


Jennifer fick inte se på desperate housewifes idag. Ja, jag är sur, vadåra?

Här händer det absolut inget, snart kommer väl lilla Alf börja jaga mig och tjata om en lognote som inte lämnats in i tid. Prutt på han, jag orkar inte, jag har redigerat bilder så ja spricker, han får stå ut med att vänta någon dag till med att läsa min lognote, jag tror han klarar av det...

Vad händer i helgen då, Malin? :)

/jenne

du knackar fast jag aldrig öppnar

Eric Gadd och jag sjunger ikapp till "om du älskar", "tio minus" och "ligg kvar".
Det är underbart! Eller ah, morsan försöker sova så hon håller väl inte med till fullo.

Just nu sitter jag och vädrar huvet från jobbiga saker med sofia och julia. De är bra och skvallra med och utbyta tankar och åsikter. De känner mig allra bäst, det är verkligen så.
Öhm, av säkerhetsskäl håller jag veckan lite småhemlig, men kan säga att jag jobbat som en dåre och tjänat en del plus att igår var det ett blandat gäng som begav sig mot Ace! Det blev sjukt bra, musiken var riktigt bra och älska att sthlm är litet. Det blir verkligen mer intressant då...
btw, jag älskar och vara singel. Lite allmän info sådär, hux flux.


Jag har inte hört av min fina vän malin strandlund på länge, är lite suris över det! Har hon gått upp i rök kanske? Eller frysit fast i en snöhög? Hemska tanke!


före


o efter

jennifer va i farten med krattan, som ni kanske ser :D

(lägg märke till att det inte är snö på bilden, wtf?  Ser världen ut sådär egentligen?)

 

/jenne


när jag ser mig själv i spegeln vänder jag mig om

Nästan slut på jobbveckan! Med lite blåmärken, brännmärken och skrapsår har den här veckan flutit på fingemang. Inget att klaga påd är inte. Fyra gamla centralenansikten dök upp idag med. Wie! Länge sedan.

Det är bara nio (ynka) timmar kvar imorgon på jobb och efter det får jag träffa min sköna böna Jennifer igen efter ett på tok för långt uppehåll för att vara vi. We are going to go out. Going to be naaaajs.

För övrigt har jag lyckats betala samma faktura till tele2 två gånger och kontot har därmed blivit lite väl debiterat för att vara 20 dagar kvar till cash flow. Hur begåvat?


// Sofia

Another week away, my greatest fear

Trivs utomordentligt bra med att jobba. Det allra bästa är att man slipper ta med jobbet hem efter utstämpling. Inte så himla pretto som skolan med läxor och plugg och hela baletten. Dessutom får man pengar.
Upptäckte nyss ett oidentifierbart blåmärke. Kommer liksom inte ihåg hur det hamnade där precis brevid knät. Läskigt. Men det sitter där det sitter och jag får väl nöja mig med att min smärttröskel är hög. (Säger ju att jag offrar kroppen i tjänsten)

Snart dags att burra ner sig i sängen för en skaplig stund skönhetssömn innan klockan ringer imorn vid 9-tiden och inte en sekund tidigare. Fyra dagars jobb kvar sen får jag träffa Jennifer och spåra lördagskväll.


Dags att parkera sig i lodrätt läge framför tv innan jag slocknar.// Sofia

RSS 2.0