Från oss alla till er alla

 

Pass this on var tidigt ute med julkortet i år, det var i Spanien allting hände vettni.

 

GOD JUL :]


ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄH

Det är så jävla kallt i mitt rum! Jag fryser ihjäl. Skojar inte. Kommer vakna som ett isblock imorgon på julafton död och begraven. Varför har jag inte varit smart i år och önskat mig typ;

a) moonboots
b) ett element
c) en resa till 30 plusgrader
d) öppen brasa till mitt rum eller
e) en till tjockisjacka att ha ovanpå min vanliga tjockisjacka

För så sickness kallt är det. jag älskar vintern.

RIP mig.

/sofia

När pusslet passar, legot lägger sig själv, aldrig förut har det varit så


Jag fick en chokladkalender av morsan i år. Vet inte varför o till er som tycker det är barnsligt att en 19åring sitter och öppnar luckor dag för dag så finns det nåt som heter FUCK YOU*!


Japp, passthison egna partycrew (bestående av Jennifer och Sofia) planerar partii, så stanna i stockholmskrokarna i februari annars missar ni nåt fett. :)

O till de dåliga nyheterna, ja ska få tandställning på nedertänderna med.. Gråt lite med mig, snela! Men till sommaren åker de tydligen bort. Tågrälsen. Den ÅKER bort. Som ett tåg. På en räls. Som i min mun. Fattar ni?!

*

 

/jenne

 


no you don't have the sense

Börja inte se på the hills. man blir 1) upprörd av spencer 2) frustrerad för att man inte kan göra något åt honom 3) beroende och 4) försenad till msn-dejt med jennifer. Ack.Idag bakade jag pepparkaksmuffins = jag är handy, som min man sa. Imorgon ska jag spöa mina medarbetare på bowling. Hejsvejs

// sofia


IT'S SO FLUFFY I'M GONNA DIIIIIEEE!

/jenne

just close your eyes and hypnotize you


Jahapp, så satt man ensam och keka gammalt godis i väntan på mat.
Kusin var här nyss och hjälpte till med paketinslagning, det är ju inte riktigt min grej liksom. Eller hur, kusin?

Ohno, fritidsresor skickade hem en katalog, "Charter till Thailand året runt".. Piss.


O lite va NERD
o pharrell williams himself, yessir..

 

/jenneMe 'n my buddy

 

idag på ikea med jenpen fyndade jag en ny vän. som får sällskapa med mig medan min pojke inte gör det. elefanten var lite dyr men mycket billigare än den fula wannabetigern, plus att jag har bidragit till astrid lindgrens barnsjukhus eller något. jag är bra. jag går inte i skolan mer så jag struntar i stor bokstav. medveten om detta fel så det är okej.


saker som gör mig upprörd

Sofia: Du drar kortet på sidan i kortläsaren
Gäst: JAHA, har du inte CHIP??

1. Nej jag har tyvärr inte den funktionen, då ditt konto tyvärr inte debiteras om du trycker in kortet i mig
2. Jo den har chip, men jag tycker bara det är så kul att jävlas med dig att jag ber dig dra kortet på sidan fast du inte fattar hur. så att servicetiden bara tickar.


uääääääääääääääääääääää.

ps. glömde mina nycklar idag och fick (snyft) knipsa upp mitt lås på jobbet med fetaste knipsaren imorse. Det var jättejobbigt. Efter det var jag totalt slut. kan ju inte skryta med några massiva biceps direkt.

//sofia

Genom en iskall vinter

Jo det är fett lame att jobba 11-20 en fredag tycker Sofia. Döööööööör
Men vilken tur man har att både ens bästa vän och ens pojkvän kommer till jobbet och äter mat med mig på rasten! Whoop whoop!
"Suicide hotline, may i help you?"

Känner mig som krossad av en bazooka.

Centralstationen hade julfest igår och såklart var McDonalds där. Isabelle fick en kompis från Pressbyrån igår som hon inte mindes så mycket om idag = roligt.

Nä ska inte gå in mer på alla hemskheter vi roades av igår. Älskar mitt crew.// sofia
Undrar

Vad hände med Heidis hund i the hills?? Som hon fick i julklapp i säsong ett av sin boyfriend, men nästa säsong var den bara borta. En hund lever ju längre än en säsong. Lovar att spencer ligger bakom. Men vart tog doggyn vägen? Det får man ju aldrig veta.

Tycker synd om Heidi också :( alla bara skriker på henne.

// sofia

 
I don't know who you are, but I'm with you 

wtf tänker ni.
Men såhär var det;
En gång var Jennifer o Sofia på mallorca o så var de ute o festade.
Av någon konstig anledning fick de för sig att gå hem igen (ingen av oss minns varför) till hotellrummet.
Av någon ännu mer knasig anledning fick de för sig att gå ut på balkongen innan de skulle tillbaka till grabbarna grus.
Jennifer och sofia fann då dessa! Ett par enormt stora, randiga kalsonger som låg på vår balkong o skräpa. Kalsongerna var way to big för att nån av killarna i grupp 8 a eller b skulle kunna få dem att sitta bra.

Än idag vet vi inte vems de var eller hur de hamnat där.

/jenne

p.s minns inte vems galna ide de var att ta en bild på dem? Hmm.

så gled vi in i glömskan där ljuset är svagt

Asså seriösa issues på grannen. Hur galet det än snöar kan man fan inte skotta snö dygnet runt. Fast tydligen. Come to your senses ok.

Nu ska jag ta ett djupt andetag och kolla saldot på internetbanken. Johanna tyckte inte om tom collins så jag tog på mig ansvaret för detta ogillande och köpte henne en rosa pantern för alla tycker om rosa pantern ("det smakar glass!" det är glass)
NEJ det är inte glass. Här har Jennifer druckit lite av den.

 

// Sofia


The damage is done

Vi var ute igår and I got soooooo wasted. Alltså jag SKÄMS verkligen. FYFANMen ack så kul vi hade, kommer få fetaste sexpacket av allt garv med mina donkenpolare. Det började redan i omklädningsrummet när Johanna slutat, innan vi drog vidare till Söderhof (gamla goda tiders namn) och sen baba. Jag trodde att jag kunde vara lika duktig som Johanna på att hinka i mig alkohol. Det var jag alltså inte.
Färsk, som sebbe skulle sagt. Otur för mig då att jag skulle jobba klockan 8-17 och inte 16-20 som hon där. Tequila var inte min bästa idé igårkväll och Tom Collins var inte min bästa vän. När jag tänker efter var Tequilan nog inte min idé alls, det var Isabelles.

Men alltså jag SKÄMS verkligen. Det här är inte ok. Tur att jag hade kul i alla fall.

Dagens visdomsord: drick inte alkohol. då får man må bra dagen efter istället. FETT VÄRT.

Sen träffade jag min fina Jennifer idag, vi körde ett favorit i repris fast tvärtom. I spanien tog vi en promenad i värmen och var vilse, det var hon som var bakis. Idag tog vi en promenad i Sverige i kylan och var vilse (amen nästan), det var jag som var bakis. Måste säga att det förstnämnda slog allt.

// Sofia

RSS 2.0