And I tell myself, this is the last time imma let him do this do me

 
Från östberga till gamla stan
 
 
 
Med amanda&nattis
 
 
 
Haha, Nathalie: kan vi inte göra nån lek, typ som i mellanstadiet med handtag, famntag, klapp eller kyss?
Till saken hör att vi var tre tjejer och en hund.
 
 
 

framgång och efterfrågan

Ett urval av gårdagen.....topp fem semesterkvällar. Extra plus: Jennifer drog en spontanare och hängde på ut sen. Wie! Bästa!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Uncaught and still swimming alone in the lake...

Jahaja, tidernas dimma det var när man vaknade upp denna förmiddag, MVH väderdesperat med rätta / två veckor kvar på semestern.

Haha aja. Jävlar i helvetet vilken seg dag (sorry, men ovårdat språk är mycket bättre än särskrivningar och felaktigt byggda ordspråk i alla fall) det varit. Fick middag hos my pears ikväll, fan vad gott.

Så kör vi två battlebilder också

vs.


This is so messed up

Vaknar upp till sådan hetta att tropikerna måste känna sig utklassade. Mhmhmhmmh!
 
Vi mötte upp johannes och daniel på kök&bar igår....och väl där isabelle, nicole och rebecka. Och när de stängde har man inte så mycket val om man ska hålla sig i närheten så till Kvarnen drog vi. Där möts en salig symfoni av människor om något! Roligt att Nathalie fick någon mystisk monsterdrink av en tjej som fick gå före i kön!
 
Bland det roligaste ändå var när jag och Johannes tänkte dunsta efter ett par timmar men blir sittandes på gatan mittemot krogen för att han väntade på att hans buss skulle gå. En annan kan ju sällskapa liksom. Trodde dock aldrig att det kunde vara så kul att betrakta rökrutan 30 minuter innan stängning. Fick ont i magen av skratt att se justin bieber-dj:n bli uppraggad av isabelle, förvirringen när rökrutan försvinner, göteborgare som tigger cigg osv. Världen utifrån.
 

Hur långt man än har kommit, är det alltid längre kvar

....och den planlösa semestern fortsätter. Jag njuter så i fulla drag att jag på riktigt inte kan vara skapt för något annat än ledigheten och att leva fullständigt spartanskt.
 
It's good for me! Ikväll kommer Nathalie hit efter jobbet, min huvuduppgift för dagen är att fixa en kicking ass-måltid, och sen ska vi ut. Jag har lust att vara ute hela natten, kanske lite en vilja av kompensation för halv utebliven midsommarnatt?
 
 
 

5 juli 2012

Tillbaka i svealandet, blondare än någonsin. Jaja, med mina mått mätt. Allt e relativt.
Semestern kunde inte kommit mer lägligt.
Saker jag dock saknat var 1) svenskt kaffe och 2) behaglig löptemperatur med tillhörande perfekt runda.
 
MEN eftersom det var så varmt var inga av ovanstående punkter något lockande alls och jag har latat mig med god aptit osvosv så återstående saknade saker egentligen = 0.
Gick ut med ett par britter från hotellet en kväll, ett av mina mest ansträngande moves under hela veckan. NICE!
 
Har ju såklart saknat min eminenta vän Nathalie också . Men vi ses imorgon för en vinar/utekväll. Veckan e komplett.
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0