Allting runtomkring mig gick i ultrarapid

Sitter här och leker med min nya miniräknare som man kan rita grafer med (har man valt matte C så har man - men jag ångrar det bittert). Den är en high tech sak. Med tanke på priset hoppas jag att den kommer hjälpa upp mitt betyg till himmelska höjder.
Vi får väl se vad den klarar av, men jag räknar med den (hahahhaha).

I skolan höll vi på att somna på religionen (skojar faktiskt inte), vilket vår lärare märkte av så han stängde av den übertråkiga filmen vi inte kollade på och så fick vi sluta. Sofia och Jennifer, styrde stegen mot Muffinsfabriken och delade en banan/valnötmuffins samt dokumenterade vistelsen där på fiket. En del av projektarbetet, som sagt.

Sen kom Emil men då var muffinen slut. Muffinen? Muffinsen? Äsch.



// Sofia

what's up HALLA

Jennifer är slut i huvudet. Imorgon ska det göras matteprov på omprovstid (kryssningen krockade med g testet!) och det var två veckor sedan, alltså har mitt huvud gått vidare med livet och lärt sig om sambolagen och gåvor i äktenskap.

Usch. Men imorgon är det över, eller förhoppningsvis. Får jag omprov på skiten så går det ju inte över, men så dålig är jag väl ändå inte? SCARY TANKE.

Önska mig lycka till!



/Jenne

p.s nån som vet om min pojkvän lever?

Men att stanna känns så rätt

Att jag försov mig imorse gav mig ju inte den bästa starten på veckans bästa dag (!) men jag speedade på lite mer bara och var glad över min tilläggssömn. Efter allt psykologiplugg igår kväll vet vi ju hur viktigt det är och så vidare. Bearbeta minnen och dolda önskningar och hej o hå.

Kom till skolan för att göra naturlabb, vi kikade på märlräkor och vattengråsuggor under lupp. Stora blev dom och läskigt värre var det när dom rörde sig. RYSER

Försöker slänga in lite bilder från fredagen när jag var ute med mina två snygga vänner. Hela helgen försökte jag lägga upp bilder men min dator fuckade värre än en hora i Moskva.

Med ett sådant beteende är det inte lätt att få som man vill ska ni veta. Men nu är det ny vecka nya tag, det borde datorn också fatta.

 

// Sofia

ps imorgon ska jag och jennifer äta muffins och utvärdera the bakery, jag kommer stortrivas med vårt projektarbete! ds.


I love the sound of you walking away

Psst, jag har verkligen inte råd att sitta här egentligen. Och nu är det inte så att jag sitter på modem och betalar minutpris. Nej, jag menar att egentligen borde jag plugga psykologi och matte. Men det är ju så himla tråkigt?!

Hur som, vad har hänt då sen en vecka tillbaka då jag tagit semester från bloggandet?
Händelserik kryssning med springdissar från dansgolv, hyttchill med västeråsare och norrläningar samt letande efter efterfester till sex på morgonen. Helt sjukt! Bilder finns att hitta på facebook, orkar inte lägga upp debletter här. Men några kan ni väl få,

Grind, Julia, Malin, Axel

västeråsare!

På lördagen, dagen efter hemkomsten från kryssningen, så blev det mysig middag med Emelie, Sofia och Angelica! Tacopaj stod på menyn, med förrätt o efterrätt. Hurtigt, ja?

..och in i ugnen! Heheh

Sen har det vart skola, läxor, skola o ni förstår hur det fortsätter... Förutom de har jag träffat den fina pojkvännen jag har.

O som sofia nämnde så var vi på museibesök (jag lär mig snabbt, såfia!)

Sofia testar ett nytt sätt att dricka juice på (mindre lyckat)

Vi satte oss på bussen mot museet, men när vi kom ner mot norrmalmstorg så delade de ut juicedrycker, så vi hoppade av bussen tog varsin dricka och så hoppade vi på nästa buss! Är man törstig så är man!

Nej, nu måste jag återgå till mitt studerande av freuds teorier om varför vi drömmer (vem bryr sig?suck)

/Jenne

 


Berätta hur du gör

Idag är jag ledig. Idag får man lön. Idag ska jag till Shelter med Anna & Nathalie. Idag är det fredag det är en bra dag. Det ska bli kul. Vi ska föra på tb (secret code for secret place).
Kort uppdatering med korta meningar.




Jag gillar att det är helg! Puss på er.

// Sofia


Come with me friday don't say maybe

Idag kunde vi sluta efter lunch - en ytterst angenäm kontrast till schemalagda 17:oo. Lustigt hur livet ter sig ibland.

Så jag och Jennifer utnyttjade eftermiddagen maximalt och drog in till Djurgården som två andra vilsna turister ("VAR ligger båthall 1?") i regnet. Jennifers Metro och min city map of Stockholm funkade inte så utmärkt som regnskydd men vad gör man inte när man glömmer paraply. Man tar det man hittar vid busshållsplatsen!

Vi letade alltså efter titanicutställningen som vi skulle besöka som en del av vårt projektarbetet.
Mucho intressanto deluxe. Lite kallt var det dock, då det till och med fanns ett isberg där. Vi petade lite nyfiket på det - allt för den rätta känslan.

Imorgon är vi lediga! Like on that one. Lön + långhelg slår inte fel i öronen sådetså.

// Soffyy


Baby calm down

Jennifer sover nu och uppdaterar imorgon, kryssning och middagar ohej vad ni har missat!


 

/Jenne


framför teven, slickar såren

Ikväll har jag umgåtts med naturkunskapen. Omåttligt stolt är jag då min ambiton till att faktiskt sätta mig i tid och plugga är näst intill obefintlig. Sista sekunden är min grej, intalar mig själv att det är för att jag presterar bäst under press.
Jäpp jäpp.

Så får jag fan inte bra på det här provet ska jag aldrig mera sätta mig i tid och plugga, och det med gott samvete.

Imorgon har vi inga lektioner, jag väljer att kalla det ledig även om vi ska arbeta med projektarbetet.

yeeha. så här glad blir jag då.



// Sofia

Jag berättar vad som helst

Jobb jobb jobb hela dagen lång.
Men pengar är pengar.
Tänkte bara informera om det.

Jobbet idag inkluderade ett försök att guida en turist (segar de sig fortfarande kvar i stan?) till "Museum of Medieval" tror ni han kom rätt? Det tror inte jag för jag vet inte var det stället ligger, men han får skylla sig själv om han använder donken som informationskiosk.

Jag är trött men fick gå en timme tidigare så det gjorde jag eftersom jag tänkte att jag kunde hinna plugga spanska. Tror ni jag gjorde det då? Nä.

Den här tårtan delade vi på igår. MMHMMMH!

 

// Sofia


Our bodies were growing thin

Kroppen värker och den gör det BIG TIME! Igår efter skolan drog jag och tränade vilket jag nog inte gjort sedan iPoden trillade ner på spåret.
Nu sitter jag alltså här med enorm träningsvärk. Ikväll ska vi ha middag hos Emelie jag hoppas jag klarar av att lyfta en gaffel annars blir det trouble.

Ni ba; Men GUUUUUD Sofia äru mesig eller vad asså! shape up med träningen och bli tuffare.

Näpp.

Ja. Senare blev det spontanutgång med några från jobbet, hade inte alls räknat med det (och därför gjorde jag Stockholmskvällen i leriga Converse) men har man inga förväntningar kan det ju bara bli bra om man är på det humöret.
Och det var jag. Oleary's-Donkenstängning-Blekholmen-Spy Bar stavades rundan.

Ser man på.

En gång vi fixade middag blev Sofia uttråkad och bestämde sig för att hugga emelie med en kniv när efterrätten tog sådan tid

 

// Sofia


Visioner i mitt huvud när du ler

HEEEY!

Överskottsenergi bara. Den här dagen gick snett från början men nu är det bra. Träffade min goda vän Nathalie och vi växlade pengar till Londonresan (vill åka nununuNU) och samtalade om livets alla intressanta byggstenar. Vi förundrades bland annat över hur roligt det här med nätverkande är, när folk helt otippat (?) känner varandra åt höger och vänster. Haha. Hahahahahhha. Hah.

Vi hälsade på Anna på Taco Bar som snällt fixade mat åt oss. Nu är jag mätt och kanske därav överskottsenergin.
What else? Jennifer drar på kryssning ikväll och jag stannar här för att hålla ställningarna, ja så är det.


// Sofia


The ugly truth

Idag tänkte jag göra en insats mina vänner. Mitt golv visade tecken att det krävde städning och som den goda innehavare av mitt rum som jag tänkte jag sätta igång för att motarbeta detta.

Jag letade både en och två (kanske tre) gånger men hittar jag dammsugaren? NOO. The damm(n) sucker är borta. Ingen sopborste har jag ju heller.
MEN. Ingen ska komma och klaga på damm här. Eller hosta lite sådär menande. Eller något.

Jag har gjort ett försök.

När jag själv börjar hosta kanske jag gör ett nytt försök men det är en annan femma. Hehe.



// Sofia

September never stays this cold

Gick upp TIDIGT imorse för att åka iväg och ha en fjuttlektion. Eftersom det var matematik för undertecknad och vi har prov imorgon kände jag mig så illa tvungen att ta mig dit.
MEN Lackar bäver på kollektivtrafiken jag kom ju nästan försent imorse. grrrr. Där fick jag för att jag kämpade vid sängslaget och faktiskt tog mig upp för att åka till skolan men nä. Låt mig fastna i tuben bara.

Sedan var det fotboll mellan KÄRrtorp och värmDÖ på Zinken inte för att jag befann mig där för att supporta men ryktet nådde mig att kärrtorparna ägde skiten ur värmdö.

Stolt man blir att vara av samma klan såattsäga.



// Sofia

She's like the wind

p.s om ni blev lite sugna på mer dirty dancing, så rekommenderar jag tvåan - havana nights d.s

/Jenne


I need you to hold me tonight, say it's alright

Buäh, ännu ett stjärnfall i kändisvärlden. Patrik Swayze avled inatt, besegrad av bukspottscancern. Han har ju då kämpat mot sjukdomen i närmare 20 månader, usch va hemskt! Kan folk sluta dö nu, snälla?

Patrik Swayze & Jennifer Grey i Dirty Dancing

Nu känns det ju lite konstigt att prata om dödsbäddar och sen hoppa vidare till att jag ska till handens sjukhus imorgon och få information angående min operation. Jag hade ju inte precis tänkt att dö inom de närmaste tiden, så tro inte nu att jag la upp det såhär och var full av baktankar!

Idag har jag klippt mig oxå! Morsan märkte inget och det gjorde mig egentligen glad, för jag ville inte ha kortare hår, ville bah fräscha till det. Yey!

Igår var mormor o morfar här på middag oxå o efter det åkte jag, morfar & morsan för att se om vi kunde fixa morsan bil som envist inte vill gå igång och fick därför övernatta på LWs parkering. Morfar körde eftersom vi tog hans bil.
När vi var påväg dit så fick jag flashback från mediekommunikationen där vår lärare berättat om att hon var så van att sitta i förarsätet, så när hon sitter i passagerarsätet bredvid så stampar hon med foten i golvet för att bromsa om man tex kommer nära en korsning.

Jennifer - Mamma, får du oxå en såndär reflex att du vill bromsa åt morfar när han kör?
Morsan - Nej!
Jennifer - Inte, för min lärare sa att hon får så.
Morsan - Jag vill inte bromsa, jag vill gasa!

Morfar blev sur men jag hade kul åt det enda bort till Öringe!

/Jenne


So says I

Menade inte att låta som en bedrövlig outsider i nedanstående inlägg. Las palabras de español no solo es mis amigos så det så. Detta påpekade Jennifer och det har hon alldeles rätt i. Jag har vänner utanför gloslistan!

For your information. För den som inte kunde tänka outside the box.

Vi blev som dom andra

Hemkommen från totally awesome skola, gotta löööööv that place.

Snart har vi prov i matematik och jag borde väl plugga men nä. Vill inte nu. Inte sen heller faktiskt men det var inte det jag skulle komma till. Sidan utan praktiskt syfte, även känt som fenomenet facebook är bättre på att fånga mitt intresse (som jag ändå gillar trots brist på ändamål).

Den upplyste mig nämligen om att min moderkaka bokat höstsemester bort till destination unknown (än så länge, utfrågning väntar) jag är antagligen inte inräknad i planerna. (Fast jag och natty har ju London de slår allt mamma)
Man börjar ju fundera över om det där gått lite för långt när ens morsa kör på envägskommunikation via nätet sådär för att återge information. Bör jag hacka mig in och radera kontot så att kontakten blir som den ska igen? Hehe.

Ja. Det är alltså på grund av dessa omständigheter som jag inte slår upp matteboken och fördjupar mig i rationella uttryck. Dessutom är vi inte bästisar och kommer aldrig bli det så jag drar mig lite för det. Mina kompisar finns i spanskabokens gloslista.

Det var väl det jag ville säga.



// Sofia

I can't sleep when the suns goes down

 

/Jenne


Thinking of you, thinking of you

Här är en låt av Katy Perry, och jag är lite delad. Den är bra på ett sätt o det är sättet hon beskriver känslan på, den går enda fram så att säga. Man kan liksom känna känslan i kroppen på något sätt.
MEN, här kommer grejen,
det hon sjunger är ju så fel! Hon sjunger i princip att hon är med någon hon inte vill vara med, och man kan säga att denna blir ju då bedragen på ett sätt. Såhär; hade jag vart killen hon är med (fast hon tänker på någon annan), så hade jag kännt mig väldigt bedragen. Så det så.



Men öhm

i helgen har det vart väldigt mysigt, en rätt perfekt helg har det varit. Jag är iaf sjukt nöjd! ;>
I fredags begav jag mig till stan och mötte upp Emil efter skolan (hade bara en lektion, grymt skönt!), så vi åkte till nacka forum och flummade lite där. Efter ett tag blev vi sjukt sega och drog mot Täby där vi spenderade kvällen och natten.
På lördagen var vi hemma bara och sega och på kvällen blev det, efter lite om och men, utgång med Adde, Malin & Niklas. Vi drog till Chaplins och det var skoooj!
Vi var väl hemma i Täby vid halv fyra tror jag, och sov långt in på dagen.

O idag kom Adde till Emil så de pluggade lite matte, universitetsmatte. Jag enda jag förstod var att jag inte förstod något. Alls.

O sen på eftermiddag skjussade Adde oss till Danderyd och Emil drog till universitet och spelade bandy, och jag drog mig hemåt, i regnet. Skitregn! Bort bort bort.

Så nu sitter jag hära och LÄNGTAR IHJÄL MIG till kryssningen :D iiiih, ska bli så grymt kul!

//Jenne

The way you move is a mystery

Nu är jag uttråkad. So bored.

Skulle kunna studera lite, en viss grad av olust infinner sig i denna kvinnokropp för att jag INTE gör det.
Orkar jag? Det är ju lördag. Jasåatte... . Just det.

Imorgon ska jag jobba och jag slutar aldrig förundras över vilka människor det finns där ute. Låt mig åskådliggöra detta i text;

Folk som kommer och säger "hej jag vill ha toalettkod". Sure bacon säger jag. Jag skriver ut och ger dem deras kvitton med koden. När de varit på toaletten kommer de tillbaka och LÄMNAR tillbaka sitt skrynkliga kvitto till mig. Som om någon annan vill använda det efter dom eller. Så hållbar utveckling är vi inte på Donken att vi inte kan skriva ut ett nytt kvitto till nästa gäst.

håhåjaja. Fortsättning följer imorgon då har jag säkerligen något nytt exempel att dela med mig av.

Näe om man kanske skulle äta nåt. So long!



// Sofia

Vill höra samma sång där allt blir bra imorrn

Jennifer och Angelica var igår i Vällingby centrum. Och vad gjorde ni i detta off-område? tänkte ni nog då! Det ska jag berätta, vi var på en special kväll där det var 20% på allt i deras galleria, plus att det första femhundra fick en goodiebag.
Och jag lovar att den där påsen slogs vi nästan om, fy va störande det är när två dryga snobb-flickor tränger sig före när man köat i fyrtio minuter, jag var ju bara tvungen att ryta till, right gela?

Idag har dagen bestått av don't drink n drive - hjärntvättning och skola, skola, skola. Pass på läxor, jag hatar dem!

Men imorgon blir det roligare, då ska jag tillbringa helgen i Täby, närmare bestämt hos Emil. Det blir bra. Och billigt!(?)

Nu faller ögonlocken ihop, tunga som bly är dem.. Och sen när fick jag muskler nog att ens FÖRSÖKA kämpa emot dem? Hmpf.

Tröja- Jonathans, från H&M
Jeansshorts från Cubus
Skor med fransar DinSko

/Jenne

work it harder make it better

Dagen har bestått av host host från det här hållet. Inga stjärnor runtomkring det, jag menar alltså inte att censurera några detaljer - det är helt enkelt så jag har låtit idag. Host host. Host.

Det var ganska trivsamt i skolan faktiskt - imorse hade vi grafisk kommunikation (vi ska göra CD-omslag!) och en kicking ass håltimme efter det.
Det var alltså två och en halv timme som innefattade lite tappert manusskrivande till svenska C och när vi inte orkade mer spelade vi massa kort - panted. Ute på gräset. Fint.
Till skillnad från förra veckan får jag säga att jag var duktig på panted idag. Eller var det ren röta? Nåväl.

Justja så diskuterade vi spexfoto med men den kan förbli en hemlis sålänge. Förresten kan jag passa på att beodra er att inte boka in någonting 4 maj för då har vi studentskiva på Rose! Ni vill inte missa det, okej?


Flashback - håltimme de 2007

// Sofia

Varför ska man ha rubrik ?

Idag ska ni observera dagens datum - 090909 - en uppseendeväckande händelse!

Det var allt från mig.

// Sofia


Nyser bös nusit nyst?

Och jag inleder härmed officiellt min andra (tredje?) vecka som förkyld. PANG! Och klubban ner i bordet. Men förkylningen retas lite och går på sparlåga. Taskigt alltså.

Förutom skola på förmiddagen har jag tillåtit mig själv att chilla hemma i längsta möjliga mån. Mest maximala ansträngningen för dagen var att fixa nåt att äta, men någon vis person yttrade att äta bör man annars dör man och jag instämmer till fullo. Mat är bra. Jättebra, som min mage skulle säga.

Eftersom det är tisdag ska man väl ta det där med skolan med. Dock gillar jag tisdagar eftersom vi bara har två lektioner + en håltimme.
På håltimmen satt vi och klurade på metros korsord tills vi vridit ut och in på alla möjliga formuleringar till "säljs i tub", "piffar till" och "fräscht och varmt".

Men kul är det, spänningen är olidlig till vi får kika på rätta svaret i morgondagens tidning. Hah!

Later ! // Sofia

I can feel the real bang bang

NU HAR SVININFLUENSAN TAGIT ÖVER SPOTIFY MED!
Vart ska detta leda? Trodde inte program kunde få influensa men OJ så fel jag har. Så nu ska den där nysande flickan komma en gång var tionde minut när man sitter lugnt o stillsamt o lyssnar på Telepathe? Skoj. Om hon smittar mig så kommer jag flytta till USA och stämma henne.

//Jenne

Just gimme the LIGHT

Helgen har jag och Jennifer spenderat på diverse spännande äventyr men på varsitt håll.

Jag var pumpad med Nathalie (storstadsflickan i egen hög person) och vi drog till säsongsavslutningen på F12. Vilket vi gjorde alldeles rätt i, trots aspackat med folk var stämningen skyhög. Eller kanske just därför, och vart man än vände nosen fick vi syn på bekanta ansikten. Sånt blir man ju glad av ju.

Idag är det måndag och jag är segare än lammkött. Är småsur på min förkylning som visst bestämt sig för att göra sig hemmastadd i kroppen och köra ut immunförsvaret i samma veva.

Piggnade till något på labben vid naturkunskapen imorse men inte för att jag är så väldigt förjust i att labba slutna ekosystem, snarare var jag på min vakt när jag, Fanny, Sanna och Wille tågade runt i naturen på jakt efter... naturens kretslopp. Man vet aldrig vad som kan hända förstår ni. Maskar, brännässlor, sniglar och jord. Booh.
Skogsmulle här - check! Det finns ju ändå en anleding till att jag INTE valde att gå natur natur.

Sen segade jag ihop igen när spänningen lagt sig och nu sitter jag här i samma sinnestillstånd. KUL.

Här kan ni få titta.

 

Dags att göra spanska . Qué solías hacer en verano cuando era niña? Använd preteritum OCH imperfekt.

// Sofia


Vi har inte tid för sånt här

Jadå, gårdagen va mysig.
Först var det, som bestämt, krök hos Axel med lustiga personer. Axel va inte så bra på det där med spotify, så fort han gick dit för att byta låt så blev det reklam, men inte när någon annan gjorde det. Hähä.

Sen gav vi oss därifrån vid ett, och för mig och grind fortsatte resan vidare mot st eriksplan där det var chill med lite personer jag aldrig träffat förut.
Själv var jag bara där någon timme eller så eftersom jag sen mötte upp Emil som kom från fest på universitetet. Efter lite obligatoriskt "fyllekäk" från random kiosk på fridhemsplan så drog vi oss till mormor o morfars lägenhet som stod tom för natten. 

På morgon drömde jag att morsan ringde mig och var skitsur, och skällde ut mig för att hon inte hittade en rosa kjol till sitt nyinköpta, rosa linne. Jag var helt förbryllad och förstod inte alls varför jag fick ta skiten, o när jag började tänka att "fan, va random hon beter sig" så vaknar jag av att mobilen börjar vibrera på bordet bredvid mig och såklart så är det morsan som undrar om jag verkligen använder de där gympadojorna som står i tvättrummet.
Jag anser att det nästan var mer random än min dröm..!

Efter den konstiga väckningen så tog vi oss upp (sakta men säkert) för att leta reda på något att äta. När vi kommer ner på gatan, påväg mot ica, så går vi förbi en pizzeria och det blev oxå vår frukost! Mysigt värre, och sen begav vi oss mot olika håll.

Så nu sitter jag här, har precis messat sjuklingarna Angelica och Emelie om att vi har framflyttad naturkunskap imorgon eftersom vi ska labba för första gången. Kul? Nej!

En arvikatrio hos malin

//Jenne

Vad ska vi göra med Henry?

NU sitter jag här, ska väl ta och torka håret snart annars kommer det bli bråttom, TROTS att det är två timmar kvar till bussen går mot gullmarsplan. Planerna för kvällen är att dra till svedmyra och närmare bestämt till Axel och chilla där för kvällen. Det låter som bra planer om ni frågar mig!
Efter det får vi se om jag möter upp Emil eller om vi drar oss hemåt vid olika tidpunkter. Hmpf.


Igår såg jag, Emil, Adde och Emils brossa Erik bio i "täbban". Inglourius basterds stod på schemat och den var .. ahh. Jag trodde bestämt att det stått komedi som filmens genre, och blev därför mycket förvånad när man fick se dem skära upp pulsådran på rasister och slå ner folk med baseball klubbor. Jag var alltså helt ute och cykla. Men den var helt okej, lite lebbig i slutet bara, häh.

Här har ni en trailer!


Igår hände två saker som va lite skumma, lite förolämpningsdag var det för mig och Emil. Första gången var när vi var inne på Carlings och Emil testade ett par chinos, som han dock beslutade att inte köpa och la dem därför på en hög jeans innan vi skulle smita ut ur butiken. Men vi blev stoppade av en snubbe i kassan, som ropade;
-Var de inte bra?
Emil svarade artigt;
-Nej, tyvärr inte.
Kassasnubben flina lite och tillade;
- Eller du kanske hade för liten ekonomi för dem?
Jag stod bara och gapade och undrade om jag verkligen hade hört rätt! Emil hörde dock inget alls utan sa bara:
-Va?
Men butiksbiträdet bara flinade och vinkade ut oss och önskade oss en trevlig eftermiddag.
Hur han vågade säga så har jag ingen aning om, bara förolämpar kunderna sådär? Hehe. Dock var det ju lite kul måste jag erkänna, och chinosen kostade närmare sjuhundra spänn. Men ändå!

Sen, nummer två, var när vi skulle in på bion. Jag gick i täten mot flickan som skulle riva av våra biljetter innan vi skulle in i salongen, men just som hon ska riva av min utbrister hon;
-Men vänta nu, hur gamla är ni?
Jag blev ställd, det är väl ingen klubb med alkohol vi ska in på?
-Öhhm, arton?
Svarar jag, lika tveksamt som jag hoppas frågetecknet fick det att låta i era huvuden.
De andra fyller i med;
- Nitton och tjugo!
Då nickade fröken bara och vi fick gå in. Grejen med det hela (varför jag tar upp det) var för att det var FEMTONÅRSGRÄNS på denna film. Femton! Vadå, tog hon oss som fjorton eller? Ne, jag blev lite smått upprörd och skyllde på att det var Emil som såg liten ut medans han skyllde tillbaka på mig och sa;
-Vad var det jag sa, du ser liten ut!
Hmpf.

Nej, torka håret var det nu, ja!

/Jenne

Sen en tid tillbaka

Fredag är det idag ! Men idag har jag inte riktigt haft alla flingor i paketet.  Eller inte varit skarpaste kniven i lådan. Ja, ni fattar tjingen. Listan kan fyllas på med liknande exempel (vilken lust jag fick med det nu då).
Jag har helt enkelt varit aningens vimsig - glömt saker i skåpet, inte haft koll på klockan, inte haft koll på schemat och såna där grejer. Telefonen-ner-i-vattnet igår är också en grej. Vad har hänt med mig?

Anyway. Fredagar är bra dagar för då har jag bara TVÅ lektioner! Vi fick se lite informativa filmer på både psykologin och naturkunskapen sen var det tack och hej trevlig helg.

På grund av diverse jobb och sjukdomar var vi tvugna att ställa in middagen imorgon som vi skulle ha hos Emelie men låt oss inte hänga läpp för det. Jag och Nathalie ska ut! Snart ska jag kila iväg och införskaffa lite käk som vi ska laga innan vi förfestar och drar iväg.

Det blir nog prima ballerina.

 

 

// Sofia


I think I'm a little bit, little bit, a little bit inlove with you

Idag har varit en rätt blandad dag, mina känslor håller på att svämma över. Just nu ligger de o puttrar som kokande vatten under ett lock på kastrullen... Det är allt möjligt som gnager, men det enda det känns som jag gör är att klaga och tycka synd om mig själv nu förtiden. Emil måste tycka jag är en astråkig flickvän, får fan ta och skärpa till mig.

Hmm, annars har det väl inte hänt så mycket idag. Efter skolan var jag jättehungrig och satte igång och gjorde lite mat och svulla i soffan och när jag har det som lugnast stormar morsan in i huset o frågar om jag ska med till farsta och byta hennes skor. Hon är väldigt kräsen, min mor, vad det gäller skor. Det får inte vara för hög klack, och inte för låg. Hmpf, tur att jag har lite tålamod i generna.

Vi tog en tur in på åhléns och vilka hittade jag inte där om inte två av klassens farsta barn- Maria&Sofia. De stod och kollade väskor och Maria hade lite beslutsångest över vilken hon skulle ta. Men tillslut bestämde hon sig för en och det var ungefär då jag drog vidare efter min mor och hjälpte henne med att välja skor.

Ni kanske vill se lite bilder jag tog idag? Inte så mycket ändringar men jag tyckte det var helt ok som det var. Om inte så ge gärna förslag på va jag skulle kunna göra bättre! :)

Jag tycker det ser ut som jag fått ljusare hår under sommaren, eller är det bara jag?

Tubtopp från MQ

"Leopard"strumpbyxor från H&M

Nitarmband från PunktShop

 

/Jenne

En bra rubrik ska man ha

Jag är så himla klantig ibland. Ännu ett bevis på detta: Nu precis idag när jag kom hem, börjar jag med att tappa telefonen i handfatet som är FULLT med vatten. Så telefonen ligger där under ytan ett par sekunder och glor surt på mig, medan jag förskräckt undrar hur detta kom sig. Hur kom detta sig egentligen?

Jag kom inte fram till någon förklaring. (allt det här gick jättefort) och tog upp mobilen igen. OCH den FUNGERAR. Fungerar i definitionen att den är påslagen i alla fall, möjliga defekter är icke att bortse.

Well. Skolan var ganska rolig idag vi har pratat spexfoto och studentskiva! Helt hypad blir man.
Det var väl det, sen hade vi lite lektioner med, ja justja.  Jag, Jennifer, Gela och Emelie spelade lite panted med (läs: sjuan) och jag ligger sist, INTE BRA. Undrar vad jag gör för fel.


// Sofia

Jag är hellre blind än ser mitt liv utan dig

IDAG IDAG IDAG så har jag och min flickvän sofia kommit fram till ett projektarbete! Vad det blir kan jag ju inte avslöja nu såhär på studs. Nej, det tar vi längre fram i tiden! Men kul ska det faktiskt bli!

Idag har jag oxå varit med mina fina pojkvän och haft mysigt. Han sov kvar här sen igår och medans jag var i skolan till ca halv ett var han hemma här o pluggade. Det var vad han sa att han gjorde iaf, hm.

Nåväl, tänkte lägga till lite popaganda bilder eftersom jag känner att jag inte har så mycket på hjärtat för tillfället!

Sofia på debaser, veru kjuvt!



Jennifer på debaser, (hon borde kanske klippa sig?)



draag va de hära!



vi var sådär ruskigt snygga framåt slutet av kvällen



sen satte vi oss i trappan och fick nya vänner ps han bjöd på godis ds



o så "han" som hade de snygga brillorna!

NU borde jag börja fundera på sängen. Men det vet jag ju kommer bli om kanske någon timme eller så?

/Jenne

Grundläggande sensation

Bra dag det var idag då. Två lektioner hade vi bara. Petitesser, vad som hände sedan är det trevliga i kråksvängen. Efter skolan drog jag och Jennifer till Globen för lite lunch + busskortsuppdatering för henne + gå omkring lite. Välbehövligt så det förslår!

Sen sa jag farväl till ladyn och hej till Nathalie, jag bytte alltså sällskap för att åka med Nathalie och boka Londonresa.

Jaaaa nu har vi kirrat biffen och i oktober flyger vi över till England några dagar. Wihey! Jag kanske överlever hösten också ska ni se.

Ska dock försöka att inte vara fånigt turistig. Turister. Uuuh bara ordet. RYSER.


// Sofia

RSS 2.0