our memories, they can be inviting

Vilken helvetes euforikick det är att sälja ppm-avtal till människor. Vissa är ju ruttna pundhuvuden dock och tycker det är dumt och onödigt att spara i rätt fonder ("bluff och båg hela skiten, vem säger att jag kommer leva efter 60 års ålder?"). Positiva klubben liksom.

Andra vill jag bara krama för att dom lyssnar på mig och inser att jag har askicking grejer att komma med till dem. Idag har jag sålt personbästa hittills i min karriär som varat i 6 arbetsdagar. Grymt.

Imorgon är det cash flow, löningsöl på kontoret och på lördag är det part two of min 20-årsfest. Upplagt för bra helg hörrni. Nu sitter jag och Jennifer och filurar på tiderna på Mallorca, pojkar, och hur tidsmässigt samstämmiga vi är i våra liv. Underbart.

// sofia

if you call then i'm coming to get you

Har nyss kikat arvikabilder på facebook. Börjar typ skratta vid varannan minst. hahahhahahhahahaaa, vad kul vi hade.

Sitter dessutom här utan vare sig pojkvän eller annat sällskap, ensaaaaaamt. Borde städa och annat skitgöra men pallar.fan.inte.  As.jävla tråkigt är det. FYFAN.
Så jag chillar järnet, målar naglarna (kan ju applicera såna tjusigheter nu, WOHO) och väntar på att Scrubs ska börja som jag kan titta på och och även somna till. Så galet skönt att somna med tv:n på så det finns inte, börjar utveckla ett beroende angående detta.

Hörrni, jag är inte skapt för detta land vid denna årstid trots att jag är ett februaribarn. På riktigt nu alltså. Dör snart. Om det är 15 minus imorn med när jag drar till jobbet går jag hem igen och lägger mig under täcket med en hårfön på högsta värme okej?

 

// Sofia


jag börjar tro att vi kan gå genom eld


Nu sitter jag här med en skum känsla i kroppen. Julia var här igår och nu ligger hon magsjuk. Har hon smittat mig? Dunno, men sitter o känner efter själv hela tiden och tillslut får jag för mig att jag kanske mår lite skumt. Eller är det inbillning?
Helt skumt. Min kropp scanas igenom efter virus typ. Får se om den hittar nåt..


Pojken har varit borta sen i fredags morse (!) och det ogillas. Det suger ju att sova ensam inser man när man väl gör det, efter att ha somnat bredvid honom fyra månader i streck.

Kom hem till din töntiga flickvän nu, min man! <3

London i april förresten, har jag sagt det? FYfan vad skönt, längtar som tusan.lite skillnad iaf? ja, det är olika ljus men ändå.

/jenne

Håll ut, stå ut med mig

happhapp, styrde stegen mot nytt jobb idagrå. Läskigt! Men det var kul. Nu har jag bara två arbetsdagar kvar innan helg. Så imorgon ska jag kränga på folk bra ppm-avtal för glatta livet. Det ÄR faktiskt något bra. Ännu en gång kommer jag att få bevisat för mig att folk är idioter, inte bara för att;

- en cheeseburgare tack!
- tyvärr, vi börjar servera det kl 10, fram tills det är det frukost som gäller.
- jaha...en hamburgare då!


utan också för att folk kommer tacka nej till att betala 579/ år och tjäna runt 20.000 / år på sin premiepension.

Ni ser. Jag är galet insatt redan.

Måste plugga på ikväll på det som ska kunnas och sägas dock. Nu påminns jag på en gång om varför plugg inte är min grej. Varför jag inte hoppat på någon utbildning än efter gymnasiet. FYYY FAAAAN för att sitta och nöta massa satans crap. Blir typ irriterad. Tur det bara är ikväll då.

Fint sandslott jag och J-Ho byggde va?

 

/ Sofia


Nu vill jag bara ha någonstans att flyga, bort från er


I veckan blir jag kanske med ps3. Vad tycker vi om det? Hellre än någon bulle i ugnen liksom. Men kladdkaka i ugnen vore inte fel. Hmm.

Hur som så ska jag på arbetsintervju på tisdag, den ni! Teater, fint ska det vara..

Längtar dömycket till sommaren, vill bli av med dessa skittjock jackor nu. Känner mig fan som en large eller nåt, blääää.


 

 

ruvliga vovvar.

 

/jenne


p,s nu blev det lite finare på bloggen i mina inlägg med! dock gamla sommarbilder, men ah.

Du är aktuell du bränns

Vad är värre än skitungar på 10 bast, fransmän och oförstående vägrar-fatta-din-enkla-fråga-typen av människor (ej på grund av språket)? En kombination av allt! Typ ett gäng franska ungar ("speak french? NEEJ) kom in på jobbet och skulle ha mat. Såklart skulle alla beställa i min kassa. Såklart tog det 105 år och jag hann mögla. SÅKLAAART.

Bara en dag kvar i llilla boet och jag får inte ens heta Sofia den dagen för att min namnskylt är borta. Jag vill inte vara en tejpad amanda, jag vill vara en ingraverad crew trainer sofia så det så.

Men jag jobbar 8-17 och säljer haschkakor med isabelle! Soft.

Känner pressen att langa värsta bilden eftersom jennifer tycker jag gör så fint så :) gotta keep up. Och jennifer, din film är lika rolig fortfarande. (vänta....NU!)// Sofia

Tänk att få sätta på flickorna på tv 2


Hemma från jobbet. Nu vill jag jobba som en galning och få en massa pengar och kunna köpa allt jag vill ha. Typ ps3 :D ascoolt, sluta nördförklara mig.

O sen vill jag ha pengar till London, så att jag kan köpa vad jag vill där. Så det så.

Imorgon ska jag tillbringa en del av dagen med juvliah, trevligttrevligt!

Jag måste börja ta mer bilder, bloggen känns väldigt färglös. Iaf på mina inlägg, såfia gör så fint så.

/jenne

I've had you so many times but somehow I want more

Jahapp. Idag har jag jobbet och delat ut mat till turister. Det blir oftast mer teckenspråk än engelska, knasigt nog.

Morsan och jag ska till London i vår oxå, massa sommarkläder ska jag köpa då, älskar att London även ligger typ två månader för Sverige i H&M kläder med så då blir det att köpa bikinis där med. Möms!

Jag lever på nudlar just nu för övrigt, kommer typ gå ner massa kilon säkert, helkul. Det är det sista jag behöver tycker jag.

Btw så är jag lite halvblond nu! Inte i huvudet då, utan på huvudet.

/jenne

Hasch hasch

Nähä inte så soft vecka alltså. Bara för att jag yttrade mig om det så ändrade sig allt såklart. Öppning onsdag- torsdag-fredag, vi kör på pyjamasparty sen på fredag då? Nä men öppning är bra grejer, slipper äckeltimmen runt 15-16, osv.

NU.
Är min pojkvän påväg hit. Soft.


/ Soff

And with this gift i compose words

Den här veckan kommer bli assoft.

6-15, 8-17 och 10-15 på jobbet onsdag-fredag. Fett to the nice, jag har bara god mat hemma och all min tvätt är ren trots att nån snodde min tvättid i söndags (HMPF!).
Det blir bara ljusare och ljusare ute, varmare och varmare med (?) . Som toppen på livsmoset spelades what i want med bob sinclair idag på jobbet så att jag och isabelle fick skratta.  Precis efter att jag beklagat mig över att den aldrig spelas längre.

Sånt är livet nu.

// Sofia

RSS 2.0