Lately I've been losing sleep

Igår var den ödesdigra torsdagen, en gång i tiden var det andra juni, nu är det tolfte maj. Jennifer signade ny lägga i Sumpan, Jocke Berg announcade sitt kommande SOLOALBUM. Fjant som man är fick jag såklart kortslutning i hjärnan när vi sågs på Mäster Anders men nog vill jag ju minnas att han sa att han jobbade på ny musik och här är vi nu, om två veckor smäller det.
 
Not me att ge ifrån mig ett pip och skaka i händerna i hela kroppen av adrenalinkick (det mest timida lyckotjut Heidi någonsin hört) på kontoret när Jonna skickade ett underbart slackmeddelande om detta. Rörd och berörd över ny musik, rörd och berörd över att vara top of mind när det kommer till saker som rör Kent.
 
 
 
Underbar dag. 
 
På tal om Mäster Anders var vi en stabil trio där i fredags i hopp om JB-skymt men med facit i hand hade han väl absolut annat på agendan i och med solonyheten. Förståeligt. Men råbiffen var såklart underbar. Pim e sugen. 
 
 
POV: Min TV som måste face:a tjej med sömnbrist, koncentrationssvårigheter, ambivalens och stripigt hår. 
 
 
 

You still make my heart beat fast, Ferrari

Levs: lajf
 
Tokig vecka, det har varit upp och ner och status sammantaget jag är på banan med some kind of pice of mind atm. Spontan aw på Tjoget i onsdags, älskar tjoget. Varmkorv -> rosépremiär -> Stage. Vi kommer lugna oss när vi settle down. Förundrad och fascinerad och totalt hänförd av bubblan jag lever i, ett Storykitcampus, det händer saker 8-21 allra minst. Ibland tittar jag upp och påminns om livet utanför, som att komma tillbaka över ytan och ta ett djupt andetag igen. Vi jobbar och äter och tränar och pratar och går ut och skvallrar och typ lever ihop. Vad händer i världen utanför?
 

Vad få enheter man intagit den här veckan. Natten igår, skriksjunga med till powerballader, tacksam över möjligheten att trängas med folk och bumpa in i exakt alla. Det var inte så mycket till valborgseld men det räcke med fem minuter vid en liten eld utanför Fållan strax innan stängning för att hela jag ska lukta brandolycka fortfarande. Jaja inget hår gick upp i rök den här gången. En miljon känslor och Me vs Maradona vs Elvis har sällan känts så accurate.  
 
Annars då? Älskar Be Real, det är min bästa app just nu. Alla måste ha.
 
 
Älskar också att ha auran av att vara en mänsklig shazam. Skicka mig röstmeddelanden där ni sjunger och jag ska tala om vilken låt ni är ute efter. 
 
 
 
 

RSS 2.0