its all because of this desire

Kan inte alla ni hemma kopa en one way ticket hit till Thai, snalla? Do saknar jag ingen och behover inte aka hem pa mondag (vilket forovrigt kommer bli en KILLERRESA pa typ 36 timmar, nej mer 40!! inklusive en FET mellanlandning i doha som ligger i Qatar dar de inte finns nat att gora, typ sova i bonerummet?. Men nu vet vi i alla fall att doha ligger i nat som heter Qatar = najs) o so kan vi alla stanna har resten av sommaren i 35 gradigt thai? SWEET.

Det mesta ar sjukt najs. Vi har dock ett odleskelett som sitter pa vaggen i badrummet.
Asvidrigt. Brutalt. Jobbigt att stadarna dissar detta ockso. Det sitter dar det sitter alltsa. Frascht. Ni ska fa se finaste bilden sen.

// Sofia


meet me here in the middle of the night, I don't give a fuck if it's wrong or right

NU är eventet uppe för julias poolparty! Hör av er om ni vill komma!

O lite nostalgi, hoppas ni inte kommer hata mig för det här, men de är ju så härliga.. ! :D

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MWAHAHA, helt galet..

/jenne




just gonna stand there and watch me burn

Nej men det är lugnt, jag får vandra till jobbet imorgon. Jag kommer i alla fall hinna vakna till, hm.

Julia och jag planerar och planerar men allt bara krashar, vad är detta för flum?! Kan inte alla bara vara hemma samma datum och se glada ut? Nej nej, antingen är man och cyklar i jönköping, eller så är man på festival, eller så fyller någon annan år. Osv osv, ursäkterna är många.

Den här veckan händer det grejer, ska ni veta..

 

 

 

/jenne


but i'm alone for a reason

Ahhhhhhhh sliter var det. Bär på plåtar, stuprör, galler hela dagarna nu. Idag fick jag och bella en tillsägning för att vi pratade och skrattade för mycket. Inte så konsigt med tanke på att vi är de som pratar medans de andra går runt som zombies i verkstan. Klart vi hörs då, ha. HUR SOM, det splittade på oss och gav oss olika uppgifter men till slutet av dagen bar vi plåtar tillsammans ändå.
Slutet gott, allting gott!

Eller?

Midsommar då. Just nu är planerna att ta med julia o pajen till södertälje och mysa med familjn holmqvist på en sjötomt. Jag tror inte hon bangar. Hon får inte banga, isf kidnappar jag ajax, julia, o det vill du väl inte?

Sofia är i Thailand och jag dör lite halvt här. Komsi komsi, såfia, vi har sol i sverige nu, dock inga billiga harems men ändå.. !


/jenne

Everybody wanna know, why I'm walking around with a big smile on my face..

 



WELLWELL.
Det är söndag n i'm sick n tired of always being sick n tired! Jag har vart sjuk nu halva helgen. Frisk på fredagen, eller ah snuvig och skit, men lördag och söndag har mich varit sängliggande. OUF, eller uteliggande i solen och halvsoviti hopp om att bli lite brun. Om man ska va sjuk så kan man iaf göra det på rätt sätt, liksom.

Öhöhö, märks det att jag inte orkar vara seriös ELLER? Det är sommar, det är ledigt, eller ah, jobba gör jag ju men pengarna rullar ju inte hela tiden, sååå det kan vi nästan kalla att vara ledig. Plus att Isabella gör dagarna lite roligare på jobbet, så då känns det ännu mindre som att det är arbete vi gör medans vi står och har GIRLTALK där mellan maskinerna som böjer eller klipper plåt.

Förresten, nyss gjorde jag något sepe. Jag duchade med bikini, höhöhö. Den är vit och jag ville kolla om den blev genomskinlig om den fick lite vatten på sig. Det blev den inte! Så det var ju tur att jag testade iaf.
Dock kommer jag knappt vilja bada med den, i våra svenska sjöar kommer den säkert bli missfärgad av alla himlans aljer, så ska försöka spara den till solning + rhodos o SPAIN!

Wihoooooo! Kom hem nu sofia, ja vill ha nån att tagga till spain me!
Och arvika, tänkt på det senast idag, GUSH jag längtar! :D

Det här lyssnar jag på just nuv:


 


 


 



/jenne

P.s. Vår musikvideo, magnus uggla, har blivit favoriserad av någon! HAHA, de e första gånen jag lägger märke till de iaf, den kanske har blivit de förut? PLUS att den har i skrivandets stund 20834 visningar! BIGLIKE! För er som inte fattar vad jag pratar om eller vill se det för att tro på det: http://www.youtube.com/watch?v=30JU_ZXm2cQ


for the record..

 

 

<3

 

/jenne


uuuuuuuuuuuuh

Den forstfodda halvan av passthison sitter tusen miljoner mil bort. Na okej inte sa mycket kanske, men i Bangkok. Mycket passande namn, for har kokar man av varme. Pa ett bra sett. Somnade i solen idag. Tidsskillnad makes mie mindfucked. So even detta tangentbord.

Klockan ar tio i sex, dags att kila fran detta internetcafe. Vi var tvugna att skriva ut flygbiljetter, svart att ta siv\g vidare annars. Nan bredvid lyssnar pa han fjanten Bieber = verkligen dags att draaaaaa.

  Verkar som att vi overlever bangkok ockso.



Sofia


show me love and what it's all about

STUDENT 2010!

 

 

 

 

 

 

Ungefär så såg de ut när vi tog studenten, den 9 juni! bigbigbigigigigigi like! Underbar dag med en underbar klass!

I torsdags vare grinds mottagning som gällde, så först var jag förbi där och sen drog jag till malin och mös där ett tag, mycket socialt här, ha.

I fredags tog jag och sofia "farväl" (VAFAN , tre veckor ÄR faktiskt en evighet ;<). Vi fikade på cafe 60 och pratade.
Igår var det mys på kvällen med malin och jenny som kom förbi och räddade mig, var ju så sjukt uttråkad! Så malin tog med sig prinsesstårta och jenny köpte chips och cola. Perfekt avslut!

Julia stackars ligger hemma och är sjuk, feber och skit, hon måste ha fått något riktigt jobbigt som vägrar släppa taget om henne! Men till nästa helg har hon bestämt sig för att vara frisk kan jag berätta ;]

Imorgon och fyra veckor framåt äre joooobba som gäller! Ja, jag kommer dö av alla tidiga mornar, men what to do. Pengar är pengar som passthison säger.

/jenne

the few weeks time you're out of sight

Studenten var så grym, från början till absoluta slutet. 06-04:45 (?). Inget kunde varit mer rätt och jag träffade alla jag ville vara med.
Jag kan ta studenten varje år.

Idag har jag jobbat sista gången innan min semester! FY FAAAN för en tidig fredagsmorgon. I alla fall om man ska upp och inte bara slockna i sängen när det ljusnar som vissa andra kvällar (läs: studentnatten, jag gick typ upp samma tid som jag somnade kvällen innan).
Förlåt alla som inte fick mjölk i kaffet som ville ha det och förlåt alla som fick mjölk i kaffet fast det skulle vara svart.
Amen.

Imorgon drar två grymma tjejer till Thailand. TURISTERNA. Dock ska vi vara bra sådana :)
Tänk på mig när planet lyfter 11:05, så ses vi om tre veckor

 

// Sofia


I wanna have your babies, get serious like crazy

Jaaaaa, igår var det studentmottagningar som gällde o dagen innan det var det vår underbara student! Helt galet var bra allt blev, vill göra om dagen minst en gång i veckan livet UT!

Ni får bilder senare idag eller när det nu blir. Kul väder äre förresten, hm.



Jennifer längtar till imorrn ;$

/jenne

These are the words you wish you wrote down

En miljon fjärilar har bosatt sig i magen sedan igårkväll. DeTsnUrRaRiMiNsKaLleEEEEEEEEEEee......

Champagnefrukost, trädplantering, studentfoto, lunch, UTSPRING, FLAK, MOTTAGNING, SLUTSKIVA. Dessutom slipper jag bli utkastad i arbetslösheten efter detta.

Om tolv timmar kör vi. ashårt. Dessutom kommer skatteåterbäringen in på kontot precis lagom imorgon.
LIFE'S GOOD :)

// Sofia (jennifer håller säkert med mig om ovanstående)

sleep is my lover now

// Sofia


Love, oh, love, I gotta tell you how I feel about you

Ojoj, hela jennifers kropp säger åt mig att lägga mig i sängen och sova bort allt ont som styrt mitt illamående idag. O yes, ja ska till sängen, men tänkte mellanlanda här.

I fredags var det myskväll. Eller först mottagning hos Sandra sen var det hem till tvn och mor och jag spenderade resten av kvällen med att se how i met your mother.

I lördags gjorde jag och morsan en utflykt till botkyrka, och soligt var det.
På kvällen vare the thing, jag och julia drog till granängsringen och gjorde oss iordning och åt lite, sen var det björkhagen och michel 20 år som gällde!
Vi förade där och sen bar det av mot ace! Där mötte vi upp mer människor och gottade oss. Det var very fun, och kvällen slutade, efter mycket om o men, på nattbussen mot granängsringen för mig och julia.

Synd att jag inte vågar dra kvällen i detalj. Hur som var jag väldigt glad att få träffa en viss pojke *bigsmile*!

NUUUUUUU, sängen.

mycket gammal bild på en flummig hund

/jenne

Soul in process

Helgen då; Jobb 8-17, tillslut Ace, jobb 8-17. Nu sitter jag ner och pustar ut och tröttheten hinner ikapp mig. På något magiskt sätt har jag lyckats ignorera/förskjuta att jag borde vara trött, för jag var pigg (men lite snurrig kanske) hela dagen på McDonalds. Coola egenskaper jag besitter, kunna släppa fram sömnigheten när det passar mig.

Mobiltelefon och iPod kunde gärna få göra detsamma, nattlig promenad hem utan vare sig den ena eller andra att roa mig på grund av low battery, gjorde att smärtan i fötterna i (för höga) skor gjorde sig hänsynsfullt påmind.

Imorgon förväntas jag bli dublett av mig själv. Både Felix + kusin tar studenten samtidigt och jag förväntas komma på båda mottagningarna. HUR? Hur klonar man sig? TeknikARN?

Såhär kanske?

// Sofia

dream baby dream

Jag har inte kommit ikapp verkligheten alls. Om en vecka åker jag och Nathalie till Thailand i drygt tre veckor (!!) och innan det har jag hunnit ta studenten. Är det verkligen så? Surrealistiskt känns det. Först en av livets milstolpar, i nästa stund är jag på andra sidan jorden.

På söndag ska jag åter igen regera på centralendonken. Söndagscomeback bland resenärer och Big Mac. Det är det här jag menar. Att jobba en söndag på centralen är det stereotypiska vanliga för mig. Det var Sofia och Söndagarna. Om en vecka finns det inget sånt vanligt mer. Eller öh, inte på de fem veckor som min semester sträcker sig i alla fall. Sen tisdag-lördag, så inga söndagar (:D) Men ändå.


Men bra känns det. WOHOOOO samtidigt som jag är lite rädd, mycket glad, mycket förväntansfull.

// Sofia


ibland gör man rätt, ibland gör man fel..

Imorgon ska jag ringa kundtjänst på hemligt företag o få dem ge mig alla pengar plus ny produkt tillbaka. Wish me luck!
Sen ska jag fusksola. O sen sola på riktigt.

och .. jag kommer inte att glömma i alla fall.

/ en mystisk jenne

come here, rude boy

 

 

så. nu ligger den nästan överallt. men anledningen till att jag la upp den här var för att jag tyckte kvaliteen blev SUPERKASS på fejjan. Så här har ni "original" så att säga. typ iaf!

Jag är lite sur på sofia som ska till thai och inte kan vara hemma med mig under LOVESTOCKHOLM2010 veckan! Eric gadd ska spela, takida ska spela, markus krunegård ska spela, familjen n so on, ni förstår mig! Men nejnej, hon väljer att åka till thailand, förstår henne INTE ALLS! .. Ehrm.

 

Imorgon är det fullt upp. Det är fasiken fullt upp varje dag fram till studenten. Det är först torsdagen, 10e juni, som e första "lediga" dagen. Sen börjar jag jobba på måndagen, den 14. BUÄH! men pengar är pengar, eller hur var det, såfia?

På lördag blire till Michel, som fyller 20 och det ska vi sååååklart fira! Wiho, julia och jag drar dit så får vi väl se vilka som ansluter sig till oss på Ace senare under kvällen, mjauh.

/jenne

deep in the night, i'm looking for some fun

 

Sötpajen!

Appapp.
Sofia och jag hängde idag i våra hemtrakter (stureplan) och chillade i humlegårn med jordgubbar och matsäck. Det var supermysigt och mycket studentpresenter disskuterades.

Idag har jag även fått en ny bh, ett nytt armband och min studentklänning hoppsäker! Good day. Att inte alla dagar kan vara som denna!


Vill ni veta vad jag ska göra i sommar? Jag skiter i om ni tänkte NEEEEEJ nu , för här kommer en lista på min SOMMAR 2010!

*Studenten! WIHO
*Arvika!
*Rhodos me familj
*Jobba fyra veckor, plus mer förhoppningsvis!
*Bröllop
*Popaganda? Vi får la se om pengar och tid finns
*Storsjöyran!
*Fira Julia, poolparty kanske? höhö.


Jag har hört att solen får håret att växa. Eller varför har jag annars en känsla av att mitt hår kommer bli långt till helgen? o.0

/jenne

RSS 2.0