Said i'd die for you one time but never again

Asså seriöst - reklamen för Maria bingo? Hon där som bara stänger av sin man när han visslar och taggar till som fan på att putsa disk? Wtf! Haha. Det kan han väl få göra ändå fast hon spelar bingo. Lilla gubben då.

Eh ja jag kanske har sett för mycket tv ikväll? Snart även dags för the mentalist också. S to the weeeeet.

XX


Need you like water in My lungs

Så är min pojke återigen på plats i Stockholm. Trött, hungrig och utmattad var han när han ringde nere vid porten och ville ha hjälp att få upp packningen.
Är det så jobbigt att spela datorspel undrar jag? Kanske det inte kallas e-sport för intet? Hehe. Så det sussas på gott bredvid mig nu. Darling!

Själv har jag varit högst upptagen på senaste. Hade romantisk middag för två över några glas vin med Jennifer här igår, som vanligt löpte käfterna på i 100 km/h . Inga konstigheter där alltså.
Hade även soft lunch för två med Nattis idag (thaimat!!!! Dör så gott det ääääär, så käkade vi almondytårta med) ackompanjerat av diverse diskussioner om jobb, förmånliga banklån och...jobb. Och annat.

Det var väl det. Myser med min nya adventsljusstake och äger på wordfeud. Helt i sin ordning med andra ord.


Tiger, tiger....

Kollade tv till 01 igår. Faaaaan vad läskigt att kolla the mentalist vid midnatt när man är helt ensam. BURR! Är ju världens räddkråka efter mörkrets inbrott om jag är själv......lyckat.

Vaknade vid halv fem imorse och kunde inte somna om. Minns när jag gick i skolan och motvilligt stressade runt på morgonen med tv på, utan att faktiskt ta till mig något väsentligt. Trånade efter en morgon att ta till vara på. And here i am! Hinner läsa dn, se top model, se vakna med the voice.

Fast jag VILL ju jobba. Vill göra mågot meningsfullt och tjäna feta cash. Inte ha årets magkatarr.

Dammsuga kanske? Fast det är så jävla tråkigt. FY FAN! Haha.

Solong.


Du är aktuell du bränns

Amazinggggg! Att Kent arbetar på ny musik. Det gör mig glad, och det tackar vi för! Undrade just för några dagar sedan om det fanns någon limit för hur mycket bra musik ett band kan spotta ur sig sådär? Näää tror inte det.

Andreas åkte iväg till Jönköping imorse och jag passade på att gå upp i tid (typ 09.30 ovanligt ja). Sen bestämde jag mig för att springa en mil and so I did (!) Duktiga ben man har som kan pinna på sådär. Har typ inte sprungit på två månader.... Lagom bedövad nu alltså.

Bjöd in mig själv till mamma ikväll för att käka middag. Ensamheten är nämligen inte riktigt min grej, åtminstone kändes det inte så idag. Plus att jag är råpank till imorn, OCH det är ju faktiskt trevligt att umgås med sina päron med. Har lite ont i magen som vägrar ge med sig också...som gräddan på moset. Hm. Blä.

Hittade massa bilder från min gamla (sunkdåliga sämsta äckel) telefonen som gav upp på Mallis. Från studentfesterna då det begav sig....ahahah


Så länge hjärtat mitt slår, så minns jag dig

Har varit ledig idag. Vaknade 11, käkade frulle och sen traskade jag in till stan för fik med jojo & emma. Vi trillade in på designtorget också (om nån undrar vad jag vill ha i julklapp vill jag ha ungefär 90% av sortimentet där, särskilt ljusstaken och elefantkakeldekoren, (långt ord!)) och hm, vilket inte uppskattades av mina shoppinggener som fick ge vika på grund av att jag är sjukt fattig just nu. Rent självplågeri ska ni veta. Men jag SKA klara mig tills lön!! Har faktiskt sparat för mycket. Äta nudlar i fyra dagar funkar väl? Man har väl varit på festival.

Nåväl. Sen kom Nathalie över ikväll, jag stod för käk och hon för vin och geishachoklad. lyx deluxe. Vi pratade om allt från sommarens bravader till barca.

Imorgon ska jag träffa min jennepenne på lunch. <3 sedan blir det andra gradens självplågeri; ska pressa benen på gymmet tills jag inte kan gå hem.


Humor

Hört en fredagskväll ute i middle of nowhere;

-256 kronor tack!
här får du 300...vänta jag har nog 6....jag kanske inte ska stå här och säga att jag har sex förresten?

Levererat av rolig tant 60+. totally unexpected


I Wanna be adored

Varför tog jag helt plötsligt ett (omedvetet ofrivilligt) blogguppehåll på ett halvår? Har jag blivit så emoinfekterad av min nya täbytillvaro att jag helt enkelt inte orkade? Nä.

Nu är det den här jäntan som ska ge utlopp för tankar och funderingar stup i kvarten i cyberns stämdigt tjänstgörande psykolog - bloggen.

Går tillbaka i arkivet och blir fett impad av diverse ordtillämpningar vi klarade av då att jag vill fortsätta med det. Saknar vissa tider också.

Idag har jag jobbat. Fett jävla tradigt det är, pallar knappt 4 och en halv timme, värsta baggisen det hade varit på Donken, men så hade jag ju kul där med.......

Det var väl det. Ooooh juste, igår var jag och Andreas på BK för jag pallade inte fixa mat efter jobbet. Och ja, hans matlagningsambitioner ska vi väl inte snacka om (PUSS!) Vi kom hursomhelst dit vid 23-tiden (konstigt att man inte pallar laga mat själv?? Vem är man liksom)

Det fina i kakbaket; Slapp paya!!! Eller någon annan gjorde det åt mig eftersom dom delar på kortläsaren mellan kassorna yadayada. Fick aldrig chansen att ens trycka min lilla kod innan någon annan hann före, vilket mitt saldo på dåvarande 359 spänn jublade över!

Sweeet


RSS 2.0