would i have stayed up with you all night had i known how to save a life

När det knakar i livets annars så stabila fogar är jag glad att ha er.
Fyller 20 på fredaaaag!


// Sofia

so raise your glass if you're wrong in all the right ways

Just nu sitter jag bland täcken med gullia tryck på kossor (som pussas!), hårtänger samt diverse hårprodukter. Dock sitter jag inte hemma hos mig utan hos pojken. Bör jag känna mig oroad? Hmm. (LOVEYOU!)

Kallt är det ute och jag satte på mig strumpbyxor idag, känner mig lite korkad såhär i efterhand. Ville jag bli sjuk eller?

Idag har jag jobbat i tjugo minuter. Längre än så behövdes jag inte, fan va onödig det fick mig att känna mig! Menmen.

När pojken kommer hem från träningen ska vi mysa med film o nåt gott, ska få han och få tillbaka de kalorier han tränat bort, höhö. Evil girl, yes I am.

Funderar på att klippa mig förresten.
/jenne

i just wanna dance, i don't really care


Ursäkta mig för min offighet. Har haft händerna och huvudet fullt med pojkvän så har inte riktigt tänkt på att blogga.

<3

Idag var en händelserik dag. Först jobba, sen en rast på en halvtimme, så jag tog en cheseburgare i munnen och sprang mot feet first men det blev att springa in på belle shoes.
Big mistake tänker ni, för JA kvalitén kan diskuteras men nu handlade jag bara ett par vinterskor på rean som jag tänkte slänga i mars när snön ska ( !! ) va borta. Det är vad jag önskar mig i födelsedagspresent - en torr dag. (ha-ha)

Hur som. Sen back to work, tre naglar gick av, och så var det rast igen. Denna gång styrde jag mot skopunkten och impuls köpte ytterligare två skor. Bad girl, good day.

Alla var jättesura idag. Alla utanför disken iaf, vi på andra sidan kortläsarna var hur trevliga och glada som helst, men det lyckades tydligen inte smitta av sig. Nej, jag hoppas svenska (o norska, finska, ryska, tyska) folket kan ta sig i kragen och bli lite gladare till nästa vecka så man känner sig lite mer uppskattad när man ger dem sina behov i en take away påse liksom.
Aja, tänkte se film. Sid and Nancy, är nyfiken på hur den slutar med tanke på att jag sett halva filmen redan och det känns som den inte kommit till saken. Vad är storyn liksom, hmm.

/jenne

När jag faller lycklig och fri var det falskt alarm

Hört på jobbet;

Sofia: Isabelle idag gjorde jag som du och åt en kaffeböna, men fyfaaan vad äckligt det var.
Isabelle: Nej! Men tuggade du? Jag brukar suga på dem.
Lovisa: Ja Isabelle, det är meningen att man ska suga och inte använda tänderna. Det vet du väl?


Undrar om våra gäster misstolkade oss. Undrar varför.
Och den här megaroliga arbetsplatsen har man sagt upp sig ifrån :( jeje.

 

// Sofia


Ibland så skippar vi snacket vi ba vet vad vi vill

Just nu är jag jättenannig efter min pojke, har blivit bortskämd att ha honom hos mig. Puttenuttefjuttegullesötispusspussfjantig känner jag mig. Och lyckligt lottad.

På lördag flyttar jag till temporär egen lägenhet med Jennifer/Andreas, fick nytt jobberbjudande idag, på torsdag blir jag med iPhone och om mindre än tre veckor fyller jag 20 år. Snurrigt. Som när jag skulle börja gymnasiet och var hur liten som helst och allt bara ändrades på en gång. Klarade jag det då, klarar jag det här nu. (Vilken ovanligt öppenhjärtad text av mig)Sofia

RSS 2.0