At night the city grows look at the horizon glow

Om jag var pigg för jobb i måndags? Skratt. Startade datorn från soffan och kämpade med att fundera på vem jag var och what I do for a living, kände mig som Zazoo när gnuerna kommer. Jonna sa fyll i marketing weekly, tacksam att få en uppgift i rätt riktning. 
Tisdag same same. Ambition fanns men näääää. Idag efter ett unn av sovmorgon till 08.52 tog jag ett djupt andetag och trillade in på kontoret efter lunch. 
 
Kul att se folk & socialisera ju. Skulle göra mig en god kopp eftermiddagskaffe. So far so good, klipp till kaffeöversvämning över halva köket signerat your performance marketing manager.
 
"Det kan hända den bästa", det händer bara de bästa svarade jag. Tur för mig att alla som jobbar nu har det rätt lugnt och en armé av fyra härliga hjälpte till att städa upp haveriet jag orsakat. En touch av Arvid Nordqvist hänger kvar på mina händer fortfarande.
 
VA GOTT.
 
Fick lite jobb gjort? Otroligt tbh. Kanske ska våga mig ner till kontoret imorn med. D gav lite goda skratt idag. Top Gun är en superny film. Niko mår du bra, din krage är uppfälld? 
 
Men låt mig snälla vara ledig två veckor till för allas bästa tack så mycket.
 
 
 
 
 

RSS 2.0