you this read wrong

Så var det måndag! Och jag har äntligen fått min helg.

Nolifer-känslan man fick i lördags när en kund kom och sa; "synd att stå inne och jobba när det är så fint väder!" Ja det är trist. "Men du är väl ledig imorgon och kan njuta?" Eh, näää, jobbar hela dagen då med.


Nog tjatat om det här vädret. Nu ska jag tvätta sen springa sen....Trevlig valborg!


en av tusen detaljer

Värmen har kommit och tacksamheten med den! Jag och nathalie var råimpade igår av att våren slagit igenom och att man kunde gå till och från krogen och njuta av den lilla promenaden iställetför att plågas av kyla.

Och idag kände jag dofter från varenda hörn i Täby av alla dessa GRILLAR när jag skulle hem ikväll. Att jag var svinhungrig och att bussen var sen gjorde ju inte saken bättre direkt. men men. hemma e jag och äten är jag.

Nu ska jag strax pipa in till spitfire. På't igen bara! Sedan jobba imorgon igen (Vad ere här)


hej hopp

Igår blev det återigen försäljningsrekord på jobbet! Stolt man blir som jobbade hela dagen då också. Det låg en sjuk buffé på bordet idag av croissanter, wienerbröd, munkar bullar och hej och hå. Ett sällan tidigare skådat frosseri bröt uppenbarligen ut då inte mycket fanns kvar när jag gick hem . Haha.

Undertecknad är medskyldig dock.

Changning of plans då jag stannade lite extra idag på jobbet. Ska möta nathalie snart på mitt älskade södermalm och sätta oss nånstans. Lär ju inte bli ensamma direkt men men. Sånt e najssss.


Beredd på allt

Ska jobba resten av veckan (dvs den roliga lönehelgen) . Ett skämt med tanke på gårdagens avsaknad av...eh framåtanda.
Sen ska jag ut på lördag då Felix fyller Las vegas!

Ska pressa sönder mina ben imorgon innan jobbet också. Kommer va en död fisk på söndag kväll. Sköööööööönt.


Och allting svartnar i panik när du ser att alla redan har en dans

Jag är största latmasken. Orkar typ göra precis vad som helst förutom att jobba. Jobbade 4 timmar idag, haha och det var fanimig tillräckligt.

Tröttaste tjejen i stan. Ikväll är det fotboll igen och det vet jag eftersom tv:n är PÅ. Man kanske skulle ta och slänga ut den och spara in på tv-licensen, för är inte grannarna ajour med återgivelse så räcker det med att bläddra på facebook i en minut för att uppdatera sig.

De finansiella idéerna flödar.
Att reagera på ljud


Alltså HAHA. Om jag undrade ifall det var en fotbollsmatch ikväll? Om jag ville veta hur det gick och hur den slutade?
Ja, inte var det för att tv:n var på eller så. Mina grannar ordnade den kunskapen åt mig! Det är tydligen chelsea man bör heja på för att bli populär i trapphuset tror jag.

Bra att veta


i vår dröm om att fly till nånting nytt

Förresten ska jag och min favoritresekompis till London i augusti! Vi taggar till i tid. Fasiken på tiden att jag och McLoviin upptäcker världen tillsammans igen, om än till ett redan utforskat ställe. Som inte är så exotiskt.


 
Tisdag

Vi var på bio igår och såg hunger games. Att jag är för mesig för den filmen (som har 11-årsgräns)? Den som kom på den måste ha drömt en mardröm och sen gjort en film av det. UUUSCH!
Jaja, trots en smärre hjärtattack ungefär mitt i filmen, så var den bra ändå! Betyg SSS.

På fredag ska jag göra mindre läskiga saker som tur är. Det är nice och det tackar vi för; jag ska ut och käka mat med dessa sköna bönor och eftersom det är lönedag är det bara att fräsa påååååå.


det måste va på liv och död

Det finns en anledning till att jag köttar kilometer som om det (inte) regnade.

Japp, det är helt sant att jag ska. Wiho!

Smider framtid

Mosade lite distanslöpning igår, 12.2 km i duggregnet (tack för en härlig vår) och det var FETT nice! tills jag fick ont i höften men jag fortsatte ändå, som en krigare.

21 år gammal e man.... och kan ändå inte ta kloka mogna beslut som strider mot den egna vilja. Blir idag förbipasserad av 75+ till följd av fortsatta smärtor. jaja.

Idag hälsade jag på mitt McDonald's. Marcus & Isabelle är tidernas hjältar, bjuder på kaffe och fixar arbetsgivarintyg och grejer. Värsta oldie-but-goldiebilden jag hittade.Känner mig så duktig när jag är på stan och uträttar Ärenden sådär.


Antingen äter man kebab eller så...

Hittar man på saker i väntan på tuben. Posar vid pocketshop och ruboken exempelvis?

 

 


Du är ånga spår av ett moln

Att vi gjorde försäljningsrekord i butiken idag! Bra dag att av misstag slå in två extra bröd och glasspaket och sånt som folk ändå gärna hämtar mer av istället för att få pengar tillbaka. Insåg idag att vägen till succé är slug merförsäljning.Men nu efter en lyckad utekväll, fem timmars sömn och en effektiv jobbdag tänker jag inte göra mer ansträngande saker än att lyfta kaffemuggen (rätt tid på dygnet för den ja) och en whatsappdejt med min jojo.Konststycke

Hahahahah kolla vad den sjuke fan skapade. Ska också göra kreativiteter med min fritid!

 

 

 


Remember when phones were stupid and people were smart?

Hej vänner! Det är fredag. Jag är färdig med gruppuppsatsen i strategisk kommunikation (lättnaden) och så fyller Johannes år! Inte för att jag är tidernas matematiker (....) men den ekvationen är lika med utgång. Fram till 22 har jag nada shiet att göra dock.Förutom disken. Men diska är hur kul? Köpte 6 ikeaglas för ett år sen typ och hur många har jag kvar? ZERO.
RåfailarNImorgon ska jag jobba men vad gör det om 100 år.


ge mig nåt som känns

Ah juste vi var ju ute några stycken i tisdags med, glömde nästan. Inte för att jag är den som röker (aldrig nånsin ska jag börja. Amen) men att det är en dromedar på Camelcigaretterna? Diskussionen uppstod. Sjukt suspekt ja. eller grov miss eller bara självförlöjligande?
Längtan, alltid denna längtan, härifrån långt bort

Hej hopp! 23:39 tycker det här flickstycket att det är en bra tid att äta mat och uppsatsskriva till grupparbetet. Men jobbar man så jobbar man. Och jobbar man feeett lååångt borta (i ocivilisationen) är det ännu mer förståeligt.

Tänkte att det brde ha hänt nåt kul på jobbet som jag kunde berätta om men det gjorde det inte. Fyfan vad tråkigt man kan ha det ibland :C.

Skriver om budskapsstrategier och medieval som är sjukt intressant däremot. Man kan påverka människor så himla mycket  att göra saker med rätt metoder och medier. Känner mig som årets mindfucker som lärt mig dessa strategier nu.

Dags att slockna ikapp med lampan och datorn nu tror jag.
Öla

Men haha. Hinner knappt upp för trappan i porten innan mimmi hör av sig och är på medis kök och bar med flera? Wiho! Spontanitet.

Sjukt kul kväll för övrigt. En cheese senare och man är redo eeeh.


Huvudbry

Två saker folk gör på jobb som jag ej förstår mig på;

1. Pratar inte tillbaka när jag pratar med dem. Sjukt trevligt?

2. Eller pratar med ETT ord. "kladdkaka" . ja vill du äta den/veta pris/hämta en/veta var den ligger/glömt den? Baka en?

Bubblare: ställa en fråga på svenska och efter ett långt svar från mig, säga "i dont understand swedish good".

Men annars är allt bra. Imorgon är det studentskiva på g! Spännande.


Den lilla detaljen

Nähäpp inget sängdejtande för den här (relativt) hardworkande sömntutan. Glömde liksom bort att jag har en kurs att fixa också.

Lät som årets skämt att göra ett grupparbete när man läser på distans men ja...man läser ju ändå kommunikation. Inte läge att whina på kommunikationsissues då? Fel forum typ.

Kommer nog vara stoltaste tuppen i stan när den är över i sommar, självbehärskningen i att distansplugga e hård. Ibland vill man ju bara sleepa


hittar en himmelsk drog

Blir inte förvånad om en av urtidens tortyrmetoder var löpintervaller...man e ju inte direkt människa efter att ha utsatt sig för det såhär på morgonkvisten. FYFAN, Det var pushat to the limit idag.

Nu såhär efteråt känns det megafint å andra sidan..a man's gotta do what a man's gotta do! Man kommer ju bli snabb till i höst!

Sen ska jag jobba. Sen kommer jag komma hem och somna som en liten kråka i natt (vilket hamsterhjul man är i ändå).


Krisläge

Upptäckte en spindel för en timme sen här i lägenheten och blev livrädd. Största fjanten är jag när det kommer till spindlar (precis som 50000 andra).
Vad gick egentligen snett i spindelevolutionen när man upptäckt två stycken på fjärde våningen lååångt bort från skog och mark? (Okej 1 km kanske...men ur spindelperspektiv lär det ju va årets vallfärd)

Sedan dess har jag suttit på helspänn här plus att jag blev skitsur. Hur sneakade den sig in? Har ju inte direkt fönstren öppna nu när det uppenbarligen kan bli vinter när det vill. As.

Nuu inbillar jag mig att jag känner och ser likadana spindlar överallt. Paranoia is my last name.

typ här hör de hemma. okej?


Hur långt man än har kommit, är det alltid längre kvar

Jahaja, gör ett nytt försök med jobbet idag då. Att folk typ hobbyhandlar som stannar hemma vid lite snö? Äta bör man annars dör man ju.

Ledighet i all ära, men jag gillar dessa OB-timmar också. Illa  bara att man blir så bekväm i ledigheten när den väl kommer.


GG

Men åh, jag insåg just varför folk är så inbitna på GG, som helt gått mig förbi. Efter diverse plugg&kurser&att jag plöjt mig igenom the mentalist...då så.

 

 


Men bara den försvinner till imorgon

Varför klagar alla på vädret idag? Se vad som händer:

Yes jag vill vara ledig. Tänk att fastna i Täby ikväll för att bussarna inte rullar? (True story från BC) RYSER.


inatt kom du tillbaka och allting var förlåtet
 

 

 


Det finns inga ooooooord för det

Är förövrigt fett sugen på Kent i augusti! Galet sweeeeet det ska bli asså, tur man ska gå med nån som är lika mycket sucker som en själv (kanske blir vi fler?) Har lyssnat på 999 minst 999 gånger nu. Som tur är blir den bara bättre och bättre. Har hamnat i en nice liten bubbla för tillfället.Nu ska jag ta mina gastronomiska kunskaper till helt nya höjder inför ikväll. Dvs. våga mig ut i köket. Fast jag gillar att laga mat. Delar dock inte denna entusiasm till mitt kök. "Kök"


Det var du som gjorde alla rätt

Det här med årstiderna och månader... sucker för datum som jag är (Jojo flyttar in i sin lägenhet den 1 maj, SAMMA datum som undertecknad gjorde...its a sign. Måste dra upp till Boden) kan jag inte låta bli att helt plötsligt komma ihåg sånt som hände för 1,2,3 år sedan vid samma tidpunkt.

Associationer just nu; De e studentskivor och projektarbetesjobb och mera jobb och nya jobb och vårkänslor och friheten att slippa skolan och gud vet vad. Samma sak som i höstas. Helt plötsligt ploppar nya minnen och känslor upp som man inte visste att man hade bara för att man passerar samma tidpunkt igen ?
Eller så är det bara jag.

vi känner alltid samma sak

Igår fyllde Nathalie år och imorgon kommer hon och Amanda hit för diverse firande/utgång/prat i munnen på varandra och som en äkta houswife tänkte jag fixa mat också. Får väl se hur det går 1. utan fläkt 2. på 27 kvadrat och 3. brandlarmsutlösning vid minsta tillstymmelse av stekning men vem bryr sig. Är man ledig så är man.

Sedan går startskottet i helgen för 7 dagars jobb i sträck. Bagateller....

Sån himla tur att jag skickade in min kommunuppgift idag då. ALLTSÅ vad skönt det är att få sånt gjort. Scannar igenom kursutbudet inför hösten just nu, allt från biokemi till kommunikation är tydligen intressant i mitt huvud här&nu. Gaaaaaaalet.


Djup melankolisk längansfilosofi

De orden, de känslorna, den tiden, våren, framtiden låg för fötterna och de små orden var av den största vikt. Att de små sakerna kunde betyda så mycket såväl upp som ner.

Att växa som person, komma fram till vad man vill och skaka det gamla bakom sig. Att vilja, att tveka, att våga, att göra, att lyckas men ändå misslyckas.

Hoppfullhet, glädje, allvar, intimitet, lycka (och Jennifer hade rätt). Småsteg, men framsteg. Kan det över huvud taget bli lika rätt som det en gång var?

Kunde man ändå gjort något annorlunda? Borde man?Född till tönt

Håller på att läsa Hypnotisören, den hypade boken som nu ska bli film. Helt otroligt vad bra den är! Duktig man är för övrigt som börjar med bok 2, sedan 3 för att nu läsa första delen (Eeeeh att vara systematisk var aldrig min grej).

Men poängen är att det är värsta kicking ass-kvällsnöjet jag har hittat nu alltså, det slår vilken mesig dokusåpa som helst på tv. Gääääsp.


Definitionen av paypack time

Duktig som jag är (kan vara) ibland tog jag lite prylar till miljöstationen. Ja men glasflaskor och papper och sånt jobbigt som känns fel att slänga i papperskorgen (för att den blir överfull på två röda då???). Moraliska plikter och earth hour och denna överjävliga kyla vill jag liksom inte känna skuld till, så jag inbillar mig att jag gör något åt det istället.

Aja. Vad hittar man inte på marken på väg hem igen? 20 Euro!

Det var kanske det som drog mig.taking the walk down memory lane

 

 

 


 

Det som är så himla bra är att nu kommer en låååång period UTAN VINTER! Den är så långt bort den kan komma, dvs. den är förbipasserad och avklarad för denna gången (nej den lilla fläcken snö på lekplatsen räknas EJ).

älskar att vara nostalgisk.


konvergens och hermeneutik och feedback

Åt lite godis och nu är jag uppe i hypervarv angående min kommunikationskommunuppgift (ja ni hör ju hur dödstråkigt det låter). Har kommit minst en a4 på typ en timme?? Om inte mer

Det är alltså sådan ammunition man ska ladda upp med för att böckerna ska bli ens bästa kompis och avslöja sina hemliga användbara begrepp! Sist ville jag bara kasta idiotfanskapen i väggen.
Thank you easter.


Ah juste förresten

Nöjdast


I ditt huvud står jag fri

Igår var jag och käkade middag med min bästa vään när jag jobbat klart, eftersom vi båda slutade lagom human tid. Och det var onsdag så vi tog oss en vinare också (sjukt löst argument att det var onsdag men aja, värda var vi ju det) plus att jag nu är ledig hela påsken.

SJUKT nice, älskar såna saker som påsken eftersom det innebär massor av mat hemma för det mesta. omnomnomnomnomnom. Tillfredsställelsen i att äta alltså, inte konstigt att det hör till människans natur (och ändå dör man). Haha vad töntig jag är som hyllar något så trivialt, men jag blir så glad av mat.
Vinter12

Visste väl att det skulle komma en mening med att dokumentera värmen i december. Känns himla stabilt att vädret var varmare runt jul än början på april? #Ryseravobehag

Av principskäl vägrar jag ta fram vinterjackan när jag faktiskt tagit avsked från den för denna säsong. Uhuhuhuuu. Är en lyckligare människa i skinnjacka än dunjacka såhär års! True statement.


this is so messed up

- kan man betala med rikskuponger här? INTE?

- vart finns mjölken?

- är den gula löken slut? Jaha, din kollega sa det med (jaha för vi brukar ljuga?!)

- du menar 39.75:- va? (ah fast nej, i 8-årsåldern lär man sig att avrunda till 40:-)

- ja den är precis nytryckt där hemma hehehe (det skämtet var inte ens kul första gången - att kolla tusenlappar)


men annars är det givande. dags att tagga till på JOBB!

Vad ska man säga

Idag jobbade jag 10 timmar. Eller ja, låt oss avrunda 9.45 till 10 . Den bördan assåååå. Det var därför det var översugigt väder idag - nån är rättvis mot mig när jag inte kan vara ute!

Sen åkte jag hem till Amanda med Anna och Nathalie. Det var chips och det var vin och det var snack. OCH jag hittade nån som ville se titanic i 3D med mig! Inge gnäll på att det är tre timmar och att filmen är 15 år gammal och att det räcker med att ha sett den redan. Hej och hå.
Thank u Nathalie, den sanna hjälten som inser genialiteten i denna skapelse till film.


RSS 2.0