My life be like, ooh ah ooh

Ligger tyvärr lite efter med min älskade älskade sömn. Saknar den, älskar den. Damn you daylight saving, men jag kan nog inte skylla bara på det faktiskt. Tur det finns bra saker i livet som ger energi ändå. Och ska de tunga marken bli tyngre måste man kämpa på och köra morgonmark 06.25 om livsplaneringen säger så. Men så är man också en redig tröttmössa 20.30. 
 
Råbiff två gånger denna vecka jajamen. Min bästa mat såklart. Åren går men råbiffen består. Kolla vad liten och söt? SÅ SMAL som Heidi hade skanderat. Och burrata till förrätt. Det markar man ändå bra på.
Vad är det för liv, och så on top of that livsråd från Jennifer som bankade lite vett i skallen på mig som vanligt. Projektledaren av mitt liv. Det gör hon bra, svt kan ni snälla langa iväg en förfrågan om en tv-show. I smell the smell of success. 
 
Men inatt ser jag fram emot att sova som en gud utan ångest och värme och fiskmåsar (AS IF) och mardrömmar och vargtimmar. Ska även unna mig en redig sovmorgon till åtminstone 06.45 imorgon. Sen ska vi leva fredag. Med en känsla jag inte känt på år och dagar. 
 
 

High track speed vodka no limit

Nuuuu! Nu hörrni. Nu händer det. Livet återvänder. Otroligt. Otroligt att våren kom, att pandemin är imperfekt, otroligt att jag styrs så otroligt mycket av vädret. Våren solen ljuset värmen livet. Tjeeeena! Det märks inte minst på nivån av humor just nu. Demo was last demo. Låter inte mycket för världen men Heidi och jag skrattade så vi grät inte bara en dag. When was demo? Last demo. Det var roligt dagen efter också och dagen efter det och dagen efter det och idag och antagligen imorgon. Typos som folk omedvetet glatt delar med sig av i ivern av att dela med sig. Mkt viktig info. Baptiste från Frace, ska han jobba från Frace eller Stockholm? Dog en smula.  
 
Mår så himla kanon, life in general is treating me well, citat härlig person. Sprang premiärmilen igår, I didn't sign up for this helt ärligt men tack Martin för födelsedagspresent men var i hela fucking friden var hejarklacken?!
 
Semitjurig över att inte kunna leva fredag exakt som jag ville, megatjurig över de iskalla kastvindarna igår men 55 minuter senare var jag glad och nöjd och slut och burgaren och öl på söder satt fint som aldrig förr. Sov underbart bra kanske lite för länge idag men så kom jag på att man blev snuvad på en timme av daylights saving så då lugnade jag ner mig lite igen. Fick kaffe och den godaste frallan till frukost jag någonsin ätit tror jag? Från bageri, vad är det ens att vakna till. Den var smörig och 0% torr. Friendly reminder, snåla inte på smöret någonsin.
 
Glöm all jag sa, jag mår bra.
 
 
 

I en dröm om att fly till någonting nytt

En ny dag, en ny vild dag i mitt liv som går till historien. Eller? Chilla med proportionerna va. 
 
Upp 06 igår, sätta sig på buss till okänd destination. Gissningarna flödade intensivt och nyfiket, kunde det vara Göteborg? Jonna skakar på huvudet. Skavsta? Jonna skakar på huvudet. Norrköping? Jonna gör ingenting.
Norrköping it was! Open source filmvisning om rymden var bland det bästa jag varit med om på länge. Så fridfullt, så omöjligt att motstå en mininap men som tur var ingen som fotade MIG, hujedamig. 
 
Sen bussresa hem till Stockholm igen, jag och Jonna vann musikquiz. Mycket stolt, tack P3 för popkulturell kunskap. Doma, massa underbar god mat meed tryffel och havskräfta och sen Karaoke på brunkebergs torg. Överlevde återigen sömntåget vid 23. Mr Brightside, Hit me baby one more time, Total eclipse of the heat, skrek man och sjöng man och sen en härlig promenad från stan tillbaka till söder. 
 
Böjen kanske blev lite lidande idag men så kan det vara men de skedde i alla fall. Stick to the plan. 6 timmars sömn och några (flera än några) öl innan det kanske inte är bästa förutsättningarna men humöret var på topp.
 
Här är en bild från när jag var mer hälsosam och pigg och på G tidigare i veckan. En annan jag. Cardamum bun for a cardio run.
 
 
 
 
 

RSS 2.0