Jag hållet dig vid liv, du håller mig vid liv

Episk drink som jag och jojo nu testar . Tjockt nice.


sin or spend the night all alone

Idag har jag jobbat, det var jättetråkigt. FYFAN

Yuors truly fick kämpa hela dagen med visionerade dollartecken framför ögonen, bland annatsin för att klara av knasiga kunder som blir arga på MIG personligen när TEKNIKEN sviker.

Aja. Lön för fan och Isabelles födelsedag på måndag, med efterföljande utgång, så det här ska vi kompensera upp minsann


Säg som det är nu

Så var man godkänd på sin första inlämningsuppgift i medie- och kommunikationsvetenskap! Bland paradigmer, syntagmer och redundanser (ja ni hör ju själva, vem som helst skulle bli stolt bara av att uttala dessa akademiska tungvrickarord)
#stolttjejsättermilstolpeilivet

Annars då? Jag har varit rätt ledig men fan inte låtit latmasken kväva mig! I måndags hann jag med en 11 km-runda, sen träffa Johanna för att åka till Bandhagen och sedan tillbaka in till stan, äta middag på Jensens tillsammans (gå inte dit om ni nång gång vill gå därifrån också... i negativ bemärkelse denna gång USCH!), en föreläsning på Alewalds efter det och sedan spontanbio med bästa favoriten (älskar att bo 300 meter från biografen).

Alltså hör ni? Jag blir riktigt impad själv av min effektivitet. Sen hoppade jag in och jobbade extra igår, firade fettisdagen (fet-tisdagen? fettis-dagen?) med en semla efter utstämpling och sen sushi med Jennifer på kvällen.

Epic meal time day de va asså.

Long live the king yoo

Mmhm ! så ska båda ens bröder göra precis som jag. Dvs åka till barskolan i maggan i sommar. Är man inte ett föredöme ändå? Ska lära dem allt jag kan innan avresan...bara för att va nåt hehehe.
Älskar print screen på iphone


Me vs maradona vs Elvis

Jobbar ganska mycket denna vecka. Det är bra träning för tålamodet! för man träffar så mycket folk ... Som han blindsryret som ville köpa tre st tvåpack semlor för femton spänn och tyckte att jag hade sjukt fel och lurade honom på pengar.
Ah du får NOG så mycket för 15 spänn och du har inte alls läst på skylten för keso. Folk e asså

Hade tänkt träna en del denna vecka och de har ju gått sådär efter mina 9 h 45 minuterspass på jobbet. Men jag har höjt pulsen ändå för jag har kollat på grimm. Hade ju ingen aning om att han i huvudrollen skulle vara så snygg eller att alla zombies var så jävla äckliga! EUW! Sen är ju jag den som blir rädd för en reflex i trapphuset med....men ändå

Cheeers.


RSS 2.0