Fighting fire with fire

Idag ere Valborg. Inget som påverkar mig då jag jobbar stängning. KUUUUL.

Kollar Morgan o Ola-Conny. Lustiga typer, lever livet i Las Vegas! Jag vill oxå...


Sorry bout that

OUF hej!
Har haft sinnessjuka stressveckor det senaste, tänk er överaktiverade tentakler på mitt huvud som skulle sprängts vid ytterligare åtaganden, som typ blogginlägg. Så förlåt alla som undrar om jag gått under jorden eller så, jag har bara suttit med huvudet i diverse kampanjer om blodgivning, hjärnans funktion och argumenterande texter. osv osv osv osv osv.
Men jag kan åtminstone lägga lite bakom mig nu för jag har fixat en praktikplats inför hösten på Stark Magasin! Hoppar upp och ner nu, så roligt ska det bli. Hur länge har jag inte velat arbeta på en tidning liksom?
Intervjua, formgiva, fota, göra reportage, leka, spexa. Redaktionen hade två hundar också, bara en sån sak.
 
Så mycket, mycket plugg nu dock. Undertecknad sitter med en 600 sidor lång bok inför en tenta imorgon och undrar var i helvete pistolmynningen mot mitt huvud är? Den hade behövts för två veckor sedan för att engagera detta flickstycke att lägga upp läsningen i god tid och inte paniknöta kvällen innan. Om jag lärde mig något under nio år i grundskola och tre år i gymnasiet så var det inte framförhållning i studier.
 
 
Imorgon ska jag och Jennifer träna oss. Ah juste, så fick jag fint blombud från min fina kille.
 

Please, don't leave me

HAHAHA pass this on är roliga. Idag fick våra hjärnor arbeta! Det var dyrt att ta med en väska till London o dyrt att ta hem en väska från London.
Så Sofia kom på att vi kan ju alltid ta handbagage på vägen dit o smuggla ner en större väska som vi checkar in (då full med kläder) på vägen hem!

Jennifer nappade inte på idéen först, men fem minuter senare när hon själv kommit på idéen så tyckte hon att det var en väldigt bra idé!

Sånna är vi. En tvilling är mer snabbtänkt än den andra.
Hur som, hundra spänn fattigare så får vi nu ta med en väska på planet hem! Det känns bra!
Fetaost- och spenatpaj gjorde vi denna kväll, recept åker upp imorgon!

/jennifärre


Dance, don't hold the wall!

Som min andra halva berättade tidigare så var vi på vift i Sickla närmare bestämt (mina gamla hoods).
Bowling stod på lördagens spontana schema! Detta går till historieböckerna, pass this on kom på att detta var första gången de bowlade tillsammans!
Länge sedan jag skrattade så mycket, det var en otroligt bra kväll som slutade på söder bland skribenter och dryga blondiner.
Kvällens stjärna var Såsfia, helt klart!
Och kvällens skratt var "på g t j j" (på gång till jysk jämtland) grymt internt, haha!
 
 
Snart blir vi gymtvillingar med, kanske behöver mer armmuskler - nyckeln till bowlingskills? Dunno.
Även mörkhårig now as u can see
 
 
this is me, jen.

Apr. 14, 2013

okej, har haft en så rolig och välförtjänt kväll med mina kompisar. ja, var börja storyn? stan, regn, shopping med bästa vän, skvaller, middag, rödtjut (!!) , förfestarprat, vänner, bowling, jag ägde sönder på denna sport (!!!!!) Jennifer följer med vidare fast hon öppnar snart, vtjj, Bauer, skratt, kära återseenden. det var väl det. efter en pain in the ass-vecka (ingen underdrift okej?!) var 5 glas vin och dessa tjejer & killar precis vad jag behövde.

Do you love me, love meeeee

Idag ska passthison bära mjölk o färga hår. Spännande, right?!

Bilder kommer...
Sen revs även min hall igår! Frågan e om ja ska köpa nya, billigare garderober nu eller vänta till efter sommaren o köpa ett par dyrare. Hmmm!


Låt oss bli dom som försvann

1 april är det idag! Fan då våren, kom igen nu.
 
Bland det bästa som kan ha hänt denna tideräkning är att jag bara behövde vara i skolan en dag i förra veckan. Det var typ vad jag pallade med efter massa ledighet veckan innan. Blir så fruktansvärt bekväm i ledigheten att jag återigen funderar på om jag verkligen är skapt för att göra annat än lediga mig. Tror ej det.
 
Jaja. Dagarna har bestått av massa häng med boyfriend, präglats av bio, mat, vin, promenader, Tyresö, uteserveringshäng, löpning runt ett soligt Årstaviken, sovmorgon och påskäggsjakt för en glad tösabit här. Jajamen, i min lilla lya lyckades Daniel gömma ett påskägg och jag lyckades knappt hitta det utan fågel-fisk-mittemellan-vägledning. Vem som helst kan ju räkna ut graden av panik när något försvinner här och jag ska leta? HU.
 
Ah juste lite duktig har jag varit. Skrev klart en hemtenta förra veckan till min mediekommunikationskurs. Nötade in i det sista (dvs 80% av helheten typ) i två timmar i fredags som en annan cashew innan jag kunde fira påsk. Som i trans satt jag, så jäkla stolt.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0