I mitt växthus är jag säker

Gudars vad den där Dagmar är på g. Ja stormen såklart. Det låter som FAN hemma när de blåser hårt och jag blir bebbrädd och tror att fönstren ska spricka och väggarna rasa. Ja, precis s kommer det bli.

Sa de till Andreas som drog en enkel metafor för att lugna;

A; men du minns väl vargen och tre små grisarna?
S; öh ah..eller va?
A; ja, men grisarna som byggde hus för vargens blåst, husen av halm blåste ner han med tegelhuset klarade sig, så det kommer vi göra också eftersom huset är i sten.

Simple as that liksom.

Och god jul då får jag väl säga (i efterskott men ja...) och jag vill göra det i sann fabiananda!


Mitt sans har jag förnekat och min hemstad har jag glömt

Ska bli FETT att vara helt ledig hela nyårshelgen, jag ska riktigt njuta av frånvaron av knäppa kunder som inte håller koll på sina varor, kvitton och (favoriten) inte kan läsa vad priset hänvisar. ("vadå 49 spänn för cloettatasken? Det stod ju 9,90?" Jaaaa för budgetchokladkakan bredvid, ditt analfabetiska pundhuvud)

Så säger jag såklart aldrig. Men tanken far genom mitt huvud under en hundradels sekund. Trött man blir på giriga kunder i en redan billig affär.

Smider lite planer med Nathalie nu, något jag också gjorde med Felix i måndags. Bra med framförhållning! Wie!


Taking back sunday

Idag hade eriksson/Casslind traditionsenligt julpyssel med glögg och middag, som sig bör vid den här tiden på året. Det var nog elfte året i rad vi gör detta, kom vi fram till. Sofia 20 år, kan inte tänka sig att vara utan detta framöver heller. Näpp

Se bara på min fina julnissetomte. Bedårande! Nyinflyttad som man är har jag ju inte samlat på mig så mycket julpynt än. Hm.


This is so messed up

Men jääääävlar i helvetet vad less jag är på comviqreklamen ("amen vi köper ju alltid julklappar till varandra för 200 spänn??"). Den är ytterst kort och just därför fastnar pitchen dom kör redan efter typ efter visning 3. Blääää.

Idag fick jag med mig Andreas att träna med mig! Wie! Sensation. Pressade mina tiny arms till dödläge vilket aldrig händer men det är det som känns så himla fint.

Imorgon är det fredag och jag är ledig, även detta en sensation.


Och jag lämnar inga fotspår ens i sand....

Är mäkta häpen just nu. Det ser nämligen ut att helt och hållet vara i sin ordning på mina 27 kvadrat just nu. Kläderna ligger i en hel och ren byrå, i kombination med en bäddad säng.
Plötsligt inser man världens smartaste grej för att få det mysigt och hemtrevligt hemma. Aaah yttre frid i lägenheten, inre frid inom sofia.

Märkte också hur herrans massa kläder jag har. Insåg också vart en hel del pengar tagit vägen från mina extraknäckstimmar i skolan....eh. Pinsamt.
Aja kom och plocka råååå! ni vet var jag finns (?).

Är värd lite hasselnötskaffe nu tror jag.


Im comfortably confused, and you've got so removed

Åååh, lediga söndagskväll. Minns 11-20-söndagarna med Isabelle på Donken då det begav sig. Det var fasiken söndagsångesten definierad och vi fnös hjärtligt åt de bortskämda klagoandar som kunde göra vad de ville denna dag och ändå inte njöt. Fjanterier. Stolt man är ändå att man höll ut!

Så här sitter jag alltså nu och är tillfreds med saker. Sköljde nyss bort aspirinmasken som jag blivit helt besatt av. Vill göra denna triviala magiska grej hela tiden! Vill känna mig som en babyrumpa i fejset 24/7! Mhmh.

Aja. Ska snyta mig sen knyta mig ciao!


RSS 2.0