finns det en så finns det flera

Sitter och lyssnar på Veronica Maggios senaste skiva. HELT fel egentligen, synkar inte alls med mitt liv just nu. Jaja, näst sista låten är väl ett undantag och kanske också därför den går som hetast i mina högtalare, mums.

I helgen ska jag försöka lura med mig Sofia till Ace tror jag. Vi får se, kanske kommer på något annat att göra en lördagskväll... Eller ne!

Imorrn kommer kusin till mig o vi ska se REC 2, såg ettan förra veckan och slutet var fuckat så förhoppningsvis ordnar de upp sig imorrn!!


jag vet nästan inget om dig
du vet nästan inget om mig
finns det en så finns det flera

Time of my life

Älskar att neka små skitungar energidryck. Det ger ett triumferande ögonblick av makt och skadeglädje åt mig, vilket i sin tur bidrar till dimension i mina kassatimmar på jobbet. Hehe fantastiskt.

Så här kan det se ut efter ett tag;


I din värld av mörker syns dina brister, mina fel

Januari är en jävligt sugig månad, jag suktar efter nästa lön likt en tjockis vill ha choklad... Och varför ska räkningar som kommer kvartalsvis komma just SAMMA MÅNAD? Tack fortum/telia/radiotjänst. Är ni i maskopi?

Aja, ska sluta negga, jobbet idag var roligt. Vi kom därifrån lagom roligt sent, men det gör inget, fick ju skjuts till danderyd!Och jag vet att jag haft tur som få....

Höjden av frustration;
- Byta väska efter träningen och glömma plånboken hemma
- Köpa en smsbiljett som han i luckan knappt glor på (Hallå? Onödigt???! Titta då!)
- fortfarande vara lika hungrig efter min rast på jobbet ,som om jag aldrig ens ätit, trots fet matlåda.
- inte kunna köpa mer käk för plånboken VAR JU HEMMA.

Asså crap vad vill livet mig idag??? Nu ska jag hem. Hoppas mat finns hemma.

Vilket kommer ta ett tag pga av banfel på tuben åååh måste ta ersättningsbuss :( dumma jävla Röda linje. Sur man blir.

Suck....haha aja. You're not you when you're hungry...


I ett iskallt ikealand

Jobbar helt normalt denna vecka, dvs måndag-fredag . När hände det sist?Jag är som vem som helst nu. Fast bara stängningar! Hm, det fuckar upp dygnet helt och hållet. Men ja, dom är ju bättre än att börja kl 6 på morgonen åtminstone, tvivlar på oddsen för min överlevnad om jag vore utsatt för såna pass nu i vinter. Uuh, RYSER!

Trött e jag nu. Ska hinka lite vatten och sen sleepa. God natt kära ni


Ge mig en vinterdro

Kanske borde man beställa böckerna till kursen i medie och kommunikationsvetenskap? Dumt att halka efter redan innan plugget börjat. Det är det enda som är dåligt med distanskurser - ingen som bokstavligen kan ge en en välbehövlig spark i röven när det gäller att komma igång! Faaan, synd att kontot ekar kyrkråtta så fort man sneglar på det. Gourmetkocken i mig vill ju helst ej leva på blodpudding och potatis i 20 dagar till...aja får väl halka efter då.

Hopas isen är lika hal som på årstavikens kuperade sida om vattnet, så att jag glider ikapp studierna fort sen! Yeha! Eller nåt typ


Måste hävda mig

Sprang samma runda idag igen, fan bra man e. Mätte upp den sträckan sen på hitta.se och insåg att jag slagit personligt rekord i distans, typ 11.7 km! :'D ja okej jag gick från Slussen för vem pallar kuta i götgatsbacken bland femtioelva söndagsstrosare? Nä just det. Men jag är fett nöjd så det så. Ganska trött i benen och hungrig också MEN pigg i sinnet.


Gatan upp

Har hittat min drömutbildning idag. Blir alldeles hög av bara tanken på att få börja den, önskar bara jag var några antal 100-tusen kronor rikare så vore saken biff (Har en oinlöst tianlott, man kanske är miljonär ändå?)....

Vi får väl se.


Who could really blame you

Intar nog sängläge resten av kvällen med min lover boy! Det är Peter griffin med familj, en ugnsstekt kycklingfilé och vi under en filt. Just nu känner jag inte för att gå någon annanstans någonsin! Det är väl en varm vårsol i april som skulle få mig att kika fram då kanske. Typ.

Laterzzz people


Funderar

På måndag ska martin på rättegång. Någon idiot sparkade honom mot huvudet när han låg på marken under en fotbollsmatch i våras...misshandelscase. Spännande.

Vill veta vem vare? Vem vare som sparkade på min lillebror? Ska man gå kanske?


Fest nuuuu

Vem är min sista följare på instagram? ..scary

Jag och Nathalie har nostalgiserat ikväll oss ikväll över en flarra untouched..nu ska vi snart ut på kvarnen och röja!! Tänkte dock undvika bråk och poliser. Ska nog gå finfint!

Sooooo long!

 


Antidote

Årstaviken, västerbron och norrmälarstrand. Ja jävlar vilken runda man pinnade igår på men fan så stolt man blir! Yeeehaaa! Klämde i mig två portioner lasagne och två portioner äppelpaj efteråt. Bara en sån sak impar mig något alldeles.

Återupprepade en liknande bedrift idag med Jennifer, dvs trängdes med turister, barnvagnar och skitungar på stan! En rejäl kraftansträgning det med vill jag lova. Men vad gör man inte för lite nya erövringar till garderoben? Eller sina torra händer? Oh lord. men vi klarar ju allt tillsammans.

 

 


the summer the punk rock broke my heart

Man lär sig nåt nytt varje dag. Här har jag gått och trott hela mitt liv att jag sover som typ en liten outslagen nyponros varje natt, utan diverse sömngångarfasoner. eller prat, eller plötsliga rörelser eller what so ever som äventyrar natten. Tråkigt, men ja bekvämt?

Men nejnej, inatt när inte Andreas kunde sova fick jag höra att jag minsann gnisslar tänder (?!?!), skrattar (kan inte minnas att jag drömde något roligt) och dessutom nyps i min djupa dvala. Fattar ingenting. Charmig man är. HAHA!

Så var det världens bråk ute på Kvarnen inatt vid tretiden med...folk som skriker och slåss, man blir ju RÄDD! men polisen kom dit sen så då kunde jag sova igen.

Nu ska jag ut på en springtur med mamma.

the sweeping insensitivity of this still life

Raaaaast! Förutom att gå hem är det en av höjdpunkterna ett 9-1830 pass som just idag. Satt fan i kassan konstant i 6 timmar nyss....asså skjut mig (åka till Malmö? Skoja)!

Sen ska jag träffa meinen bästis.


Stanna hos mig

Vill ha sommar. Det enda negativa med den här vintern (?) utan snö (jag har gått med skinnjacka idag den 3 januari) är att man inte kommer märka av den euforiska övergången till vår när snön slaskar bort.

Just nu; jag vet inte om jag ska se holiday eller juno på tv... Holiday för att jag typ vill gifta mig med jude law i den filmen. Man återgår till att vara 16 igen ju. Rösten och dialekten hos mannen?! Bara en sån sak.


Hade det vart sommar hade jag nog inte haft triviala inomhusproblem likt dessa, då kan man vara ute istället. Äta en glass, sitta på en bänk, bada, vara i en park och dricka rose. Söndag? Onsdag? Vem bryr sig...

 

 


Dom andra

Vi kommer inte längre, vi är tillbaks på noll
men ingen kommer sörja, vi har spelat ut vår roll
Vi glömmer hela skiten det betyder ingenting
Vi skulle kommit längre men räckte inte till
Vi blev som dom andra


First of the year

Fick två nya knivar i julklapp, tillsammans med min mormors förmanande ord "du måste vara försiktig när du använder dom Sofia!! Så att du inte skär dig"
No shit sherlock, fnös jag kaxigt, som om jag är 10 år ?

Ja uppenbarligen, sätter man en kniv i min näve har det visat sig att jag inte kan låta bli att cutta mig själv i sann emostil. Det är bara en tidsfråga innan mina fingrar är förbrukade med sår och jag börjar leta mig längre upp på armarna. Jag har redan kommit åt tre fingar + ovansidan på ena handen. Duktig man e. Duktigare är jennifer på fyllan när hon ristar in saker på väggen......hihi

Ahnä. inledde nya året med 8 km löpning idag, känner mig typ arbetslös? som bara jobbar en dag denna veckan. SJUKT! Ska kanske ta tillvara dom dagarna att INTE sova till elva utan istället lära mig använda en kökskniv, vad sägs?

Men det finns nåt där som bara måste bli sagt

Hej och hå. Nyårsafton ute hos Johannes i älta var kuuul, det är inte ofta jag är i älta men ja, två av tre senaste nyårsfiranden har spenderats där! Hmmm is the shit va.

Och så kom 2012 som vi firade med buller och brak , enchiladas, GT, nyårspussar med en massa skratt. och här ligger man då som utpumpad av all energi. Den gick väl åt igår, jag känner mig som en rastlös surdeg 1 januari 2012. Inte bakis men nånting ditåt

Tänker tillbaka och inser, Det var nog lika bra att det blev som det blev? Livet har sin gång (måste lära mig släppa!! Serri)

Bjussar på en oldie


RSS 2.0