sorry it took me so long

Det är tydligen i Älta man bör hänga på alla firarhögtider! Nyår & midsommar där har varit två lyckade koncept och vi har en möjlig framtida stående tradition, konstaterat av samtliga! 
 
Det var nog roligt att jobba i lördags men äh. Man e väl härdad. Vet inte riktigt vart tio timmar tog vägen? Citatet nedan stämmer in på pricken.
 
 
 
Och nu har jag semester! Ett fientligt inställt väder hotar dock inte, åker till Turkiet imorgon så det så! Är så nöjd att fly landet så ni anar inte. SOOOOM DET VRÄKER NER NU!

old town

Njuuuuuuuuter av att vara ledig! Särskilt idag, sov mitt livs bra inatt efter den episka löprundan. Nu är det bara två dagar jobb kvar (lördag söndag, bäst som fan för den här helgen att den är 100% ob också) innan SEMESTER. Vilket laddat ord det är egentligen. Den är för kort, för hektiskt, för mycket, för lite, fantastisk ändå. Annat var det när det hette sommarlov.
 
Men innan det, midsommar i Älta imorgon! Inte illa. Inte illa alls.
 
 
Kräver sånt här väder minst fyra veckor framåt tack så mycket.
 

mission completed

Åkte bort till rotebro av alla ställen ikväll, för att sedan springa in till stan igen (ej ensam utan i grupp). Alltså, förstå vilken sträcka! Det ligger ju fasiken längre bort än täby vilket är världens ände enligt min uppfattning. Dock helt fantastiskt, skulle kunna ta hela världen i mina armar (bortsett från typ behring breivik osv). Löpninglöpninglöpning.
 

Heyheyheyheyyy

Slappsöndagar! De existerar alltså? Häftigt att kunna sova utan begränsningar, glo på wasteserier som kardashians och någon polisdokumentär på tv när det regnar ute. Det var fasiken länge sen!

Middag hos mamma ikväll och sen smsade Johannes och undrade om öl. Vi + Henke hamnade på kök&bar för en chillkväll, precis vad jag behövde idag utan överdrift, trots rolig utekväll igår.

Eller vadå trots??Skål!

Har varit ledig idag, har inte gjort så mycket. Grät en skvätt över Sveriges fiasko i EM. Nä okej inte riktigt men det är svinsurt att komma hem från jobbet lagom till 2-2 målet och sedan 3-2 målet! Samma sak mot Ukraina, om vi nu ska vara såna borde jag inte få se fotboll??? De kanske fanns en anledning till att jag blev schemalagd stängning.

Detta i kombination med regnet idag var det typ någon sorts kollektiv depression som lade sig över Stockholm idag? Kul, men jaja, jag ska snart ner på stan och herregud vad skumt att ha en massa tid på sig! På riktigt alltså. Riskerar dessutom livet med mitt skoval, men är man ledig så är man! Ska man ut med Jennifer så ska man! Är Sverige ett land med förluster och regn gör det ändå inget!


Jag är grym som en grekisk Gud, bara grymt mycket fulare

Har sådan träningsverken i benen att varenda trottoarkant är mission imoossible! På riktigt. Bu eller bä?

Kunde man ha träningsvärk i huvudet typ skulle jag ha det med. Har spenderat för mycket timmar på jobbet de senaste 11 dagarna....på riktigt . Jag orkar inte fler upprörda 16-åringar som anser det skandalöst att man leggar dem på 15-årsdryck och hänvisar till moppen på parkeringen. Haha naivt.
På toppen av det; Missat alla matcher i em då jag stängt hela tiden, eller jag kom hem i tid till Sveriges match för att se Ukraina göra mål. Heja! ...eller nåt.

Haha tjurig tjej i bläby. Men hela helgen är jag ledig, ska spendera mycket av den med chiquita bonita Jennifer. Sweeeet.


återkomst

Jeeez, vilken aktivitet man skådar här! Eller ?
Äsch, jag kompenserar upp det med massa annat. Jobba, till exempel. 10-20:15 idag, smaka på den va? Kaoz och min sköna sovmorgon uteblev. Längtar till julilönen nu.

Annars hände jag med Nathalie igår efter jobbet, tog ett glas vin, bokade en resa till London och gick sedan ut en liten sväng! För att fira liksom!

När jag inte gör ovanstående då? Jag springer runt lite på söder, se så fint det är! Satsar stenhårt på milen under 50 min till i höst (ser ljust ut ändå) och minst lika hårt på att ta bilder överallt.
Ja juste, så blev även sista inlämningsuppgiften i medie och kommunikationsvetenskap godkänd! Wie! (Ja jag är stolt som tuppen över 15 hp så det så)


Snuttepluffsgos

Idag har jag varit hundvakt åt detta bedårande valpstycke! Johanna undrade om jag kunde passa honom ett tag medan hon shoppade.

Att jag kunde! Vi hade det så mysigt så. Fick renslickade öron och genomgnagd tröja och allt var frid och fröjd. Sen kom hon hit igen med kille och wienerbröd. Alltså valp, wienerbröd och ledig dag idag, det är grejer det.


Slutkörd

Jag är en stupad warrior just nu! Supermycket att göra på jobbet helt plötsligt (skulle ha jobbat 14 dagar i sträck om jag inte haft studenter och långväga besök osv) och sen styrde ju Jojo upp en utekväll med start på ankan igårkväll! Hur nizee som helst! Tråkigt bara att det inföll kvällen innan jag skulle upp och inventera 06 men jaja. Min vanliga träffsäkerhet. Vi ses imorgon igen ändå. Och vad gör man inte för att träffa sina donkenkompisar en liten sväng!

Vad gör jag här och varför gör jag det (NU)? var ungefär känslan imorse när jag räknade varor. Jag? Räkna? Morgon? Dock sjukt nice att sluta 10 och ha hela dagen framför mig. Fick en flipp eller något och sprang 13 km, runners high på den!

Därav infinner sig bedövningsstatus deluxe i kropp och själ just nu.


Välkommen till mitt liv

Jag och Martin var idag inne och hejade på Sthlm maraton ! Duktiga mamsen pinnade på i det allt annat än nådiga vädret! Själv kruppade jag sönder i kylan trots kaffe och inaktivitet, så det är inte mig det är synd om.

MEN nästa år då är det fanimig jag som står på startlinjen till detta spektakel! Det finns en liten löparnörd som gror inuti mig . Vill vara en del av det där och ändå. Det kan ju knappast bli värre väder än idag?


När ska det sluta regna?

Ja det är en högst befogad fråga då det irriterande nog envisats med att ösa ner från vaknande till midnatt !
Alltså inställd middag och utgång idag. Istället blev det bio, MIB III som kanske inte når upp till recensenternas 5:or men den var rolig, pushad, lättsam och Will Smith-ish vilket jag nöjde mig med ikväll.

Sf verkar för övrigt greppat att det där med svensk sommar, lika med biosommar. Med tanke på allt roligt som kommer framöver kan det för all del vräka ner, gör det bara! (mvh sommarförtvivlad brud)


Blackandyellowblackandyellow

Fredag! Dags att andas lite positivitet hörrni:

Jag startade helgen imorse med intervaller. Det absolut värsta jag gjort (känns det som i stundens hetta). Att aktuella elitmarathonfolk springer 42 km i mitt intervalltempo övergår mitt förstånd. Jaja, det var bra eftersom då är det typ en vecka till nästa till nästa gång. Plus att man känner sig sjukt mäktig efteråt. Finfint.
Imorgon ska jag & Nathalie hem till Amanda som fixar käk! Middagstrion.

Sen har ju Johanna gjort come back i Stockholm! Megalike! Åtminstone för några dagar och på söndag av alla dagar har hon bestämt att alla ska med ut. Jösses.

Och eftersom jag är så himla smart tackar jag ja till inventering måndag morgon (GRYNING!) samt extrajobb på söndag. En ledig helg blir aldrig en ledig helg.....haha.
RSS 2.0