My agenda is so tight I'm tired

Jag vette fasiken om det där med plötsligt försvinnande röster har någon smittosam effekt, däremot vet jag att jag låter som Jennepenne (min nyutnämnda flickvän, checka inlägget från igår) gjorde i fredags kväll innan hennes fina stämma förvandlades till ett målbrottsväsande. Om ens det.

Där fick jag väl för att jag smågarvade lite åt henne i lördags när jag mötte upp henne på kvällen. Vadårå. Det lät ju så stolligt.
Nu är jag själv där nästan. Nedrans också.

Helgen kan vi ändå samanfatta som kul, lyckad, hetsig, musikorgasmisk (är det ett ord? Fröydis?), dansant, mysig och jobb(ig) i JUST den ordningen från Popaganda i fredags till jobbet igår. Där har ni det! More pictures is to come tror jag, den biten var vi ganska duktiga på får jag påstå.

 Har tillomed lite filmer någonstans vill jag dra mig till minnes.



Telepathe - Devil's trident

HEJ HOPP! // Sofia


Vi kommer inte längre än till hallen ikväll, vi behåller bara skorna på


Såhär går det till på trappan i väntan på att få komma in på debaser...

/Jennifer & Sofia


Jag har sett solen gå upp, jag går och lägger mig

Här sitter jag och hittar så grymt mycket bra musik, skulle vilja lägga in allt på bloggen och bara låta er njuta, men då skulle ni väl tröttna på mig. AJA!
Här kommer dock nåt som har med musik och göra, jag och min flickvän (hon är en flicka, och hon är min vän, så haka inte upp er på ordet) var på popaganda! Det var super, heltaggade var vi trots regn och trängsel! Men vi tar det i bilder istället tycker jag. Det här är då från i fredags ~

Första glädjetjutet blev när vi såg detta efterlängtade matstånd : LANGOS!

Här smugglade vi in ett äpple och nessesärer fulla med grejen som kan skada artisterna om vi skulle få lust att kasta dem på dem. Tex mascaror o annat man inte får ha med egentligen

Parken ~ "låt mig följa dig ner"

Johnossi

Efterlängtade langos - arvika flashbacks

Sen blev vi lite frusna och tog oss till skrapan och fikade mitt i allt

Lykke li ~ "let it fall, let it fall"

Nån random snubbe kom fram under denna spelning;

Snubben- Var du på hultsfred?

Jag- Nej, men arvika!

Snubben- Jaha, det är där jag känner igen dig ifrån! Du känner inte igen mig eller?

Jag- *skeptisk* neeh ..

Snubben- Nej, men det är inte så konstig. Du var rätt full..!

Sen var vi varma efter allt dansande och tog oss till skanstull och in på random krog och köpte varsinn öl

"hur ful den än blev så ska den upp"-bilden

Under sofias regnjacka, inget stoppades oss till att stanna och se MGMT!

Sen bar det av mot debaser, för att se telepathe som för övrigt var GRYMMA!

ps, jag såg ut som batman när jag sprang med sjalen efter mig ds,

Dyngsura och grymt taggade var vi när vi kom in

Och sen avslutades kvällen där någon gång vid ett tiden. Jennifer var då sjukt trött eftersom hon vart uppe sedan sex samma morgon. Och rösten försvann dagen efter, och när jag säger försvann så menar jag det bokstavligt talat. Jag fick gå runt och viska och vilket jonathan fann väldigt underhållande..

Men det stoppade oss inte från att dra till debaser senare på lördagskvällen, där lifelike spelade. Vi hade även sällskap av Emil, Adde och Axel. Bilder från det kommer imorgon när jag fått tillbaka min kamera som övernattade i sofias väska!

Nog om detta, käka cloetta

/ Jennifer


Ta min hand jag följer dig vi ska åt samma håll

Idag har vi kommunicerat en hel massa mycket i skolan. Grafisk kommunikation och mediekommunikation stod på schemat, vi kommer snart alla att överföra budskap hejvilt på alla sätt som finns.
Intressant faktiskt.

Efter skolan (och en seriös programtid om projektarbetet, vad ska man hitta på? ööh) drog jag och Jennifer till Söder för att hämta ut armbanden till Popaganda, efter en liten muffinspaus + kaffe + prat på en bänk i solen. Välbehövligt, särskilt för Jennepenne som inte får i sig så mycket fast föda på grund av tandställningen. Den tillåter henne inte att äta normalt och Sofia lider med henne.
Vi fick helt enkelt i oss lite smarr och ur oss lite skit. När vi pratade, alltså. Inget annat.

Efter lite omkringtraskande på södermalms gator begav vi oss sedan åt varsitt håll.


Så här såg vi ut i ettan. INTE alls lika pluttiga som årets upplaga av förstaringare. Right?

// Sofia

Don't want to hurt you, try not to fuck with your feelings

Åhå, the sounds o maja vet PRECIS hur man får mig på bra humör.



Japp, här sitter jag med någon slags stålgrej i munnen som ska kallas "tandställning". Jag har haft den i cirka en timme o tio minuter och jag längtar redan till dagen jag kan säga; idag ska ja ta bort den här skiten!
Min tandläkare va en gubbe från nåt land med mycket sol. Men inte ska jag mobba honom för det, däremot var det lite kul att hans mage kurra medans han satte in tandställningen. Det var en ny strategi till att tänka på annat medans han gräver i munnen på en o den funkade utmärkt!

Förövrigt har min dator börjat krångla satan, skärmen envisas fortfarande med att inte fungera så jag måste trycka cirka trettio gånger på knappen för att den ska fatta att jag vill sätta igång den.
Men min söta pojke emil har klurat lite på problemet o nu messa han nyss o sa att han omformaterat en av datorena de har, och sen ska den konkas hit! Underbar eller vadå?

I helgen ska (som sagt) jag och min söta vän Sofia på popaganda och det är sjukt vad peppade vi är! Planerat kläder har vi gjort o lagt upp planer för de närmsta fem dagarna! Upptagna flickor, javisst!

Nu tänkte jag gå och se om man får någon mat på det här stället.. !

//Jennifer

One day I slowly floated away

Nu skänker vi alla en tanke till Jennifer som sitter hos tandläkaren just precis nu för att inleda ett liv med tandställning. WOH!

Den här dagen har varit helt sne från början till nu, värsta är att mitt bankomatkort är BORTA. With no trace så nu är det spärrat och jag har varit på banken tillome. Det kommer ett nytt "om tre bankdagar" nähä inte har jag någon som helst fördel att ha föräldrar på bank inte.

NU: hungig, köket!


So long ! // Sofia

Miss it so much

Kortisdag vi hade idag, matte + religion = tisdag. Jag och Jennifer konstaterade på tunnelbanan hem, en aning nostalgiskt, hur vi endast en vecka tidigare suttit och ätit frukost ungefär samma tidpunkt. Helknasigt.

Den 25 augusti är det idag och ni vet vad det betyder? Cash flow, skön lön, klirr i kassan, kalla det vad ni vill. Glad blev jag när jag gluttade på kontot jag är nämligen inte så fattig igen!

Imorgon är det bara onsdag (dagen som jag ska gå utan lunch vi får se hur det går) sen kan vi snacka! På torsdag åker jag och Jennifer för att hämta Popagandaarmband sedan börjar Popagandahelgen. Poppelipop peppepp!



God kväll! // Sofia

I love the way you like me, the things you say about me

Jennifer är sur. För ovanlighetens skull inte på sig själv och inte på alla lärare som ger tusen läxor efter bara tre (!!) dagar i skolan. Nej, nu är det på en jäkla dum bloggerska (tänker inte skriva namn, för då kommer ni direkt gå in på bloggen och direkt får hon tio nya besökare. Vill ju inte hjälpa flickan få fler läsare!) som har lagt upp bilder o förnedrat personer i min närhet. (Fint sagt, Jennifer!)
Fan va omoget.

WELL NOW, jag har idag dansat för första gången på .. tre månader? Eller något sådant iaf. Det var kul att träffa alla igen, och det gick bra för att vara första gången på så länge. Jag brukar suga mest av alla o helt vara okoncentrerad, men nu gick det bra, mot alla odds på unibet.
Jag har nu en aning ont i hela kroppen och känner att imorgon kommer jag vakna med såndär härlig träningsvärk, yes!

Påtal om imorgon så slutar jag ca halv tolv och tänkte åka hem o göra nytta. Och sen kanske det blir farsta med morsan. Jag borde inte spendera mer pengar, men kanske ska följa med som sällskap? Hon har ändå varit snäll nog att gå med på att betala mitt pluskort terminen ut. Och halva mina nya sneakers.

En bild från i våras, ni har säkert sett den förut, men jag hade tyvärr inget bättre att pryda bloggen med. *sad*

//Jennifer

dance dance dance

Idag har jag tagit mig igenom dagen som i en dimma. Allt var lite lulligt längtade till lunchen mest hela tiden faktiskt, ovanligt va.
Justja, det är såhär måndagar känns.

Jag som skulle lägga in den här videon med lite musik så funkar det inte, ledsen man blir då. Är inte sådär datateknisk tyvärr. Bloggteknisk, rättare sagt. Bara skriver min rappakalja och hoppas nån läser.


IMORGON får man skön lön blev impad av mig själv när jag såg beskedet idag. På söndag ska jag göra roliga saker för den med Nathalie men det får ni veta då!


You know it makes my heart beat

Jag konstaterar att energikurvan befinner sig på diagramets minimipunkt, kära vänner. Det har den gjort sedan tidigt imorse när alarmet triumferande plingade sin trudelutt. Vem fan är pigg när man ska jobba? Vem går inte in i en minidepression när man ska tillbaka till jobbet efter SEXTON dagars ledigt? Grr.
Men det var okej, EINE MCFISH DANKE. Och tyskarna kan fortfarande bara tyska, allt är i prima ordning. (?)
 
Igår besökte jag Moa som ställde till med firande av sin födelsedag hemma i sin trädgård. Kombinationen gamla klasskompisar, tårta (!), sommarkväll och feststämning gjorde att jag blev glad som ett litet barn.Jag gillar kära återseenden :)

What else is there då, för att citera röyksopp. Skola imorgon igen, har vi religion då? Ska vi ha svarat på frågorna? Hm, tjejen med råkoll sitter här.

Här kan ni få en bild på mig som Nathalie tog förra veckan, Jennifers reaktion är nämligen värd att notera.
"Va, vad är det där för bild på mig som inte jag har sett?"

Gillar närbild och blixt jag ser ut  lite som en albino men det gör inget.

Sleep tight! // Sofia

Don't mess it up this time

Så väldigt kul det var att komma till skolan igen då. Gemytligt ställe det där. Allt var sig likt förutom att nytt tillskott i korridorerna tassar runt i form av ettor. De ser sig skrämt omkring som harar under jaktsäsong när man bemödar dem en blick. Effektfullt.
Lovar att vi inte var så pluttiga för två år sedan. Håhå jaja, dessa oskyldiga år (bortse hur sentimental jag låter).

Jennifer, jag och Emelie sörjer det faktum att vi numera blvit tilldelade underskåp. Sofia som alltid ska se saker från den ljusa sidan konstaterar att vi kommer sluta med dammiga blåmärken på knäna vid studenten MEN med snygga ben as hell av detta knäböjande. Vem behöver idrott B? Tjo!

Imorgon är det helg igen. Angenämt så det förslår. Jag har bara två lektioner, mitt schema stavas ASNICE. Undrar hur psykologin kommer att te sig men mungiporna kan inte låta bli att dala neråt i usväng av blotta tanken på Naturkunskap.


// Sofia

You could be a sweet dream or a beautiful nightmare

Nu ska jag vara fullt ärlig med er! (Nu låter det som jag aldrig är ärlig, men det är jag. Jag var bara tvungen att öppna det så för jag kom inte på något annat sätt.)
Jag har mina orsaker till varför jag varit så seg på att blogga;

*trumvirvel* NUMMER 1; Jag har haft annat för mig än att nörda framför datorn! Jag har inte ägnat varken msn, bdb eller face särskilt mycket av min dyrbara tid under sommarlovet. Annat har gjorts, så som träffa vänner och vara utomhus i det fina (?) vädret. Me like!
NUMMER 2; Min skärm har varit helt fucked up sen några dagar tillbaka, har inte kunnat sätta på den utan att den stängs av sekunden efter*damp*, men jonathan har nu åtgärdat problemet.
NUMMER 3; det suger o skriva när man inte får någon respons! Så det så, en liten kommentar skulle vara fint så man vet att någon verkligen läser all smörja vi ägnar fem-tio minuter åt att kladda ner här på bloggen.
Jag begär inte att det är något fyndigt, eller något som ger fred på jorden. Bara nåt skit som matchar det vi skrivit.

(o en liten låt så ni inte nu blir helt deppiga och går och skär er)



Sådärja. Nu har jag sagt mitt om den saken.
Nu till en annan, kom rätt nyss hem från skolan&stan&tandläkarn. Ja, tandläkarn. Han satte in två ringar mellan mina tänder långt bak i munnen, det var inte så skönt o allt annat än snyggt. Som tur är syns de inte, och de ska ut om en vecka o bytas ut mot tandställningen. Piss. Men hellre nu än senare! Piss igen.

Jag, det närmaste två åren (en bild så ni kan börja vänja er! )

Idag har jag varit i storstan efter skolan (bara kort upprop, JAG FICK UNDERSKÅP*sadface*) och shoppade lite, fastän jag inte borde. Det blev ett par skor/stövlar, välj va du föredrar och säga, en klänning och lite block o en almanacka. Nöjd, men dyrt blir det att vara så påsrik.

Den här hårbollen, Molly, Julia och jag var o badade en dag i tyresö!

Nu ser det ut som juvliah plågar sin hund och försöker dränka den, men så är INTE fallet. Den var varm o behövde bada  ;D

Neh, nu ska jag gå o försöka knåpa ihop något att käka, jag är hungrig för sjutton!

//Jennifer

I'm not alone

NU ska Jennifer blogga !

You are the whisper in my ear

Den där Holmqvisten är minsann segare än tuggummi märker jag. Ensam jag känner mig här ju.
Men mennnnnnnnn. Jag håller som bäst på att ta vara på sista dagen på sista sommarlovet (ett deprimerande faktum x10) genom att i sakta mak förflytta mig mellan kök, soffa, sovrum och inte göra ett skit hihi. BecauseImWorthIt.

Igår då. Jag och Nathalie drog till Fredsgatan12  för att göra stan en sista gång såhär innan höstterminen drar igång. Råcoola var vi, träffade på några tyska turistkillar som bodde i Stureby (the place to be som turist eller? JA, Sturebyskolan för fan!) och lite annat folk.

Sitter och betraktar vårat schema för hösten nu. Fint. Tror jag kommer trivas som fina fisken med dedär tisdagarna och fredagarna. Undrar dock om de har tänkt sig någon bantingskur för Sm3a då vi inte har lunchrast alls på onsdagar 8.00-12.45. Jag behöver ju mat.





// Sofia

I know you never needed anyone

Vi väntar alla med spänning på att Jenne the penne the venne ska uppenbara sig i bloggen igen inte sant? Igårkväll tjatade jag.
Det var hos Malin. Det var roligt. Hos Malin, alltså. Och grattis i efterskott!
Har ett svagt minne av att Emil skulle kommentera här om jag skrev det där om att Jennifer har ett enstjärnigt hotell som hon tar betalt för att han ska få sova i. Detta rykte skapade utomordentlig upprördhet, sanningshalten var väl antagligen lägre än alkoholhalten i saft. Men ändå.
Sådärja, nu väntar jag på intrillande avstamp i kommentarsfältet!

Snart på onsdag faktiskt börjar skolan igen också, jag är så glad så glad happy face as can be. Rutiner, väckarklockor, matte C (!!) ingen textkommunikaton B, schemalagda dagar och allt går på repeat utan stoppknap. Eller rewind, forward. KUUUL.

Känn hur ironin vibrerar i ådrorna på er. Särskilt det där om textkommunikationen (jag tjatar och tjatar men snyyyyyft.)

Hoppas på att Jennifer langar bilder med. Sa det med. Vi var ju så coola igår.



2 serier och 170 poäng senare

Idag har jag bowlat. Jag kom sist.
Så oerhört oväntat. Men jag är mäkta imponerad av min insats oavsätt poäng sådetså.
Man får särskilda skor också har ni sett! Dom är så himla fashionabla. Nästan så att Prada får stiga åt sidan för dessa influenser.






that's all for now babies! // Såfia

We aimed for high speed

HJÄLP en boom drog över Stockholm förut och jag snackar inte babyboomen denna gång. Babang lät åskan med en decibelgräns över det tillåtna och jag blev bäbisrädd.
Tur den slutade.

Innan det mötte jag upp Nathalie på söder det var inte så läskigt men en aning blöta blev vi minsann. Vi åt cheescake och den var god (borde inte ostkaka och cheescake vara samma sak? Översätt så förstår ni vad jag menar) och det var trevligt.


// yours truly Sofia

En pessimist i sin livs form

Idag åt jag världens bautamuffins. Jag lovar att jag inte överdriver när jag säger att den skulle kunna ha mättat hälften av barnen i Afrikas svältande magar alternativt försett mig med tillräckligt lagrad energi för att klara vintern utan mat.

Gå inte in på muffinsfabriken vid Skanstull om ni satsar på beach 2010 den ambitionen kan snabbt förvadlas till beach 2015 istället. Men vill ni uppleva en redig matorgasm följt av eufori resten av dagen so go for it!

 Nä men den var smarr den hette drottningmuffins mmmmmmmmmmm. Blåbär och hallon.

Här är jag nu ska jag på bio! // Sofia

Another Likely Story

Vi satt ju med världens sötaste TANT (och gubbe båda 70+) igår på tåget till Stockholm i vår kupé.

Jag skulle ju ut med Nathalie sedan så jag tänkte utnyttja fyra timmars tågresa på väl valt sätt genom att fixa mig något sånär het som smet. Frågar Frida när vi precis satt oss om hon möjligtvis har en fickspegel jag kan låna för att uppnå detta ändamål men nä.
Då kommer tanten "men jag har en fickspegel!!"
Jag dör ju en smula. Helt stolt är hon när hon räcker den till mig. Hon var nog mer glad än jag.
Ja se tanter.

Bilder som utlovat jag är sån där som håller löften vettni.






1. Färsk bild sedan 1 vecka med Jennifer på Skinnarviskberget.
2. Jag och Nathalie simple as that
3. Adrian Lux på Hornstull Strand fredag! Woop

minns att ingen ville åka hem

I helgen besökte jag Sveriges fiskluktande baksida för att låta lite sådär Stockholmsnonchalant som bara en inföding i huvudstaden kan göra när vi pratar Göteborg. 
Jag och Frida tog tåget ner 9.07 lördag morgon (mer pigg än en gris i England var jag) och redan första dagen kunde vi konstatera att
a) Göteborgarna stänger av sina liv efter kl.17 för då stängde allt vi ville göra
b) Göteborgare går nog inte på toa och 
c) Inte äter dom heller. I alla fall inte vanlig hederlig ICA-mat som man lagar
däremot fanns det gott om donken. Lika mycket Donken som det finns H&M runt Centralen så hajar ni drillen.  Men det var fint ändå. 

Vi såg madonna the mad donna också vilket liksom var the main for the trip.
Gårdagskvällen stavades utekväll med Nathalie. Det var kulkulkul jag älskar att dansa och jag älskar sommarkvällar och nätterna som följer dem det finns nästan inget härligare. Vi började hos Anna på Taco Bar som fixade drinkar till oss, sedan  drog vi till F12. Träffade både Sara M och Emma Raask den kvällen här snackar vi long time no seen :) 
 Det var så mycket som hände ska ni veta. 

 Har semester denna vecka också YEY gillar att det regnar idag då. Någon gång men inte nu kan ni få se fina bilder också för NU har jag en kamera med batteri igen ju, woopwoop! 


 // Sofia

Är det såhär det känns och va lycklig?



//Jenne

Backstreet's back, ALLRIGHT

Ni ska bara veta vad KUL jag har nu. 90-talsmusik är det som gäller och jag knåpar ihop en spellista på spotify med endast det bästa som tidseran har att erbjuda. Är mäkta stolt. HAHA! Kul var ordet. 

Jobbade idag med. Försov mig lite sådär inom parentes (sinnet har fått nog av att gå upp 04:45 tror jag och stänger av alarmet utan mitt medvetandes godkännande) men att vakna och vara på jobbet 25 minuter senare kallar jag ändå speedat så det förslår. Sen slutade jag och skulle åka hem.
Trodde jag men det tyckte inte busschauffören. Han körde förbi Henriksdal sådär utanvidare och släppte inte av mig förrän vid Nacka trafikplats mitt ute på motorvägen.Jag hade ändå plingat sådetså.

Jo jag tackar, jag som var hungrig och ville hem men NÄ. Lackar bäver. Grr.

Men nu. Nu är jag hemma och ska fortsätta lyssna på Larger Than Life och andra smashiga hits. HA!

I've got love for you if you were born in the 80's

Jahapp. Idag var det snurrigt i den här hjärnbanken ska ni veta. Ställer klockan TIDIGT för jag börjar jobba 10. 
Trodde jag, kommer dit och ser att jag inte ska vara där förrän 14. kul. KUL. Jag som var så härskans trött när klockan ringde (det var inte ens sabrina tonårshäxan på teve, jennifer).

Igår myste jag och jennifer på skinnarviksberget och pratade ikapp med solnedgången det skulle kunna vara filmiskt romantiskt. Fast ingen filmade ju. Så det gick inte.

Idag kom min laddare till systemkameran hem (!!) som jag beställde igår. Snabba ryck kallas det.
Jag tänkte liksom att min gamla skulle komma fram igen av sig själv för jag hittade den inte när jag letade. Så jag har väntat några månader men nä. Ingen laddare kröp fram minsann. 

Så jag köpte en ny.

Nu kan jag ta bilder igen! Weihey. (Gela och Emelie om ni läser det här så ska vi ha middag SNART! Okej? :) Vi får inte vara lika sena som förra året )


'cause I got you babe

Ahrå, jag är nu mätt på glas och inte alls sugen på chipsen jag ställt fram för att käka på. Men det kommer väl, om jag inte somnar. Hmm.

De senaste dagarna har vart rätt foto-lösa, så bdb är dåligt uppdaterat precis som denna blogg (av mig), men imorgon flyttar jag hemåt igen så då blir de ändring på denna dåliga vana.
Dock kan jag berätta att de senaste a fem dagarna har tillbringats med mitt snyggo till pojkvän och en massa bad i flaten har det blivit, samt filmhyrningar och sjukdomar. Det är nog en rätt bra sammanfattning!

Kom nyss hem från en tripp till stan. Skulle lämna tillbaka filmen the wrestler (som för övrigt ja inte var så impad av) på filmkedjan vid mariatorget, o i samma vända passade jag på att möta upp sofia. Vi tog en tur och fotade, men fastnade till slut på skinnarviksberget och satt och prata dära. Vid halv elva tiden drog vi oss till donken, där vi av en slump träffade på min bror och hans vänner. Himla knasigt när det blir sådära... De hade iaf vart på grönan.

Nu började Mika - Lollipop på mtv, måste byta kanal...

//Jennifer

So what so what be mine

Vad är detta? Helt plötsligt kommer fet sjuklig värme in som på guldfat utan lock och sprider sig över landet. Särskilt in till oss som står på en viss centralstation och jobbar och i princip avlider till följd. Värmeslag var ordet. 

 
Stod där till stängning idag då får man ta del av wastematen, det innebär ett litet happy moment för denna brud ska ni veta. 

Thats all for now puppies. 
Nu är frågan alltså vad jag ska ta mig för.

Telepathe - So fine


// Sofia

Crazy like a fooooool

Jag vidmakthåller den goda vanan (?) att vara er ständigt aktualiserande favoritbloggare. Vad annars kallar man ett tvådagarsflöde med allt vad den goda världen Sofia har att erbjuda? Däremot slår Jennifer tillome mina bicepsmuskler i klenhet på bloggfronten och då fan är det illa eller vad säger ni? Mina muskler intygar åtminstone.

Annars då? Jobb från 5.30-14 då känner man sig duktig ska ni veta. På min rast klockan 9 ringde jag  tele2 för att fråga vad som är problemet med min nummerflytt. Making long story short så ska jag flytta mitt gamla nr till nytt abonnemang, ingen big deal (det är så vi säger det på donken). Men tydligen då det tagit 2 ½ månad MEN IDAG fick jag mitt hallelujah moment och är fri från 3 (hej sheap!). 
Firade med bagel ensam i personalrummet med tv som inte funkade. Wiiiiiiiiey.

WELL WELL. Hungrig är jag också. vad är grejen med denna ständigt ekande matkrävande mage? Helvete då.

Later! // Sofia

I'm broader than broadway

Shalalalala jobb idag jobb imorrn jobb hela veckan! Hör ett fat med räkmackor glida in på kontot långt borta i tiden MUMSIGT I say. 
Imorgon börjar jag tidigt. Innebär att jag ska åka genom ett fortfarande sovande Stockholm som en miserabel eremit sisådär runt 05-tiden. Kul. Vem fan är pigg?!

Det här skriver jag alltså för att ni ska tycka lite synd om mig och kanske ägna mig en tröstande tanke då jag utför det lagliga slaveriet. Okej? 
Det är alltså söndag, om veckodag nu skulle spela roll såhär på sommaren. JA det gör det, Popaganda om fyra veckor, vi börjar en nedräkning!! Yeeha. 

Faktiskt så är jag hungrig och skulle kunna klämma vad som helst jag kommer över - smaklökarna kommer dansa vals av lycka anyhow.

 Undrar vad som finns i huset.
Bäst att ta reda på det. Hadetsåbrapuss! / Sofia

RSS 2.0