Koseliga dagar

Tog ett litet sportlov från bloggy kan man säga. Vad hände sedan då? Jo, undertecknad fick jobb via praktiken, blev så jäkla glad över det. Detta skulle firas så jag gick till chill med Iris där vi hängde cirka fem timmar. Vart tog tiden vägen? Fem timmar? Jösses.
 
Jaja, det var trevligt. What's appade lite med min boyfriend den kvällen också som sedan skrämde mig från vettet med att knacka på dörren vid midnatt. Jag, som är en liten chicken efter mörkrets inbrott, vägrade öppna så han fick beodra mig och där stod han fyra dagar innan utsatt ankomstdatum och överraskade mig som en annan uppenbarelse. Så misiiiiiiiiiigt!
 
Sen var vi i Duved från torsdag till söndag och det är så mitt liv sett ut. Är ett köldoffer av största rang men det löser sig med lite kaffe, värmestugor, massa pussar och fotmassage.
 
Bara att hålla ut ett par dagar till påsken för lite ledighet igen. Kämpa!
 

Diamonds and pearls

Fick tag i princebiljetter!! Lycklig tjej, jag lovar er!! Får se världens bästa artist ska jag få se liiiiivveee!! Ihhhh!!!

/ jennee


Do you believe in life after love?

 
Känns som jag haft rubriken förut, men i så fall får ni väl ha överseende. (låten är ju grym, kom igen!)
 
For the moment är jag ledig. Och sjuk. Jobbar man på stressiga donken så har kroppen en tendes att skjuta upp alla sjukdomar tills sekunden man är ledig. Det är sjukt tråkigt att vara ledig kan jag lova, speciellt eftersom alla andra jobbar och inte har tid med uttråkade mig!
 
Sofia är påväg hem från fjällen nu kan jag berätta! Saknar henne och ska (ja, SKA) träffa henne i veckan!

Jag fyllde år också, ja! Blev en lugn födelesdag, middag med mamma. Min kropp klarade inte av något större firande. Plus att då vill jag ha min twin där, så lika bra att flytta upp firandet tills allt funkar!
 

this is jennifer, signing out

Now and forever my love

Världens bästa grej: sova middag!


Bounce

Saker som gör mig glad:
 
Det är SOLIGT och ser i alla fall vårigt ut och jag ska snart möta upp Iris på en aw (det får vara en aw även om man pluggat hemifrån)
Det är fredag.
Eftersom vi ska på aw får jag dricka viiiin (sällan tidigare skådat sug?)
Min handledare från praktiken ringde om att jag gärna får komma dit i höst också på LIA2 samt om jag ville göra lite extrajobb åt dem framöver. OM jag vill? Att jag vill.
Min pojkvän har en hemlis åt mig. SÅ nyfiken i en strut just nu.
Sålde idag mitt skrivbord och kontorsstol åt en kvinna och vips blev jag 400:- rikare. Att det var i kontanter rör mig inte ens i ryggen.
 
På tal om det sistnämnda fick jag någon sorts kick av att sälja saker sådär snabbt och enkelt. Börjar genast spana ivrigt omkring mig efter potentiella säljföremål för blockets annonssida. Mjukiselefant? Värmefläkt? Lampa? Dammråtta? Min iver vet inga gränser, för allt som går att sälja måste ju gå att köpa (anonyma blocketmissbrukare) & idag var dagen för finansiell framgång.
 

Business times

Denna lyx att vara ledig? Har långhelg torsdag-söndag, såpass underbart är det att jag vet inte vad.
 
Var ledig i måndags också och det var helt otroligt skönt att kunna stanna i Växjö en dag längre än vanligt, Jennifer vet vad jag menar. Därmed har jag också legat en dag efter hela veckan vilket ändå är positivt eftersom veckan går fortare då.
 
Mer då? Den första och enda föreläsningen för veckan var en inspirationsföreläsning om skrivande, hjärnan och minnet. Mitt eget minne är verkligen inte speciellt bra, hade helt glömt bort hur kall skolan är och satt där och huttrade som en annan nakenhund. Men dagen var intressant och nu borde jag alltså kunna skriva texter som ingens hjärna vill slita sig från? Texter som förevigt skapar minneskrokar i varenda ens långtidsminne?
Hehe.
 
Läget annars är så att jag håller på att frysa ihjäl i det här landet och närfan ska våren komma på riktigt? Kommer den ens göra det? Börjar tvivla. 12 minusgrader i mitten på mars är inte okej. BLÄ! Jag vill ha vin på en uteservering, parkhäng på en filt, löpturer utan is på gatorna, slippa frysa.
 
En utopi.
 

tror du att du och jag kommer att ses igen? tror du att du och jag har en framtid, tillsammans?

 
Wiho! Tre veckors ledighet from now. Kommer bli en riktig makeover månad som min kära kusin sa. Pics will show up, dont you worry dont you worry, child!
 
 
med Natta på ICA; vadå, har de ingen nyare gräddfil?
 
/jenpisen

all I ever wanted

WIHO!!
Jag är skift nu hörni! Springer runt i vit skjorta och bossar lite med alla nya. Det är roligt iaf! Som jag längtat.
 
Snart är det dags för min LEDIGHET oxå. sen när jag kommer tillbaka är det inte så himlans långt kvar tills vi drar till London. Bara roligheter att se fram emot! Sånt gillar jag!
 
O sommaren. Shiet.
 
/jempa

the smell before rain

Vet ni vilken dag det är idag? Min sista dag på praktiken är det idag! Uäää känns det.
 
Jag har ju precis funnit min plats här på min lilla stol i det lilla rummet på den lilla (stora?) Banérgatan. Jag har lärt mig att pyssla ihop livet med en 9-17-tillvaro till och med! Det trodde jag inte ens var möjligt första veckan. Idag, sista dagen, vågade jag mig till och med på de svarta kapslarna i espressomaskinen. Två stycken tog jag med för jag ville ha en redig kopp som ett annat badass.
 
Resultat: en helmaxad energinivå med konsekvensen att jag kan bli en allmänfara då jag ska sitta inne på ett tåg i 3.33 timmar i eftermiddag. Hur ska det gå? Passa er.
 
& till sist; GRATTIS till min lilla Jennifer som äger sönder på Sergel numera i sin vita skjorta! Hur grym är inte du!! Hihi.
 

dream baby dream

Jag vet att det är hur pisstråkigt som helst att höra andras drömmar men nu måste jag få filosofera lite här va.
 
Drömde inatt att jag fick en Oscar för bästa kvinnliga huvudroll. Vilken film? Hunger games av alla filmer som finns. Så jävla komiskt. Har man höga tankar om sig själv då? Eller bara icke infriade skådisdrömmar inombords? Ringde mamma på en gång och bad henne kolla aftonbladet i drömmen. Inte kunna berätta själv inte. Näpp.
 
Natten innan det drömde jag att jag åkte längdskidor. Har aldrig ens gjort detta i hela mitt liv och nu fick jag värsta suget? But why? Kanske för att jag i min dröm gled fram med sådan massiv framfart att självaste Gustav Vasa skulle känna sig brädad.
 
Ibland undrar vad jag går på. Vad är det med maten jag äter? Luften jag andas? Det som får mig att drömma sådant här crazy?
 
& allt detta bullshit skriver jag självklart för att jag inte pallar med min uppgift i medie & kommunikationsvetenskap. Den skulle in i söndags och jag hann inte klart i tid. Bokfan vääääääääääägrar ju avslöja sina hemlisar :(
 
/Sofia
 

I see your true colors shining through

Påväg hem dåra, himla människor som kommer in nu för tiden.

(Menytavlorna var borttagna, nya sattes upp så de var allmänt förvirrat bland gästerna)
-jag vill ha en hamburgare!
-okej, en vanlig liten eller?
-nej! En såndär med sallad o sånt på.
-okay, då har vi lite olika, tex..
-ja vet inte vad ni har, de finns ju inga skyltar!!
-nej precis, jag är ledsen för det, men vi har mc feast, big mac..
-de där säger mig ingenting!!

NEJ men som att 'en hamburgare' säger mig nånting?
Var lite samarbetsvillig, kära tant.

Tror IQn i Sthlm har försvunnit med solen. Så mitt förslag är att vi drar in solen och värmen lite tidigare i år, vad sägs om lagom till nästa vecka? +20 o sol??
Sthlmarna skulle stråla och köpa glass istället, wiih!!


ZZnarrk

Har varit så sinnessjukt trött idag. Faktiskt hjälpte inte ens fyra kapslar av praktikens superespressokaffe för att ordna upp den saken. Hinkade i mig tills jag inte ville se mer kaffe, men fokus? NIX.
Det är mycket som tar knäcken på en, är det inte pojkvänner som lämnar för Växjö är det stormvindar, kyla, LIA-redovisning till nästa vecka eller tidiga måndagmorgonar, plus en fullständigt ostädad lya. Fick ändå inte med allt.
 
Aja, nu är det en vecka tills nästa måndag, HOORAY! Sista praktikveckan är det också, så fort man (typ) kommer in i det är det byebye Banérgatan. Men om allt går som det ska får jag komma tillbaka i sommar, wie!
 
Annars då? Zombiesofia tog en fika med Iris och Malou från klassen idag. Medan de orkade fika till halv niotiden dunstade jag efter ca en och en halv timme. Nu ska jag krypa ner och candycrusha lite tror jag. Lägenheten får fanimig vara ostädad ett tag till för imorgon ska jag vara tillbaka på banan.
 
 
/Sofia
 

mm, det här är värt att dö för, jag tror mitt hjärta blöder

 
( 37.000 kronor fattigare idag, men f*n vad glad jag är! )
 
Har vart ledig igår och är idag. FY vad uttråkad jag är! Alla jobbar ju? Varför är jag ledig nu liksom?
Som om läget inte skulle bli bättre så jobbar jag lördag-tisdag. YEY.
Men jag kan ändå inte sluta le. Snart verifiering så jag får en snygg vit skjorta istället!
 
Sofia und me har oxå bokat Londonbiljetter! WIIIIH!! Kommer bli så bra. Vi freestylar lite och skippar hotell sista natten, lite crazy sådär!
 
Ska även försöka få klipptid inom denna månad. Drömde att en frisör kom fram till mig och sa; o vad ska vi göra med DET HÄR? o pekade på mitt hår. Jag förstod ingenting förrän jag vände mig om och kollade in i en spegel och FY va mitt hår såg ut! Som att nån försökt bygga ett fågelbo, allt låg högt upp på huvudet och såg övertuperat ut.
BLUSH
 
Sååå, mitt undermedvetna säger mig att det är dags för förändring, jag trivs ju inte med mitt hår just nu. 
 
 Kanske blond igen då? Nee, haha. Blondes don't have more fun.
 
pysspyss /jejoe

RSS 2.0