date over dinner yesterday

Jag borde hitta på något att skriva om, men hjärnsubstansen strejkar ikväll. Ibland finns det så mycket som händer som vill ut i fyndiga ord att jag blir alldeles matt. Jobbet, helger, hur jag förvandlas till en slacker veckan innan studenten. Thailand, sommaren, framtiden.
Underligt hur man kan sova till halv ett och ändå vara tröttaste tjejen.

Men jagär också nöjdaste tjejen idag :) och det är huvudsaken väl?

Gillar två år gamla randombilder

// Sofia


Don't you know, some feelings never seem to let go

SÅHÄR....

.. låter det i jennfers huvud just nu.
Och kul är väl det, vem vill inte ha en veronica maggio i huvudet? hähä. Hellre de än någon gammal smurfhits 13.

WELL, idag har jag varit och fuskat mig lite brun, lånat drinkbok från biblioteket (och betalat skuld på femtio svenska kronor BLUSSHSSHSH. rouge.) samt lämnat min klänning till en snäll kvinna som ska sy den utspringssäker!

Bussy, yes i am.

Och sofia kan jag uppdatera åt, hon håller nu på och flytta från mamma till pappa, om jag inte är helt ute o cyklar men tror det ska vara så. Och inte tvärtom. Sen ska vi prata naglar! Öhöh.

Hit ska jag i sommar, förresten! HELT OK artister, mhm?! Familjen, kent, maskinen, typ som arvika. Fast nerd kommer dit. DÄR har vi en stor skillnad!

/jenne


if you like the way I'm thinkin' baby wink at it

Jag skulle bara vilja skriva en massa låttexter i det här inlägget, men det skulle ju bli helt crazy. Men det är just så det känns i huvudet på en student 2010, just nu. Helt galet bara, men på bra sätt, så bli inte rädda att jag tänker gå och skära mig eller nåt. Ouf.

Alldeles nyss la jag till låtar till sm3as flak. Gud, vad taggad jag är! Sköja inte, och klänningen var det viktigt att prova idag också, kände jag.
Nu ere bah champagnen som fattas och inbjudningskort till mottagningen, sen är allt klart. Feel good!

mysigt va? fjällen typ förra julen/jenne

rätt tid och rätt plats för båda var just nu

Idag lagade jag en grym köttfärssås som skulle få vilken Carlos Solis som helst att lämna Gabrielle och lasagnen direkt för mig och mina orgasmframgallande matskills. Vet inte om jag vill ha just honom men assåå, ni fattar drillen och jag är sjukt stolt.

Nu borde jag avsluta min reklamkampanj i grafen för när jag kirrat den biffen, ja då är gymnasiet över. Helt sjukt egentligen, fattar inte. Det är mycket jag inte fattar just nu. Kalla mig trög (det var därför jag hoppade av matte C, innerligt tacksam över detta beslut nu efter skräckhistorier om nationella igår).

Nej, grafen vill ha uppmärksamhet nu, om jag inte vill att mitt fina varumärke ska bli B och sluta smutsigt längst ner på Lidls hyllor utan några som helst anblickar.


This is has to be top quality


 

// Sofia


Men baby, du är vägen ut

Öh ja, Sofia var lite på bottenhumör (det slog till på allvar efter ett 11 timmarspass på jobbet i lördags bland annat, kuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul. nat) men det tillhör det förflutna nu.Jag utlovade en historia om Vår Vän TeknikarN förra veckan.  Jag är en sån som håller löften, så here it goes;

En fin, kylig och allmänt vanlig fredag i november 2009 hade vi åtagit oss uppgiften att filma en redovisning i natur istället för att göra det direktsänt inför klassen. Vi tänkte att det kunde vara roligt, intet ont anande om den oerhörda mängd arbete det gav, men det hör inte hit.

Vi började i ett klassrum som vi sedan blev utkörda från då vi inte hann klart i tid. Sånt är svårt med manus, felsägningar och asgarv i största allmänhet i vår kvartett, så vi begav oss ner en våning på jakt efter ett likadant klassrum.
Som vi också hittade. Där satt ett gäng små elever (går man inte i trean räknas man som små) som slutat för dagen men ansåg det trevligt att chilla sönder klockan halv tre en fredag i skolan istället för att ta ut helgen.

Vi tänkte att det inte borde vara så svårt att få dem dra åt pipsvängen och sätta igång att filma igen, men tydligen var det så, och svårigheternas hövding hade blont hår, svarta glasögon och är vår TeknikarN (vars namn är grundad på att han går teknik...tror vi. Eller visst gör han?).

V berättade om vår uppgift och undrade om de inte kunde akta på sig för vår skull men TeknikarN ville veta allt om projektet. Det fick han, men var fortfarande mest misstänksam och kläckte ur sig frågan;

- Vadå, varför kan inte vi vara här?
- Öh, vi ska spela in (och ni ingår typ inte som statister)
- Men vadå...ska ni spela in värsta sexfilmen eller?

Hahahahahahahahahahah. Vi försäkrade honom om att inga snuskiga aktiviteter skulle pågå i hans klassrum men kände oss besegrade och drog vidare utan filmning.

Sedan dess ser vi vår Vän TeknikarN överallt. I trappan, i korridorer, i klassrum, på gräset och inte minst i matsalen. Allt som oftast kan han inte slita blicken från oss vilket är ännu roligare. En gång fick han syn på Jennifer i matsalen vilket orsakade kortslutning och maten trillade ner från munnen ner i knäet på honom enligt uppgifter. Hahahahahahaha. Ja. HÄR har denna historia dykt upp innan.

// Sofia

come around

Detta kan ni kolla på medans jag funderar över helgen, man blir på bättre humör av det oxå, Sofia! ;]


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

/jenne


i don't wanna be a stupid girl!

ELLLU, ville bah säga det att nu är det mesta i skolan avklarat. Lite bilder att skriva ut, sen är allt KLART! *JENNIFER GILLAR DETTA*

Fint väder också, jag somnade i solen idag efter jag jobbat. Helt slut, tror det är värmen som är boven i dramat, men jag ska inte klaga.

Imorgon ser det ut att bli råhlis för hela slanten. Vilka är med?

komsi komsi!

/jenne

home is whenever i am with you

Tre veckor kvar till studenten idag (!!!) Då kan vi feela free att släppa taget några månader, tillåta oss att bli kära på riktigt eftersom intelligensförlorandet till följd av förälskelsen inte spelar någon roll när vi ändå har hela sommaren ledig utan plugg. Visst? Vi behöver inte vara rationella.

Vissa saker med Kärrtorp lär saknas. Våra fina distansvänner genom åren - LG (lonely girl), DD (double decker), TeknikarN (jag tror bestämt att han ska få ett eget inlägg snart, eller vad säger du kompanjon?) har förgyllt vissa dagar och icke att förglömma; the men themselves, eller som vi säger - the man himself!

Inte värt att byta ut för alla MVG i världen. Sentimentalar mig sönder och samman med Jennifer på msn. Sometimes life is fragile.

(längtar till helgen med) 

// Sofia


wish you were here

Det var tydligen bra väder i lördags. Ja, vad vet jag liksom, somliga stod ju inne 11-20 och jobbade. Njuta av värmen, steka i solen? Jadå, pompan bjöd på både det ena och det andra. Grillas i värmen av fritösen är nästan lika najs som i solen fast ÄNNU BÄTTRE, man slipper cancer osv. så det så.
Det var min sista dag på hötorget igår, smått sad face fast centralen ska bli kul.

Det var roligt att jobba i helgen även om det inte finns en enda stad i hela världen där folk är mer socialt okonstruerade än i Stockholm. Kösystem vad är det? Finns det andra människor här än jag? Antingen trängs man eller så står man där med en blick som om någon skulle komma med en bazooka om man tog steget till kassan. Turisterna ska vi inte prata om, det är fler av dem än landsmän på donken, ingen överdrift. UH SUCK

avslutade helgen med McFusk & co på tv. McDonaldshelg - check!


not myself tonight

Åhå, christina aguileras nya, det går inte att inte älska henne. ouf!

ÖHM, ville bah säga de att jag har ett par högtalare att hämta ut imorrn berättade posten för mig idag, sofia! :DDDDDDDD *arvikapepepepepepepepeppppp;ppPPppPpPppP*

/jenne

stop calling, stop calling, I don't wanna talk anymore / Be mine!Påtal om rubriken så är det så kul med tröga killar. Ibland är de så irriterande, men när man sen tänker igenom allt, så är det ganska underhållande, faktiskt!

Idag har jag pluggat, pluggat, ätit och pluggat. FYFASIKEN vad lite till liv man har vissa dagar. THATS KINDA O' SICK.
Den här veckan kommer oxå gå under samma tema, plugg. Förhoppningsvis hittar man väl på något mer också, tyjp sola eller gå ut en prommis.

Usch, nu får jag sådana där konstiga fjärilar i magen med, är inte van vid sådana här känslor. Buähäh.


Julia; jag tänker på dig o på pajaxen, hoppas han blir bättre snart!

Malin S; hör av dig så fort du orkar!


det var nog allt. nu till att plugga foto! wihow.............


/jenne

Jag är din, om du vill

Aouf. Som ni säkert förstod på sofia så har vi spenderat kristi på totally olika håll.
Igår var jag och julia ute på egna äventyr, även om det till en början kändes som en annan hemmakväll. Men icke sa både nicke, jennifer o julia.
Det blev att dra till söderhof (åh, förlåt, hellströms!) och hänga där. När det var stängning blev det att dra vidare i regnet, men längre än att hoppas fick inte julia och jennifer. SÅ vi drog vidare till skanstull, men landade ändå på donken o sen vare hemgång.
Så imorse vaknade jag av julias mobil som pep som en galning. Rivstart må jag säga.

Nu sitter jag här i min ensamhet och väntar på att julia ska äta klart. Kvällspromenad står på schemat!

Har ni förresten sett att detta grymt najsiga väder ska hålla sig kvar i sverige? det är iaf vad aftonbladet lovar! BIG LOVE till russia som tydligen gav oss vädret. Varför vet man inte, undra om de har några baktankar.


o lite "omg-i-want-him-so-bad-men-han-förstår-inte-det"musik! lyssna bara. :)/jenne

framtiden är ändå utom räckhåll för oss

Fick nyss sms från H&M. Jag har tydligen varor att hämta ut på Ica. Jösses. VAD? När gjorde jag denna beställning? Läskigt. Blir intressant att hämta ut, hoppas jag beställt något fint. I rätt storlek också vore ju bra.

För övrigt har jag blivit en liten sucker på senaste. Kollade på biggest looser när jag vaknade och tror inte det är okej att bli känslomässigt involverad till tårar i ögonen till denna såpa. JÖSSES. Igen. Himla crybabyfjant.
Imorgon ska jag jobba. Sista passet på K50-donken och ja, jag kommer sakna stället. Kanske skulle klona sig så man kan vara på både där och på centralen, dessutom skulle jag ju känna dubbelt så mycket. Vilken finansiell snilleblixt.(Jennepennevenne.
Mitt lilla hököga!
Var befinner du dig när man behöver prata med dig.)

// Sofia

Help, I need somebody!

 

 

hjälp mig! jag behöver kritik. ska den vara mörkare, ljusare? mindre mättnad? annorlunda beskuren? har stirrat på den för länge så nu ser jag bara en enda röra... är texten sepe?

Det är till foto A, de är en propaganda bild med tema "hälsa och livsstil".

/jenne


Det är livet som leker med oss

Vad belönar skolan mig med efter prueba de español igår? Jo, lite mera plugg. Dags att kötta mediekommunikation!
Eller engelska, eller foto eller, *trumvirvel*, internationell ekonomi. Deppmode 2.0. Tänkte att pengakrisen i Grekland ska hjälpa mig mot MVG. Ni vet, det kommer något gott ur ALLT.

Låter ju som en riktigt party människa den där, Sofia. Ja. Ni ser ju själva.4 veckor kvarrrrrrrrrrrrrrrrrrr.

Så många här som aldrig sagt nej

Men vi kände samma sak
Vi känner alltid samma sak.

Det står helt still i huvudet på mig idag.
Tror alla mina jättemånga hjärnceller krockar av pure aktivitet där inne, det är så mycket nu. nödvändigtvis inte bara skolan. Den är nog bara tvåa på prioriteringslistan.

Idag hade jag spanskaprov. Imperfekt/preteritum av konjunktiv, dativobjekt framför ackusativobjekt, man kan åka i ett litet flygplan från Puyo till Sarayacu. Ja ni hör ju själva. Inte konstigt att det står still. Se nota que el tema me interesaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

Så rolig var jag idag. Tur för mig man är ledig efter onsdag, detta faktum fick jag påmint om mig lördag/söndagsskiftet där någon gång. Fan för bra nyheter


so why don't we fall inlove?

Klockan slår snart tio och i vanliga fall brukar min väckarklocka har ringt för kanske tio min sen, aber nicht diese Montag!
Idag har mina tänder redan hunnit få sin ända stolthet som fanns kvar ifråntagen, jag har blivit ekonomiskt oberoende och endast två av mina naglar har blivit målade.

Klockan nio imorse, prick, var det dags för jennifers vanliga månadsbesök hos tandläkaren. Det är min tandläkare Akbar, vars mage kurrar så kul om ni minns.
Han gjorde mig iaf glad för han sa att jag fick ta ut min jobbiga stång jag haft i gomen, som gjort att jag inte kunnt spotta som normala människor samt inte kunna äta sallad utan att den snurrar sig runt den där pinnen i munnen.
Hur som, för att balansera ut min glädje som började han prata om tandställning på UNDERKÄKEN MED! Som en rädd igelkott kände jag mig, taggarna ut och i min panna måste det stått NEJ, ja, med versaler. I'm sure!
Jag tackade iaf nej till erbjudandet och hoppas att han inte ångrar sig och säger
"jo, du måste!"
nästa gång vi ses. Usch, hemska tanke. Mina fina undertänder som klarat ur och skur och fått vara min back up i huvudet, " det kunde vart värre, jag kunde ju haft på nedertänderna med!". Och nu får jag veta att det borde vara så oxå.
*SAD SMILEY* säger jag bara, sofia.

Och sen missade jag precis bussen från centrum, vilket betyder vänta i tjugo min eller vandra hem i regnet. Ja, jag valde att spendera min tid i tyresö centrum.

Perfekt tillfälle att köpa Mollys fästinghalsband tänkte jag. När jag går in på Apoteket (kronans droghandel, my bad!) så står en av de anställda och vänder ut och in på nån tjejs väska. I mina ögon såg de ut som hon försökt plocka på sig saker och sen gå utan att betala.
"Tur att jag aldrig gör så.. "
tänkte jag och gick bort till djurhyllan. I hälarna på mig kommer en expidit och höjer rösten
"kan jag hjälpa till med något?"
Lite sur är hon över att någon försökt själa halva hennes apotek, och det går ut över mig.
"Ehmmmmm, det är bra, tack!"
Hon tittar misstänksamt på kartongen jag håller i handen, och för att inte verka skum går jag snällt till kassan.
And here is the thing, mitt kort fungerade inte. CHIPFEL skrek kortläsaren (och med versaler!)
Kassörskan förstod ingenting och inte jag heller. Efter mycket om och men fick jag snällt gå och ta ut pengar, I WISH. Inte heller bankomaten ville ta emot mitt blåa nordea kort. Skit. Och eftersom banken öppnar tio var det bara att vända hem. Så nu kommer Jennifer leva budget tills hon fått ett nytt kort eller hur bankmännen nu tänker lösa detta.

Sådärja. Vilken novell va? Nu ska jag måla klart mina naglar och äta upp mina fiskpinnar med jasminris. Visste ni att man kunde göra fiskpinnar i ugnen? Det fick jag lära mig igår!

Lite musik kan ni få innan jag aeter.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vill ni ha någon mer random blandning än den här så får ni nog leta ett tag!

/jenne

kan inte vänta, jag tar dig som du är

Aouf, idag kommer bli en såndär nyttigdag för mig. Har diskat, varit ute me vovven, gjort matte o nu tänkte jag fota till skolarbete o sen ta en titt på ekonomin. Sen kanske de e dags för middag, jag är hungrig för sjutton.

Helgen har bestått av mestadels dans, både på forellscenen och på strand. Det har även funnits inslag av kusin o telefonsamtal från turkiet! Fullt upp.

Imorgon ska jag till tandläkarn, fyfasiken va skönt när man slipper den... bah ett o ett halvt år kvar nu? YEY.

Idag har jag inte så mycket roligt att skriva som ni märker. Kanske får upp lite bilder sen om jag lyckas fota något braigt...


/jenne

Du vet inte var jag varit, du vet inte vem jag är

Får jag fråga vem som beställt en riksomfattande hårfön på kallt läge tills idag? Jävligt dålig idé hur som helst. Uppskattades inte varken av mig, Jennifer eller våra frisyrer. Hmpf.
Som om inte detta var nog blev graflektionen invalid när nätverket inte funkade i skolan. FINFINT att höra när man är på tuben på väg dit. :)

Så då blev jag sur, men detta råddes bot på när jag träffade Frida en sväng. Därefter såg jag ett bekant ansikte i rusningsvimlet som fick mig full i skratt, som påminde om senaste kvällen på Strand i vintras, med svindyrabanan till Enskede och Jennifers totala rådiss av nyssnämnda, bekanta ansiktes projektarbete. Hahahahhaha. Hahahahhahaha. Haha.
Kanske upprepning i nån dag bloggkompanjon (champinjon)?

 

// Sofia


If I ruled the world

Jag kan inte riktigt sätta fingret på stämningen som uppstår dagarna runt dansuppvisningen som kulturskolan har varje år. Det är lite spänning, lite nervöst och en massa glädje, såklart! Sen lite stress från ragnhild o de andra lärarna men ah. Det springer runt flickor i alla åldrar och alla i olika kläder med olika färger. Ne, roligt har vi i alla fall ska ni vet. Kommer sakna er nästa år, tro det eller ej, flickor!

Nu kom jag nyss hem ifrån en promenad mit julia und the dogs. Julias hund försökte sätta på min löpande tik, men jag tyckte både molly och julia sa ifrån rätt bra, höhö.

I morgon är det fullt upp med tidiga mattelektioner (som börjar mitt i natten?!) och dansuppvisningar och utgående med hund.. Neh herregud, vill sova bort fredag och få LÖRDAG, tack! Strand, yes it is.


/jenne

your word is my command

Igår var det skiva, helt sjukt vad bra det blev! Visste väl att sm3a inte kunde misslyckas, det är inte möjligt.
Trött och lycklig klev jag innanför dörren vid halv fem i natt, man har bara skiva en gång så att jag gick back två hundra ser jag bara som en bagatell, petitess, småsak.

Idag har jag varit ledig och imorgon blir det att möta reality igen, skolan. Intressant.

Här är bilden, finaste kusin! Jag tycker att du blev ursöt o hoppas att du vill modella för mig mer!


/jenne

Fast vi båda vill, mer än någonting annat

När man låter hatten bestämma kan en studentskiva inte bli annat än grymmers. Tjuvar festade i samspel med poliser, disneyfigurer med cowboys och fina damer, och ingenting kunde vara mer rätt.

Jo, att det var 28 minuters väntetid på nattbussen hem hade jag gärna ändrat på. Att bussen dessutom måste åka genom halva stan känns bara halvkul, sightseeing när man är trött är inte lika effektivt nämligen. Mission impossible är att borsta tänderna innan man stupar i säng, att gå den korta biten från 96:ans busshållsplats ska vi bara inte tala om när benen ömmar efter höga klackar.

Men när det är ljusnar ute känns det ganska bra ändå.


 

// Sofia


my oh my, do you wanna say goodbye?

en full mans ord är en nykter mans tankar. *jennifer holmqvist gillar detta*

Imorgon är det dags för skiva! Wihowihooohohihohioieiowioeoeidiofjjjjdsdladjdklmj.
Idag inhandlades de sista detaljerna för pass this ons snygga outfits. Very sweet, handklovar med strass inhandlades samt en fångemössa. höhöh

Imorgon ska jag und såfia åka o se oss omkring efter bra ljud till arvika. Ja, vi gillar att vara ute i god tid.
Förresten har jag fixat sommarjobb! *nöjd o glad!*


/jenne


around the world , around the world

aboo.
Ni undrar säkert hur helgen har varit?
Den har vart asabra.
Ni undrar säkert vad jag har gjort oxå?
Jag har gjort masssssoooor!
O så undrar ni säkert vad jag tänker göra nu?
jag tänker sova och vänta på att sm3as skiva ska gå av stapeln.

då ska jag jaga sofia hela kvällen. hon har smitit nämligen and im the one to stop her


/jenne

Då framtiden var vår

Man blir ju alldeles utmattad av att jobba. Med skivor och mösspåtagning som uppvärmning de senaste dagarna kanske allt har en logisk förklaring till chillmode ändå. status: www.tröttast.nu/ändågladochnöjdtjej.
1 maj ger väl asmycket OB? Tunga cash är konsekvensen, jag gillar konsekvenser.
Dem ska man stå för.

Ska vi använda våra rabarber från frysen imorgon Jennifer? De som är BÅDA VÅRA rent juridiskt. Nu när du flyttat in här ju? Hahahhahaha. Sorry interngrej.

// Sofia


RSS 2.0