I'm inlove with your brother, what's his name?

And now.
It is time.
From passthison.
To ALL of you.
BYEBYE!

Hejdå Kärrtorpare (både föredättingar som nybörjare), hejdå tyresö, hejdå centralen donken, hejdå min 120säng, hejdå Molly, hejdå Julia Gunnarsson, hejdå Lina Söderberg, hejdå fästman, hejdå champagneflaskan på nattduksbordet, hejdå resfeber, hejdå oväxlade svenska kronor, hejdå ica, hejdå ACE & soft, hejdå alla enskede/årsta/svedmyra-bor, hejdå dalskolan, hejdå föredetta danskamrater.
Och hejdå alla andra som inte känner att de riktigt passade in på någon av mina nogrannt utvalda kategorier.

HEJ Sofia, Mallorca, Magaluf, Grabbarna grus och blivande bartenders i grupp 8!


/jenne

let's go CRAZY!

Lite bilder från idag då julia&jennifer va på Emelies bröllop, hoppas det är okej för dig, Emelie, att jag lägger upp dem, annars får du säga till så tar jag bort dem direkt! Och säg till om du vill ha dem själv, men du får säkert trettiotusen andra kort så mina kanske är inte så intressanta, men du vet vart du hittar mig, haha!


 

 

 

 

 

 

 

 

 

/jenne


-

Och dom säger att stan har blivit tyst och ful och öde älskling
Att det kommer bli en lång kall vinter
Jag har lärt mig att saknaden är värst när nån har sovit som ett barn
Genom en iskall vinter

 

Du är min hjälte för du vågar vara rak
Du är min hjälte för du är precis så svag som jag
och hjälp mig jag behöver dig igen igen igen

 

Och du säger att saknad kan man lära sig att leva med ibland
Genom en iskall vinter

 

Du är min hjälte för du vågar vara rak
Du är min hjälte för du är precis så svag som jag
och hjälp mig jag behöver dig igen igen igen


Han gör mig lugn när alla ljusen har släckts

Kanske att man borde ta och duscha. Och packa. Fixa middag eftersom min familj lämnar mig ensam och drar på kräftskiva min sista kväll i Sverige.
Lilla latmasken här pallar fan inte fixa middag, packa och duscha. Det är en sak att jobba från 8-17, en helt annan mission att ta itu med saker när man satt sig ner efteråt. (Ska aldrig mera sätta mig ner efter jobbet)


Sista jobbdagen på tre veckor! Sweet. Sista helgdagen enligt schema. Mera sweet. Mest sweet är att jag och Jennifer drar till Spanien imorn. Ingen som missat väl?? Medan vi är borta kan ni andra öva på att använda kortläsare, utrota avstavning och njuta av vardagen, så har ni något att sysselsätta er med när bloggen inte uppdateras så ofta som ni vill. YO

Nä duschen var det. ETT TVÅ TRE!

// Sofia

take it off now, girl, take it off!

Kom nyss hem från myskväll med min fina vän juuvliah! Det blev middag, efterrätt och en massa skitsnack, som utlovat!

Imorgon är det bröllop för oss två som gäller. Ehh. Och vad ska man ha på sig då? .. Hmm.



/jenne

PS. Jag är typ supertaggad på mallorca?! Skämtar inte, THE TIME OF OUR LIVES e påväg såsfia, I GOT A FEELING! (två låtar i en line, SCORE!)

Come what may


Idag blev det underkläder från H&M. Närmare bestämt 9,50/trosa. Jag tror de har lurat mig eller något. Mina nya, fina underkläder kanske är gjorda av de giftigaste slaget och nu säljs de ut till alla dumhuven som är dumma nog att köpa ett par så billiga trosor utan att bli misstänksamma påväg till kassan.
Vad vet jag. Hur som så märker vi väl om det är något fel på dem, förr eller senare.
Nästan värt att köpa på sig 21 sånna och slippa tvätta under hela Mallorca, Sofia?



EHHH, du är välkommen tillbaka i mina drömmar, Pharrell! VARMT välkommen...

/jenne

Lilla ego sitt still

Centralen sjunker 1 mm varje år. KATASTROF. Tydligen, så det är donken deluxe edition just nu dvs. med härliga vibrationer i golvet och idogt BRRRRM hörs om dagarna. Som om inte centralstation är underbart nog vid rusningstid och resväskor. Som om inte vissa gäster pratar tyst nog som det är. Som om inte turisterna har det tillräckligt svårt med...allting.


Gotta love. Förlåt att jag skriver så mycket om McDonalds men det är liksom mitt liv 9 timmar om dagen, lovar att jag kan spy ut en krönika dagligen rörande alla intellgenta konversationer jag har varje dag, men ni slipper.

Jag har köpt en ny dator och den är så jävla fin. Jag skulle testa min webcam och här har ni; straight from the donk. Irresistable.



i'm doin' it soso style



#1.



#2.



#3.



#4.



#5.



#6.



#7.



#8.

/jenne

som att jag snubbla pladask på marken och bara dog

Easy for bad girl gone good. Eller nåt sånt? Iaf idag.

Jag är ständigt trött, inte trött på regnet eller trött på att få vänta på att få kliva på ett plan till mallorca. Utan bah trött, gäspar, somnar, vaknar, gäspar, ätergäspar. Ahh ni förstår nog mönstret. Why is that?

Nu har jag förresten införskaffat mig en knallrosa resväska som är packad med kläder jag vet jag inte kommer änvända förrän jag åker. Typ bikini. Eller julia, du kanske har lust o bada i regnet med mig?



/jenne

vi var alla en gång små

Man vet att man lever i en tidsera som är synonym med miljömedvetenhet när småsaker förändras, eller har morsan varit i farten igen, J-Ho? Min tandläkare ringde nämligen för att boka en tid åt mig. Ringde! På mobilen. Whats up med de fina vykorten som alltid har kommit alla år? Dom som man först blev glad och sen ledsen av (glad för vykortet, ledsen för att det bara var käftis). Men ändå, ett vykort! Hade inte bangat.

Nä juste, för mycket klimatpåfrestning, det borde jag tänkt på.

Tandläkaren imorgon då. PaLlAaaA. Nä.

 

//Sofia


gravity stay the hell away from me

Medan Jennepennevenne stod för att äga fredagskvällen tog jag över uppdraget igårkväll. Lördag alltså.

Det blir inte alltid som man tror, hoppas, tänkt sig MEN utvisa inget. Donkens partyelit, denna gång bestående av Filip, Victoria, mig och Marcus + kompisar till Vickan, var igång från Tyresö till Östermalm väl åtföljda av alkohol. Fick veta mycket insiderskvaller också, slutar aldrig förvånas. Nu är alla jättenyfikna? Hahahaha.
Mission completed.
Det var nice. Ni vet.


// Sofia

it's money, honey

Jennifer dricker latte just nu och käkar "brunch". Med andra ord försöker återställa sig sjläv ifrån gårdagen, och snabbt ska det gå! Ikväll blir det antagligen utgång igen. Hur ska Jennifer plånbok klara det här? ehh.

Lite galen kväll igår, var ute med Bella och hennes pojkvän Anton plus två föredetta klasskompisar till dem! Helsköna allihopa. De höll minst sagt koll på oss så vi (jag) inte skulle få dåliga ragg, haha!
Det var en kille som sa två gånger att jag skulle gå o hänga mig, jag vet inte, kan man göra det två gånger? Han blev nämligen lite sur när jag drygade mot honom. Men han var ju så taskig så han fick skylla sig själv tänkte jag o sa att vi inte alls hade lust att dansa med dem. Ärlighet varar längst!

Lite bilder från såmmaren som jag inte lagt upp än!

 

 

 

 

 

 

/jenne


det är för tidigt för att sova, det är för sent för att sluta jaga

p.s lite nytt av parken! :D

 

/jenne


there's no one like you

Jennifer är sur idag. Kanske det är just den här veckan som gör mig på dåligt humör, eller så är det alla konstiga människor runt om som får mig att vilja ta Julia&Sofia med mig till månen och bosätta mig där. En milkshake på det och jag är nöjd.

Nej men seriöst, ge mig ett jobb på donken nu, såsfia, så att jag får skratta åt alla dumma turister.

Iförrgår sov jag o lina över hos julia, det var mys! Åt ute gjorde vi, thairestaurang blev det och var en väldans massa trevligt.
O igår blev det en tripp till stan med julia och shoppa. Får se om jag lämnar tillbaka det där linnet julia, o byter till det med "giraffmönster", har tänkt lite här förstår du!

På fredag blir det troligen Rocks med Bella och grabbar, wey!

/jenne

Alla känslor slog och sprängde

Varför har jag inte lyssnat på mannen i den vita hatten förut? Aaaaaaaaaaaah. Musikorgasm levereras av Kent ännu en gång.
Om tio dagar åker jag och Jennifer till Spanien. Kan ni fatta att nio månader blivit tio dagar? Att snack i skolans matsal förvandlades till två flygbiljetter som ligger på min byrå ovanför mig? Jag kan inte det.
Men så är jag ju rätt trög också. Hon den där som jag ska åka med är best ingen protest.

Ps. Firade tre år på McDonalds i lördags. Kan ni fatta det då? Rutinerad tjej? Check.

// Sofia


I used to be such a burning example

I used to pray like God was listening.
I used to make my parents proud.
I was the glue that kept my friends together,
Now they don't talk and we don't go out.
I used to know the name of every person I'd kissed.
Now I made this bed and I can't fall asleep in it.




aaaaaaaaaaah...förvirrad. alltid lika uppfriskande

// tjejen till höger (jag tror det är höger)

I want you so bad, it's my only wish

Tror rubriken talar lite för "hela" passthison-duon, hmm .

Sofia, ändrade planer, min kamera är klar så nu är den prioriterad istället för väskletning! O en fika på det.

Senare gäller syntest och körskolan. Jag som är så kaxig med min syn kommer få se om jag verkligen har rätt att vara det, weey

Igår vart det bio med småkusiner. Eclipse som visade upp halvnakna Jacob, Edward även kallad "han med ögonen" och Bella.
Eftersom jag är som jag är, så började jag tänka på tio minuter in i filmen, "har de alltså aldrig sex?"O ja, det togs upp i denna film.
O sötkusinen börja fnittra så fort Jacob kom i närbild, sötnos på dig natta! (;









/jenne

imagine all the people

Gårdagen bjöd på trevlig utgång med blandat folk. Vi drog till sommar och min vän klantlina glömde plånboken och fick vända så fort vi mött upp Mimmi. Duktigt flicka o hålla reda på saker, puss på dig Lina!

Sen vart det lite dans och sen donken och sen 491an. Förut tyckte jag den resan tog ett halvt år och man hann somna och vakna tre ggr innan man fick trycka på stopknappen. Men resan är tydligen lite av en vanesak för nu känns den sällan sådär jobbigt lång längre.

Idag blir det bio med småkusinerna, Eclipse ska vi se!

o så en låt till alla veckans idioter som har varit allt för många..


/jenne

jävla klant

Idag är det fredagen den 13 och en sak till? Fuck you som viftar bort otursdagen som en irriterande bananfluga, det här är allvarliga grejer om man inte aktar sig. Jag har idag inte aktat mig;

Sak nr 1: Jag slår huvudet rätt in i pelaren på jobbet (obs inget klantigt ögonblick, endast ren otur)
Sak nr 2: Ramlar nästan ner i en brunn efter jobbet. JA! Ute på lastkajen stod en lastbil med en lång fet slang som ledde nerför trappan mot vårt omklädningsrum ner i en brunn utanför dörren till nyssnämnda omklädningsrum. Luktar avlopp. Fyra killar som vaktar slangen glor på mig när jag går nerför trappan. Känner pressen.
"Se upp så att du inte snubblar nu" säger en av dem i samma ögonblick som jag....halkar i en pöl, två centimeter från att dratta ner i avloppet eller vart brunnar nu leder.

Varsågoda, det var dagens. Se det framför er och garva, gör det bara.

// Sofia

I guess I'll keep talking to myself

Jennifer sitter och grubblar på det här med kommunikation, som vanligt.
Antingen är man bra på 1, prata irl 2, smsa eller 3, på msn
Du kan inte vara bra på alla tre punkter.
Om du är bra på att prata i verkligheten så är du helt obegriplig på sms. Det kanske är det att du är dålig på att korta ner allt du vill säga till några små rader på mobilen?
Jag vet inte.
Men om du suger på att prata irl så kan du allt skriva noveller på sms och msn. Där går det bra att berätta precis vad du känner, men i verkligheten är det superläskigt! Tydligen.

En person som jag fortfarande inte tänker nämna vid namn, sa en gång att det tre punkterna var väldigt vikitgt hos en tjej. Att hon kunde vara pratglad irl samt kunna skriva meddelanden utan att man blev helt knäpp av att läsa dem.
Jag håller med till en viss del. Det är ju viktigt att man förstår varann och har bra kontakt. Men räkna aldrig med att hitta mr perfect som kan alla tre punkterna. Det gäller alltså att prioritera! Vilken punkt är viktigast för dig? Hmm.





/jenne


ps, ni vet väl att sophia somajo börjar spela live snart? HAPPYFACE!

none of them move my intellect

Jobbar och jobbar och jobbar. Och suckar.

sofia: glassen funkar tyvärr inte
gäst: aha, inte mcflurry heller?
jo, för det är ju inte glass? (trodde inte man var tvungen att jobba här för att förstå detta men okej).

annan gäst: en hamburgare tack, hur mycket kostar dem?
sofia: tio
annan gäst: kronor?
sofia: nej, us dollar. (så sa jag inte, men nästan)
han var turist. I matten på lågstadiet fick vi lära hos hur SUPERVIKTIGT det är med enheter. Har alltid skitit i det. Men det är tydligen viktigt.

tredje gäst: en glutenfri hamburgare tack!
sofia: okej
tredje gäst: är den likadan som en vanlig hamburgare?
sofia: nej, precis likadan, vi bara säger att den är glutenfri. (så sa jag inte, men nästan)
sofia: öh, ja, fast med glutenbröd. (så sa jag)
tredje gäst: aha, jag vill ha en sån, fast utan bröd!
sofia: jaså vad ska då vara glutenfritt? gurkan kanske? en glutenfri gurka? (så sa jag inte, men nästan)

suckers. suck.
Får åtminstone känna mig vansinnigt smart i deras närvaro. det kommer något gott ur allt! Jadå.

// Sofia




för hon var bäst, försök och överträffa det, ja

Ah i lördags vare galet. TOLD YA!
Vi drog mot ace, (efter mycket om och men!) och dansade oss varma. Vi var tydligen väldigt snygga denna kväll, passthison alltså. Killarna kunde diskuteras kom vi fram till när vi lämnade klubben på natten och drog oss vidare till donken och fick gratis mat. Sådant slår aldrig fel!

I helgen blir det kanske Sommar, inte vart där än. Värt?

Lite flum från youtube bjuder jag på..





 

 








 

/jenne


när ljuset släcks så ska du vara min

Käkade sushi till middag, fyfan vad gott det är med rå fisk + ris. De är inte så dumma, dom där japanerna. Möms! Nu ska jag sova, imorgon ska jag jobba och sen ska passthison ut och svira i nyinköpta snygga kläder.

Den ni

// Sofia


älskling, det är livet som leker med oss nu

sofia!
läste detta i "när jag hör din röst":

"Kärleken är irrationell, påminde jag mig. Ju mer man älskade någon, desto mer oförnuftig blev man."

/jenne

jag lovar och svär, det blir bra

Idag har sofia och jennifer varit jobbiga människor. Vi har gått och klagat på att strumporna i arvika är allt för dyra o på rosa digitalkameror som slutat fungera.

På lördag blir det utgång, var så sjukt länge sen och blir glad bara jag tänker på de, crazy night it will be, oh yes, for sure...

 

/jenne


Säg vad du vill ha

Jobbade öppning i måndags fast jag egentligen var ledig då. Snäll som jag är ju så gick jag med på det, och fick ledigt idag. Sjukt värt! Så igår gick donken ut och röjde. Fyfan vad roligt. Isabelle avbröt från betalningen av två shots i kortläsaren och så drog vi, ska också börja med det. 152 spänn bara sådär. 15 cheese!

Upptäckte bläckvirvlar i handflatan och flashbackade att jag skrivit passthison.webblogg.se inne på max brickunderlägg. Hamburgermax. Så nu kommer statistiken att skjuta i höjden, danke.

Vid fyratiden imorse krashade jag och idag är jag stört nöjd att jag jobbade i måndags och lider med vickan som fick min sköna 9-18 att jobba idag. Hahahahahahah. Fast lite synd om henne också.


7-16 och 8-17 på bild

 

Här var klockan mycket. "vaaa, vem drack upp mitt vin?" (inte en tanke på att det var vi, och så dokumenterades detta mysterium)

 

// Såsfia


oh shit, vad jag älska dig trots att jag knappt visste va de orden betydde

 

 

nu ere klart. jag är kär. smygkär egentligen, för de kommer väl aldrig läsa detta inlägg. maskinen är mina nya pojkar som håller mitt humör uppe på dagarna i verkstaden på LW. Crazy they are, yes.

Jag förstår inte grejen med en text av eric gadd.
I låten "do you believe in me" så sjunger han följande..

She was workin' everyday down the street
Selling flowers
Pretending she was blind

Va? Jag stod i verkstan och haja till och bah; vänta, vafan sjöng han?
Jag tänkte att jag hörde fel, för det hela verkade ju sjukt random. Vem låtsas va blind liksom för att kunna sälja blommor? Minns en kille vi inte nämner vid namn, som hade knäppa idéer om vad man kunde hitta på för att tjäna pengaer, men detta?
Whatever, tänkte jag, men då kommer detta:

So I said, "Won't you please believe me
Instead of running 'round and
Laughing all the time?"

Men va? Vem börjar en låt såhär? U LOST ME, gadd, jag förstår inte hur du ska kunna knyta ihop det här?
Sen lyssnar man vidare på låten..

She was five foot four and lonely
As she walked into my room,
"So this is where you stay"
But when I tried to tell her
About these lonely walls
There was nothing
I could say

Do you believe in me
I'm yours you're mine
And though you refuse to see
I'll be behind

Anyday & anyway another rain had to come
And it got to me as well, well, well
When your losing what you came for
In the first place it gets fogged
Believe me, I can tell, I can tell

So I slip into my lonely room
And saying to myself
It doesn't matter if I fall
But then I heard some noises at my door and far away
There was somebody, somebody who shouted

Do you believe in me
I'm yours, you're mine
And though you refuse to see
I'll be behind

och med lite outside the box tänkande så kan vi nog förstå att han inte pratar om att hon bokstavligen är blind och försöker sälja blommor på det.
(SEX ere som säljer, vet hon inte det eller? Höhöhö.)

 

Jag har upptäckt en ny trend. Den suger dock.
Såhär är det,
först smsar nån och bah "tjoho, hur är det/va gör/va händer", ni fattar.
Sen svarar jennifer, artig som hon är, och svarar på vad som nu efterfrågas.
MEN, här kommer grejen! (där av versalerna), sen svarar inte personen i fråga på svaret. Ja, sofia, det kan finnas en fråga med i smset, till exempel "själv då?"

Sånt här gör jennifer lite upprörd. Smsa ni fel och kom på det när jag svara, ELLER?
Ne, nu måste jag nog gå och skära mig för att må bättre.

/jenne

p.s Bella, gör vad du vill me moneybrother, jag ska inte berätta något för anton!


Jag beter mig som ett barn

FYY FAAAN. Katten la en pizza på mattan i vardagsrumme. Tack för kvällsmaten liksom. Eftersom jag lever la vida loca som ensam tjej i lägenheten blir det jag som får ta hand om kräkset. Enkel ekvation.

Vilket utomordentligt avslut på dagen (som började med att jag låste in mig själv på lagret på jobbet. Lyckad tjej? Ja. Nej)
Lite instabil ibland kanske.
Mycket som händer.

// Sofia

go pack your bags daddy, whe're going 'round the world tonight

 


it's the new shit, can u dig this?

 

/jenne


RSS 2.0