Vaken stimulans

Jösses. Dött det har varit från det här kakhålet då. Var alldeles effektiv förra veckan och jobbade fyra gånger så istället förgylla er inblick här med min uppkopplade närvaro har jag tjänat lite kronor.

Föruom det präglades veckan av redigering av vår naturfilm. Efter lite suck, fula ord, frustration och en nära-döden-känsla när våra filmklipp försvann från datorn (tekniken är opålitlig, jag säger ju det) blev det ett helt okej resultat. I helgen följde jag med Nathalie, Hawa och lite andra människor för att öla bland annat. Ytterst trevligt må jag säga.

Sitter här och käkar lite choklad which reminds me att jag måste köpa två chokladkalendrar imorgon. En för att ge efter för alla mina hämningar och äta på en gång och en för att skötsamt använda som man ska.
(Mamma: "lilla gumman.")

Borde läsa om Dalai Lama. Wha evaah. Jag är ju trött


// Sofia

Jag ska ta min boll och gå till fotbollsplan

Just nu diggar vi...

 

/jenne & sofia


Freak and let it go

Allt är lidande.
Lidandet beror på begäret.
Släck begäret så slipper du lidande.
Släck den genom att följa den åttafaldiga vägen.

Fasiken va nördig jag är, men detta är vad jag pluggar nu. Om Buddah och buddhism... Uscha. Om ni frågar mig så tycker jag att religion är skit. Har det kommit med något bra? Ah okej, kristihimmelfärd och julafton. Men förutom det? Inte något jag kommer på just nu iaf. Hmpf, fy vad tråkigt det är också.

Ah, idag fyller gela år! 18 år blir flickan och imorgon ska vi ut, det blir funnybunny, som gela hade sagt själv om hon suttit här bredvid mig.

Snygg-gela i arvika, så ni får ursäkta omgivningen!



Helgen är förresten redan bokad. Ut imorgon som sagt, på lördag kommer släkten lagom till jag stigit ur sängen (vid tre, fyra :> ) och ska gratta brossan. Och på söndag måste gela o jag göra klart mediekommunikationen. Och när ska du träffa emil, tänkte ni säkert nu, right? Well, det är det jag också undrar... !

 

/jenne


But If I want you to stay then I'll let you know

Ah, nu har jag precis slutat plugga. Typ. Men fyfan va tråkigt det är, var är lovet?! FAAAR away from tyresö kan jag iaf säga.
Idag har bestått av filmredigiering och jag sofia ville seriöst spy på skärmen, och bandet och Anja eller vad hon nu hette. Men vi fick till det i slutet, trots allt! Duktiga och tålmodiga flickor. Och tack Måns, u r the best, höhö!


 

Gammal bild, men jag har bildbrist?!


Jag måste nämna att jag härromdan hörde ett samtal angående filmen Transformers på matematik C. (Ja, jag älskar att tjuvlyssna, vaddåra?)
De satt och snacka och så säger en av snubbarna "Amen bruden var ju skithet", den andra håller med, men tillägger "Ah, men jag tyckte hon va lite överdrivet snygg". Har ni hört på ordet? Överdrivet snygg. Så det finns något i killars huvud som heter så? Trodde inte killar kunde vända på en sjukt snygg tjej (Megan Fox) och få det att låta negativt att va så snygg.
Ifs, negativt o negativt. Hade jag fått höra att jag var "överdrivet snygg" hade jag nog mer tagit det som en komplimang. Men ni förstår min poäng? Det finns alltså nåt som heter så. Överdrivet snygg, hm.

På fredag blir det utgång, Gela fyller stora arton imorgon och det måste ju firas! Så först middag hos flickan själv, sen utgång. Vet inte riktigt vart än, men det får vi filura ut.

 

På halloweenfest

Nu är det dags att titta igenom papperna en gång till så man inte missat nåt viktigt. Två prov på en dag, tjena som Emelie hade sagt...

/jenne

vi känner varandra genom tusen fenomen

Jobb hela söndag.
Jobb hela måndag kväll.
Plugg plugg plugg plugg idag. Jag som skulle censurera ordet.
Julafton om en månad exakt, snälla tomten ge mig vad som helst utom skolarbete i julklapp så blir jag innerligt tacksam. Amen.
Sedan om jag är tillräckligt snäll skulle ju inte en ändlös halsduk sitta fel med när jag tänker efter. Saknar min som rymde på Primark.

Jag har läst hela "tåget var punktligt" i sträck (vilket låter helt okonstuerat fel, när är tågen punktliga? För mig kommer boken alltid att heta "tåget var försenat", så det så Fröydis, jag har i alla fall argument för det). Det var en inte så underhållande historia. Näpp.

Imorgon ska vi fortsätta redigera vår film till naturkunskapen. Det är ganska roligt, särskilt alla bloopers. "Nu ska jag gå in till barnavdelningen" sa Jennifer. Tänk er detta fast mer "Jag ska ta min boll och gå till fotbollsplan".

hahahha. HAHAHAA. hahahahhahhahaha.


// Sofia

I can teach you a thing or two...

Ah, precis hemkommen. Eller precis nyduschad och nysshemkommen DÅ. Det här hittade jag på youtube och blev glad

 

Hon är ju så cool! Det här är party, i think.

Vi har hur som helst vart i stan och filmat idag. Drog från Emil redan elva imorse (mitt i natten ?!) för att träffa mina vänner i Gamla Stan. Vi var duktiga o fick allt gjort på en o en halv timme typ. Effektivt I say!

 

 

well , nu ska ja packa min väska o dra vidare . blev bah ett mellanstopp här, sen tillbaka till täby!

/jenne

 

 


Do you wanna feel how it feels?

 

 

Ah, nu har Sofia och jag varit duktiga och gjort loggnoteringar. Handledaren läser dem tydligen inte, men vi har smygit in pikar om det så jag skulle bli förvånad om han inte börjar läsa dem flitigt efter han läst dessa..!

Hur som, vi satt och pratade lite om killar (för ovanlighetens skull... Eller?) och kom fram till att de kanske har mer öga för detaljer än vad vi verkligen tror. Jag har fram till inte så länge sen kännt det som att det bara tänker på om man har kort kjol, urringad tröja eller tajta byxor, men nu har flera bevisat motsatsen..!
Jag vet inte om detta är ett tecken på att vårt samhälle håller på att bli mer jämlikt mellan könen, eller om de kanske tänkt på sånt här utan att säga något förut och att detta kommer med mogenheten?

Hur som helst så klagar jag inte. Absolut inte! Som tips till er, killlar, så skulle jag vilja säga att mer sådant vill vi tjejer ha! Då känns de plötsligt roligare att klä upp sig och lägga ned pengar på kläder. (Wiho, nu känner jag mig förresten inte lika onödig om jag ändå köper den där sammetsklänningen på Åhléns...!)

Påtal om öga för detaljer så måste jag lägga upp den här braiga låten av en av världens coolaste tjejer..



/jenne

I don't wanna miss one smile, I don't wanna miss one kiss

 

Vad tycker du att vattenpölen ser ut som?

 

 

Sofia och jag kom ut från svenskan och fick syn på denna vattenpöl, och får oss en riktig skrattattack! Det börjar med att Sofia utbrister:

"Kolla, vattenpölen ser ut som ett hjärta!"

Jag slänger en blick på den och svarar;

"Eller som två spermier som krockar i farten..!"

Gela som hört vårt udda samtal säger;

"Ja, tänk vad alla tänker olika..." Det fick mig att låta som värsta sexgalna killen och sofia som en kärleksfull flicka..!

Sen kom vi på att min spermieidé höll, för det var ju påväg mot spiralen..!

 

/jenne


i don't know what planet you're on

Såhär ser en vanlig smskonversation ut för mig och angelica:

"Gela, jag måste säga att jag nog inte blivit senil, jag sa ju att jag var hundra på att jag tagit med penna i tisdags?  Nu hitta jag den, när jag gick hem, på gräset! :D "

"Haha, miffo Jennifer! :D men vad bra. Då slipper jag låna ut mina pennor till dig ;)"

"Självklart! Tar med stift imorgon så får vi se om de passar i dina! ;D
Men det var lite pinsamt för de va två killar som cykla förbi, och de måste trott att jag var värsta skräpsamlaren som plockar pennor från marken (a)"


"Haha, men det är du ju iofs :) Det är lugnt, jag har stift så att det räcker och blir över hemma (Nejdå, jag skryter inte) så jag klarar mig utan dina stift som du by the way säkert har hittat på marken! Syns imorrn!"

/jenne

Du slänger bort en fin karriär

OKEJ. Ska bara prata lite med min kompanjon Jennifer på msn, skicka en bild på en vattenpöl, sedan måste jag öppna psykologiboken. Skriver det här för att påminna mig själv typ.
Så fort man måste göra något blir det automatiskt mindre roligt. Psykologi har sina intressanta stunder annars.

uää.

Där elden falnar men aldrig dör

Höll på att somna idag på eftermiddagen när jag läste i min engelskaroman som är skriven på tungvrickarspråk (tur inte tungan sitter i ögonen). Powernapskänsla som på svenskan men NEJ får inte.


NU ska jag läsa kapitel 15 om socialpsykologi

// Sofia

I'm the geek in the pink

Åh, känner mig helt sjuk. Buhu, jag som sa "jag blir aldrig sjuk"... Ibland känns de som någon sitter där uppe och säger: HA! De där ska hon minsann få ångra att hon sa...
Buäh.

Hm, lördagen blev spännande. "Världen är liten"-känslan gjorde entré, och jag känner mig ännu mer pepp på att flytta till någon större stad, New York, kanske?
Vi hamnade efter mycket om och men på kära Chaplins, snart kommer vi väl byta nummer med vakterna och få gratis drinkar på grund av våra återkomster, nästan varje helg.
Hur som så slutade den i Täby, bredvid en heltrött pojkvän. Myspys.

Veckan har som vanligt bestått av dans på måndagen och plugg resterande dagar, plus ett besök hos Emil igår till imorse. Jäkeln var ledig idag, inte alls avundsjuk...
Jag hade gärna varit hemma idag. Fick höra att jag hade en förskräcklig handstil av svenskaläraren (för hundraandra-hundratredje gången?).
"Är du svensk? Vad heter du i efternamn? Jag har inte tid till att sitta och tyda, jag ska bara rätta!" är kommentarer jag fått höra. Men jag har börjat vänja mig, efter tre år.
Men hon hade skrivit ett "bra!" på mitt referat (med sin egen "perfekta" handstil), vilket betydde att det inte var så illa trots allt.

I tisdags fyllde storebrossan år, grattis på han! (Den sjunde beger vi oss på Regina Spektor, wiho!)
Den "lilla brossan" fyllde förresten år idag, grattis på han! Han fick en tröja och en mössa av mig som jag hoppas han kommer att använda iaf, jag tyckte de va snygga!

Brossan och jag i Rom, inte världens vackraste bild, men ah..



Öh, nu ska jag läsa psykologi sen blir det teve, GREYS! Missa för sjutton inte det.

/jenne


ps. jag saknar sommaren, och juvliah!


Im hard out for cash

De kanske är den där baconfebern som härjar vem vet. Men idag blev tre av dagens fem lektioner inställda, så något är det ju. Blev glad att kunna gå hem tidigare än andra eftersom spanskan var inställd, tur jag inte läser matte - det kommer något gott ur ALLT. Säger ju de.

Jobbade igår, aningens förvirrad var jag men det gick la finemang. Värre vare i Gällivare.
Vid 18-tiden när jag var lagom trött och helt på G kommer det fram en kille som varit i Isabelles kassa innan. "Ursäkta, ditt nummer fattades" pekar på sin take away-påse.
Jag blev full i skratt och hade roligt resten av passet. Det krävs ju ett himla självförtroende

Ingen skola hinner jag imorgon för då ska jag till käftis. Måste försöka lyckas anmäla frånvaro på Fronter YES.

PUSS.



// Sofia

I want you tonight

Astråkig. Så känner jag mig, jag vet inte varför, så fråga för sjutton inte.



Jag tänkte bara skriva lite snabbt, för sen tänkte jag göra mig iordning för att dra ut med malin, grind och ah, andra människor. Dock inte juvliah, de är jag lite ledsen i ögat över..

I veckan har de vart plugg plugg o plugg, och igår drog jag till Emil o pustade ut av allt. Vi såg bio, 2012. Jag satt på spänn hela filmen, helt klart sevärd! Den ska man se på bio vill jag säga, helt klart sevärd och grymt snygga bilder. Helt crazy!

Wellwell, nu ska jag hitta något att ha på mig! (önska mig lycka till...... )

/jenne

det fladdrar till som i en dröm

Skola idag, psykologi och naturkunskap var ju roligt men tyvärr, vinnarhöjdpunkten var nog att se mina kära kamrater Jennifer Angelica och Emelie för av någon anledning känns dom ännu roligare.
Idag hämtade jag även min telefon som varit på rehab i några dagar som sagt. hoppas den skärper sig nu, det får räcka det här med att fucka ur närhelst den behagar. Annat var det förr, med ständigt tjänstgörande nallar som fungerade i vått och torrt och med snake 2. SÖRJER mitt misstag att byta ut min första.

Väntar på Nathalie nu som ska hem till mig wehey! Så småning om ska vi dra oss ut i natten nämligen. UUUT. partiparti. fredagfredag. kulkul. Det där fenomenet 13 + fredag = otur bryr vi oss inte om.

 

// Sofia



First they ignore you, then laugh at you and hate you

 

 

 

 

 

 

( ha lite överseende med att bilderna blir sådär med digital kamera i mörkret! )

Jag vet. Låten är fantastisk and so is P!nk. Storebror och undertecknad var på hennes konsert igår i globen. Funhouse turnen, P!nk – Funhouse (Spotifylänk till hennes album). Skitbra var det, rolig är hon också! Det var riktigt trevligt faktiskt. Fick skingra tankarna också ifrån naturprov och det misslyckade matteprovet..

Idag fick vi förfrågan om svininfluensan. Vi på passthison sa vänligt nej, tack till de påstridiga sjuksytrarna, men Pemelie sa jag och nu har hon ont i armen, men bara sådär som pålästa Jennifer vet att cirka en av tio får.

Nu ska jag se om mitt ps gick att funka. Programmet verkar leva sitt eget liv lite, det tycks inte om...

/jenne

I dreamt about you last night

Somnade idag på svenskan det bara blev så. Sedan i ettan har jag undrat när den dagen skulle komma för Fröydis kan vara ganska...sövande.


Nu behöver jag inte undra mer

// Sofia (och Jennifer!)


from saint to sinner

Jag har massor av överskottsenergi men absolut nada what so ever ingenting alls noll komma noll noll energi till att plugga. Jag får helt enkelt inte ihop detta. Varför lockar inte religionen? Varför kliar det inte i fingrarna vid tanke på naturkunskapens mystiska lagar kring miljölära? TASKIGT.

Fredagen bjöd på festligheter när Pablo och Simon hade gemensam födelsedagsfest. Där kunde man höra allt från "donken centralen shalalallaaa!" till "SM GULD SM GULD SM GULD AIK". Ja, Marcus är fortfarande lycklig över vinsten sedan i söndags. Teamkänsla kan vi ju sammanfatta det i alla fall.

Idag har jag jobbat, är det söndag eller? Märktes inte. Ingen ville visst ha bakismat idag.

// Sofia

before its coming to an end

Min mobiltelefon fuckar.
Det har den gjort i två veckor nu men jag har hoppats på att det varit en lindrig teknisk influensa (vi lever ju i dessa tider) och att det skulle gå över men ICKE. Idag lämnade jag in den på mobilrehab för återställning - med sorg i hjärtat och jävligt sur på att det inte fanns några lånetelefoner på The Phone House. Om man tillverkar och säljer mobiler med pissig kvalitet får man väl se till att ha tillräckligt med extratelefoner till oss stackare som tillslut måste lämna in våra nallar på lagning. snyyyft

Nu ska jag på jakt efter en extratelefon. (jag hittade en!)



// Sofia


I picture you in the sun

Typ en toppenresa. och lite såhär såg det ut. Mera ligger på facebook.











Among all other. Den vita halsduken som synes på  bilden var mysig. Notera imperfekttempus för jag tappade den inne på Primark = gone with the wind fast jag och nathalie letade i alla hörn. snyft.

Vi träffade på en ytterst trevlig australienare som bodde med oss. Han backpackade runt och hade blivit utslängd av sin brorsa så nu bodde han på vandrarhem. MYCKET packning hade han. han var lite bekymrad vad han skulle göra med allt.

"miss, would you like to have this? cause i don't need it"
en svart scarf
jag garvade.
"haha I see you want this!"
"NOO..."
" yes sure! take it, its pretty nice"

och sen hängde han den på min säng och så tog jag med mig den hem. Sofia - halsduk: 1-0.


generator hostel

HEMMMA.

och jättetrött är jag. jag och nathalie hade roligt, till och med jätteroligt, i London. Har inte sovit världsbäst de senaste nätterna  (delvis för att diverse okända rumskamrater snarkade, pratade i sömnen, hostade och framkallade andra growsy noices) så jag ska nu avnjuta en stunds god sömn.


RSS 2.0