I'll follow you into the dark

Gårdagen började på Friday's i kungsan och slutade vid Fridhemsplan. Däremellan hann vi med Harry B James, en inte nådig någonstans megakö till F12 och promenad till Falafelkungen samt tillbaka till Sergels torg.
Mycket traskande. All motion är bra motion ska ni veta. Särskilt skrytsam kan man vara om man klarar av det i klackar, visst Jennifer?

 Det var jag, nyssnämna lady, Emil och Adde som gjorde måndagskvällen röjig. Raj raj.
Bådar inte gott för en pigg tisdag när man vaknar ohumant tidigt dagen efter men what to DO när det ringer. Förnamnet imorse stavades alltså Trött, efternamnet Hungrig.

Men det var kul. kulkulkul.

SEN ska jag möta upp Sophie, vi ska handla + fixa mat. Längtar efter MAT!
Tills dess ska jag kolla på Toon Disney alternativt  Animal planet - sysselsättning som varken kräver hög intelligensnivå eller 100 procentig uppmärksamhet från mitt håll. Utmärkt finemang kaching för just nu kan jag nog inte uppbringa något av det sådetså.

 // sofia

I'm inlove with a robot

NYSS, ja precis nyss beställde min flicka sofia och jag biljetter to the Popaganda festival! I'm very pepp I'll tell you! Sheisse, det ska bli skitkul, säger bara MGMT!
Det har verkligen blivit värsta musiksommaren för mig. Inte nog med att jag hittat en massa ny bra musik så har jag vart på Arvika, och på onsdag ska jag se Veronica Maggio och sen blire popaganda dåra. Me like! Det är precis så det ska vara.

Såå igår dåra. Efter att ha varit hos Micke och kommit hem så förstod jag snabbt att det här skulle jag inte stå ut med hela kvällen. Så efter lite fix o trix så begav sig jag och grind hem till niklas där även malin och oscar var. Vi chillade där ett tag men sen fick jag ett samtal om feest i svedmyra så vi begav oss dit. Lagom till halv tolv (tror jag) kom vi dit och tjugo över ett drog vi av många olika anledningar.
Efter det åkte jag till centralen och mötte upp Emil som jag även följde med hem.

Så nu kom jag hem för en stund sen och funderar på att börja packa, ska ju flytta till Madde&Håkan igen på tisdag. Men först blir det käk, om bara morsan kan komma hem från sin promenad någon gång idag, hungrar ju ihjäl här borta!

Här en video med MGMT, bara för att jag är så himlans snäll;//Jenne

p,s, är inte alls avis på farsta barnen som åker till cypern, nej nej.. d,s

All I have is you

Det verkar som mig grej är att nattblogga? Det är väl då jag har tid känns det som.
Emil kom iaf till mig igår kväll och spenderade natten och förmiddagen här, mysigaste pojken kan jag skryta med att jag har!

När han dragit så mös jag med morsan och kollade teve och slöade. Sen har det inte hänt så mycket mer, iaf inget att skryta med.
Lite update till nästa vecka är att jag den 28de flyttar in hos moster&morbror igen och bor där till den 6e. Och på onsdag, den 29e för de som inte räknade ut det själva, så ska jag och brossan se Veronica Maggio! Hon är ju så himlans bra, längtar!

Och juste imorgon (eller senare idag, men ah) så ska jag o jonte till Micke för att ha lite chillkväll med mat och gott. Så jag är lite off till lördag.


Well, innan jag går mot sängen så måste jag ändå skryta lite med vår film, som helt plötsligt klättrat som satan och har nu cirka 4,5 k views! Vet inte vad detta ryck kommer ifrån, men bra är vår film allt! Det är väl därför, hähä.//Jenne

I push my seed in her bush tonight

Nu är klockan strax över tolv och jag försöker hålla mig vaken tills Emil ska anlända, om han kommer ihåg att ta tuben från centralen i tid vill säga. Let's hope so.

Idag har jag varit i centrum med en av mina bästa kompisar, nämligen Julia. Vi kollade underkläder och så blev det även lite småsaker köpta. Får ju inte glömma att nämna hund leksaker och ben oxå! Molly vart helnöjd när jag plockade fram ett chokladben åt henne för nån timma sen. Hon envisades dock att lägga sig och bita på det på mattan, vilket morsan inte tycker om, det blir ju snygga chokladfläckar liksom...

Hur som, igår såg jag Brüno med brorsorna, den var bra, vi fick oss några skratt! Dock är den ju kill-film rakt igenom om jag ska leka lite "könsfördelare", men den var ändå skoj många gånger!

Jag har även insett nu hur bra denna låt är, av The Roots:Ta och lyssna på den så ska jag komma på något sätt för mig att hålla mig vaken, gonatt i förskott!

//Jenne

p.s. Sofia tillbringar dagarna fram till fredag ute i skärgården, så ni inte tror hon blivit uppäten av apan under Chris säng i Family Guy. Eller nåt. d.s

Do you really want me, am I really special?

När sommaren kommer så kommer jag ha massor av tid för bloggen", tänkte jag strax innan skolavslutningen. Men oj så fel jag hade, jag har mindre fri tid än jag har fritid under skolveckor. Det är min bortförklaring till varför jag är så seg på att blogga, hoppas ni gick på den, hej.

I veckan har jag flyttat hem och har även spenderat tid i Täby. Igårkväll var första natten på cirka två veckor som jag sov hemma, sjukt. Jag var lite förvirrad när jag vakna vill jag säga.

Igår var Sofia, Jennifer, Emil och Adde på f12. Det var första gången, det var under en stjärnklar och bar himmel och det var roligt! Kevin kom också vid tolvsnåret och röjde med oss på dansgolvet till allt ifrån prince och michael till beyonce och the knife!
Jag tyckte om stället, dock blev det kaosigt mycket folk framåt två tiden, då drog vi oss sakta hemåt. Träffade även lite klasskamrater mitt i vimlet, mys.


Det kanske ser proffsigt ut men Emil fick ingen fisk, sad face

Nej, nu måste jag vända tillbaka dygnet och lägga mig och försöka sova. Gonatt!

//Jenne

Med slutna ögon är det dig jag tänker på

Idag har jag återtagit förlorad sömn. Värdefullt det där med att sova, tror ni man blir piggare efter tolv timmar? 
Nä. Taskigt. 

Ledordet för helgen kan vi benämna som helnice. I fredags gjorde vi söders gator osäkra - jag, Jennifer, Grind, Julle, Lina, Emil och Adde. '
Det inkluderade bland annat Hardcorecider (bara namnet gör att denna cider äger alla andra) gratis popcorn på tegelhuset, Metró,  Debaser, värme och välbehag som bara sommarkvällar kan ge. Avslutades i genuin fredagskvällsanda på Donken.  Kul var det i alla fall. '
Blev inte så mycket till sömn den natten men det gör inget. Trött nu istället. Morr. 

// Sofia


You make me like charity instead of paying enough taxes

Jobbade imorse med 5.30, happy fish man var då. Nä. Var löjligt trött och allmänt förvirrad ,inte blev det bättre av att tidernas idiot kommer in och går mig på nerverna.

Mycket har jag varit med om (i mina dagar) men det här tog priset tror jag. Mannen byter språk, spiller läsk över hela golvet, kan inte hantera en kortläsare och verkar inte förstå att han måste kommunicera med mig oralt för att jag ska veta vad han vill. Ett rent under att han ens kunde betala. Nåja.

Fick gå tidigare så nu har jag ju resten av dagen att göra något på. Lustigt hur livet ter sig ibland när jag trodde jag skulle sluta 14.

Ni ba; men kul för dig då blablabla.
 
Japp.// Sofia

I like to move it, move it

Så, om ryktena nu gått fram som de ska så har någon av er säkert hört att jag och emil förklarat oss bundna, så att säga. Vi lirar stadigt som Max skulle sagt!

Jag vet att jag vart sjukt dålig på att uppdatera här, men allt har gått så sinnes snabbt. Först Arvika, (FETT MED NAJS, we'll be back next year!) sen jobb (mindre najs, men vad gör man inte för pengar?) och sen har jag tillfälligt flyttat in i mina kusiners hus på hemlig adress, tss. De är ute ur landet (direkt översatt) så jag tar hand om deras två hårbollar, även kallade katter.

Så nu vet ni ungefär vad som hänt mig de senaste veckorna! Känner faktiskt att jag utnyttjat sommaren lite, förra året kändes rätt kass på något sätt. Kändes som jag inte hann med någonting..

Imorgon är det en tur till flaten med Juvliah & Jenny som gäller och på kvällen blir det bio med Emil & Adde, Harry Potter ofc!

Framåt helgen så funderar jag och sofia dra ihop en massa folk och dra mot kanske debaser eller nåt i den stilen, låter bra tycker jag , rätt länge sen jag var ute känner jag.


Jennifer , Såfia & Kevin i ett regnigt Arvika


LAGA MAT! mer bilder finns på fejjan , o ännu mer kommer när Angelica klivit ur sitt ide och skickat bilderoch btw sådär .. GRIND KOMMER HEM IDAG <33333333 dock blir jag nog hemma när han anländer till centralen, men jag älskar dig lika mycket ändå, så tro för fan inget nu!

//Jenne

Vad vill du? Men kom då, jag är ju här och väntar på dig

Fick jobba öppning idag med. 
Eller vadå fick och fick. Låter som någon slags belöning, jag snarare accepterade en förfrågan angående 05.30-15, så har ni läget klart för er. Trött man är nu då. SNAAAAARK.

Så imorgon ska jag ta mig en skaplig sovmorgon. Egentligen vore det nice att ställa alarm på jättetidigt bara för att triumferande vinna sängslaget genom att stänga av alarmet och somna om! Den ni. Eller är det jag som är...helstollig så att säga?

För alles intresserade finns bilder från arvika på fejjan nu, hör jag lycklighetens samstämmiga sång bland er eller? And more is to come!

// Sofia


I'm yours to keep if you want to

Arvikafestivalen slog de förväntningar jag hade. Det var sjukt bra och jag vill tillbaka till en vecka sedan.

 Jag saknar langos, jag saknar att gå och bada med Gela och Jennifer på morgonen, jag saknar att inte behöva ta hänsyn till tid och rum, saknar tältgrannarna, jag saknar att leva för stunden, saknar att vakna på morgonen och se folk sitta kvar i sina stolar som de aldrig kom upp från natten innan, saknar musiken, saknar att vara skillad och laga mat i spritkök, saknar att leva ute dygnet runt. 

Saknar min deo också (som fräckt beslagtogs sista festivaldagen innan Thåström, "jamen det räknas som glasflaska" ja okej, jag hade ju tänkt slå någon i huvudet med min lil(l)a 15 milliliters behållare, alternativt förgifta någon med innehållet. SURE BACON), sörjer lite.
Saknar väl inte den kvava värmen i Jennifers lilla tvåmannatält som närapå dödade mig på morgonen, men det hörde liksom också till. Saknar inte myggen men jag fick inte ett enda bett, är man bra eller?
   
Den här veckan har jag jobbat fast jag skulle vara ledig. Öppning tre dagar 05.30 är skoj
Trött man blir av det.

 Jennifer har också jobbar så vi har varit busy women no time for blogging, så att säga. Nu har jag precis fått lite bilder av tjejen, all cred till henne och kameran!

Yours to keep! // Sofia

RSS 2.0