I don't want the world to see me, 'cause I don't think that they'll understand

Ja men då sitter vi här igen, söndag. PARTYY! Or not.

Hur som, helgen har vart händelserik, minst sagt. Slog igen locket på vaniljsockerburken lite extra hårt imorse, när jag gjorde min "vakna-till-liv-latte". Jag vill ju inte ta ut min vrede på Molly, som för övrigt var den ända levande varelsen i huset sen igår kväll. Känns lite som jag levt på Mars (om de nu inte finns liv där), den här helgen. Morsan har bott i stan ungefär hela helgen och Jonathan har tittat förbi och hämtat pengar för att sen dra vidare på osäkra äventyr i Tyresö.

Aja, det var mys i fredags! Fest för idag 18-år fyllda Mimmi, på Östermalm. Det var jättemysigt, dock blev vi utslängda men det gjorde inte kvällen förstörd! Vi drog vidare till en park i närheten och fortsatte minglandet där.
Vid två snåret ramlade jag och sofia innanför min dörr och i princip somnade på hallgolvet . Men vi vaknade i sängarna, så det var inget att oroa sig för.
På lördagen åkte Sofia in till stan för att se morsan springa Marathon och jag chillade sönder ett tag, men fick senare sällskap med Lina in till Långholmen och Skrattstock! Det var massor av folk och skön stämning faktiskt. Där mötte vi upp Julia & Jenny och vi drog oss hemåt vid fem tiden.
En ensam middag blev det för lilla mig, eftersom brorsan kan vara grymt osocial när han vill det. Men julia kom rätt snart och gjorde mig sällskap.

Sen blev vi rastlösa och messade runt lite och kvällen slutade i Råhlis med glada människor! Många händelser, men jag kan lugna er med att varken Grind eller jag fick några poäng under kvällen. Tyvärr, men så sant så! Men trevligt hade vi allt.

Idag har jag varit allmänt döktig. Det är ju trots allt morsdag, så jag städade hela huset (!!) och gjorde fint åt morsan. Hon kom hem vid dryga 18.00 tiden, och hade tillbringat dagen i Råhlis.
Sådan mor, sådan dotter? ..


Se så fint jag gjorde i hallen

Peace out, mjauh
//Jenne

Extra broader than broadway

Fasiken vad trött jag är och ändå har jag inte ens varit i skolan idag. Eller igår för den delen.
Så mycket karaktär att jag vinner sängslaget på morgonen och faktiskt tar mig upp (när det inte ens är lektioner i skolan) har jag inte. Sådetså.
Vaknade kvart över sex imorse JENNIFER (A)  och sen dess har jag varit vaken, men jag ska inte klaga. Somnade i alla fall inte halv tre ;)

Vädret blir man ju inte direkt piggare av. Igår var det monsunvindar och motvind åt alla håll och idag är det bara regn.
Antar att ni inte ville ha en väder-update då hade ni gått in på smhi. Hm.

Snart helg i alla fall och det blir man ju lite pigg av! Imorn blir det fest som sagt sen får vi se.

Nu ska jag tänka lite på Jennifer som snart lider hos tandläkaren, ett antal mjölktänder fattigare MEN en vackrare mun rikare! :)

// Sofia



Come on over, come on over, baby

JAG ÄR SKITNERVÖS. Jag vet inte vad det är med mig, jag ska bara gå upp till tandläkaren, dra ut två tänder, ha en bomullstuss i munnen i nån timme och sen kan jag leva vidare. MEN FAN VA NERVÖS JAG ÄR! usch för mjölktänder som vägrar lämna mun i rätt tid.. Borde skaffa kalender åt dem i julklapp.

Idag har vart en waste dag. Igår blev jag kvar vid datorn till halv tre på natten och det resulterade i tre och en halv timmes sömn eftersom jag skulle upp sex. Snart kommer jag däcka, hoppas hos tandläkarn.
Jag åkte då till skolan imorse och vi stannade i kanske tio minuter. Vi drog så fort vi såg att de inte alls tog närvaro som vi trodde. Det var ju därför vi var där! Jäkla konferans dagar som kärrtorp envist ska ha.

Ikväll gäller måns i centrum, crazy night! Kanske middag hos grind innan , får se hur det blir med det. Om jag nu ens kan käka? Usch usch.

O imorgon fekke, mimmi fyller 18 och det blir feeeeest. Måste kolla på kläder sen. Eller imorgon då jag och sofia planerar att dra till Skärholmen centrum, vi måste prata me Sofias "vän" Jeorg. Osäker på stavningen för han stavades konstigare än den engelska versionen "george". Hmm.

Aja, nu ska jag väl välja kläder och bege mig mot krusboda torg.
Wish me luck!



Fem år sen, idag. Jag kommer alltid att älska dig, pappa <3

//Jenne

When I say "jump!", you say "how high?"

DÅ VAR MAN BACK TO BASICS. Eller något sånt där coolt som Christina Aguilera skulle sagt.
Grind fick uppdatera mig igår under en promenad, om vad jag missat för roligt under de få dagar jag varit borta. Eller "roligt" snarare.

Jag har då befunnit mig i Italiens huvudstad, där det var sjukt varmt, god mat och många italienare. Det sägs att killarna ska vara sliskiga där, men jag tyckte inte det var så stor skillnad från typ Creta eller Mallorca?

Det "skönaste" (angående killarna) var nog när jag, morsan och jonte gick på en gata och så stod ett kill gäng (tyjp två elklasser kan ni tänka er, alltså endast killar) och blockerade gatan. Det var rätt smalt och brossan blev lite nervös och ville byta gata. Det roliga var att desto närmare gänget vi kom, desto tystare blev dem och deras intresserade blickar byttes ut mot leenden. (Jag hade korta shorts, men inte SÅ korta?)
När vi va runt tre meter ifrån dem, sa morsan att vi skulle gå runt. Jag hade dock velat gå igenom, det hade vart lite "bered en väg för herren". Fast vi var två damer och en herre. Men killar prioriteras ju alltid ändå, så titeln hade väl förblivit densamma.

Wellwell, eftersom morsan bott där (för typ tjugo år sen), så ville hon visa oss runt lite. Så vi såg allt från kyrkor, till parker, till fontäner med stora Gudar klängandes på sjöhästar. Men det var fint, det känns som något man borde ha gjort någon gång i sitt liv. Vara lite kulturell sådär.

Spanska trappan (fråga inte vad den gjorde i Italien..)

St. Peterskyrkan

 Någon som sett Änglar &  Demoner?

Mycket gamla broar. Vattnet var sådär lagom fresh också..

Forum Romanum, utgrävd del av det gamla Rom

Colosseum

Mycket känd fontän som jenne såklart glömt namnet på.. (kolla magrutorna! Inte konstigt att han blev vattenGUD liksom. hähä)

Tillslut kom vi in i St.Peterskyrkan (blev nekade då vi hade ärmlösa tröjor och kjolat som gick ÖVER knäna. Hmpf)
Här tar jag och morsan på st.peters fot. Alla pilgrimar gör tydligen så (
vet ej varför,hm) och den har blivit så utsliten att de fått sätta dit en ny

Här posar jonte fånigt bredvid en stor fotboll som prydde ett torg vi bodde i närheten av. "Champions League final på onsdag" förklarade morsan. (Jag tror att hon snackar med nån fotbolls intresserad kille på nätet)

Sådärja, hoppas jag inte tröttat ut er och att ni vill besöka denna stad trots detta urval av hundratals bilder.
Nu ska jag städa, eller ah. Försöka iaf. Ja, jag är ledig idag! Det är i alla fall vad jag kallar mig...

//Jenne

p.s. köpte en ny klänning! *nöjd*



Två ska man vara

Sitter här och återuppstår just nu. Dog en smula idag när jag jobbade eftersom det a) var 50 grader i restaurangen och b) det var en miljon gäster och jag fick en megabeställning på 1547:-, donkenmat liksom. Kul. Helst ville jag gömma mig i kylen för då slapp jag båda delarna.

Åkte hem i svalkande sommarregn, för att få till den där poetiska känslan, men det var skönt. Imorgon är det brännbollsturnering, men jag ska jobba istället. 

Imorgon är en bra dag förresten. cash flow för det första, enda dagen i månaden jag gillar att ha ett jobb. och sen går mitt abonnemang ut också, hallelujah! snart är jag fri från 3:s oliberala fängslande telefonnät som närapå ruinerar mig. 

Naj, om man kanske skulle sleepa lite. 

// Sofia

Moshi moshi

Idag har jag jobbat.
Imorgon ska jag jobba.
På måndag ska jag jobba.

Jamen hejhej livet, kul att ta del av dig.

Men pengar är pengar och pengar får man när man slavar. Mitt saldo ekar tomt just nu med cirkus 47.50 kvar.
Lite anorexivarning på min plånbok som sagt, men det har den alltid haft. Och inte hjälper det att jag köpt naturgodis för lite av de sista pengarna som gick, den äter INTE upp sig för det, till skillnad från alla andra. Varför är inte plånböcker som folk?

Idag är det lördag. Tack för mig.

// Sofia

I don't mind you under my skin

Jahapp, Jennifer har alltså pipit iväg till landet de italien med mor & bror. Jag är alltså lämnad kvar här i regn, moln och kyla för att hålla ställningarna här, ja nån måste ju göra det med liksom. Jag låtsas att det är därför jag inte kunde åka med, precis som att någon måste gå ut med familjens hund när man är borta, ta in posten och vattna blommorna. Uppdatera Sveriges minsta blogg är ju också ett måste!

Anywayyyyyyy. Har funderat så mycket på saker hela natten, har inte sovit bra och trots det vaknade jag 7:02 imorse, YAY man blir ju GLAD av SÅNT va.

Men jag gick upp, ut, och sprang en runda. där på morgonen. Sägs ju att sånt ska "skingra tankarna" och annat klyshigt men det kan jag nog inte skriva under på. Däremot blev jag trött i benen och oerhört sömnig. Fasiken, inte vad jag behövde. Jag behövde klarare tankar.

Nog med skitsnack :) Ciao!


// Sofia

Walk away, 'cause it's time to be on your own without me

assow . ahh . jag är på så fruktansvärt dåligt humör nu. Finns massor av anledningar. Men den största är nog trots allt att morsan tvingade mig komma hem vid tio, när jag hellre stannat hos Malin hela nattan, fram tills vi ska åka. Kommer ju ändå va pissigt trött imorgon bitti, 03.00 på  morgonen?!
GAH. Damp. Måste bara få ut min ilska nu. Gah, ingen va inne på msn så jag kunde inte prata av mig där. O varför är INGEN det? Jo, för att ALLA är hos Malin. Utom jag dåra, för jag är hemma o surar. Och förutom Sofia, jag vet inte vart hon håller hus men ah. O utom tyjp tomten. Han bor väl i Finland eller nåt sånt. Han är säkert hos Malin oxå, förresten.

Och btw, DU har så jävla inte kommit över mig. Hell no! Gräv ner dig eller nåt så slipper jag dina "återfall". Usch.
Tur att jag har grind som kommer och räddar mig, haha! (PLOCKA INTE MASSA JÄVLA POÄNG MEDANS JAG ÄR BORTA NU, VA?!)

Wellwell. Nu vet jag inte vad jag ska göra. Brorsan skulle kolla på film, det var ett rätt smart tidsfördriv. Gud va suvr jag är på morsan. Medans andra föräldrar har sina hundar lösa, så har hon dem kopplade. Det var en rätt bra sammanfattning faktiskt. *nöjd*

//Jenne (tillbaka på tisdag!)

P.s, Lyssna på denna så ni inte HELT deppar ihop nu tack vare mig, häh d.s.


p.s 2! Emil e hemma när jag kommer tillbaka, SCORE! d.s2


If I kissed your neck would you slit my throat?

Dagen har gått prima ballerina (och med det uttrycket blev Sofia genast 10 år yngre), eller kanske alla tiders om man föredrar det (Sofia blev genast 40 år äldre).

Jag har lärt mig använda en såndär flashig kaffemaskin, eller kanske espressomaskin? Whatever, jag har lärt mig en sån och det som hör till. Jag har serverat pizza och annan diverse mat, serverat bakverk och ätit lite av dem, tagit betalt och varit trevlig hela tiden.

När jag kom ut i solen började jag nysa och ja, jag MÅSTE ta upp en sån sak. Visst är det inte bara jag som nyser när jag kommer ut i solen eller ett ljust rum? Ni finns där och något har vi gemensamt. Är det samma stjärntecken som gör att vi alla nyser i solen? Eller har vi samma blodgrupp, samma lyckotal eller någon annan gemensam nämnare?

Ni andra kan ju joina jennifers lag där man nyser om man noppar ögonbrynen, HAHAHA.

 ;)

Näe om jag kanske skulle ta och göra något.

// Sofia

You need me like a bad habit

Vet ni vad jag ska göra imorn? 
Näpp det vet ni inte och det var därför jag frågade. För man frågar ju inte om folk vet, eller hur? Då missar man ju det roliga.
Anyhow.

Vi kan väl säga att jag haft lite flyt. Ett jobb kom till MIG igår inkluderat en desperat man med en nyöppnad restaurang med en gul ful bil som hämtar upp mig imorgon. så då ska jag provjobba. Kind of exited girl in these clothes så att säga.

 Snart ska jag se på greys anatomy. Varför visar dom inte det varje kväll? Varvat med that 70's show. 
Det vore ju något, det tycker ni med. Men det är väl att gapa efter för mycket.  Suck.

Tack för idag slut för idag.


// Sofia


Baby girl, turn me on with your electric feel

Idag har varit en seg samt en ytterst spännande dag. Jag drog mig till skolan vid halv tolv för att lämna in två uppgifter, en uppsats och skriva ut lite bilder till konferensen nästa vecka. Det var då den mindre spännande delen för er som inte fattade de :)

Klockan tjugo i fyra satt familjen Holmqvist i bilen (påväg till stan för att gå på bio) och svängde förbi lummergångens hållplats. Vad min morsa missade så satt jonathans kompis kim på hållplatsen, men jonte o jag sa i kör; där satt kim!
Såklart får morsan ångesttankar direkt o följande samtal utspelade sig:
Morsan -Åhnej, ska jag vända? Han kanske ville åka med oss!
Jonte - Mamma, sluta..
Jag - Där kommer en hållplats, morsan. En chans till att vända om bilen..!
Jonte - *-.-*
Morsan - Men jonathan, nu får jag dåligt samvete. Säg till Kim imorgon att jag borde ha stannat och säg förlåt till att jag inte gjorde det!

När vi väl kommit till stan så insåg vi att det var fyrtio minuter tills bion började, så vi tog en sväng förbi top street wear mittemot åhléns. Jag trodde att morsan skulle va anti för att hon inte är världens fan av tex 50 cents tatueringar samt klädstil. Men hon chockade mig när hon efter ett steg inne i affären utbrast "Va fina kläder de hade här!"
Men vem vet, det kanske var för att flirta med nån expedit jag missa?

Hur som helst. Bion var väl bra, änglar och demoner. Tanken var att Jonathan och jag skulle få se lite av Rom. Dock åker vi ju dit på fredag... Okej, jag förstod inte riktigt tanken där.
Nu vill jag ju inte verka dum när jag skriver det här (för på senaste tiden har jag hört att sånt är avtändande), men filmen var väl rätt svårt, eller den var ju lite som da vinci koden, lite att man måste hänga med och kunna lite fakta kanske för att finna den intressant. Men den var väl trevlig. Dock fanns det inga schnyggingar, endast massa femtioåriga män, som levde i celibat och brände upp sig själva på slutet. The end.

Imorgon ska jag till doktorn. Jag hoppas att han inte gör som de flesta doktorer gör nu förtiden, ställer diagnosen "jag vet inte". Hur kan de ha blivit doktorer om de inte vet vad man har för sjukdom? Behöver man bara va bra på att säga " jag vet inte " så kan sjukhusen lika gärna anställa Niklas eller Malin.

//Jenne

Partiella derivatan

Eftersom jag antar att det inte är någon därute som har en radar över mig och mina tankar (?) och att ni alla är jättenyfikna på vad jag pratar om samt vad som händer när jag vaknar på morgonen, tänkte jag att ni kunde få ta del av denna ytterst remarkabla och utlämnande lista om mig själv. Enjoy people, annars vet jag inte vad jag ska roa er med idag!

 

Jag har insett att min senaste kyss: var en hejdå-kyss
Jag lyssnar på: musik
Jag pratar: ofta om saker som är helt waste men som jag tycker är roliga
Jag älskar/tycker om: mina vänner
Mina bästa vänner är: bäst såklart!
Min första riktiga kyss: håller jag för mig själv
Jag avskyr när folk frågar: är du sur? (man är ju alltid det när någon frågar och man blir alltid surare, hehe)
Kärlek är: något alla borde få uppleva
Mitt bästa: ämne är nog spanska
Jag kommer alltid att: förakta kaviar
Jag tröttnar aldrig: på att minnas och prata tillbaka om saker som hänt
Sist jag grät var: några veckor sedan
Min mobiltelefon är: trasig och snart utbytt mot en ny i sann Jenniferanda!
När jag vaknar på morgonen: är jag hungrig no matter what
Innan jag går och lägger mig: borstar jag tänderna
Just nu tänker jag på: att jag är glad och vill ha mat
Bebisar är: gulliga
Imorgon ska jag: få veta hur det gick på matte nationella

 

Förlåt för att jag är megastor, men jag ville inte samarbeta på att göras mindre.


So the proposition is...

Helgen har på det hela taget varit bra. Jobb igår och ni anar inte hur sepevarmt det blir bakom kassorna. Det är endast en tidsfråga innan jag smälter ihop likt glassen håller på, när man gör för många McFlurry på rad. Dvs, en milkshakeliknande sörja. Tänk er mig som det.

However.
Idag var det inte så varmt. Saknar solen som vägrat behaga mig med sin eminenta närvaro (precis som Jennifer, rymde ni tillsammans ifrån mig?). Istället REGNAR det idag. Nån är ledsen där uppe. Stackars...

Men jag är nöjd, spanskaprovet gick bra så snart är jag också en 91/91:a vill jag lova. Promise, I'll be there soon.

Nu är det tänkt att jag ska skriva på uppsats som ska in imorgon. Tror ni jag gör det eller. Nixpix. Bäst att börja snart innan jag somnar.


So long!

// Sofia


I really wanted that thing, I just want to sing

Jaaaaaaaa-a . Så sitter man här igen, söndag. Precis som Sofia tycker jag att det känns som det är söndag tre gånger så ofta som det är fredag. Suger hårdast gör det.

Wellwell, min helg har varit händelserik, tro det eller ej! Lite ångest över saker som jag borde gjort, men som jag inte gjorde. Lite konstigt, med tanke på att alkohol brukar ha den motsatta effekten.
Hur som helst,
I fredags tillbringades kvällen ute, vid Mariatorget närmare bestämt. Och nej, det var faktiskt inte så kallt som man kan tro. Det vart snarare riktigt mysigt, hähä.
Vid halv två drog vi oss hemåt, efter besök på donken och ett rännande fram och tillbaka till och från flempan. Men det blev som vi ville till slut iallafall, det var det viktigaste.

På lördagen drog jag, lina samt gela till Nacka forum och tillbringade dagen i detta snygga köpcentrum. För visst har det blivit snyggt renoverat och allt sånt, sånt gillar vi.
Inga större inköp gjordes, duktig jennifer.

På kvällen bar det av mot Axel i Svedmyra, där det var lite chillkrök typ. Det kommer folk från när och fjärran minst sagt, samt lite kärrtorp ungar! Alltid skoj faktiskt.
Natten avslutades med lite trubbel vid hemfärden, men jag och grind fixade det, det gör vi alltid!
Kan ju sammanfatta det genom att säga att när jag klev av bussen vid lummergången var det ljust ute och morgonfåglarna kvittrade glatt i buskarna och bönderna nere i Skåne var säkert ute i ladorna och mjölkade korna.

Så idag har varit väldigt segt. Blev väkt av en bror och hans tre kompisar som lanat under natten. Framåt tio började de lira CS och skrek åt varandra, och vid elva satte Jonathan musik så att huset började skaka. Det var droppen för mig och jag gick upp och gjorde frukost, efter cirka fem timmars sömn. Jag muttrade åt honom att det här skulle han få igen för när jag gick till köket. Som att han bryr sig?


Den här håller på att bli grå på nosen. Så himla gammal och skruttig...

//Jenne

But I still haven't found what I'm looking for

Precis nyduschad och insvept i morgonrocken. Idag var idrotten jobbig, elevledd. Såklart ska det maxa allt till tusen just för att de själva inte är med. Men jag hade gjort samma så jag ska inte säga nåt ... :)

Ikväll blir det antagligen mot någon park vid mariatorget med malin o co. Måste ringa henne eller nåt om tid strax.

Morsan is going crazy! När jag kom hem så hitta jag henne i min garderob, hon har börjat besöka den när hon inte hittar något i sin egen... Det är väl okej, eller det beror på vad hon tar, de konstiga är när hon blick lack när jag besöker hennes. Har inte riktigt fattat det, dubbelnormal? Ungefär som när hon säger att vi inte får käka godis innan maten, men nog gör hon det själv. Gulligt.

Lite btw sådär så kommer jag få vg i idrott! Glad blev jag som trodde att hon envist ville hålla mig kvar nere på g. Men icke sa nicke! Me like.

Inte mycket kvar nu i skolan, kämpa kämpa! Och nästa vecka åker jag till Rom för de som inte visste det, från fredag till tisdag. Sånt gillas! Oj, va mycket fina bilder de kommer bli, hähä.
Påtal om bilder, här kommer lite från igår...







Så kan det se ut. Och nu måste jag fixa mitt sätt att se ut. Mot hårtorken!

//Jenne



Suddenly victomized

Japp, jag instämmer med föregående talare. Jennifer, alltså. Matte B-nationella 8.10 på morgonen är inte humant någonstans för då är man inte vaken.  

Men men, what needs to be done needs to be done. Jag hoppas att jag inte gjort bort mig totalt bara genom att svara helt koko på vissa frågor. Typiskt mig att göra ett sånt bautamisstag, nåt som får de högre mattemakterna att ändra sig i fråga om reglerna och införa minuspoäng i systemet. YEHAA.

Sedan blåste vi in till stan med lite hjälp av tuben. Sånt man får unna sig efter matematisk huvudbry, min mage skrek efter mat

Resten av dagen var ganska waste. Därmed får det vara nog med rappakalja från det här kakhålet idag. Nu är det helg och jag samstämmer än en gång med Jennepenne - vad är planerna?

Äsch, vi slår våra kloka huvuden ihop imorgon i skolan (med en av de sista textkommunikationslektionerna, vet ni hur vedervärdigt det är eller. B-kursen är redan begraven och startar inte i höst, RIP), 
Någonting kan vi nog klura ut, eller hur Holmqvist? :D

// Sofia

Whats my age again?

Ojoj, idag har varit en hård dag för mitt huvud. Dagen började med matteprov från 08.10 ( DE E FAN NATT, DÅ S-K-A MAN SOVA! ) fram till 12.20. Dock drog jag och sofia till stan vid 11.20 tror jag. Har ingen som helst aning om hur det gick... men jag måste få vg för att få vg på kursen så jag hoppas på det!

Sen filura vi där en stund och drog sedan tillbaka till skolan för att ha en efterlängtad (NOT) engelska. Vi såg film och jag fick ruskigt ont i ryggen av de jäkla trästolarna som bara b203s klassrum har.

Efter det begav jag mig hem och har suttit med samhällsuppsatsen hur länge som helst, usch. Men duktig känner jag mig!

Och nu sitter jag och redigerar lite i ps, tog bilder idag med molly ute på baksidan. Ni kan få resultat senare eller imorgon.
Vad händer imorgon?



//Jennifer

Unfulfilled

I mina tankar och visioner åker jag raka vägen hem efter skolan, sätter mig ner vid ett bra ställe och råpluggar matte. Jag varken ser eller hör något annat och yrvaket tittar jag upp några timmar senare för att upptäcka att jag tagit mig tre timmar att lusläsa den mycket fascinerande matematikboken. Och dessutom förstått!

I verkligheten..ja verkligheten ska vi inte ens gå in på. Den enda gemensamma nämnaren är väl att yrvaket titta upp. Efter lite sömn dåra.
Däremot går uppsatsen ganska bra, det vill säga framåt. Jag arbetar lite på den nu.

Men behov av variation har uppträtt och det är inte annat plugg jag är ute efter. Men jag är bra på att snegla på klockan när jag pluggar, snart ser jag att Greys anatomy börjar. Helig stund, okej? :)

Jag mår ganska bra ändå.





// Sofia

To say I want you, just 'zactly like I used to

Jag vill ha regn! Riktigt såntdär åskväder, blixt o dunder ska det vara! Jag vet, jag brukar stå på solens lag med god marginal, men om det ändå ska vara sånt här mittemellan väder så kan det väl lika gärna vara lite mysigt regn? O det är ju kväll, så jag har ingen större ork att tillbringa mina sista timmar, innan läggdags, utomhus.

Idag har sofia varit sjuk och jennifer saknade henne. Men det fanns en sak som förgyllade min dag och det var när vi fick tillbaka företagsekonomiprovet. Det gav mig ett hopp om mvg på kursen, det vorre ballt.

Min mormor fick höra att jag skulle göra en uppsats om bistånd, och hon kände någon som jobbat på sida, sa hon. Så hon var snäll nog att ringa till denna medelålders dam och fråga om jag kunde få intervjua henne.
Men när hon sen ringde tillbaka till mig för att ge mig hennes nummer, så fick jag istället ( häng med nu! ) den äldre kvinnans kompis sons nummer, som tydligen jobbade på Sida för tillfället. Så idag ringde jag honom för en intervju, men han avvisade mig på bästa möjliga sätt och sa att han skulle återkomma imorgon. Bäst för gubbstrutten att han gör det då, annars ska han få känna på Molly...

Till helgen är Sofia ensam hemma och jennifer är på riktigt danshumör. Jag hoppas att det kan bli en bra kombination.



Tripp, trapp, trull, Jennifer ramlar omkull -

//Jennifer

Jag ville bara vara med dig

Fasiken vad jag starkt ogillar uppsatser. Fybubblan. 

Särskilt de i samhällskunskap om internationell politik. Särskilt när jag bestämt mig för att skriva om invandring och emigration. Särskilt när jag har en frågeställning som google och övriga Internet vägrar hjälpa mig att besvara. Skulle internet vara synonymt med ett oändligt universum? Dont think so. Grrrrrrr.

Vill släppa alla tankar på det nu, samt matte B. Om en månad är det sommarlov. Jag försöker att tro på att det är sant trots kylig blåst, moln, regn och en milslång hög av skolarbete att beta av. Åtminstone förvandlas den till en oändlig hög i likhet med mount everest i mina tankar, så fort jag kommer att tänka på det. Nedrans.

Vedervärdigt.




Yours truly,

//Sofia

Never thought tonight could ever be this close to me

Varför känns det som att det är söndag mycket oftare än till exempel fredag? Eller torsdag? Jösses. Det här konstaterar jag varje förmiddag när jag står och byter om på McDonalds. Jag har fortfarande inte kommit på något bra svar.
Tåls att klura på, hörrni.

Helgen har i alla fall varit härlig. Igår hade jag some killing time på dagen, som sagt. På kvällen mötte jag upp Jennifer, Grind, Malin och Niklas för att åka till Axel i Svedmyra. Kvällen bestod av öl, skratt, march mallows, cider, kameror och Igor, the doggy dog himself! Det var ytterst härlig stämning.

Vi stannade lite längre hos Axel än från början tänkt så istället för att senare dra ut och dansa, som jag och Jennifer först ville, åkte vi hem istället efter midnatt nån gång. Jag skulle ju jobba idag och det bästa av allt var att jag inte gjorde av med en spänn på hela kvällen! Den ni. 

Att jobba idag gick bra, det var PRECIS lagom med folk och jag var glad. Fick gå 50 minuter tidigare också, kaching!.

 Barasånivetliksomdetkanjuvarabraförstårni.

Eftersom det var jennifers digi som var in charge yesterday night får ni vackert vänta på bilder tills hon behagar ladda upp dom :)

So long!

// Sofia

Tell 'em I've been licking coconut skins

Jösses, får man vara såhär trött? Jag tvivlar på det.

Igår var det nationella engelska som var olagligt svårt. Jag hoppas att ni delar den uppfattningen med mig, för annars måste jag vara löjligt trög vad gäller the english language. 
Fulaste jag hört var ju den skotska dialekten, haha.

Sen var det håltimme tills idrotten började tre timmar senare så jag och Jennifer drog in till Globen. Vi tog med andra ord ut plånböckerna på farligt vatten. Där spatserade vi runt, åt lite mat på subway och sådär. Myspys. 

Sen hade vi idrott, SM2A's favoritkurs minsann!
Asså, på låtsas då.Vi var inte ens hälften där men en tapper liten trupp spelade fotboll i den icke härliga blåsten. Jag är stolt över mig själv, mitt lag på fyra pers gjorde två avgjorda och en vunnen match!  

Sedan återstår att se vad som händer ikväll. Tills dess borde jag ha piggnat till, jag känner mig fortfarande nyvaken. Inte särskilt charmig kanske. När jennepennevenne dansat klart idag, kanske vi kan dra ut någonstans!

Time will tell. 

// Sofia



Love and Sex and Magic

Åhåh, precis som sofia är jag sjukt trött nu när jag sitter här och skriver så eventuella stavfel och gramatiska fel kommer att känna sig hemmstadda i detta inlägg.
Jag vet inte vad sofia har och skylla på, men jag tror att min trötthet beror på denna jäääkla pollen som vägrar försvinna ur min näsa. Pff på den.

Idag har jag varit och haft genrep med dansen på forellen nere i tyresö centrum ( ghetto, right såfia? ). De gick väl .. sådär. Fick en fin slapintheface från en av divorna i en annan grupp. Hon va så söt så när hon påpekade att man sett min string under hela dansen. Jobbigt för henne var ju att jag inte ens hade string. Faaail på flickan..

Imorgon är det alltså show time, och även på lördag x2. tre föreställningar är det alltså sammanlagt och jag hoppas att jag sätter dansen på iaf NÅGON av dem. Wish me luck!

WELLWELL rondell, nu tar jag och lägger mig tror jag, skit trött och nu har jag ställt klockan på 05.50. Det gör mig ännu tröttare att bah tänka på hur trött jag kommer vara vid den tiden...

Listen to this, mucho gut!



GOOOOVDNATT!  // jenne

Stort, större än jag någonsin trott

Idag åkte jag tunnelbana till skolan. Inget särskilt med det (förutom att resten av klassen INTE gjorde det. Där fick jag för att jag åkte till thailand innan jul - omprov, yey!) .

Anyway. Pensionärsklubben måste haft årsmöte på linje 17 mot Skarpnäck denna förmiddag. Eller nåt. Sinnessjukt mycket 60 + och överallt hörde man "nu mosar du mina tomater" varvat med "jamen ojdå, vi ska ju AV på nästa. ELLER?"
Sött. Sen gick dom av på gullmars.

Egentligen är jag en tönt för jag vill gå och sova nu. Stööört vad trött jag är. Ska kika lite på häftet som vi fick för att förbereda oss inför nationella i engelska imorgon. gaaaaah, som jennifer säkert skulle ha sagt.

Idag fick Martin en klick fågelskit på sig helt plötsligt. HAHA det tycker jag var dagens roligaste. Han var helt förtvivlad, jag gillar att fåglar är träffsäkra när dom uträttar sina behov sotospeak. 



Hej hopp!

// Sofia

I saw a spaceship fly by your window

Lite smått seg tisdag får jag väl lov att säga att det varit. Efter engelskan vid halv tio var resten av tiden i skolan rätt ovärd förutom lunchen (!). Fröydis var sjukis, istället gav hon oss håltimme på två timmar <3

Just nu försöker jag bli bästis med differentiering, positionering och andra glädjedödande begrepp. Det går väl inte sådär jättebra eftersom jag inte är särskilt samarbetsvillig. 
Vänskap ska inte tvingas fram men ibland måste man ändå. Åtminstone när det vankas prov.

Nåja. 

Däremot tycker jag att jag förtjänar åtminstone en pytteliten eloge eller en stående ovation eftersom jag BÖRJAT med uppsatsen i samhällskunskap. Japp, jag har fått fram TVÅ frågor. 26/2500 ord.  Därför förtjänar jag en kväll framför desperate houswives ikväll faktiskt sådetså. Kanske till och med hells kitchen också, om ni inte ger mig den där stående ovationen?

Så länge ska jag kanske ge företagsekonomin en chans nu till tonerna av Damien Rice. Jag inbillar mig att det hjälper, i alla fall blir det roligare så. 

Yours sincerly,

// Sofia

Det var en gång en flicka...

"När jag var lite" hade jag tänkt att inleda texten med, men jag minns inte om jag var så lite ändå. Jag kanske gick i fyran-femman. (klassas det som liten?) Min mor var iväg för dagen, och hon har alltid varit en sådan hönsmamma att hon ringer pappa och ber han komma och vakta oss om hon ska iväg i över två timmar.
Så även denna gång hade hon gjort detta samtal och nu satt alltså jag samt pappa på balkongen. Han rökande och med en öl i handen, och jag pratandes med troligen ett glas saft framför mig. Det var sommar, det minns jag. Han hade satt på nån lite äldre skiva, för det var inget jag kände igen.

Sofia säger åt mig dagligen att jag är så random, börjar prata om dagens mat när vi sitter och diskuterar geometri på matten eller börjar prata drömmar från natten när de andra pratar om något helt annat.
Och jag vet vart ja fått det ifrån, min pappa.
För denna eftermiddag fick han för sig att vi skulle dansa! - Får jag lov? sa han.
Jag trodde han skämta. I mina yngre år var jag blyg, och dansen var något jag helst höll för mig själv eftersom jag tyckte att jag rent ut sagt sög.

Men han drog upp mig och vi börjar skoj dansa, sådär lite bugg-aktigt, men samtidigt höll han på och skämtade och sjöng med och hade sig. Han viftade ibland lite me händerna och sa "såhär kan killarna göra ibland, men det är bara för att styla lite".

Jag förstod inte då var han menade, varför skulle de hålla på så för? Va töntigt!
Men idag efter en del dansande med manligt kön, så har han rätt. Och visst är det kul att dansa med sådana killar! Jag älskar det, när det håller på o trixar på dansgolvet, och snurrar en ut & in så blir jag så glad inombords. Mitt inre ler; han trixar med mig, han stylar! Då känner man att de är säkra på vad de håller på med och att de tycker att det är kul! Precis som jag, dansen är nu en del av mitt liv, precis som musiken.

Musiken&dansen är inte något jag hittat själv heller. Det har jag fått ifrån, precis som mycket, mycket annat, från pappa.

//Jenne

Yo haré mis deberes cuando pueda

Jag är nyss hemkommen från den härliga skolan. Som grädde på det smarriga moset hade jag och Emelie 45 minuters håltimme att slå ihjäl där på eftermiddagen. 

Vi gick till ica där emelie köpte mazariner men hon orkade inte den sista och ingen annan ville heller ha den TROTS att hon snällt auktionerade ut den till diverse elever i B-korridoren på andra våningen som höll ut till sina sista (?) lektioner.
 Men ingen var pepp så nu ligger mazarinen i papperskorgen istället. (Ingen hållbar utveckling! Låt inte mamma läsa det här, Jennifer)

Jag är inte helt på humör för att slå knut på mig själv i fyndiga formuleringar, som ju tydligen hör till i en blogg. Jag borde börja med uppsatsen i samhällskunskap men den är jag inte heller på humör för. 

Men ni vet ju vad man säger - skjut inte upp till morgondagen vad du kan göra i övermorgon.

Jag misstänker starkt att jag omedvetet anammat det som livsmotto. Sista sekunden gillar jag!

Spank ju lejter.
// Sofia




Like a cholo

Jomenvisst, här är då ett nytt försök till privat bloggande. Den förra bloggen jag skrev på blev ju besökt av personer man inte vill ska läsa, då de kan misstycka angående innehållet.

Men det här kommer bli bra, och ännu bättre när vi fått stil på utseendet på denna blogg. Sommarfint har jag tänkt inspereras av!

Nu sitter jag här, i huvudet rullar scenerna ur gossip girl som nyss spelades upp på tvn. Bra serie det där, dock är det vinter enligt dem, vilket inte passar mig som vill bli inspererad till sommarens mode.

Sofia är påväg hem ifrån jobbet om jag inte är helt ute och cyklar, och imorgon ska det bli regn. Då är det slutcyklat kan jag säga, man skulle bara glida runt på asfalten som en tax med glidmedel på tassarna.

Nu är det dags för lite sista minuten plugg, har en redovisning att förbereda, wish me luck!



Peace out,

//Jenne

I'm in love with your brother

Efter många om och men, efter många hisskatter, pisskatter och kattkiss, lyckades jag och jennifer slutligen skapa en blogg. Ja, efter alla möjliga omständigheter.

Det är lördag nu. Nu ska jennifer äta chirre (sour cream and onion?) och jag vet inte vad jag ska hitte på. 
Jag sitter här och låter som pemelie/martin när han var i målbrottet/ som om jag ska börja gråta när som helst. Roligt. Min mormor tror att jag har svininfluensan ("ja, men alla symptom finns där!"). 
Också roligt.

Känn ironin flöda.

Nej nu tryter fantasin och jag ska ta katten och köra. Imorgon är det jobb som jag måste orka med, så det så. Over and out!

// Sofia


Såhär söta är vi.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0