Vila i frid åh höga ambitioner§

Loggar in på bloggen igen då, fyller i lösenordet, blir full i skratt igen då... Nu blir ni allt bra nyfikna va. Säger inte ett knyst såklart.
 
Är dööööd i hela kroppen. Sjukdomar och marklyft skojar man inte bort ska ni veta. Tillåt mig skryta: jag har lyft jag 100 kg 15 gånger! Inte i rad då såklart, men totalt. 
 
Jag orkar alltså inte stå, jag orkar inte heller sitta. Återstår bara liggläge, helst i soffan under en fluffig filt och en kick-ass serie tills april kommer. 
 
Förlåt, jag har ambitioner jag lovar, men de är ganska dimmiga och oklara såhär en måndag i november när solen går ner 14.59. Vill bara ligga ner och googla på saker samtidigt som jag äter saker. Att dricka vin på en najs vinbar med Jennifer och diskutera livets roligheter, samt OKLARHETER funkar också. Dröm. Dröööööööm.
 
 
 

Cuz I live my life like I'm a beast

BACK TO BLOGG BUSINESS
 
God morgon, fyra år senare. Det är fredag, mer grå fredag än black friday, kallt, novemberigt, peppigt, cash flow och det har precis varit lunch. Var mycket nöjd med min lunch idag tills jag såg Jennifers dito med ost och chark och grejer. Grät en skvätt.
 
Annars då? Man kämpar på, livet ser likadant ut som för 5-6 år sedan...
 
Aja, ajg är fett glad ändå, och lite kaffe på det här så. I helgen tänkte jag lyfta marklyft, äta mat, dricka vin och sova. Hur underbart?? 
 

RSS 2.0