I need some fine wine, and you, you need to be nicer

Tralala, så vad har hänt i helgen då?
Öhmö. I fredags tog jag och julia en sväng till stan efter skolan och för min del blev det en svart/röd rutig lumberjack skjorta till fyndpris! Sånt gillar vi. Samt ett par höga strumpor från gina, totally lyckat!



Sen bjöd jag in mig själv på middag hos mormor o morfar och det blev tacos o lets dance för hela slanten! (lite gammaldags men jag tyckte det passade in?)
Sen blev det sent, och jag valde att sova över.
Lördagen var rätt seg till en början, en oändlig väntan på kvällen och några irriterande sms men så fort jag kom utanför dörren så kändes det tipptopp, och så fort jag klev på bussen kändes allt bra!
Jag o gela mötte upp sofia o julia vid bollmoraberg och sen drog vi vidare mot granängsringen och till grind på 19års fest! Det var mys minst sagt, roliga människor och härlig stämning.
Kvällen slutade med att jag satte mig på bussen och åkte två stationer till tyresö gymnasium, klockan 06.24. Trött var jag och hade svullna läppar samt frusna händer och fötter. En riktig pangkväll alltså! Höhöh.

Och idag har jag sovit, sovit gjort matte och projektarbete. Och det bästa; skvallrat med julia! We like. Det är tyjp det bästa med utekvällar; efterskvallret. Vad vore fotboll utan eftersnack? Precis så känns det med skvaller, det måste finnas där dagen efter. Wiho!

Nu sitter jag här och lyssnar på the cardigans, det är så coola. De borde allt befinna sig på arvika den 15-17 juli i sommar. Om jag får bestämma alltså!


 

/jenne


Those days are dead

Jag kom in hit och hade något på hjärtat men nu har jag glömt vad det var. Såklart. Är minnet bra eller? NEJ.
De har gjort om designen på blogg.se såg jag nu, haha ASFULT. Fattar ingenting, som alltid när saker ändras sådär (jag menar hallå, varför ändra på något om det inte är fel på det) men jag vänjer mig väl. Då kommer det bli skitsnyggt.
Idag har jag varit i skolan en sväng.


Just nu:
Nyser, fryser, läser internationell ekonomi (naa, boken är uppslagen i alla fall) och vill ha mat. Rätt nöjd också för imorgon är det fredag och nästa vecka födelsedag. Värdelöshetens ålder 19 är uppnådd, men fortfarande, födelsedag ya know.



 

// Sofia


jag förnekar inte att tanken är rolig att leka med...

UWH , får gåshud. Satt och tittade lite på filmer på youtube, från förra arvika. TÖNT?! Jag veeet! Men jag längtar ju så ;> o nu när julia ska med oxå så kan det ju inte bli misslyckat! Och måns tält har vi oxå, tacka fan för det. :)

/jenne

så lägg dig ned och sov, lilla syster, bara lägg dig ned och sov

 



Jag och Kent har tillbringat eftermiddagen tillsammans. [Så häng dem långsamt...]
Tillsammans har vi trängt igenom några sidor i matteboken, ätit ostbågar, dampat på photoshop och greys anatomy.
En underhållande eftermiddag, för de som inte förstod det.
[jag vet du vet vad som måste ske nu, jag tror stenhårt på din plan]

När jag äntligen fick ned photoshop så började jag redigera bilden till foto A, en barndomsbild ska vi ha som man "gör om". Min redigering blir B, ser sjukt inklippt ut.. får se vad läraren säger. Slutar väl med att jag gör bilden svartvit och upp o ner och säger att det inte går att ändra på. För sådär var min barndom, uppochned, svart på vitt.

[jag kan inte ens gå utan din luft i mina lungor...]Kents rader har gett mig kraft och förståelse under eftermiddag, tänk att ibland känns det som man förstår känslor bättre när man får höra dem med melodi i bakgrunden. Det är väl därför man uppfann musikaler, hm.



Aja, nu ska jag och Kent gå och lägga oss. [bit för bit igen..]
Eller nej förresten. Det blir nog lite trångt, jag lägger mig och Kent får skriva fler låtar och tagga till Arvika 2010 på mitt skrivbord under natten. [Ingenting, först kom ingenting, sen kom ingenting...]

/jenne

Snöstormen driver oss närmare på Sibirias breda gator

Dra åt helvete vilket väder det är ute. Vad termometern indikerar på vågar jag inte ta reda på, men antagligen mer än gårdagens -4. Huuuuu.

Min kropp gör sitt bästa för att det ska bli rättvist mellan värme och kyla, detta genom att reglera min kroppstemperatur uppåt. Så jävla kul att jag har ett imunförsvar som inte kraschar med jämna mellanrum och ger mig förkylning. Gick till skolan för att fixa mediekommunikationen med Yeahnnifer men sedan dess har jag slappat framför top model 6, Greys Anatomy och How i met your mother.
En kille hade svalt tio dockhuvuden i Greys som de opererade bort helt ocencurerat men jag är en tuffing och tittade såklart på.
Sedan njöt jag av smakfulla televisionsprogram med godis som jag snott från Martin. Han behöver ju inte få reda på det ju.


KVALITET.


It's you I can't deny

Fortfarande inte vant mig vid känslan att inte gå och jobba vareviga söndag på Centralen. Efter två och ett halv års tid känns det liksom saken man gör sista dagen på veckan, no matter what. Men lördagar på K50 är ganska angenämt och igår drog jag ut med Frida efter knegeriet. Ace, dimma, öl, dans, musik, skratt, random people och askul.
Ja, ungefär så var det.

Och nu är jag glad för i höst SKA JAG OCH JENNIFER TILL SPANIEN. Det är faktiskt bokat och klart så det så.
Hola españoles muy guapos, en otoño vamos a vivir a ver.

Jag har mvg i spanska, ovan har ni en anledning att inte tvivla på mitt ord.

Kom nyss hem från träning. död. DÖÖÖÖÖD. Hör ni det? Tur med lång sovmorgon imorgon så jag kan samla krafter att ens lyfta en sked när jag ska äta frukost.

 

// Sofia


and that's the way it is

Hellu, Fnusse här! (höhöhöh)

Timothy. Om jag nånsin köper en liten chihuahua eller något litet sött, (eller kanske får ett barn med passande utseende?) så ska jag döpa det till Timothy. Anledning är Timbalands låt, featuring Jet . Nej, den är grym.

Timbaland – Timothy Where You Been (Featuring Jet)

Iaf, igår var jätteflummigt. Vi var hos Malin. Trodde vi skulle sitta där fem pers o prata, men sen kom det folk. Och mer folk. O det slutade med en riktigt underhållande kväll. Snurrig, men rolig. Jag hade iaf kul med ölspel, toabesök med fyra killar/femkant på toan och bidédiskussioner på avancerad nivå.

Den här morgonen var även händelserik. Jag pratade med morsan om bartenderutbildning som jag tänkt på sen ett år tillbaka. Och hon gick med på det!
Så Sofia och jag bokade snabbt upp detta (innan hon ångrar sig?!) så den 29 augusti till den 19 september drar vi till Mallorca och lär oss göra 100 drinkar, solar, går på klubbar nätterna långa och lever i lägenhet i hela tre veckor. Taggad? SKOJA INTE!


Sen ska jag, julia och sofia boka arvika biljetter till helgen, lagom till studebidraget kommer! vet ni btw att de kommer höja det med 40 kronor? Fatta vad mycket man kommer få över varje månad! :D .... Not.


Nu ska jag gå och dra ut Molly från sängen, hon ligger där under för att några omogna jävlar smäller raketer. Klockan kvart i tre på söndag? Ajaj. Skaffa ett jobb, barn.



Vår tid kändes som en historia, där författaren redan visste hur han ville att det skulle sluta


/jenne

Jag vill att du går nu

Igår var som sagt jag och flickorna på restaurang i stan. Det var gott med wokade grönsaker, sushi och friterade bananer. Dock fick vi bord bredvid några stökiga blattar (inga fördomar!) som vägrade sluta prata med oss. De förstod tydligen inte en diss när de såg en. Inte ens mitt framför ögonen, hm. Dagens ungdomar...

Efter middag drog jag till Malin, som var ensam hemma. Grind befann sig även där o vi såg teve och diskuterade allt möjligt faktiskt. Det var en mysig avslutning på kvällen!





Idag har jag varit ute med Julia och hundarna på en långpromenad och nu sitter jag och funderar på hur jag ska orka gå upp till Malin sen utan att mina ben ska vika sig och jag kommer ligga platt som en stekpanna på marken. Men det löser sig nog, på något vis. För hemma kan jag inte vara ikväll, det orkar jag bara inte!


(bild sen i somras på vovarna)

/jenne

We keep movin on

Jennifer är så sjukt nöjd med sig själv. Hon var bara tvungen att säga det. Nu ska hon på middag med favotjejerna Sofia, Angelica och Emelie!

Citerat av gela ; tjingeling!

/jenne

Lay down for a while, next to me

Jag spatserade runt på stadens gator en sväng idag, efter en spanskalektion följd av en halv lektion i internationell ekonomi. Tycker vi har gått himla mycket i skolan denna vecka. Sex och en halv lektion har det blivit totalt för den som är intresserad.

However. jag var på jeansjakt eftersom jag var sugen på det. Jeans. Och jag fick tag på ett par för tvåhundra spänn. Det är en tia på skalan Materiell Perfektion om ni frågar mig och en förnöjd känsla sprider sig i sinne och plånbok. YES.
Så här glad blir jag då.
// Sofia

Drömde om dig inatt igen

Skolmassakerbombhot i Kärran idag. Läskigt men fejk alltså: inte så läskigt. Men ändå. Kul om vi kunde få ta studenten först?
Eller som jag och Jennifer konstaterade på grafen idag, tur att vi hann äta lunch om det nu händer nåt idag!

Well well. Min telefon är klar, fick ett ironiskt sms om detta på lunchen idag ("bästa kund...") så för deras skull, hoppas den funkar. Jag blev nämligen uppraggad av en utesäljare från tre som tyckte att jag skulle köpa en iPhone, hoppa över till tre igen samt ringa honom om jag ville ta en fika någon dag.
Det tyckte inte jag.



Fast en iPhone...JA.


// Sofia

Whatever common people do

Donken K50-premiären är did and done. Mitt dåliga lokalsinne skulle förstås jävlas för att jag sa igår att jag skulle hitta. Visst att hitta dit, men inte där. På min rast klantade jag bort mig påväg till omklädningsrummet. Men vadå, det var dörrar och korridorer hit och dit och hej och hå. Sånt hade vi minsann inte på min tid på centralen.

Milkshakemaskinen var mysko och jävlades, men annars trivs jag. Jennifer och Julia kikade in precis innan ruschen då blev jag glad. Sen fick jag beröm av en britt som inte hade några problem att vänta i tre (fem) minuter på en QP. Vi svenskar var visst sötare och trevligare än i England, jag sa att han skulle hälsa att de ska bli som oss. Det skulle han göra.



// Sofia

Med ena foten utanför

Det har varit en mycket respektabel vecka, skolmässigt. Kan räkna lektionerna på ena handen typ, men det är GÖTT att vara ledig när man lider av ett tillfälligt motivationshandikapp.

Frida min vän fyller myndig idag ! Ikväll ska jag hem till tösabiten och jag har fixat en present. Min mamma skickade mig för att hämta presenten som hon beställt vilket var ett misstag. Vem sänder ut tjejen med Stockholms sämsta lokalsinne till en plats hon aldrig förr varit på? Som upplagt för failure MEN jag grejade det ska ni veta, efter någon timme. Där har vi anledningen till att jag aldrig var bäst på orientering på idrotten. (!!

Sedan har jag en lillebror som fyller 17 imorn. Säger han, ja. Fast för mig är han alltid 12 fyller 13, sådet är ingen skillnad.

Annars då? Imorgon ska jag premiära på Hötorget (tror jag hittar dit) men sörjer att antagligen ingen av oss medarbetare får komma tillbaka till centralen sen. SAY WHAT liksom. What?



// Sofia

put tomorrow in a bottle

Nu är jag äntligen klar med mitt cv. Fick ryck nu när jag och sofia har börjat prata så mycket om jobb, så imorgon tänkte vi åka o lämna det i ringen! Perfekt. Önska mig lycka till!



Förresten så firade jag och Emil ett halvår igår. Sex månader, shiet vad tiden har gått fort! Känns som igår som vi var på Arvika och man var singel. Ah.

Jag fick förresten veta idag att jag fått MVG på mitt svenskatal. MVG, fatta?! Eller knappt jag fattar det!

Nu tänkte jag vara duktig och skriva texter till projektarbetet. Känner att det är dags innan lärarna får för sig att börja lägga in fem prov o tre inlämningar på samma vecka igen...

/jenne

wandering star

Har precis ägt bröderna Nilsson här på super smash! Eller frågar man dem så gjorde jag inte det, men när de lär mig hälften av allt man kan göra med kontrollen så ere väl inte så konstigt? Hmpf.

Skolan har tagit upp en väldigt stor del av min fritid på senaste tiden, samt Emil. Men skolan är ju det jag sörjer över, att det ska ha ett så stort inflytande på mitt liv? Hata. Känner mig verkligen som en pluggis. Men nu har jag fått reda på att jag får mvg i både rättskunskap och naturkunskap så de lönar sig tydligen! STOLT

Vad har hänt mer?
Vi funderar på en resa mot fjällen, kan nog bli en smula dyrt men jag har ju en snowboard så va fasiken. Hmpf.
Sen vill sofia och jennifer till arvika, skulle vilja vänta med att köpa biljetter till stipendiet kommer, MEN då har man ju bara tusen spänn på kontot tyjp. Det känns lite småsurt, men samtidigt kanske de höjer priserna på biljetterna oxå morr.

Btw, så kan ni köpa biljetter till min studentskiva nu! 120 svenska kronor kostar dem, så hör av er på något sätt om ni vill ha! Det kommer bli grymt vill jag lova, det är på Rose i stan (fint ska det vara!) och mycket partysugna människor, yey!




Nej, nu ska jag ta och tvätta piercingen för sista gången idag, gonatt!

/jenne

samma nätter väntar alla

I lördags serverade jag den sista happy mealen på McDonald's centralen på en lång tid. Samma kväll hade vi avslutningsmiddag (sushi! räkchips! Bamboo city) med följande utgång för det är ju ett faktum att många medarbetare inte ses på fem månader förutom vi som ska förflyttas till samma ställe.

Vad ska jag nu hitta på söndagar 11-20 tycker ni? Nå? Något annat liv denna dag i veckan är för mig obekant.
Jätteskum känsla.

Bör studera i Naturkunskap A-boken som jag nyss återfunnit. Så jävla kul att jag är en klant och slarvar bort skiten när jag ska kunna allt mellan sidorna 17-26 imorn. Men jag pustar ut för att dess positionering inte längre är ett mysterium. Den ligger på mitt golv.
Däremot är jag färdig med både Tao och mitt tal i svenska. Så jävla bra att jag kan vara flitig ibland också.

Ni ba; jaha. ska vi bry oss?

JA.


// Sofia


Om du vet vad du vill

Såsåsåfia och Jejejennifer har varit duktiga och effektiva gånger tusen idag. Jennifer har fått religionsarbetet avklarat och jag har absolut inte det (stressframkallande deluxe. Taoismen är flummig, har jag bittert kommit fram till).
Däremot har jag skrivit två loggar till projektarbetet. Jennifer med faktiskt. Känns mycket bra och lite tjusiga ord kan framställa vilka lata ambitioner som helst till något alldeles fantastiskt i projektarbetesväg.

Dessutom jag har spontantränat idag (!!).
Och varit i skolan. Lyckades ta mig upp trots kyla, mörker, sömnighet och en mycket otaggad attityd inför ny terminsstart.

Jösses. Såhär effektiv har jag inte varit på år och dar. Har dessutom hjälpt mamma med att ta bort julgrejer. Granhelvetet tackade mig genom att riva mig sönder och samman (typ) men ilskna röda streck som resultat. Sitter inte och försvarar några skära i armarna-fasoner, men nu vet ni hur det ligger till.


// Sofia

Jag vill att du ska ta mig ut

Fy fan i satans helvete för den rådande utomhustemperaturen vi har. Det är inte nådigt. Fick knappt upp värmen på jobbet ens vilket aldrig har hänt under min donkenkarriär. Värmde mig vid pompan när tillfälle gavs. Och jag förstår mig inte på folk som vill köpa glass. GLASS. GLASSS? Sure people. Men den är kall ska ni veta.

Såg nyss på Scrubs och nu kikar jag på studentklänningar. Hittar jag några? Nä. Sadface.



Annars då? Imorgon ska jag ta mig en redig skaplig sovmorgon tänkte jag. När jag vaknat ska jag ignorera detta faktum att skolan börjar igen på torsdag. BU.


// Sofia

 


We will be okay

O så ringer morsan, sånt förstör mina dagar. Kan hon bara inte låta mig vara? Hon ringer ändå bara "när hon har tid" och säger alltid sånt som är sådär superviktigt. Jag kunde alltså lika gärna kunnat svarat "ja, ja, ja" och gjort något annat samtidigt i två minuter så hade de kanskt inte kännts lika bortslösade.

Idag har jag och Emil vart i Sickla och bytt lite julklappar med fel storlek, träffat virrig donkenpersonal (du behövdes verkligen, Såfia!) och tittat på xbox spel. En händelserik dag var det om man lägger till att jag köpte mat för 126 kronor (buääh!) och sår-sakerm, tyjp kompress och sårtejp.
För, juste, jag och julia piercade oss igår! Tro det eller ej, vi kom där in dropande och vips så hade vi två smycken körda genom våra navlar. Helt underbart! Inte sticket kanske. Eller det var inte så härligt, men det är supersnyggt och jag är glad att vi gjorde det! Wiho. Hoppas bara nu att det inte leder till värsta infektionerna eller något sånt. Men jag ska äta massor av apelsiner och chaminjoner och äta tillskott av cvitaminer och hoppas på det bästa!

Vi hade också middag här i Älta på nyår, som avslutades med lite dricka och dans och fyverkerier. Iaf för grannarna. Det vart ett riktigt trevligt avslut på året med nära och kära, tack för kvällen flickor & pojkar!


Julia, Sofia, jag, Malin och Wendy


Nu blir det ostbågar och teve. Eller lite glass kanske? Eller godis. Nu har jag för mycket att välja på...

/jenne

baby du är vägen ut

Snö Glitter Kyla Värme Vänner Musik Mat Samtal Skratt Leenden Dans Bilder Pojkar Kväll Flickor Älta Överraskning Nyårskyssar Sms Natt Fyrverkerier Katter Smink Nostalgi Uppklätt Lycka Förväntan Eufori Alkohol Kramar Framtid Planer Förvåning



Ett försök att sammanfatta nyårsafton som firades med Jennifer som värdinna i kusinernas Ältavilla. Det var mycket lyckat, tack finfina vän!

Sedan dess har jag varit så lat som bara jag kan vara, förutom idag då jag speedade på jobbet. Jobbet var kul idag. Det kommer in en gubbe med stor näsa allt som oftast som ska ha kaffe och cheeseburgare. Med honom kommer en inte angenäm odör och jag tycker synd om honom men han är snäll.

Öhm ja. Det var väl det.



 

// Sofia

 

ps. Nathalie vi drack partyöl med sugrör. ds.


RSS 2.0