I Wanna be adored

Varför tog jag helt plötsligt ett (omedvetet ofrivilligt) blogguppehåll på ett halvår? Har jag blivit så emoinfekterad av min nya täbytillvaro att jag helt enkelt inte orkade? Nä.

Nu är det den här jäntan som ska ge utlopp för tankar och funderingar stup i kvarten i cyberns stämdigt tjänstgörande psykolog - bloggen.

Går tillbaka i arkivet och blir fett impad av diverse ordtillämpningar vi klarade av då att jag vill fortsätta med det. Saknar vissa tider också.

Idag har jag jobbat. Fett jävla tradigt det är, pallar knappt 4 och en halv timme, värsta baggisen det hade varit på Donken, men så hade jag ju kul där med.......

Det var väl det. Ooooh juste, igår var jag och Andreas på BK för jag pallade inte fixa mat efter jobbet. Och ja, hans matlagningsambitioner ska vi väl inte snacka om (PUSS!) Vi kom hursomhelst dit vid 23-tiden (konstigt att man inte pallar laga mat själv?? Vem är man liksom)

Det fina i kakbaket; Slapp paya!!! Eller någon annan gjorde det åt mig eftersom dom delar på kortläsaren mellan kassorna yadayada. Fick aldrig chansen att ens trycka min lilla kod innan någon annan hann före, vilket mitt saldo på dåvarande 359 spänn jublade över!

Sweeet


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0