My friends say I should act my age

Tjeeeena! 
 
Har jag skaffat ett liv? Nä. Har jag avgått från Internet? Svar också nä. Så vad gör jag här. GOOD KNOWS. Men kämpade på väl förra helgen. Vad nykter man vaknade i lördags. Vad pigg man varit de senaste dagarna. Vad kul det var att vakna 07.58 idag. Jaja kropphelvetet behövde väl sova. Jag älskar ju att sova. Skulle lätt kunna ta en veckas time out för att vira in mig i mitt duntäcke och bara sova en vecka. Don't get me started. My year of rest and relaxation.
 
 
 
Igårvar det apokalyps på söder. Här planerar man sin dag i godan ro, jobbar och kämpar på och laddar upp och unnar sig en härlig eftermmiddag av goa tunga böj och hiinner inte mer än tio minuter in i uppvärmningen förrän lamporna släcks och alla körs ut i kylan igen. Jahaaaa? Vem i hela fucking friden va de som sabbade elen?
 
Vad kul då. Hade älskat apokalypskänslan om jag inte hade för många milligram koffein i kroppen som kröp i mig. Tog ett djupt andetag och styrde stegen mot okänt gym på SOFO där lamporna lyste och det gick väl bra. Vilken motsättning till humöret att sova bort ett år men det är ingen motsättning i det här fallet.
 
 
Jag kommer aldrig säga åt någon vad den ska eller borde göra för alla är olika men det jag kan göra är att driva the power of lifting vidare. Herregud vad det gör saker med en. Det är det bästa. Försök tänka på något annat medan ett antal kilo ska lyftas upp eller ner, I'll wait. Jag LÄNGTAR tills nästa tunga markpass. Eller böjpass. Eller bänkpass. Det gjorde mig absolut noll komma noll noll att gå hem i mörker och blomspruteregn med förr lite energi i kroppen med för tunn jacka trots 4 grader för guess what, LYFTANDE GÖR MIG LYCKLIG. D va hov1 (förlåt) och Craig David och Deadmau och annat for feeling. Sjöng nästan på vägen hem. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0