Tyresö är litet

Happ, här var det livat då! Eller vänta...nä. Stackars bloggen. Stackars er.

Är antagligen inte först med att undra detta men hurfan kan helgens två dagar gå så pissigt fort i jämförelse med måndag-tisdag? Inte ens denna helgen var ett undantag trots att man fick en extra timme. KATCHING. Kanske för att det har varit en så bra helg. Wiiiiiii. Jag och andreas har kollat massa film. Typ inception! Cool film detdär. Leo Dicaprio gör bara mindfuckers nu för tiden. Impad man blir.

Igår var vi ute bland annat, salig blandning av människor. Bland annat de tre snyggisarna nedan. Blev en rätt tidig kväll för att vara vi eller hur jenpen? Men det var kul ändå :) Har ont i mina vader, men så går det när man har på sig killer heels. Vad gör man inte för att känna sig het som smet? Nej just det. Roligt var när jennifer skulle byta om på tuben, roligare var när hon insåg var HarrY kom ifrån. Interngrej. HE HE.

Tillbaka till jobbet imorgon då. Inte ett ord om att det är höstlov nästa vecka hörrni? Man borde få OB dygnet runt vecka 44 så mycket som alla tycker om att åka tåg då samt passa på att käka donken. Men det blir nog bra. Jennifer kommer göra succé på sergel tror jag, så alla kommer nog gå dit istället!



// Sofia

Kommentarer
Postat av: Jenne

lite rasistisk rubrik på detta inlägg kan man ju tycka :((((( verysadsmiley

2010-11-05 @ 19:08:16
URL: http://passthison.webblogg.se/
Postat av: Anonym

ja ba citerar dig :) happysmiley

2010-11-06 @ 17:54:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0