billie jean is not my lover

Mollypolly ligger och sover i sin korg, TRÖTT efter träning på hundängen! Var och kolla på julias träning o så fick vi vara med! Molly va helt crazy och skällde så fort vi stod still för hon hade så mycket överskottsenergi. Och hon ska va åtta år? Jo tjenare. 

Tog även bilder för mitt yrkesreportage. Julia får vara kursledare, så hon och ajax fick vara modeller. Fina bilder blev det, reslutat kommer upp i helgen!

Idag fick jag hem en påse med kläder från topshop i brevlådan. Trodde jag skulle behöva vandra ner till tyresö centrum men icke sa nicke. Short och ett linne rikare är jag nu!

Sofia kom nyss fram till att Jesse Williams som är med i greys, även är med i systrar i jeans 2, (tyckte väl också att jag kände igen han, såfia!) om ni sett den. Har ni inte sett den, så se den! Bra film, plus att killarna är ju inte sådär skitfula............. !

Jesse spelar doktor i greys och nakenmodell i systrar i jeans..

o här är min egna favorit, Nam Leonardo, som spelar Tibbys pojkvän i systrar i jeans, och han är även med i Dumpa honom, dock spelar han bög där så den rollen kan vi ju låtsas att vi inte vet om.. Det är ju trots allt såhär (ovan!!) vi vill se honom!

 

Imorgon blire farsta med julia och på lördag ere ACE som gäller! Wihow, värd helg, tack för det!

/jenne

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0