I like the baaarteeendeeer

Yeah, and if you looking for me, I'm at the baaar with heeeer.. 
 
Älskar att TIKTOK tar tillbaka 90/00-songs som man bara helt glömt och så dansar alla små 15-åringar till dem och ba "åååh gamla låtar e ju bara sååå bra". Man ba gamla? vem fasiken är du. Lilla plutt. 
 
Iaf.
Sist jag skrev inlägg så hade vi bokat en resa till v29, alltså nästa vecka, men den ställde vi tyvärr in eftersom allt är så jäkla corona just nu. Ord som är "inne" just nu är vaccin, hemester, support your locals, munskydd. Och sen ger man alla en sned blick om de ens pratar om att åka utanför tullarna. Typ så. 
 
Som det ser ut nu i livet så har jag fått jobb på OMD och börjar i augusti, wihow! Älskar när livet bara löser sig. Eller bara och bara, man får ju jobba lite först. 
Pim mår bra och Erik jobbar på på Lindinvent som projektledare. 
 
Sverige genomgår just nu någon slags värmebölja och verkar inte vara någon hejd på värmen. Lite 2018 över den här sommaren, men vi får väl se hur det slutar! 
 
Imorgon ska vi tydligen ut och segla och nästa vecka ska vi tillbringa i Dalarna, livet leker lite just nu och jag kan bara njuta.... Förutom att en utlandsresa skulle sitta fint just nu, men ah. 
 
//Jennifer out.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0