All the small things

Sommarens sämsta har tyvärr hänt och jag vet inte om jag ska skylla på solsting, vaccinet eller bra på min egen jävla slarvighet (attribuerar starkt det sista alternativet i ledet här) men jag har alltså badat Med. Mina. Satans. Airpods. I. Fking. Mälaren.
 
Där gör dom ju stor nytta absolut. Snyft. Var det värt det för att svalka huvudet vid morgonbadet innan jobb? Jag vill säga ja men det är fan tvek. Att behöva återgå till sladdlivet efter 10 månaders bluetoothliv är mer än vad någon annan I-landsmänniska ska behöva ta. 
 
Nåväl. Hemma efter några dagar på västkusten och det här vågar man ju knappt erkänna som Stockholmsbound, pga någon västkustare kommer få hybris och skrika om Bästkusten snark, men satan vad nice och fint det var och varför har jag inte varit mer på västkusten??????'
Räkorna, klipporna, solen, ljuset. För att inte tala om lite semiledighet, vinkvällar, musik och sol. Otroligt. Den stora kulturskillnaden/Sthlm vs. Gbg gör ju också att det känns som att komma utomlands... eller så är det ba sänkt ribba för utomlandskänsla efter 1.5 års c-ord. 
 
 
Men man är ju i grund och botten också ett betongbarn som i smyg blev lite lättad av att återvända till stan och slippa flugorna och bromsarna och krypen och spindlarna, dumma påfund som bara vill en ont :(  Plus att tre dagars vila gjorde mina böj jävligt gött. Kom tillbaka och langade 3x2 på 100 kg i böj. Jag vet ingen bryr sig utom jag men det var fasiken stort. 
 
 
 

I like the baaarteeendeeer

Yeah, and if you looking for me, I'm at the baaar with heeeer.. 
 
Älskar att TIKTOK tar tillbaka 90/00-songs som man bara helt glömt och så dansar alla små 15-åringar till dem och ba "åååh gamla låtar e ju bara sååå bra". Man ba gamla? vem fasiken är du. Lilla plutt. 
 
Iaf.
Sist jag skrev inlägg så hade vi bokat en resa till v29, alltså nästa vecka, men den ställde vi tyvärr in eftersom allt är så jäkla corona just nu. Ord som är "inne" just nu är vaccin, hemester, support your locals, munskydd. Och sen ger man alla en sned blick om de ens pratar om att åka utanför tullarna. Typ så. 
 
Som det ser ut nu i livet så har jag fått jobb på OMD och börjar i augusti, wihow! Älskar när livet bara löser sig. Eller bara och bara, man får ju jobba lite först. 
Pim mår bra och Erik jobbar på på Lindinvent som projektledare. 
 
Sverige genomgår just nu någon slags värmebölja och verkar inte vara någon hejd på värmen. Lite 2018 över den här sommaren, men vi får väl se hur det slutar! 
 
Imorgon ska vi tydligen ut och segla och nästa vecka ska vi tillbringa i Dalarna, livet leker lite just nu och jag kan bara njuta.... Förutom att en utlandsresa skulle sitta fint just nu, men ah. 
 
//Jennifer out.

Och nu så är vi blå, så blå, så blå

Det här vågar man ju knappt erkänna. Men har blivit helt besatt av Hov1. Att några skitungar skulle blow my mind sådär med en fotbolls-em-låt? Otroligt. För det alltid skulle vara vi två
Och nu så är vi blå, så blå, så blå. Vem är jag.
 
Lyssnar på Hov1 once: börjar för första gången i livet snegla på killar som är en dag yngre än mig och neråt. 
 
Nåväl. Har redan siktet inställt på nästa sommar (...) då ska jag ha minst fyra veckors semester i rad. Kanske ska man vara sån och ta fem. SATAN vad jag BAAARA vill vara ledig. Tror inte jag är skapt för något annat? Sova, äta, träna, sola, sova, bada, äta, gå på aw, chilla, inte tänka, lyssna på Hov1 (Snälla Kent kom tillbaka. Det spårar ur).
 
Men man kanske borde leva mer i nuet också. 
 
Jag och Jennifer hade en så jäääävla trevlig kväll igår. Dog värmedöden som vanligt (det är 2021 men okej, AC någonstans i stockholm förutom på sats och på ica verkar STÖRT omöjligt) men ett glas naturvin på Ön räddade upp saker och ting. 
 
MMmm burrata, det är så gott att äta am i rite. 
 
 

RSS 2.0