skulle alltid vara den som stod bakom dig

Ni som låg sömnlösa igår natt pga jennifers förvirrande status på facebook, och låg o grubblade på om sofia och jennifer verkligen kommer att komma in genom strands portar den 8e maj, NI kan pusta ut.
VI KOM IN! Wiho. Jag vet inte om det var mitt grymma övertalningsmail som fick gästlistepojken att sätta upp oss på under 20 listan eller om de bara missat skicka oss ett bekräftelsemail, men hur som så fick Sofia det igår och nu är det lugnt!

Detta betyder alltså att vi får se familjen! JENNIFER GILLAR DETTA! Party party. Vad jag kan minnas har det aldrig blivit misslyckat när vi besökt strand, o då tycker jag att vi ska se till att inte bryta denna tradition! :)

Igår vare skiva, grind var VÄRDINNA och skitsnygg, precis som jag, sofia, julia och lina. Billiga shotar fick vi med, 30 spänn. Dock inte metros förtjänst.

Förresten så vill jag flytta från Tyresö. Nu har jag ännu ett skäl (en själ?) till att inte gå till centrum osminkad. Orkar inte detta lilla samhälle.
Eru på, Julia?


sluta upp med fjortisminen, jennifer holmqvist

/jenne

illusions of your fantasy

GRINDS SKIVA IKVÄLL. Lillördag, go for it
Sitter och småtaggar, är så inne i denna sysselsättning att jag blir fullkomligt  ihjälskrämd från vettet när Martin kommer hem och helt plötsligt står där som en annan uppenbarelse när jag som bäst diggar 90's på spotify. Jösses, bröder.



// Sofia

det finns inga ord för att vi andas, tänker och känner samma sak

Wiho, popagande har släppt tre band till sin festival som går av stapeln 27 augusti och håller på till 28 augusti. Det är än så länge Robyn, Shout out louds och neon indians klara.
Förra året va väldigt (förutom att jag tappade rösten, ehrm!) så sofia och jag funderar på att köpa ticets även i år. Imorrn släpper de biljetter förresten!
Vi får se hur bandsläppen utvecklas. Creds till de som gjort hemsidorna, kolla bara på ankorna! :D Jag spenderade säkert fem minuter av att hålla på huvudena så att de guppade sådär kul upp och ner. Höhö
I'll keep u updated.

Imorgon är det skiva och alla verkar astaggad, KULKUL! Jag är oxå taggad. Julia och jag kommer va asschnygga, det är en sak som är klar!

mysekatten

/jenne

Varje gång är som den första gång vi sågs/ jag älskar din stil, YEAH!

Va tyst det var här då? Får skylla på Sofia. Fast det kan jag ju inte eftersom vi delar 50/50 på denna blogg.

HUR SOM. Helgen, jag har väl inget att berätta om den? Men det kanske du har, SOFIA?! *BLNK* (vink!) *PUFFAR SOFIA ERIKSSON*

Jag har tillbringat den största tiden med vännen Julia och de sista inköpen inför onsdag har gjorts! För övrigt har jag försökt dela ut så lite pengar till affärerna som möjligt. De ska stanna i min plånbok och hålla mig varm. Eller nåt sånt, jag vet inte.

Strand på lördag, ELLER, sofia?! WE NEED TO TALK, BUSY WOMAN.


/jenne

who says i cant get stoned, plan a trip to japan alone

Har fått blåmärke på både arm och ben. oidentifierbara som vanligt numera. Fan vad är det här? Ni får sluta puffa mig så hårt på facebook, Jennifer och Daniel, enough with the facebook live!

Imorgon ska min materiella bästa kompis lönen hälsa på på kontot. Jag skulle önska att det vore mer än en visit men ack. Han kanske stannar en vecka i alla fall.
Det är mycket nu.

 

// Sofia


like a lollipop

..........HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH! :)

/jenne

Fake love for an hour or so

Man skulle kunna tro att katten trillat ner från balkongen eller något.
Men jag tror inte ens att en sån grej skulle kunna få manligheten här att skrika högre än när djurgården gör mål. Felix och kompis som ser på hockey bredvid skrämmer ju nästan slag på mig. Som att det inte vore nog att Greys fick ge vika för djurgården - HV71.


Ingen crybaby Sofia ikväll nej.

(7 VECKOR TILL STUDENTEN!)

 

// Sofia


ONE MORE TIME

Det är vår i luften. Trots snön som hänger i luften och irriterar alla sommarmänniskor, så vill jag påstå att det är vår.
Vårtecken här i tyresö är fotbollsträningarna som flyttas ut från gymnastiksalarna och ut på samtliga grusplaner.
Det är även fyllegubbarna som flyttar ut från sina hyreslägenheter och ut på berget utanför Bollmora kyrka och skrämmer dagisbarn och andra förbipasserande.
Det är också nu forellens och nybodas nybilvna fjortisar tar över gungorna på samtliga lekplatser runt om Tyresö Centrum och sitter och pratar onödigt högt tills solen går ned.

Det är vår!

 

/Jenne


jag håller mig vid liv

Älskar att gå upp tidigt för att åka till skolan för att sedan INTE ha EN ENDA lektion. Kul att alf säger att man inte får komma på grafen. Tack alf! Kul att jag måste gå på grafen på fredag istället och därför var tvungen att tacka nej till att jobba då. Tack alf! Du vill inte ge mig 400 spänn i kompensation? HEHEHE.

Hade i alla fall en jättebra dag idag. Jag och min finfina vän begav oss till Nacka Forum och uträttade viktiga såväl som oviktiga ärenden.

 

// Sofia


När planeterna stannat

Idag har jag pluggat matte och kommit fram till att chansen att jag klarar gtestet imorrn ligger på kanske... 3,2%. Lättöl. Bortslösade pengar. Ica. Lön. Och från att min mun stod som en graf med maximipunkt blev den till en med minimipunkt! Wihoooo.

Igår ville passthison festa till stängning på ace. Det ville inte ace's vakter.

Jag har nog bestämt mig för vilka bilder jag ska ha imorrn på redovisningen, tror jag!

 

 

 

 

 

 

vad tycks?

Imorrn släpper arvika band igen och heeeela veckan framåt. Detektivbyrån, the knife, the sounds, veronica maggio, parken... Tack?

 

/jenne

 

 

 


disappointment has a name

Söndagströttseghalvtbakisontibenenmenändåmycketnöjdmedhelgen.


// Sofia

dina händer är fulla av blommor

 

 

 

en pajax bild ja gjorde för ett tag sen jue. imorrn kommer mer bilder på dom två, har suttit o redigerat till yrkesreportaget fram tills nu! Jihuuu! Jag är faktiskt nöjd. Frågan är om lärarna blir det ?!

/jenne

billie jean is not my lover

Mollypolly ligger och sover i sin korg, TRÖTT efter träning på hundängen! Var och kolla på julias träning o så fick vi vara med! Molly va helt crazy och skällde så fort vi stod still för hon hade så mycket överskottsenergi. Och hon ska va åtta år? Jo tjenare. 

Tog även bilder för mitt yrkesreportage. Julia får vara kursledare, så hon och ajax fick vara modeller. Fina bilder blev det, reslutat kommer upp i helgen!

Idag fick jag hem en påse med kläder från topshop i brevlådan. Trodde jag skulle behöva vandra ner till tyresö centrum men icke sa nicke. Short och ett linne rikare är jag nu!

Sofia kom nyss fram till att Jesse Williams som är med i greys, även är med i systrar i jeans 2, (tyckte väl också att jag kände igen han, såfia!) om ni sett den. Har ni inte sett den, så se den! Bra film, plus att killarna är ju inte sådär skitfula............. !

Jesse spelar doktor i greys och nakenmodell i systrar i jeans..

o här är min egna favorit, Nam Leonardo, som spelar Tibbys pojkvän i systrar i jeans, och han är även med i Dumpa honom, dock spelar han bög där så den rollen kan vi ju låtsas att vi inte vet om.. Det är ju trots allt såhär (ovan!!) vi vill se honom!

 

Imorgon blire farsta med julia och på lördag ere ACE som gäller! Wihow, värd helg, tack för det!

/jenne

Ambivalens

Nu ska vi bli helt seriösa.
Om man drabbats av ett saldo som endast spottar ut sig ett tvåsiffrigt belopp att disponera fram tills nästa lön och man har lyckats skrapa fram 75 spänn på triss. Bör man byta in sin vinst då mot två nya lotter eller pengarna?
Jag menar, mina finanser skulle genast öka med 100 % till helgen. WOHOO!
Tänk om man får nit.
Tänk om man kan vinna MER.

Helt seriösa alltså.
Nej jag vet inte. Livet är inte alltid så enkelt.

 

// Sofia


Only comfort calling late

Ta all mensvärk (eller diverse andra obehagliga smärtor om du är kille man) du någonsin haft och koncentrera den till ett och samma tillfälle. Ja AAJ.

Förflytta sedan den komplexa smärtan till knät och BABAM, så känner jag mig idag. Rent psykiskt som ett offer. Blir varvad av 70+ på gatorna där jag försöker ta mig fram, vilket därmed gör mig till ett efterblivet offer.

Uäää. Nånting hände någongång jag vet inte när, oavsett alkoholhalt i kroppen, vilket gör att mitt knä fuckar med mig. Skulle gärna jävlas tillbaka genom att springa i en timme eller så. Problemet är att jag INTE KAN. Oförmögen. Finito.

Jag biter ihop. Ska besöka doktorn och så ska vi hämta projektboken! ! ! ! !

// Sofia


feel better, feel good, feel wonderful

Sätt på denna innan ni börjar läsa!



Idag har varit en tråkig dag. Har vart hemma hemma och hemma. Precis som mer än 50% av den här helgen, vad fasiken har hänt?
Och man blir deppig av detta hemmahängande, det vill jag lova er.
Men imorgon blir det andra kanelbullar! Skiva blir det, för närmare bestämt mp3 i kärrtorps gymnasium. Temat är hollywood / röda mattan, och jag ska få låna en kjol av söta Sanna! Hon räddade mig verkligen där, har för fasiken inget som e fint nog till röda mattan!

Vill bara säga det också att jag o julia förresten kommer vara så grymt snygga på grinds skiva. Så vill ni se några som kommer va riktigt heta den kvällen så är det bara att spana efter oss :)


Visst var låten grym?!


/jenne

I wasn't really lookin' for so more than find company on the dance floor and..


så jävla blåsta brudar, hur ska detta sluta?

 

/jenne


dance 4 me

Just nu sitter jag o håller i julias vovve så han inte ska göra tassavtryck i golvet som julia skurar så duktigt.

Igår befann vi oss här och mös och kolla på film. My life in ruins eller något sådant. Den var sådär, men vi skrattade oss igenom den med godis och glass i magarna!

Ikväll.. Orkar jag dra ut eller blir det hemmakväll? Jag vet vad jag är sugen på, men borde ju satsa på att bli frisk. Eller? 

                                                                           /jenne


nähru

Gjorde yrkeshögskoletestet nyss. Jag gillar test. gör dem och tar dem sedan med en nypa salt. Det här resultatet tänker jag dock ta med ett stort jävla saltkar.

Resultat: Turism, internationellt.

Det sista kan jag gå med på, men asså. Haha
Turism. Skrattar du nu Jennifer? Ja du skrattar nu. I feeeeeel it.

 

// Sofia





Likgiltighet

Kunde inte andas inatt. Det var nästan så illa, ibland får man överdriva. Instabilitet i näsgångarna och jag skyller genast på min omgivning såklart. Fan, ät lite c-vitamin, champinjoner och vitlök och låt bli att smitta mig.
Jag är bra på att vara frisk annars.

Och jag vill gärna fortsätta med det.
Har tränat en del i veckan. Resulterat i ont i hela kroppen. träningsvärk. känns bra men jag är ju i rörlighetsnivå med en 80-årig reumatiker. Svårt att röra sig ibland, tycker fruktansvärt synd om mig.

Snart är det bra väder och helg och nattis fyller år. Vad mycket skitsnack det blev men sånt ska man också få ur sig. Bravo!










// Sofia

Vi glömmer hela skiten det betyder ingenting

tadaaa, I'm alve. Kul va? Inga regelbundna avstamp här inte. Hoppas ni inte lider för allvarliga men på grund av påsklediga fantasisubstanser i huvudet på mig.

Har fyllt i semesteransökan och varit på medarbetarmöte. Det var ganska intressant och roligt, man kunde vinna en signerad landslagströja i fotboll men vilka som signerat var dock en gåta. Det fick man ta reda på själv.


// Sofia


in the sunshine

Jennifer är förkyld. Det räcker med att jag öppnar munnen så kan jag övertyga alla. Jonathan tyckte jag var jobbig att lyssna sa han vid matbordet. Och ja, jag är säker på att han menade att min röst var fuckad och inte det jag sa.

Idag var jennifer och julia på hundmässa, skojsigt va? Det tyckte jag iaf. Det var hundar som dansade, hundar som sprang och hundar som ville ha ben med sig hem.

(den här låten är skön, med outkast! jag vet, oldie, men det skiter väl jag i skulle jag tro!)
OutKast – Idlewild Blues

Det är söndag. Jag är sjuk och nu ska det städas här!


/jenne

He says something like, "You and me babe, how about it?"

Jag hittade en tjugolapp vid busshållsplatsen. Selma låg där halvt om halvt i en vattenpöl och log upp mot mig like "I'm yours".
GRANDE HAPPINESS.
Så mycket värt har jag aldrig hittat förut. Sjukt stolt att jag håller ögonen öppna när det gäller.

(förresten är jag sjukt hungrig hela tiden nu för tiden. "skulle kunna äta en gnu" för att citera ur lejonkungen. Tur att det är påsk nu)

 

// Sofia


RSS 2.0