Men så nära får ingen gå

Hade rolig i helgen. Så roligt att jag lyckades sälja på okänd kille en studentskivebiljett när vi var på krogen i fredags! Stört bra, minns inte vad han hette men taggad var han att komma till Rose den 4:e maj. Nöjd jag är med min insats.

I övrigt så har jag spenderat en massa tid på McDonald's i stundande sportlovstider. Det svämmar över av turister i stan och bara det är ett bevis på deras låga IQ - vem kommer på idén att åka till Stockholm i februari? Man blir bara blöt och kall (och ryska maffian kommer inte och tar er bara för att ni inte kan bestämma äpple eller morötter i happy meal, så har vi rätt ut det också).

Och Jennifer! Det märks att vi inte snackat ända sen i fredags. Vänta dig en smsnovell från mig imorgon på min rast.
// Sofia

You would kill for this just a little bit

Har precis köpt mig en studentklänning idag! Hoho vad nöjd jag är med min insats. Matchar perfekt med tjusig vit studentmössa, sen får ni gissa hur den ser ut.

EN liten hypotes. Om det var -20 grader Celcius i måndags. Och ryktas bli 0 grader imorgon. Borde det inte kunna bli 20+ om fem dagar då? Lagom till sportlovet får det gärna bli högsommarvärme, si? (Varför tror jag inte själv på min hypotes för? Ack.)
Jag och Jennifer flängde runt i stan idag, dels för projektarbete, dels för butiksgluttande. Man riktigt kände vintern smälta bort under skorna. Underbart!


För övrigt ska jag jobba varje dag på lovet utom söndagen.

// Sofia




don't tell me you're sorry 'cause you're not

 

Hahaha, btw, kolla på dessa.. I love him, ska nog ta och gifta mig med honom. I smyg, i las vegas kanske?

 

 

 

 

 

 

 

 

Yes, jag har dålig humor!

/jenne

När ni älskar, jag vet du tänker på mig

NEJ MEN nu tycker jag arvika får ta och svara på alla frågor så man får veta när nästa bandsläpp kommer. Något att skriva upp i kalandern allt!

Nu är jag i princip klar med den nedrans internationella ekonomin, och så har man jobbat på morsans jobb! De verkar gilla mig, VDn kom in och sa att morsan skulle maila runt och se om de var någon som ville ha något gjort av lilla mig.
Najs tycker jag.
Mycket pengar vill jag tjäna till sommaren, så jag slipper känna stress över att jag och sofia ska sitta där i spain som frågetecken när det står 0,30 på kontot. Lite småjobbigt om vi ska bo där o betala hyra liksom så har vi inget att ge :)
Det kommer minst sagt bli ett äventyr, med eller utan pengar!

fotoredovisning idag! av självporträtt, här är bilderna.. Blev inte helt nöjd dock.

 

 

 

 

/jenne


Come lie next to me

Kul att jag är en ambitiös jänta som inte bryr mig att det nyss varit helg och är lov nästa vecka. Det är ju så lockande att hoppa skoldagar bara för att Stockholms Lokaltrafik ger en anledning.

Nåväl. Solen gör oss på bra humör och som sagt skrattade vi gott åt kaoset vid gullmarsplan. Roligt ju, för inget liknande har någonsin hänt oss. Antingen kommer vi till skolan eller så gör vi det inte. Är ju inte den som får ångestryck om jag inte får öppna mitt skåp vareviga dag och gå på alla lektioner förstår ni. Nänä.

Nyss skrivit klart ekonomiarbetet, den du Milles. Känns som jag lånat ut hjärnan till amerikansk militär i för att bli bazookad och sedan fått tillbaka den = ingen mysig känsla. PUH.



// Sofia

Du bestämmer, älskling, jag står här bredvid

Idag var dagen rätt kaos. Alla var mycket förvirrade och hade klockan vart åtta hade jag räknat in mig själv och sofia till dessa förvirrae folkmassor. Men klockan var mer åt elvasnåret när vi besökte gullmars och solen sken så vi var på bättre humör än så faktiskt!
Istället hade vi bara kul åt de obegripliga busschaufförerna och de vimsiga sl människorna som slapp visa färdbevis, men de var ingen som fattade att man inte behövde, nälla, skygga, laglydiga svenskar som vi är.

Hur som, skolan var seg, sofia var duktig på spanskaprovet tror jag och på fotolektionen fick vi lite projektarbete gjort.
Sen var det den fruktade hemgångens dags. Kommer vi komma hem idag eller imorgon?
Well det blev idag som de snabbtänkta nog räknat ut. O på köpet fick vi lite bröd från pizzabagaren! Det skadar inte o va söt o stressad, ha! 

har lagt upp den förut och jag gör det igen, den e ju så sinnesbra!



Såfia- här är låten jag snacka om :D eric gadd - tio minus

http://listen.grooveshark.com/#/s/10+Minus/2fOLSX

/jenne

I really fucked it up this time, didn't I my dear?

Har jobbat i helgen. Mycket anmärkningsvärt - hur små barn lyckas tvinga ut sina föräldrar i detta väder, allt för ett happy meal med scoobidoo. Inte ens bollhavet finns ju längre.
Två dagars arbete har resulterat i skavsår på halsen (skarp, nytvättad skjorta), kliande mage (nickelskärp) och ett ömmande knä. Klant som jag är slog jag skåpsdörren eller nåt på knät när jag skulle fylla på kaffemuggar.
Ja, istället för att stänga den normalt, det är väl inget rolig? Dessvärre har inget blåmärke uppenbarat sig viket suger - det finns inget bevis på mitt lidande, som gör sig påmint varje gång jag tar ett steg.

Att offra hela sin kropp i tjänsten.


Dags att ägna sig åt regler i internationell handel och spanska konjuktiv + imperativ. Oregelbundna verb och uppmaningar, MHMHM. Gotta love.

// Sofia



Yes, siir

WOUP. Den här helgen har försvunnit i intet som en kossa i kvicksand. I fredags hände inte ett skit. Bara tråk rakt igenom.
Igår var det tänkt att vara utgång men vädret tillät inte att jag vågade bege mig ut. Tänk att stå där, vid tre tiden på slussen, och inse att nattbussen inte har tänkt att komma. Alls.
Nej, tack. I femton minus liksom, till och med jag bangar på en utekväll då. Synd dock, hade vart kul att festa med farstabarnen, men vi får ta det en annan gång, hoppas jag! När ni kommer hem från Spanien kanske? Era busar..

Det slutade iaf med myskväll hos julia där vi såg teve och pratade. Det behövdes verkligen, kändes som jag inte pratat med någon på flera veckor!

Nu sitter jag här och vill kasta mobiltelefonen i väggen eller golvet. Vad som, bara den går sönder och blir icke användbar. Skulle kännas ganska bra faktiskt, slipper jag få denna ilska inom mig så fock det klickar till.



Till såfia: Satt och kollade igenom projektarbetsbilderna och vi behöver ta en dag att åka runt och fota...!

/jenne

I'm a slave 4 u

All you people look at me like im a little girl.. WOUPWOUP.

Det här fick iaf mig att studsa lite:

den blev jätteliten men tror ni fattar iaf :)

/jenne


Show you how much I care

Tur att vi inte har skola imorgon. En viss ekonomiläare behagar dra iväg på egna äventyr och lämnade sm3a frågandes utanför e409 idag.
Känns typ bra för inte en endaste lektion orkar jag nog med imorgon. Räcker med jobbet liksom.

Det är ingen vacker dag på kontot just nu. Nej. Den matchar väl med vädret just nu, men mina sista slantar kan jag väl få lägga på något roligt? Bangar inte på att ha roligt efter jobb i helgen. Varje öre kan få ta slut, för precis som Jennifer lever jag efter filosofin "det ordnar sig".


Den 25 uppenbarar sig ju fler gånger så....HELG!

 

// Sofia


O för att göra Sofias inlägg om korna lite tydligare...

 

/jenne


There she goes again

Just nu.. är allt sådär rörigt. Sådär härligt rörigt, allt handlar om framtiden och det är inga små frågor som ligger i luften. Men jag kommer fortsätta ha inställningen "det löser sig" istället för "tänk om" som morsan försöker trycka på mig. För det löser sig ju, det gör det alltid!
Sen ska man ju hitta en balans, men det ordnar sig. Det gör verkligen det.

WUPPWUOPP, sitter o räknar ner minutrar här så söt som jag är, snart kommer kusinen och moster och sällskapar med oss holmqvistare ett tag. Det blir bra, det var så grymt länge sen, med tanke på att vi bor endast en kvart ifrån varandra så är det uppriktigt sagt pinsamt..

Så nu till en av livets största frågor; vad händer i helgen?

/jenne


Trubbel

På teve går en trevlig reklam för Arla. Med svartvita kossor, gröna hagar och ständigt solsken är det svårt att definiera denna marknadsföring som annat än trevlig (såvida inte korna ägnar sig åt avföring istället, men nu gled jag ifrån ämnet).

De bildar ett MU, korna. Innan M:et står ett antal random kor utan att vara med. Samtidigt är U:et mycket glest. Man kunde alltså ha klämt in de första korna där så det blev fin ordning men nej, och detta förvirrade mig och Jennifer i söndags efter kladdkaka.
Varför? Var kossorna icke arbetsvilliga? För fula? Gjort något fel? Varför står de bara där utan funktion?

Detta lär vi klura på ett tag.  Och nu hittade jag ingen bild på detta så ni får se extra mycket tv med gott samvete för att också kunna klura.

 

// Sofia


Cause my bright is too slight to hold back all my dark

Fortfarande snö på marken, kallt i luften och det är allmänt beteende att uttrycka sitt missnöje över det här, särskilt om man, precis som jag, heter Sofia och är frusen av sig allt som oftast. Funderade högt över detta idag efter en semla med Jennifer. Om man skulle ta och lägga den energin eller tankeåtgången på annat?
Tänk så mycket jag skulle få gjort. Skulle antaligen vara tämligen smart om jag bodde i ett varmt, behagligt land då inga tankar skulle gå åt att sörja dessa minusgrader.

Nåväl. Semlan var jättejättegod , teet var dyrt och eftermiddagen var allt som allt toppen. En smiley för det.

:)

// Sofia


you know that i'll be beck

dum dum dum dum dum dum dumm . dum. DUM

aj äm bikting mysälf
/jenne

En famn för mig

Två dagar går mycket fort. Särskilt när de stavas lördag och söndag MEN ändå har jag fått så mycket (vettigt) gjort. En del arbete för att tjäna långsamma cash, gått på spontanbio efter jobbet för att se snabba cash, tonat om min inverterade polska utväxt som inte var vacker, som jag stört mig på i säkert en månads tid och....well, de var väl det.

Snart kladdkaka!

Om man skulle ta och röra på benen mot Slussen snart. Annars blir det ingen kladdkaka gjord tyvärr.

 

// Sofia


all the things we talk about, you know they stay on my mind

Och vart är den där värmen ni pratade om, SVT? "Det blir kallare i veckan", JO TACK, närmare tio minus. Ni glömde de ni sa om nollsträcket. Äckelungar.

Idag är det alla hjärtans dag för er som vaknat just och missat det.
Sofia räddade min dag och sa att de va fortfarande bakning på g! Så ska in och möta henne när hon jobbat, så ska vi baka kladdkaka hemma hos henne, det blir bra! Och gott såklart.

Good Charlotte. De är bra. Texterna är underbara och känner att de träffar just nu, mig iaf. När allt är som rörigast.
WHATEVER, nu ska jag skriva lite projekttexter. Mohaha..

(randombild från ljushallen)

/jenne

take me to a place where they know my name

Öppöpp.
Jag har precis fått i mig lite mat och är nöjd med det, trodde jag skulle ramla ihop där ett tag. Eller något i den stilen, energin stod på noll.
Igår blev det förande hos fluff med julia och en massa pojkar. Det var trevligt, sen drog vi vidare till chaplins och träffade på människor och hade det skoj! Kareoke var det. Dock absolut inte för min del, det kan ni drömma vidare om!

Ni har blivit dåliga på att kommentera tycker jag :(

bah för att bilden är flippad o ja ser ut som ja har något i munnen?



/jenne

can't sleep when the sun goes down

öppööpppp ööppp öööpp .
dampryck :)

tillägnat alla killar, kan vi säga. Ja, generalisering men idag kan jag inte komma på en endaste kille som gjort något bra. Nej, fy. Vi avskaffar killarna. Finns det inget parti som tycker som mig som man kan rösta på i höst? Politik är absolut inte min grej, men om något sådant parti finns så kommer jag allt rösta!
Kanske feministerna? (i)

[en parantes] Btw, tjejer, såg ni vilka som satt i fyran bredvid oss på vägen från kärran? Det var ju mr "ska ni göra en sexfilm?". TeknikarN som vägrade lämna oss ifred. Höhöh, han stirra som fan, dock hade han ingen mat att tappa i knät den här gången! Dock langade han värsta posen och slängde upp benen på sätet bredvid, men vi gav han en rak diss. Eller iaf jag gjorde det medvetet, ni vet jag inte med! :D hahah [slutparantes]

Hur som.
Idag har varit en förvirrande dag. Jag vet inte varför, eller iaf eftermiddag. Lite smårörigt och för mycket information på samma gång, det tillåter inte mitt huvud riktigt.

Ska klippa mig imorgon förresten. Ja, ja bokade tillslut tid efter mycket velande, och imorgon ryker håret! Öhh, iaf en del av det.


/jenne

Pick me choose me love me

SNART HELG.

Vilket i vanlig ordning betyder arbete. Som omringas av bio + resetittande med Nathalie och el día de los enamorados. Ja, det var väl det. Tur att vädertransporten kommer med bra väder nästa vecka, Jennifer! Hoppas man kan lita på svt, även om det är SMHI som har mitt fulla förtroende :) svt =tv, smhi = väder!


Nåväl. Fettisdagen på tisdag och jag har alltid undrat om man säger fet-tisdagen eller fettis-dagen? Rådfrågade min goda vän och smarta medbloggare, nyssnämnda Jennifer om detta som diplomatisk föreslog någon slags bra blandning. FettISdagen! Så får det blir.

Då ska vi äta semla, sen kan vi snacka projektarbete...

 

// Sofia


Ville inte va den som blev kvar

Jag förstår inte hur ni står ut med mig, mina vänner. Jag heter ju ungefär "problem" i mellannamn, o ALLT ska diskuteras. Om inte med gela på bussen, så med Julia på telefon eller med Sofia i skolan och med Fanny på msn.
Ville bara säga att att ni orkar med mig, betyder GRYMT mycket. Utan er skulle jag inte göra de smarta saker som jag gör eller de bästa beslut jag gör.
Jag hade nog varit rätt trasig utan er.

Förresten så har jag lite goda nyheter, svt (ja, sofia, SVT) säger att det ska bli varmare framåt nästa vecka! Vi snackar iaf -2 till 0. Det går UPPÅT! (på termometerna iaf)

(titta på den här och börja tagga, VA!)

 

/jenne


I was summer, you were my lover

Verkar som att jag försatt mig i en kväll bestående av stafettplugg. Hur det nu kom sig.
Mediekommunikationen avlöser projektarbete som avlöser internationell ekonomi kapitel 1 som i sin tur BORDE avlösa spanska men riktigt så kul ska vi nog inte ha ikväll.

Nänä.

Vet inte vad jag ska tycka om att telia har analyserat mina spellistor på Spotify. Vem gjorde det? Vad har de kommit fram till? Förutom att jag ska beställa deras bredband/telefoni/grej. Att jag är en splittrad människa för att listorna är det, eller kanske att jag är en människa värd att betrakta med skepsis för att mina namnlistor är skumma?

Sånt och annat funderar jag på när jag ska studera.

Lovar att jag inte är så som analysen kanske kommer fram till. Ni ser ju själva liksom, beviset.



// Sofia

a sad little head

Idag vare bandsläpp, ju, och Regina Spektor ska till Arvika! CATSCHING. Jennifer är nöjd. Nu fattas bara;

The Knife
The Sounds
Sophia Somajo
MGMT
Lykke Li
Veronica Maggio
3OH!3
Snook
Bodyrox
Luciana
Kings of Leon
Katy Perry
M.I.A

osv.. :) sen börjar det likna något!

Öhöh, älskar Madagaskar förresten. Som att det vore något nytt.. King Julian är baest!


 

Jag behöver plugga, förstår inte varför jag ens sitter här...

 

/jenne


jag gjorde upp en eld för dig och nu brinner hela skogen

Sofia och jag har fått oss många goda skratt idag. Åt pojkar, mest pojkar, kanske bara pojkar. Haha, de e roliga hur som helst.. med sina blockeringar och kärrtorpsbrickor. Det är humor!

Imorgon hoppas jag att alla kommer hänga vid datorerna, för då blire bandsläpp. Arvikafestivalen vs. Peace and Love. Vi kan ju hälsa p&l ett lycka till! (och le lite finurligt sådär...)

Imorgon ska jag stanna vid tyresö centrum och köpa en BH. Det borde jag få unna mig, dock vet jag inte om det blir en svart, vit eller rosa. Det lutar mot rosa.



/jenne


Du vet var det sitter och siktar

Varje dag lär man sig något nytt hag jag lärt mig och idag har jag lärt mig att allt som är fint går alldeles för fort (hängde ni med där?).
Helgen är ett prima belägg på detta. Vi umgicks, garvade, förde djupa samtal, mötte människor och dansade runt på Strand bakom våra masker på Mörkret, vilket bara blev bättre och bättre ju längre in på natten vi kom. Det slutade med efterfest i Svedmyra och sen drog jag till jobbet. Bra att kunna vara spontan.
Nog om detta.

Dagen bestod av studiofotografering vilket gick galant för oss båda trots min dåliga hårdag. Ville mest av allt inte hamna på bild vilket lektionen gick ut på. Sånt går tyvärr inte ihop, men det är inget att hänga läpp över så jag erkände mig besegrad av frisyren och hamnade på stol och bild. Därefter maratonspanska. Mysigt, segt, roligt och lite lärorikt.



// Sofia

All that I want, is keeping it easy

Kom just in från en promenad, lite kallt är det allt! Men ändå skönt när det är sol och fint.

Igår vad jag, julia, lina och jenny och kolla på melodifestivalen i sköndal hos en hemköpare på linas jobb. Det var mys, det bjöds på vin, alcoläsk och salem al fakir.
Jag gillade hans låt, men den finns ju inte på youtube, tack svt för det!


Molly i fin rosett!

/jenne

L-o-v-e's just another word I never learned to pronounce

Åh, igår var najs!
Sofia och jennifers äventyr.. skulle kunna skriva en bok om dem.
Det började på Hornstulls strand med dolka ansikten under vita masker, och slutade i enskede, via svindyrabanan.
Öppöpp, jag kände att kvällen var som en försmak till Spaninen, n i LOVE it! Utan snön dåra. :)

 

/jenne


you know I'm happy up here

Öhöhöh.
Nu ere festival prat här, Arvikas banduppställning ser bra ut, ohja.
Kent, In flames, Familjen, Babyshambles, Teddybears, Takida, Name the pet .. n so on.
MEN här e grejen , på tisdag kommer mer band. O nu trodde ni att ja skulle börja klaga eller nåt, men nejdå! :D de e fredag, ja e på bra humör. WIHO!

Kolla in detta som camilla visade mig, ja kanske är insnöad som aldrig hört talas om dem förut?

 

/jenne


Drömde om dig inatt igen

Tyst det varit från det här kexhålet i veckan då. Men det gör inget. Numera är jag 19 år gammal och ni undrar såklart hur det känns, vem skulle inte det? Då kan jag stilla er nyfikenhet, det är nytt, uppfriskande, spännande och en ny verklighet hägrar, den som hej-jag-är-inte-längre-18-år. Det blev en lång notificationlista på facebook, det tycker jag var trevligt.

Typ så.

Helgen präglas av jobb och Stockholms nattliv, det ser jag fram emot.


// Sofia


I wanna love you the right way

Jag vill ha en Burke. Som lägger sig bredvid en i sängen och håller om en när man är ledsen, o som inte ställer frågor utan bara kramar. Det såg iaf mysigt ut på Greys Anathomy.
Men inga killar 2010 har vi ju sagt, fannu, och jag ska försöka hålla det, wiho. Vi har räknat ut att det blir lite enklare så.
Ingen svår matte alls alltså, vilket passar mig perfekt.

Jag är superduper pepp inför augusti. Åhhhhåhåå! Passthison goes SPAIN!
O så fotade vi i studio idag förresten!


/jenne

p.s, nåt händer imorrn, jag kommer inte på vad bara.. hmpf. 8)


Men mig får du inte tillbaks

Om inte växthuseffekten ger alla tvivlare en käftsmäll och resulterar i 25 grader i februari nästa år så har jag god lust att svika Sverige med min närvaro för varmare breddgrader. Typ asgärna.

Dagen i sin helhet har varit finfin. Jag och min folder i grafen kom mycket dåligt överrens.
Eller det var den som fuckade med mig, men efter 1½ timme extra i skolan blev det 1-0 till mig. Ett antal träd senare som hamnade i pappersåtervinningen och därmed ett steg närmre de där 25 graderna nästa år.

Har ni sett Forrest Gump limited edition? Jag gästspelar i mitten med glass. IN YOUR FACE.

 

// Sofia


we can do it real' big, bigger than you' ever done it

Ey ! [öj']

Jag är sjukt trött just nu, helt crazy bananas. Vet inte ens säkert vad jag skriver. Full utan alkohol I am.
Till helgen blir det ut på krogen för att fira födelsedagsbarnen, bland annat en tjej som börjar på S.. minns inte hennes fortsättning på namnet.. Hm.
O förresten så händer det något på torsdag, vad fan det nu var...... :)

/jenne

RSS 2.0