All the right friends in all the right places

Älskar sommaren så mycket. Tacksam för allt, livet är najs. Det enda jag vill göra är att hänga ute i solen och sen hänga utomhus på en terass eller balkong medan det knappt är mörkt ute vid midnatt. Så fascinerad över juniljuset? Låt det aldrig ta slut. Sommarkvällar får mig verkligen att uppskatta det lilla i livet.
 
Jag vet att jag tjatar om balkong men när jag säger att jag vill ha det så menar jag det verkligen. Ni säger att man knappt använder det när man har det och att det är säsong tre månader om året som mest men har ni då träffat mig. Skulle kunna vara utomhus från det att jag vaknar till att jag går och lägger mig från april till oktober. Vad ska jag inomhus att göra i juni så länge det är uppehåll? Sitter utomhus i detta nu. Otroligt. 
 
Annars då? Känner mig som en bluff som vanligt och så har jag råkat på nån skada i vaden?? Det bara small till idag sju minuter in i en vanlig löptur, AJ SOM IN I HELVETE. Knäcktes liksom? Och så kom ett blåmärke och jag är nu halt? Från ingenstans? 30+, nu kommer krämporna. Men inte ens det kan dämpa mitt goda humör. 
 
Premiärbadade på Långholmen för två veckor sen, och en unge sprang rätt in i mitt huvud mellan baden. Minding my own business, slumrar i solen och har det gött och så pang en spark i tinningen. Vad i hela fucking friden är det som händer. Så chockad. Både han och jag, mest jag tror jag. Det var ett jävla liv redan från början på dom ungarna, han och hans syster, och jag tänkte att det var en tidsfråga innan något skulle hända och så hände det lilla miiiig. Trodde Långholmen var chill men det gäller tydligen bara augustinätter.
 
Nåväl. Hänga utomhus appreciation post. Forza Sverige, 
 
 
 
 

RSS 2.0