All the small things

Sommarens sämsta har tyvärr hänt och jag vet inte om jag ska skylla på solsting, vaccinet eller bra på min egen jävla slarvighet (attribuerar starkt det sista alternativet i ledet här) men jag har alltså badat Med. Mina. Satans. Airpods. I. Fking. Mälaren.
 
Där gör dom ju stor nytta absolut. Snyft. Var det värt det för att svalka huvudet vid morgonbadet innan jobb? Jag vill säga ja men det är fan tvek. Att behöva återgå till sladdlivet efter 10 månaders bluetoothliv är mer än vad någon annan I-landsmänniska ska behöva ta. 
 
Nåväl. Hemma efter några dagar på västkusten och det här vågar man ju knappt erkänna som Stockholmsbound, pga någon västkustare kommer få hybris och skrika om Bästkusten snark, men satan vad nice och fint det var och varför har jag inte varit mer på västkusten??????'
Räkorna, klipporna, solen, ljuset. För att inte tala om lite semiledighet, vinkvällar, musik och sol. Otroligt. Den stora kulturskillnaden/Sthlm vs. Gbg gör ju också att det känns som att komma utomlands... eller så är det ba sänkt ribba för utomlandskänsla efter 1.5 års c-ord. 
 
 
Men man är ju i grund och botten också ett betongbarn som i smyg blev lite lättad av att återvända till stan och slippa flugorna och bromsarna och krypen och spindlarna, dumma påfund som bara vill en ont :(  Plus att tre dagars vila gjorde mina böj jävligt gött. Kom tillbaka och langade 3x2 på 100 kg i böj. Jag vet ingen bryr sig utom jag men det var fasiken stort. 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0