You wont ever get too far from me

Känns som att jag aldrig är hemma nu för tiden! Jag spenderar mer tid med typ McDonalds stamgäster än min egen mamma = skumt. Känns som om någon filtrerat mitt huvud = jag har typ ingenting att skriva om. FORTFARANDE. Har varit på vapiano tre gånger på en vecka, gotta STOP slösa så mycket pengar på MAT. Även om mat är gott. Särskilt vapianos pizza.

Ah, och så har jag börjat se det roliga i vissa gäster, börjat studera folk på riktigt som min kära bloggkollega Jennifer. Folk är fan roliga som kommer in och driver med mig. " En kebab tack"
"EEEH det har vi INTE?"
"nej jag vet, hahahahahha, en cheese tack". Levererat av kul gubbe 50+.

Whats the point liksom, men asså sånt får mig att skratta = det märks att jennifer och hennes skämt är mycket avlägsna mån-fredag 8-17

Saknar helgen som var och längtar till helgen som kommer, vår lilla sötmalin fyller myndig och ska introduceras för Stockholms uteliv med donkens partyelit, mycket roligt må jag säga.
Jennifer ska också ha en mycket rolig helg fast på heeelt annat håll (ledtråd norrut), har jag sagt för mycket nu? Passthison gillar att göra er nyfikna, i alla fall jag. HE HE.


/ Sofia



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0