Men baby, du är vägen ut

Öh ja, Sofia var lite på bottenhumör (det slog till på allvar efter ett 11 timmarspass på jobbet i lördags bland annat, kuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul. nat) men det tillhör det förflutna nu.



Jag utlovade en historia om Vår Vän TeknikarN förra veckan.  Jag är en sån som håller löften, så here it goes;

En fin, kylig och allmänt vanlig fredag i november 2009 hade vi åtagit oss uppgiften att filma en redovisning i natur istället för att göra det direktsänt inför klassen. Vi tänkte att det kunde vara roligt, intet ont anande om den oerhörda mängd arbete det gav, men det hör inte hit.

Vi började i ett klassrum som vi sedan blev utkörda från då vi inte hann klart i tid. Sånt är svårt med manus, felsägningar och asgarv i största allmänhet i vår kvartett, så vi begav oss ner en våning på jakt efter ett likadant klassrum.
Som vi också hittade. Där satt ett gäng små elever (går man inte i trean räknas man som små) som slutat för dagen men ansåg det trevligt att chilla sönder klockan halv tre en fredag i skolan istället för att ta ut helgen.

Vi tänkte att det inte borde vara så svårt att få dem dra åt pipsvängen och sätta igång att filma igen, men tydligen var det så, och svårigheternas hövding hade blont hår, svarta glasögon och är vår TeknikarN (vars namn är grundad på att han går teknik...tror vi. Eller visst gör han?).

V berättade om vår uppgift och undrade om de inte kunde akta på sig för vår skull men TeknikarN ville veta allt om projektet. Det fick han, men var fortfarande mest misstänksam och kläckte ur sig frågan;

- Vadå, varför kan inte vi vara här?
- Öh, vi ska spela in (och ni ingår typ inte som statister)
- Men vadå...ska ni spela in värsta sexfilmen eller?

Hahahahahahahahahahah. Vi försäkrade honom om att inga snuskiga aktiviteter skulle pågå i hans klassrum men kände oss besegrade och drog vidare utan filmning.

Sedan dess ser vi vår Vän TeknikarN överallt. I trappan, i korridorer, i klassrum, på gräset och inte minst i matsalen. Allt som oftast kan han inte slita blicken från oss vilket är ännu roligare. En gång fick han syn på Jennifer i matsalen vilket orsakade kortslutning och maten trillade ner från munnen ner i knäet på honom enligt uppgifter. Hahahahahahaha. Ja. HÄR har denna historia dykt upp innan.

// Sofia

Kommentarer
Postat av: Jenne

De bästa me denna historia e att den är så sann den kan bli! (; love him. och ja, han går teknik ;> flickan me koll ya know the shiet

2010-05-24 @ 21:54:37
Postat av: Sofia

WIIE tur att någon av oss har koll ;D har alltid undrat vad han heter på riktigt, fast det spelar ingen roll han är och förblir TeknikarN

2010-05-24 @ 22:27:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0