funny how a few words turn into sex

JAHDÅ, im back on swedish mark! Halleluljah! eller nåt i den stilen. men vart tog solen vägen kan man ju fråga sig. När vi landade med planet på arlanda så var himlen full med vita dunbollar och man kom på att "just ja, det var det där som kallades moln" ...
Brun är jag! Dock har inget av detta fångats på bild. Nej, nu ljuger jag. Det har det, men inga bilder blev som jag ville och då brukar jag undvika att lägga upp sådant. Faktiskt. What happends in the camera STAYS ON the camera fåre bli this time.

Det har varit arvika
där grupp 3 startades, där vi träffade världens trögaste människa, vi åt på det långsammaste donken jag någonsin skådat, där vi spelade in världens roligaste 28 sekunders film, jennifer fick sin första riktiga presenatation av jägERN och arvika är platsen där man blir färskingförklarad gång på gång.
Vi får inte glömma han kent, som folk vill kasta ägg på, eller familjen som spelade så apollo hoppade och maskinen som nästan rev ner hela tältet. Mums... 

Så var jag hemma en dag eller två, sen var det Rhodos mit das familja. Det var sol och bad och för min del lite solsting på slutet. Varför är det alltid jag som råkar ut för sånt där?

Wellwell. Imorgon är det storsjöyran för de tre syskon holmqvist, det blir en väldans massa bra, PHARRELL ska vi se dåra. Och säg fan inte "vem då?". Just don't.

rhodos

o lite pharrell williams

 

o lite eric gadd!

 

 

usch va bra han är!
/jenne


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0