för hon var bäst, försök och överträffa det, ja

Ah i lördags vare galet. TOLD YA!
Vi drog mot ace, (efter mycket om och men!) och dansade oss varma. Vi var tydligen väldigt snygga denna kväll, passthison alltså. Killarna kunde diskuteras kom vi fram till när vi lämnade klubben på natten och drog oss vidare till donken och fick gratis mat. Sådant slår aldrig fel!

I helgen blir det kanske Sommar, inte vart där än. Värt?

Lite flum från youtube bjuder jag på..





 

 








 

/jenne


Kommentarer
Postat av: pessicat

tjena!

va kul att du hittat till bloggen och vad kul att du ställde frågorna :D åh fy fan vad kul att du åker ner dit! är riktigt avundsjuk på dej, skulle mer än gärna göra om hela sommaren igen, igen och igen! ;) Bra att du e taggad ;) Åker du ner själv eller har du nån kompis du reser ilag med?

Alltså nu när du frågar om hårtork måste jag verkligen tänka efter om det fanns eller inte..? Men jag tror faktist det inte fanns.. Jag har så tunnt hår så det torkade väldigt snabbt för mej där nere i värmen så jag tänke inte ens på om det fanns eller inte.. :D Men förståss, om du har väldigt tjockt hår och du brukar använda fön sådär överlag så e d ju alltid bra att ta med om det känns som att du behöver det! Annors finns det ju alltjämt andra tjejer du kan låna av! :D Men förutom hårfön så finns allt som behövs på hotell rummen! Städerskan kommer o städa typ varannan dag så hon byter sängkläder, handdukar och sånt! så egentligen enda du behöver med är bikinin och ett jävla taggat och glatt humör ;) du har 3 sjuuukt crazy veckor framför dej bruden! ;) :D

2010-08-23 @ 17:42:53
URL: http://pezsi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0