Do you wanna feel how it feels?

 

 

Ah, nu har Sofia och jag varit duktiga och gjort loggnoteringar. Handledaren läser dem tydligen inte, men vi har smygit in pikar om det så jag skulle bli förvånad om han inte börjar läsa dem flitigt efter han läst dessa..!

Hur som, vi satt och pratade lite om killar (för ovanlighetens skull... Eller?) och kom fram till att de kanske har mer öga för detaljer än vad vi verkligen tror. Jag har fram till inte så länge sen kännt det som att det bara tänker på om man har kort kjol, urringad tröja eller tajta byxor, men nu har flera bevisat motsatsen..!
Jag vet inte om detta är ett tecken på att vårt samhälle håller på att bli mer jämlikt mellan könen, eller om de kanske tänkt på sånt här utan att säga något förut och att detta kommer med mogenheten?

Hur som helst så klagar jag inte. Absolut inte! Som tips till er, killlar, så skulle jag vilja säga att mer sådant vill vi tjejer ha! Då känns de plötsligt roligare att klä upp sig och lägga ned pengar på kläder. (Wiho, nu känner jag mig förresten inte lika onödig om jag ändå köper den där sammetsklänningen på Åhléns...!)

Påtal om öga för detaljer så måste jag lägga upp den här braiga låten av en av världens coolaste tjejer..



/jenne

Kommentarer
Postat av: sebzor

deep talk ... :P

2009-11-21 @ 16:13:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0