Sharpen my body like a pen

Nu är alla chips i påsen, all jord i krukan och alla gurkor i cheeseburgarna (!).
Sofia och Jennifer ska ikväll fara ut på uppdrag, eller på sätt och vis uppdrag eftersom detta besök ska med i projektarbetet. Men vi kan även kalla det utekväll. Bonden sen collage står på schemat, samt café besök om det orkas med!
Det som är så roligt med utekvällarna med sofia är att det kan hända vad som helst! Det är en bra grej med våra utekvällar, de brukar heller inte krångla och nu ska jag inte ropa hej innan jag hoppa över ån ( eller hur va det nu?) men jag tror inte att den här kvällen kommer bli något undantag!


Ouf, hörde att in flames skulle spela på hovet, lite nyfiken va man ju på det. Oh, juste, såg ju regina spektor i måndags med brossan. Det var så sjukt lyckat! Först fin middag i restaurang med god mat och trevligt sällskap! Sen var det Regina och fy sjutton var grym hon va, inte besviken för en sekund! Hon är grym, en av mina nya favoriter faktiskt.

Var med julia i stan i onsdags och handlade julklappar, samt stövlar och väska till mig själv, sponsrat by morsan. Jennifer har det lite dåligt med ekonomin just nu men hoppas att julafton ska kunna rätta till den saken ... (a)

Plan1; sofia och jennifer till arvika ! Nej, inga biljetter är inkasserade, men whatever, det kommer snart! :)
Plan2; julia och jennifer ska pierca sig på lovet!

Aja, nu ere klä på dags som gäller. Men vad fasiken ska man ha på sig då? ..............

/jenne

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0