and you can see my heart

Idag har varit en väldigt rörig dag. Känns som en mardröm, har bara sprunigt och letat efter folk.
Började med att jag åkte från en Emil i täby och mötte upp flickor på gullmars. När vi sen klev av i kärrtorp insåg jag att jag inte hade mobilen med mig så supersnälla(silver) sofia och jag begav oss snabbt till skarpnäck och frågade ut städare, spärrvakter och annat folk om de sett min rara mobil.
Men ingen respons fick vi förrän jag träffa på en chaufför av en slump som hade hört att de fått in en mobil . WOHOW, ett spår!
Så vi begav oss till gullmars den skulle påstås vara men ingen visste något. Suck. 
Så just som vi tänkte fara tillbaka så ringer jag min mor och någon har ringt till henen från min mobil och har hittat den! Vilken röta, eller vadå! Så när jag fick namn o nummer på snubben så blev det lite lättare.
Tydligen var det en tunnelbanechaufför som hade den, så jag fick den av han när han körde hagsätra tåget och tåget stannade vid gullmars.
Perfekt! Och tack så mycket igen för att du följde med, såfia! (Hon är på hovet atm btw!)

Sen fail nr 2, var att jag körde på matteprovet, gtestet. Skitsur var jag. Men efter mycket om och men, och endast för att det är jul, så fick jag de två poängen som fattades och g:et var säkrat! Men jag känner mig inte ett dugg värd det. Usch.

Vilken dag, sådant gillar vi inte. Men snart är det lov, gud vad jag är värd det! Då ska sofia och jag på cosmonova oxå! Vi har reserverat fyra ticets, någon som vill med och se deep blue sea? Eller kanske en film om livet ute i rymden?




/jenne

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0